Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

TV Show Babes

Σήμερα λείπει ο Sven (έχει πάει για το εβδομαδιαίο του ηλεκτροσόκ το χρυσό μου!) και έκατσα να βλέπω τις αγαπημένες μου σειρές...και εκεί που έβλεπα, αναρωτήθηκα; υπάρχει έστω μία απο αυτές που να μην προσφέρει και το eye candy της? Kι αν ναι, κατά πόσο αυτό το eye candy επηρεάζει το πόσο μου αρέσει η σειρά? Αποφάσισα λοιπόν να σας κάνω αυτό το μινι αφιέρωμα με τα καλύτερα γκομενάκια στις σειρές που βλέπω φέτος...!



Ξεκινάμε με το τρεντουλιό της υπόθεσης, τον Milo (tis Eridos) Ventimiglia. Οι πιο πολλοί τον ανακάλυψαν πέρσι με την νέα "it" σειρά Heroes, αλλά για να πω και του στραβού το δίκιο εγώ τον είχα προσέξει απο πολύ παλιά, που έπαιζε το χαζογκομενάκι σε μια σειρά που είχε δείξει και ο ΑΝΤ1 και κόπηκε, όπου είχε να κάνει με 3 αγόρια που καταφέρνουν να γίνουν μαθητές σε Λύκειο Θηλέων! Μετά ακολούθησε ο αγριογκόμενος Jess στην γλυκανάλατη γειτονιά των Gilmore Girls, για να καταλήξει στο ρόλο του wannabe emo Peter Petrelli. To Heroes πάντως δεν το βλέπω για αυτόν, έχει κι άλλα γκομενάκια...




Απο την άλλη πλευρά, το "Reaper" μπορεί να είναι χαριτωμένη σειρά, με το γέλιο της και τις ψιλο-γκει στιγμές της, αλλά αν δεν πρωταγωνιστούσαν τα μπλε ματάκια του Bret Harrison μπορεί και να μην το έβλεπα...! Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν boy next door τυπάκο που ξαφνικά ανακαλύπτει οτι,
πριν ακόμα γεννηθεί, οι γονείς του πούλησαν την
ψυχή του στον Διάβολο, και τώρα αναγκάζεται
να δουλέψει γι αυτόν κυνηγώντας ψυχές που το
σκασαν απο την Κόλαση...



...και μιας και είπαμε "Κόλαση", περνάμε στον αγαπημένο μου David Boreanaz! Μετά απο ολόκληρη σταδιοδρομία (8 χρόνια) στις σειρές Buffy the Vampire Slayer και Angel σαν το πιο ψυχοπονιάρικο και ερωτεύσιμο βαμπίρ, κάνει νέα καριέρα(με πιο γυμνασμένο κορμί) στην CSI τύπου σειρά "Bones", όπου με την συμπρωταγωνίστριά του κάνουν κάτι σε Mulder-Scully της νέας δεκαετίας! Marry me David!!!(αφού παρατήσεις την βρώμα που στεφανώθηκες ήδη!)


Μια ιδιαίτερα φρέσκια κι ενναλακτική λύση είναι ο Lee Pace, σταρ της νέας σειράς-φαινόμενο "Pushing Daisies". Mε τη σειρά να είναι ένα γευστικότατο μείγμα απο Amelie, Big Fish και procedural σειρά με επιλύσεις εγκλημάτων, ο πρωταγωνιστής βγαίνει κάτι σαν ψηλή και μελαχροινή αρσενική Αμελί! Βάλε και μια γερή δόση ρομαντισμού, μιας και
ο κακομοίρης δεν μπορεί να αγγίξει τον έρωτα της ζωής
του, και voila! Κι επειδή οι φωτογραφίες τον αδικούν,
πάρτε και μια σκηνούλα απο τη σειρά γιατί είναι οι εκφράσεις και η αύρα που έχει στη Live εκδοχή
που τον καθιστούν αξιολάτρευτο!





Τέλος, έχουμε τον Ανανιάδη της Αμερικής...καλα ντε, μη βαράτε, πλάκα κάνω! To αφεντικό της Ugly Betty στην απολαυστικά campy αμερικάνικη μεταφορά της σειράς δεν είναι άλλος απο τον Eric Mabius, που ενσαρκώνει τον man-slut Daniel Meade. H σειρά βέβαια έχει τόσους θεικούς γυναικείους (και μη) χαρακτήρες που το γκομενάκι είναι το τελευταίο που θα προσέξουμε σε κάθε επεισόδιο!

Για αντίο σας αφήνω ένα απο τα τρομερά χιτάκια της θεάς Cicciolina! Μιας και κατάφερα να βρω τα απαντά της στο χώρο της μουσικής, να περιμένετε κι απο ένα νέο Τσιτσολίνιο άσμα κάθε βδομάδα! Αυτό εδώ πάντως είναι ένα πιασάρικο μπιτοειδές που βρωμάει nineties!!!


Cicciolina - Amore Segreto

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Η Γεωργία στην Ibiza

απαραίτητη η γονική συναίνεση (ποιός ήρθε;;)


Φρόθω,

Απο τη θτιγμή που με πέτακθαν οι καλόγεροι απο το Θιβέτ,έπεθα θε κατάθλιπθη. Έτθι αποφάθιθα να δεχθώ την πρόταθη ενόθ που με ποθούθε τρελά,να εργαθτώ θτο μπάρ που έχει θτην Ibiza. Μέθα θε μια εβδομάδα απέκτηθα και την προφορά!!
Αλλά αθ απιθτρέψω θτην παραδοθιακή ελληνική προφορά μου.
Εδώ περνάω τουλάχιστον καλά.
Ξέφρενα πάρτυ,πολύ ποτό,όργια, ομαδικά όργια, αχαλίνωτο σέξ και άντρες,άντρες,άντρες!!
Και φυσικά δε σου λέω για το τεράστιο σουξέ που έχω ως μπαργούμαν μα και ως τραγουδίστρια!!

Δε με φωνάζουν άδικα Jennifer Lopez Νο..σκέτο!!
Α!!Προχθές δοκίμασα και κτηνοβασία με κροκόδειλο και μυρμιγκοφάγο!
Ξέρεις,μπρός-πίσω και πίπα απο ρινόκερο(τουλάχιστον δεν ήταν ολοκληρωτική η "ανωμαλία")!!Αχ,βαχ!!Ρίχ’τον μου πιο βαθιά!!..συγγνώμη παρασύρθηκα!!Βίτσια,ε;

Αυτό πάντως που λένε για τη βούρτσα και την πούτσα είναι πραγματικότητα.
Πραγματικά πολύ εύκολα μπερδεύεις τα δυο αυτά.
Χτές μόλις,έχωσα στο μουνί μου μια βούρτσα κομμωτηρίου απο τις χοντρές και τη γύριζα,τη γύριζα..το‛γδαρα!!

Αυτή τη περίοδο άλλαξα και μάρκα τσιγάρων.Mου τα συσκευάζει ένας φίλος.Δική του παραγωγή.Μόλις καπνίσω ένα,μου φτιάχνει τρομερά η διάθεση.Γιούχου!!

Αχ,πώς πέρασε η ώρα!;Πρέπει να ετοιμαστώ για το μαγαζί.Πρέπει να σιδερώσω το καφέ strapless μου!

Hasta luego amiga,
Jorgia.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Ο καιρός γαρ εγγύς !

"Ο καιρός γαρ εγγύς".
Το έχει πεί και ο Λιακόπουλος άλλωστε.
Όντως έχω αρχίσει να πιστεύω οτι το τέλος του ματαιου τούτου κόσμου πλησιάζει όλο και περισσότερο.
Τα σημάδια της Αποκάλυψης οτι ο Αρμαγεδών είναι προ των πυλών, διαδέχονται το ένα το άλλο.
Οι 7 σάλπιγγες ηχούν η μια μετά την άλλη και μέσα στη βοή ακούγονται οι φωνές των Προφητών.Αλλά και των ιεραποστόλων όπως η κιουρία Λουκά που το γύρισε στο τσιφτετέλι τούρκικο-σιναναϊ γιαβρουμ σιναναϊναϊ-
(που λέει ο λόγος καλέ) και πήρε σβάρνα τα gay clubs για να φέρει στον ίσιο δρόμο του Κυρίου τους παραστρατημένους αυτού του κόσμου.
Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια και μια κυρία Λουκά να τους φωνάζει-άκουσον! άκουσον!- "αγόρια μου"
Ο tempora, o mores..



Δεν έχω λόγια, που λέει και η Δέσποινα Ολυμπίου...

Και τότε εμφανίστηκε και ο τέταρτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης με τη μορφή της Θώδη.
Απο το στόμα του δεν έβγαιναν φλόγες αλλά νότες(λέμε τώρα).
Αντί για δρεπάνι κρατούσε μικρόφωνο,
και αντί να θερίζει ζωές σκορπούσε στο περιβάλλον vibes υποκουλτουρας που ξέραιναν σαν τα φύλλα κάθε ίχνος καλαισθησίας.

Απο τη στιγμή που άκουσα το τραγουδάκι αυτό και την επιθυμία της Έφης να τραγουδήσει στην Επίδαυρο, προσεύχομαι κάθε βράδυ στην Παναγία
Louise Ciccone να στείλει έναν Έλγιν να "σηκώσει" όλο το αρχαίο θέατρο και να το πάει στο Βρετανικό Μουσείο να κάνει παρέα στα άλλα κλοπιμαία ή έστω έναν Μοροζίνι να το βομβαρδίσει μήπως και γλιτώσει την ατίμωση..



"..να τραγουδάω κλασσική και να ακούω Callas.."(What the FUCK)

Απο αυτό το ολοκαύτωμα μόνο οι κατσαρίδες και οι κουφοί μπορούν να γλιτώσουν.


Τέλος,για τους λάτρεις της κομψότητας, αφιερωμένο το επόμενο...



Pure elegance αγάπη μου...Όχι παίζουμε...

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

Boywatch

-Απαπαπα καλέ τι κάνει αυτός εκεί?!?!
-Λέγεται Oliver Bjerrehuus, είναι μονδέλος απο τη Δανία και ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΗΛΕΨΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΖΑΜΙ!!!

-Σούλα μου γίνεται να γίνει ακόμα πιο hot ο Marco Dapper?
-Γίνεται, γίνεται! Φόρα του λίγο eye liner, μια kinky αλυσιδα και δυο κέρατα και...voila!
-Nαι ας μου καθότανε ο Marco εμένα και θα σού'λεγα αν θα του φορούσα ποτέ κέρατα...ααααααααααχ βαχ <3<3<3



-Ο Philip Olivier τι είναι? Γάλλος;

-Βρετανός είναι μωρή άσχετη! Παίζει σε σαπουνόπερες και χαζοσειρές στην Αγγλία και φροντίζει να δείχνει τα "ταλέντα" του ανα δύο επεισόδια...εδώ τον βλέπεις σε υγρό ενσταντανέ απο το περσινό του ημερολόγιο.

-Καλέ θα πουντίασει ο κακομοίρης!!! Μούσκεμα έγινε(κι εγώ μαζί)!

-Don't worry...θα τον ζεστάνει η θεία Σούλα...μουχαχαχα!

-Σούλα μου γλυκιά το ξέρω οτι κάποιοι δε σου αρέσουν, αλλά κάθε eye candy ποστ μας πρέπει να έχει υποχρεωτικά έναν Βραζιλιάνο...όπως τον Jorson Muniz παραπάνω.
-Καλά, πρέπει να τιμάμε τη Βραζιλιάνικη κουλτούρα, αλλά τον κύριο Muniz δε θα τον άφηνα να πλησιάσει το Muniz μου.

- Ο Bailey δεν έπαιζε σε κάτι βιντεάκια με γκει πορνό?

-Κι εσύ τι ξέρεις απο τέτοια βιντεάκια δηλαδή?

-Ενημερώνομαι για να είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με τους θαμώνες των μαγαζιών που συχνάζω στο Γκάζι..

-"Μήκος κύματος" my ass! Ωραία η "φουρτουνιασμένη" φωτό πάντως.

-Καλέ ανήλικο είναι τούτο εδώ? Και πως γίνεται να έχει τόσο ζουμερό κώλο σε τόσο τρυφερή ηλικία?
-Ε όχι και ανήλικο ο Maximo...πιάνεται πάντως για barely legal. Όσο για τον κώλο του...μερικές φορές είναι καλύτερα να γλύφεσαι παρά να μιλάς...


-I see a pattern here...Κι άλλος μονδέλος που συνουσιάζεται με καθρεύτη. Micheal Churchill δε λέγεται αυτός;

-Ναι. Και πλέον, μετά απο τους homosexual και asexual, ένας νέος σεξουαλικός προσανατολισμός ανακαλύφθηκε πρώτη φορά, αποκλειστικά εδώ στο "Σκύλες της Λύσσας", με σκοπό να μας στερήσουν και απο άλλα τεκνά, και αυτοί είναι οι mirrorsexual!
-Και πρώτες εμείς το ανακαλύψαμε λες? Τότε όλα εκείνα τα παιδιά που φωτογραφίζονται στον καθρέφτη του μπάνιου τους τι είναι, αν όχι mirrorsexual?

-Συμφωνώ και επαυξάνω.Κι εγώ το σιχάθηκα το μόντελινγκ..
-Και γιατί παρακαλώ;;
-Δεν άντεχα τη ζήλεια των συναδέλφων.Έπρεπε να δείς αυτή τη Ζιζέλ με τί μίσος με κοίταζε..
-Εγώ η δόλια τώρα τί να σχολιάσω..;-Αυτό εδώ να σχολιάσεις γιατί απ'όλα όσα έχουμε εδώ μέσα είναι το πιο ενδιαφέρον(μετά τον Marco φυσικά).
-Ωραίο ξανθόμουνο. Το ονοματάκι του? Θέλω να ξέρω που να ταχυδρομήσω την αίτηση γάμου...!
-Back off bitch!!! 1ον O Vincent(Gough) είναι δικός μου! 2ον εσύ έχεις ήδη το χαζοSven και 3ον ποιά αίτηση γάμου ρε βούρλο;

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Η Γεωργία στο Θιβέτ - Updated(twice)

Φρόσω φιλενάδα μου,

Εδώ στο Θιβέτ περνάω τέλεια!Απο τότε που αποφάσισα να μπώ εσώκλειστη σε βουδιστικό μοναστήρι, άλλαξε η ζωή...των υπόλοιπων μοναχών.

Θα σου περιγράψω μια τυπική ημέρα μου στη μονή.Ξυπνάμε κατα τις πέντε.Τελευταία μου δώθηκε και μια νέα αρμοδιότητα.Σηκώνομαι νωρίτερα και βαράω τις καμπάνες!!Τις βαράω ανελέητα,με λύσσα και θυμό!!Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου βγαίνει.Ύστερα πηγαίνω στην τραπεζαρία,την ξεκλειδώνω και τραβάω τις αλυσίδες για να σύρω τη βαριά ξύλινη πόρτα.Τις τραβάω με τα δόντια!!Χθές όμως έσπασαν.Οι αλυσίδες,όχι τα δόντια!!Κατόπιν ετοιμάζω το πρωϊνό.Τρώμε χυλό ρυζιού ανακατεμένο με λαρδί βοδιού.Η διαδικασία είναι απλή.Ρίχνω το ρύζι σε μια χτιστή λεκάνη και το χτυπάω με ένα ξύλο για να γίνει χυλός.Συνήθως όμως μου τη δίνει και βουτάω στη γούρνα πατώντας το ρύζι μανιασμένα και φτύνοντάς το!

Μέτα έχει σειρά η προπόνηση.Α!δε στο‛πα..άρχισα πολεμικές τέχνες μαζί με τους μοναχούς Sao lin.Τους προκαλώ σε μονομαχία έναν έναν.Αλλά πάντα καταλήγω να παρατάω το κοντάρι μου και αφού τους ορμήσω τυφλωμένη απο μίσος,να τους δαγκώνω στο λαιμό!Τότε τους πιάνουν σπασμοί και αποσύρονται.

Μεσημεριανό τρώω ελαφρά.Να φανταστείς οτι τη μια εβδομάδα που είμαι εδώ,έχω φάει μόνο μια φυτεία καλαμποκιού!

Το απόγευμα ξεκουράζομαι και φροντίζω τον εαυτό μου.Ξέρεις,μαλλία ρούχα κλπ.Έπρεπε να ήσουν εδώ να με έβλεπες.Με πορτοκαλί ρόμπα και το κεφάλι ξυρισμένο!!Θα πάθαινες μεγάλο σοκ απο την τόση ομορφιά.Χάρμα σου λέω,χάρμα!!

Το βράδυ καθίζω όλους τους μοναχούς στο προαύλιο και τους μαθαίνω να πίνουν μπύρα και να φτύνουν.Μου λένε και αυτοί οτι ρεύομαι σα μοσχάρι.Μωρή,μήπως είστε συνεννοημένοι;Αλλά σας έχω γραμμένους!Ξέρω τι κακός και ζηλιάρης είναι ο κόσμος..

Όταν μεθάω,γίνομαι βίαιη.Αρπάζω όποιον βρώ μπροστά μου και αφού τον πλακώσω στις κουτουλιές,τον βιάζω κατα συρροή!!Και φυσικά χρησιμοποιώ το πάνω κεφάλι του!Είναι και όλοι τους ξυρισμένοι..Τέλεια!!

Στο τέλος της βραδιάς κλείνομαι στο κελί μου και αρχίζω να σκέφτομαι.(!)Τότε κλαίω.Ουρλιάζω σα γάτα που την πατάνε.Σκούζω σα γουρούνι που το σφάζουν!Αρχίζω να κοπανιέμαι στους τοίχους σα μπαλάκι του τένις.Πηδάω στο ταβάνι και σκάω κάτω με το κεφάλι!

Για πές μου βρε φιλενάδα..,μήπως δεν είναι καλά τα νεύρα μου;Μια τέτοια φρικτή υποψία περνάει απο το μυαλό μου.Αλλά να μου πείς..που να καταλάβεις εσύ.Μήπως είσαι ειδική;Δεν ξέρω τί να πω.Ζήτησα βέβαια απο το Δαλαϊ Λάμα να με ακούσει.Με δέχτηκε τέσσερεις φορές αλλά όταν ζήτησα να τον ξαναδώ,βούτηξε ένα μπιτόνι βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε!!!Έτσι φλεγόμενος,πήδηξε στον δίπλα γκρεμό.Θυμήθηκα τότε μεγαλειώδεις στιγμές απο τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!!(?)

Πρέπει όμως να σε αφήσω γιατί ήρθε η ώρα να ξεσπάσω πάνω στην καμπάνα..Ciao

Update: Σκέφτηκα να βάλω για συνοδευτικό theme το "Θιβέτ" της Βίσση αλλά ας μην προκαλώ την τύχη μου,ε;;

Update No2:Τελικά κατέληξα σε αυτό...

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

The Many Faces of Shakira και άλλες ιστορίες...!

Tι τραβάει κι αυτή η κακομοίρα η Shakira...!
Δε φτάνει που προκειμένου να παραμείνει No.1 sex symbol την κάνουνε να αλλάζει look κάθε τρεις και λίγο και να χορεύει σαν την τρελλή με κίνδυνο να της πέσει ο διάσημος κώλος της, έχει και κάθε λογής μιμητές να κλέβουν λίγο απο το δόξα και τη λάμψη της...

Ξεκινάμε με την λατίνα υπέργηρη θαυμάστρια της σε show αντίστοιχο του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", η οποία μας έδωσε μια εικόνα που αποτυπώθηκε στη δύστυχη μνήμη μας και θα κάνει χρόνια να ξεπλυθεί...! Δείτε με τι χάρη σκάει στο πάτωμα σαν ντομάτα στη μούρη της Μιμής Ντενίση και με τι αισθησιασμό κουνάει τους φιδίσιους κοιλιακούς της...!



Τη σκυτάλη στη συνέχεια έχουν αυτοί εδώ οι τύποι που πήγαν για ψάρεμα σε μια λιμνούλα και κατέληξαν να γυρίζουν παρωδία του "Hips don't lie"...! Κι αν οι δυο λέτσοι-rappers στην αρχή σας γυρίζουν το άντερο με τις γκριμάτσες τους, περιμένετε να βγει η ΘΕΑ στη σκηνή που είναι πιο Shakira κι απο την πραγματική Shakira (τρεις και τέσσερις φορές Shakira)!




Tην τριπλέτα κλείνει το άξιο αυτό παληκάρι (κοιτάξτε καμάρι απο τη μαμά του!) που χόρεψε σαν την αγαπημένη του σταρ στο America's Got Talent. ΑΙΣΧΟΣ στον τρισάθλιο Hasselhoff που δεν έδωσε μια ευκαιρία στο παιδί και πάτησε το μεγάλο κόκκινο Χ πριν αρχίσει καν να χορεύει (μα τέτοιος αρνητισμός, κύριε Hasselhoff? Μεθυσμένος πήγατε πάλι στο γύρισμα?) Δείτε και τις περαιτέρω αντιδράσεις του, δεν ήξερα οτι είναι τόσο μεγάλη κομπλεξάρα... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην γλυκύτατη Sharon Osbourne που πολύ την συμπαθώ κι ας είναι τρελέγκω.



Αρκετά υπέφερε η Shakira. Για να ησυχάσει η καημενούλα λοιπόν, σας έχουμε το remake του "Hung Up" της Θεας Madonna απο την επίσης Θεα Loli, τραβεστί-θρύλος στην Ισπανία, επίσης γνωστή με το παρατσούκλι "La Terremoto de Alcorcón" (Ο Σεισμός του Alcorcon). Το Alcorcón πρέπει νά'ναι το χωριό της απ'ότι κατάλαβα.




Το μεγάλο φινάλε πρέπει να δίνεται πάντα σε μια πραγματική σταρ (ή όπως έλεγε η μάνα μου "Η Πόλυ Πάνου βγαίνει πάντα μετά τις 3.00"). Σας παρουσιάζω λοιπόν την αειθαλή και αξεπέραστη Cicciolina, το πρότυπό μου απο μικρό παιδί. Εδώ, αν και 55+, τραγουδάει με παιδιάστικη τσαχπινογαργαλιάρα φωνή το τραγούδι-προπαγάνδα που την έβαλε στο Ιταλικό κοινοβούλιο, το "Political Woman". Απολαύστε τη!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007

Ένα πρελούδιο για τη Γεωργία Π.

Για να σας εγκλιματίσω με το "Προσεχώς" σκέφτηκα να αναρτήσω το ακόλουθο κέιμενο, απόσπασμα απο το χρονογράφημα Η γειτονιά μας της Soula F.C.
Σκοπός όπως είπα είναι να εισάγω τον αναγνώστη στην πλοκή του δράματος χρησιμοποιώντας το background της ιστορίας.
Ακολουθεί λοιπόν απόσπασμα απο το
4ο κεφάλαιο του βιβλίου.


Κεφάλαιο 4ο:

‘’Της Γεωργίας..το κάγκελο’’

‘’Μια εικόνα,μια γυναίκα,χίλιες λέξεις’’

Η γυναίκα αυτή υπήρξε σταθμός στην ιστορία της ταπεινής,φτωχής πλην τίμιας γειτονιάς μας.Ήρθε και έδωσε λάμψη στις σκοτεινιασμένες καρδιές των γειτόνων.Μας έκανε να ελπίζουμε οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες με την παρουσία της να πλαισιώνει το κάδρο μας.[...]
Μέχρι και ο Παπακωνσταντίνου έγραψε τραγούδι για να την εξυμνήσει.Το λατρεμένο ‘ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες’.Ένας στίχος...μια ιστορία μεγαλείου αλλά και πόνου.

Χρόνια πρίν η Γεωργία ζούσε μια ήρεμη,οικογενειακή ζωή,μαζί με τη μικρή της κόρη.Έμεναν σε ένα υπερπολυτελέστατο παγκάκι με όλες τις ανέσεις,μπροστά απο τον άγιο Σπυρίδωνα(μεγάλη η χάρη του)στο λιμάνι του Πειραιά.
Είχε στρωμένη δουλειά αφού είχε πιάσει το καλύτερο πόστο στα σκαλιά του αγίου Σπυρίδωνα για να ζητιανεύει και όλες οι άλλες τη ζηλεύανε για τη θέση της και την ομορφιά της(;;;;)!
‘Η μοίρα όμως έκανε το δικό της κουμάντο’ -που λέει και η Μιμή στη Λασκαρίνα- και η Γεωργία βρέθηκε απο τα ‘σαλόνια’ του αγίου Σπυρίδωνα[...]στα σκαλιά της δικής μας εκκλησίας.Εκεί την περιμάζεψαν τα γνωστά-άγνωστα κακοποιά στοιχεία ‘Μ__ου&Σια Α.Ε’ και της βρήκαν ένα σπίτι για να μπεί και να σταματήσει πλέον να τρώει στο κεφάλι τις κουτσουλιές απο τα περιστέρια που τόσο καιρό της είχαν κάψει το μαλλί.Στην αρχή ήταν μαγκωμένη αλλά στη συνέχεια ξεδίπλωσε όλο το επιχειρηματικό της ταλέντο και μας φανέρωσε το δαιμόνιο μυαλό της σε όλο του το μεγαλείο.Σιγά σιγά αναρριχήθηκε στη ιεραρχία των επαιτών και κατέκτησε επάξια τον τίτλο ‘Her Majesty The Queen of Beggars’[...]
Σε εκδήλωση που έγινε στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας μας, εκλέχθηκε ως ‘η Ζητιάνα της Χρονιάς’ανάμεσα σε άλλες πέντε ισχυρές υποψηφιότητες.

Για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα ας αναφέρω οτι όντως είναι ζητιάνα αλλά και πουτάνα.Χα χά!Αστειεύομαι νομίζεις,φτωχέ μου αναγνώστη!ΌΧΙ!!

Η ιστορία έχει ως εξής:η Ζέτα(το χαϊδευτικό της),αφού απέκτησε σπίτι με λέφτα που δίνει η εκκλησία,αφού τρώει τζάμπα και αυτή και το μούλικό της απο το συσσίτιο(επίσης της εκκλησίας)και αφού μαζεύει λεφτά απο τη ζητιανιά στις μαρμάρινες και μεγαλοπρεπείς σκάλες του ναού μας,αποφάσισε να βρεί και extra εισόδημα απο διάφορες δουλειές.Όπως για παράδειγμα να πλένει τις σκάλες της απέναντι πολυκατοικίας[...].Μια δουλεία που μου τη χρωστάει και ας μην το ξέρει,γιατί εγώ είπα στη διαχειρίστρια οτι η Ζέτα ψάχνεί να βρεί κάπου να καθαρίζει.Αλλά τόσο αχάριστος είναι ο κόσμος,που τώρα που έγινε κι αυτή κάποια,αρνείται να μου δώσει αυτό που θέλω όσο τίποτα στον κόσμο.....ένα δικό της αυτόγραφο!!
Αλλά call me ‘αχλάδα’και look behind me!!Έμαθα απο τη Μαρία(διαχειρίστρια),που της το είπε η Φρόσω που της το είπε η ίδια η Ζέτα,οτι πιο παλιά για να βγάλει λεφτά ήτανε πουτάνα!Και τότε αυτομάτως μου γεννήθηκε η αιώνια απορία:ποιός απελπισμένος πήγαινε μαζί της;;;;Καλύτερα να πηδήξεις την τρύπα της μπανιέρας παρά τη Γεωργία!Άλλωστε έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος(μην αδικούμε και την κακομοίρα τη μπανιέρα!)[...]

Η Γεωργία λοιπόν είναι μια γυναίκα γύρω στα 50, περι τα 120 κιλά, με σάπια δόντια, καμμένο πορτοκαλί μαλλί και με την έκφραση ατόμου που παίρνει αντικαταθλιπτικά(όντως).Και φυσικά μιλάμε για το τρελό IQ.56 στην καλύτερη περίπτωση(διευκρινίζω οτι οι μαϊμούδες έχουν 35, και
πλέον κάτω απο 100 θεωρείσαι μόγγολο.Ο Bush έχει 75!!!)
Οι επιστολές της έχουν ως παραλήπτη τη γειτόνισσα και κολλητή της, Φρόσω...

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Η Πρώτη Μου Κολεξιόν


Αγαπητοί αναγνώστες,

το ξέρω οτι έχετε καιρό να μάθετε νέα εμένα και του Σβεν απο το Ίδρυμα, αλλά ήμασταν απασχολημένοι, και τώρα επιτέλους μπορούμε να σας πούμε το λόγο.
Στην τάξη Χειροτεχνίας που κάνουμε εδώ στο Ίδρυμα για να μας κρατάνε απασχολημένους, μας είπαν πρόσφατα να δημιουργήσουμε χρησιμοποιώντας άχρηστα πράγματα απο τα κελ...απο τα δωμάτιά μας. Μετά απο πολύ ψάξιμο, συνειδητοποιήσαμε οτι το μόνο πράγμα που δε μας είναι χρήσιμο είναι τα προφυλακτικά μας (μακροχρόνια σχέση γαρ). Όταν είδα οτι μερικές απο τις καπότες είχαν ξεχαστεί μαζί με ένα κυλοτάκι πάνω στο καλοριφέρ και είχαν ψιλολιώσει και κολλήσει πάνω του, μου γεννήθηκε και η ιδέα για το τι ακριβώς θα δημιουργήσω...!!!

Αμέσως έριξα την ιδέα στη μάνα της Σούλας, την κυρα-Ντία (που είχε έρθει να με με επισκεφτεί και να γελάσει εις βάρος μου) η οποία έκανε ράφτρα στην Καρδίτσα και ξέρει απ'αυτά, και οι τρεις μας (μαζί με το Σβενάκο) ξεκινήσαμε να ράβουμε...!
Όταν η κυρία Μπεμπέκα (μας κάνει χειροτεχνία) είδε το
ολοκληρωμένο μας έργο ενθουσιάστηκε και έπεισε την
διεύθυνση να χρηματοδοτήσει μια μικρή κολεξιόν στους
κόλπους του Ιδρύματος...!
Όλα τα υπόλοιπα ήταν τακτοποιημένα, αλλά ανακαλύψαμε οτι τα ρούχα που είχαμε φτιάξει
(μιας και δεν τα ράψαμε πάνω σε μοντέλα) ήταν πολύ μικρά και δεν έμπαιναν στις όμορφες
τρόφιμες που δήλωσαν εθελόντριες για μοντέλα...! Έτσι ακολουθήσαμε τη low budget λύση και νοικιάσαμε ανήλικες Ταυλανδέζες πόρνες
με 10 ευρώ τη μέρα...!

Δε λέω άλλα, αρκετά σας έπρηξα...! Σας παραθέτω τα καλύτερα στιγμιότυπα της κολεξιόν που έγινε χθες και μου άνοιξε ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο της μόδας (ήδη η Vera Wang ενδιαφέρθηκε για την καλοκαιρινή κολεξιόν μου με μπικίνι απο ταμπόν...)!


H star της βραδιάς Sudixo Munimu με ένα λευκό φόρεμα που τονίζει την αγνότητά της...(δημιουργία κυρίας Ντίας)


Η Panda Katapino με μια oriental δημιουργία που ράψαμε τελευταία στιγμή για να τιμήσουμε την πολιτιστική κληρονομιά των μοντέλων μας...


Εδώ η Sudixo προβάρει το νυφικό που θα φορέσω όταν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σβεν μου...!


Ένα glamorous συνολάκι που έραψα σκεπτόμενη την αγάπη της Σούλας για το Queen of the Night...Θα της το δωρίσω αν με ξαναεπισκεφτεί ποτέ.


Oι αδερφές Sepernumepartuza με δύο παραλλαγές στο ίδιο baby doll.


Close up στο ένα απο τα προαναφερόμενα baby dolls.


Το συνολάκι αυτό δεν πρόλαβε να "φορεθεί" στην πασαρέλα αφού το αγόρασε η Άννα Ανδριανού για να το φορέσει στη νέα της σειρά, όπου ενσαρκώνει μια 20χρονη ρομαντική πορνοστάρ η οποία σπάει το ρεκόρ Γκίνες πηγαίνοντας με 5.000 άντρες, οι οποίοι την έγδυσαν βγάζοντας μία-μία τις καπότες απο το φόρεμά της και τις χρησιμοποίησαν πάνω της.


Εδώ βλέπουμε την Toepeza T'Oboe με μια ζωηρόχρωμη ανοιξιάτικη δημιουργία απο την κυρία Ντία.


Η μία εκ των ταυλανδών αδερφών, η Amathes ξεσήκωσε τα αντρικά πλήθη με αυτό το τρικολόρ σεξυ νυχτικό (δημιουργία του Σβεν)


Ένα πολύ ξεχωριστό πλουμιστό καλσόν που εγώ πρώτη θα φορέσω όταν ξανακυκλοφορήσω με μπλούζα-φόρεμα.


Oι τρόφιμες του ιδρύματος που για ένα νούμερο μόνο δεν κατάφεραν να χωρέσουν στα υπερβολικά στενά μας δημιουργήματα...είπα να βάλω μια φωτό τους για να τις τιμήσω που προσφέρθηκαν.

Είμαι ποιοτικιά.Τί να κάνουμε;

Μετά απο παράπονα (όνομα και μη χωριό..αλλά οτι αρχίζει απο Χ θα το πω) οτι έχει πέσει πολύ υποκουλτούρα στο blog
αποφάσισα να κάνω μια ποιοτική αναβάθμιση.
Φάτε λοιπόν το videάκι και μη μου πείτε οτι δεν είναι
και ποιοτικό απο μουσικής πλευράς και πρωτότυπο απο εικαστικής οπτικής (αυτό με τα χέρια) γιατί θα σας δείρω!!




Για όσους ενδιαφέρονται, η μουσική είναι το Flower Duet απο τη Lakmé του Leo Délibes..

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Coiffures Letta

*Θόρυβος απο πιστολάκι ανακατεμένος με μουσική και ομιλίες*

-Αυτή εκεί είναι σου λέω Ουρανία μου.
-Αυτή που της περνάει ανταύγειες η Λέττα;
-Όχι καλέ!Αυτή είναι η κυρά Σουλτάνα η φουρνάρισσα!Η άλλη στο λουτήρα.
-Μμμ..Κοίτα ύφος η diva..Πάντως τέτοια σκηνικά είχαμε καιρό να ακούσουμε.
-Ναι.Έγινε χαμός.Αλλά έτσι είναι.Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
-Θα ήθελα να είμαι απο μια μεριά να βλέπω.
-Μα κι αυτοί οι ανώμαλοι πια..Σπίτι δεν είχαν να κάνουν τα αίσχη τους;
-Δεν τα ξέρω με λεπτομέρειες εγώ.Για κάνε μου μια περίληψη βρε Μπέλα μου, εσύ που τα ξέρεις απο πρώτο χέρι.
-Λοιπόν.Την προηγούμενη Τετάρτη είχαμε συνέλευση στην πολυκατοικία για το πετρέλαιο και τη συντήρηση του καυστήρα. Εκεί που τα μιλούσαμε ήρεμα και η κυρα Μαρία του 2ου έιχε πιαστεί στα χέρια με τη Γιούλα τη διαχειρίστρια ακούμε απο το υπόγειο κάτι θορύβους..
-Πωπω ναι.Έχει γεμίσει η γειτονιά ποντίκα απο το ερείπιο στη γωνιά.
-Καλέ τί ποντίκια μου λες; Εδώ σου λέω γινόταν σαματάς!
-Αχ Θεέ μου.Τώρα έχουμε και αρουραίους;
-Θα σκάσεις επιτέλους να με αφήσεις να συνεχίσω;
-Άντε λέγε γιατί σε λίγο θα με πάρει μέσα η Φαίδρα για μανικιούρ.
-Λοιπόν που λές ακούμε τη φασαρία και κατεβαίνουμε να δούμε τι συμβαίνει.Ανοίγουμε την πόρτα στο λεβιτοστάσιο και τί να δούμε;
-Ποντίκια;
-Ε, άντε μου στο διάολο κι εσύ και τα ποντίκια!
-Έλα συγνώμη...η ντεκαπάζ βλέπεις..Πες μου τί είδατε.
-Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας βλέπουμε τη Σούλα την καινούρια που μένει στο ρετιρέ-αυτή στο λουτήρα ντε- ντυμένη με δερμάτινα και με ένα μαστίγιο.Και στη μέση δεμένο ένα..ξέρεις..ΝΑ ένα πράμα!
-Ιιιι σαν αυτό το ψεύτικο που βρήκα στο συρτάρι της νύφης μου προχθές;
-Περίπου.
-Και τί έκανε καλέ ντυμένη έτσι στο λεβιτοστάσιο;
-Δεν ήταν μόνη της...ήταν μαζί της κι ένας νεαρός που φορούσε μόνο μια ποδιά, τον είχε στα τέσσερα και του τραγουδούσε το "Να σέρνεσαι θέλω" της Βέντη...!
-Ααα θυμάμαι.Το είχαμε ακούσει στο Ηρώδειο πέρσι..
-Όχι ηλίθια.Στις Φλόγες στην Καλαμάτα το είχαμε ακούσει.Στο Ηρώδειο είχαμε ακόυσει την Κόμισσα Κοντογιάννη που λέει το σουξέ "Πήδα τη μάντρα".
-Και τελικά τί απέγινε;
-Αποκαλύφθηκε τελικά οτι αυτός της είχε κάνει μήνυση για μοιχεία κλπ και θα την πήγαινε στα δικαστήρια αλλά αυτή τον έκβίασε και κατέληξε να της κάνει το σκλάβο!Το σκάνδαλο Carrington-Κούγια αν θυμάσαι..
-Α!Καλέ ξέρω.Ο Ethan!Είχα διαβάσει σχετικά στο Ciao.
Καμιά πικάντικη λεπτομέρεια δεν έχεις να μου πείς;
-Σαν τί δηλαδή;;
-Εεε..να..μου είπες αυτό για το ψεύτικο "τέτοιο" και με έπιασε περιέργεια.Το χρησιμοποίησαν;
-Εεε..Πού να ξέρω τώρα;Αλλά πάλι δεν πιστευω να το φόρεσε για διακοσμητικό;
Αλλά σιγά.Οι πρώτοι είναι ή οι τελευταιοι;Πάρε παράδειγμα τη Madonna και τον άντρα της.
-Απαπα!Τρέχω σπίτι!!
-Τί;Ξέχασες το φόυρνο αναμμένο;
-Καλέ ποιός τον γ@μ@ει το φούρνο;
Τη ρουφιάνα τη νύφη μου σκέφτομαι που θα κάνει τα ίδια στο αγοράκι μου; Τρέχω!
-Πού πας καλέ με τη ντεκαπάζ στο κεφάλι;Θα σου μείνει το μαλλί στο χέρι... ..Τί τρελή γυναίκα Θεέ μου...


Κόμισσα Κοντογιάννη - Πήδα τη μάντρα

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Trash Fiesta

-Σουλίτσα μου, τάξε μου, τάξε μου...!
-Να σε τάξω στον άγιο Ραφαήλ μήπως και συνέλθεις;
-Μμμμ κρύο! Λοιπόν, θυμάσαι που στο βιογραφικό σου έλεγες οτι ξέρεις άπταιστα γαλλικά? Σου βρήκα βιντεοκασέτες με ταχύρρυθμα μαθήματα για το Sorbonne 2 απο την Έφη Θώδη!


-Θα σου πήγαινε κι εσένα μια τέτοια καούκα!
-Α μωρη grande putaine...
-Σε μερσώ για τη φιλοφρόνηση και για να σου ανταποδώσω, επειδή ξέρω την αγάπη σου στην έντεχνη μουσική δες το επόμενο..



-"Πίκρα" δε λες τίποτα...μια χάρτινη σακούλα sil vous plait!
-Μιλάς κι εσύ;Που σε παίρνουν νουμεράδα κάθε βράδυ κι έχει γίνει ο κώλος σου σήραγγα του Μετρό;;
-Καιρός ήταν να θυμηθούμε τον κλασσικό πια αυτόν καυγά..



-Σούλα, πες αλεύρι..
-Θα φτιάξεις πρόσφορο;
-...ο Ευαγγελόπουλος σε γυρεύει!
-Μμμ αυτός που έβριζε την Αλίκη μας;Ού να μου χαθεί το τέρας!
-Πάντως εδώ αναφέρεται και στην Αλίκη και σε σένα ως "πρώην εθνικές σταρ"...
-

-Και μιάς και πιάσαμε το θέμα Εθνικός Σταρ δες την εξώπορτα του σπιτιού του στη Ν.Ερυθραία.

-Το αυτοκίνητο το'χεις δει? Voila! Ο Ναός της Paris σε 4 τροχούς!


-By the way..το καινούριο template είν'καλό ή να το γυρίσουμε στο παλιό καλό πρασινάκι;

UPDATE: Τελικά επιστρέψαμε στο δοκιμασμένο πράσινο..

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Κωλλιστεία Νοέμβριος 2007

-Sveeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
-Ja, my luv?
-Άντε να παίξεις φλογέρα στο μπαλκόνι. Να, πάρε και μερικές Ιχνογραφίες να ζωγραφίσεις. Μπράβο καμάρι μου...!


Ούφ! Επιτέλους μόνη! Ήθελα καιρό να κάνω ένα ποστ με θέμα το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο αλλά πού ευκαιρία με τον αρραβωνιαστικό συνέχεια πάνω απ'το κεφάλι μου?
Σήμερα, αγαπητοί αναγνώστες, θα ασχοληθούμε με τον κώλο. Σας παραθέτω τους 10 υποψήφιους για τον τίτλο του "Mister Gluts 2007" μαζί με σύντομα βιογραφικά.


Άγνωστο Βραζιλιάνικο τσιτσιδομοντέλο που κυκλοφορεί με διαφορετικά ψευδώνυμα και το μόνο που μου έχει μείνει είναι τα μάτια του και αυτό το ζουμερό πωπουδάκι...! Aς τον πούμε...Boxer!

Απο αυτό το κακόμοιρο δε θυμάμαι όνομα...! Απλά μου φάνηκε εντυπωσιακά τετράγωνο εκει...πίσω! Πως γίνεται αυτο?

Leon Fala. Βραζιλιάνος, μέλος συγκροτήματος και str8 πορνοστάρ με ταλέντο στον πεοθηλασμό.

Jesse Jardine. Αυστραλέζικο αρσενικό πουτανάκι.

Evandro Silveira! Αστυνομικός και μέλος των Μ.Α.Τ. στην λεβεντογέννα Βραζιλία!

Αυτός πάλι είναι ένας αθλητής απο τη Σκανδιναβία, αλλά μου διαφεύγουν τα υπόλοιπα. Πάω να παρω τα χάπια για το Αλτσχάιμερ...!

...και επιστρέφω με το πασίγνωστο τσιτσιδομοντέλο εξ'Αμερικής, τον Joseph Sayers, σε artistique πόζα...!

Όνομα: Gustavo Moraes. Επάγγελμα: Βραζιλιάνος...

O Gregory Mahe παίζει rugby στην όμορφη Γαλλία και σίγουρα χαραμίζεται με αυτή του την επιλογή...!

Και για το grand finale μια φωτό εκ των όπισθεν του μελλοντικού μου συζύγου, Josh Wald! Kαι τα δύο tattoos του εκεί στην πλάτη τα χτύπησε για μένα! Δεν είναι γλύκας?!?!?

Ψηφίστε EΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για τα καλύτερα οπίσθια! Όποιος συμμετάσχει στην ψηφοφορία μπαίνει στην κλήρωση του διαγωνισμού μας με Grand Prize ένα butt plug "Μικρό μου Πόνυ"!

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Θα σε δω στην Ευελπίδων, γλυκειά μου


*ΝΤΡΙΙΙΝ*


"Εδώ γραφείο πανίσχυρης δικηγόρου Βερόνικας Carrington-Κούγια,παρακαλώ."

-Την κυρία Carrington θα ήθελα.
-"Ποιός τη ζητεί παρακαλώ;"
-Η Σούλα πείτε της..θα καταλάβει..
-Μισό λεπτό περιμένετε...
...

-Τί θες απο τη ζωή μου επιτέλους;
-Πες πρώτα ένα "γειά"αγαπητή μου...εξαδέρφη...!
-Σου έχω πεί να μη με ενοχλείς.Θες να ανακαλύψει κανείς την πραγματική μου ταυτότητα και να καταστραφώ;
-Το φριχτό σου μυστικό είναι ασφαλές! Όσο είσαι καλή μαζί μου δε θα πώ σε κανέναν οτι...Κατάγεσαι απο την Καρδίτσα!!
-...
-Σε πήρα γιατί σε χρειάζομαι για μια υπόθεση.
-Τί θες;
-Πρόκειται για έναν πελάτη σου.Τον Ethan Andthecity.
-Ναι.Μπερδεμένη υπόθεση.Μοιχεία και πνευματικά διακαιώματα.Μια τσούλα ονόματι Soula Thslyssas του αποπλάνησε τον μέλλοντα σύζυγο κλπ.Ακόμα την ψάχνω.Πρέπει να κυκλοφορεί με ψευδώνυμο.Αλλά κάτσε....εσύ απο πού το έμαθες;
-Εγώ είμαι η...Τ-Σούλα!!
-Oh mon Dieu! ..... Και..τί μπορώ να κάνω εγώ;
-Άκου. Ξέρω οτι σχεδιάζει να εκδικηθεί!Αλλά θα το βρεί απο εκεί που δεν το περιμένει...
-Ελπίζω να μην έχει τη μοίρα του ζαβο-Λινάρδου απο το χωριό...
-Δε θα τον καθαρίσω ηλίθια!Απλά θα τον χρησιμοποιήσω για να ξεφορτωθω κάτι που με βαραίνει.
Όλη μου η περιουσία όπως ήδη γνωρίζεις είναι στο όνομα μιάς offshore εταιρίας στην Ουαγκαντούγκου της Μπουργκίνα Φάσο! Έτσι, αν η αποφαση του δικαστηρίου βγεί υπέρ του, θα πάρει το μόνο πράγμα που έχω στο όνομά μου: ένα "πακέτο" που μου ήρθε πρόσφατα απο τη Σουηδία...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
-Και το τροχόσπιτο που σου άφησε η θεία Μητροδώρα στο Ζεφύρι απέναντι απ'τον καταυλισμό των τσιγγάνων; Το πούλησες;
-Ναι.Σε μια καλή μου..φίδη!!
-Είσαι σατανική! Σε φοβάται το μάτι μου.
-Κόλακα..! Κοίταξε λοιπόν να τον χειραγωγήσεις ώστε να ζητήσει μικρή υλική αποζημίωση και να ξεφορτωθώ το σκανδιναβικό φρικιό!Μην πάω και φυλακή για ένα πήδημα..
-Δε μπορώ να κάνω αλλιώς...
-Θα σε δώ στην Ευελπίδων γλυκειά μου...*σαρδόνιος γέλως*

*ΚΛΑΚ*


-Ulf!!
-Yes Madame
*ΠΛΑΦ*
Yes, my wonderful Madame.
-Ξεκίνα να πακετάρεις.Αλλάζεις σπίτι και αφεντικό...Και πάρε και την καραμούζα σου μαζί...!

.........................................

Έλενα Βέντη - Να σέρνεσαι θέλω

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Rodrigo Guirao Diaz

Τί να φτουρήσει ο Jesse Metcalfe, μπροστά στον αργεντίνο "συνάδελφό" του;; Ο Rodrigo υπο(γ)δύεται τον κηπουρό στην λατινοαμερικάνικη έκδοση των Desperate Housewives(και με κάνει να παθαίνω υστερία και να καταριέμαι τη μάνα μου με γέννησε ελληνίδα)
Μα όχι πείτε μου έχω άδικο;;;


Το νέο μου wallpaper



Σε τσάκωσα..naughty boy..




Aaaaax....!!Άντε μετά απ'αυτο να βγάλω τη νύχτα μόνη στο διπλό κρεββάτι...Ααααχ..!!

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Η Στέλλα, η πασαρέλα + ένα clip απ'τη Μιρέλα

Αφού δεν το'χουν οι έρημες τί τα φοράνε τα 12ποντα;; Ας πάνε να πλύνουν κανένα στρίνγκ και ας αφήσουν τα high heels για εμάς τις επαγγελματίες!!
(Εμ αγάπη μου..τόσον καιρό πάνω-κάτω τη Συγγρού το'μαθα και το περπατάω το στιλέτο)





Όταν η διαφήμιση συναντά την υψηλή τέχνη....ένας κΩλοσσός γεννιέται!



Για το τέλος έχουμε ένα ωραιότατο video clip που μας έρχεται απο την Ισπανία. Το τραγουδάκι δε λέει και πολλά(ούτε κι ο τραγουδιστής κατα τη γνώμη μου) αλλά το clip....wow



Να δω τέτοιο clip και απο έλληνα τραγουδιστή και μετά ας πεθάνω.(Αν παίζει ο Τερλέγκας όντως θα πεθάνω)