Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Ο κόσμος αυτός δεν είναι για μένα.



Βαρέθηκα ότι κάνω να αποδεικνύεται μάταιο.
Κουράστηκα να παλεύω για να κερδίσω την αγάπη και το σεβασμό που ξέρω οτι μου αξίζει.
Βαρέθηκα να πρέπει να κινήσω Γη και Ουρανό για να δω όλους τους φίλους μου, όπως παλία...
Πανικοβλήθηκα στην ιδέα οτι για το υπόλοιπο της ζωής μου, θα πρέπει να γίνομαι σκλαβάκι όλη την ημέρα για 4-5 ώρες πραγματικής ζωής ανα ημέρα.
Δεν αντέχω πιά να με κοροιδεύουν κατάμουτρα. Δεν αντέχω να κοροιδεύω τον ΕΑΥΤΟ μου κατάμουτρα, πιστεύοντας όπως πάντα στην "καλή θέληση" του συνανθρώπου μου.
Δεν αντέχω να ντρέπεται κανείς για μένα.
Να βάζουν το πρώτο ωραίο μουτράκι που θα εμφανιστεί πιό πάνω απο μένα.
Με κούρασε η ματαιοδοξία αυτού του κόσμου.
Η ανούσια αλληλουχία δουλειάς, εξόδου, δουλειάς, εξόδου, η μεγάλη αναμονή για Παρασκευή-Σάββατο όπου γίνονται και τα "μεγάλα events" της εβδομάδος, μόνο και μόνο για να περάσουν στο ντούκου και να έχουμε άλλη μια βδομάδα ανουσιότητας.
Βαρέθηκα να βλέπω τον κόσμο γύρω μου να συμπεριφέρεται όσο πιο cliche μπορεί.
Ξέρω ήδη οτι τα όνειρά μου δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Jesus, το ήξερα χρόνια πριν και είχα αντιδράσει αναλόγως, πως γίνεται στα 21 μου να ήμουν πιο σοφός άνθρωπος απο τώρα?
Kάθε λεπτό που περνάει, κάποιος στον κόσμο με προδίδει, σκέφτεται απαξιωτικά πράγματα για μένα, ή ακόμα χειρότερα...δε με σκέφτεται, παρά μόνο σαν μια μικρή ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού του. Κι αυτό όταν εγώ κάθε άλλο παρα αμοιβαία λειτουργώ.
Γιατί η καρδιά μου βγαίνει πάντα ψεύτρα?

Εσείς πως μπορείτε και το κάνετε?
Τι λέτε στον εαυτό σας και τον πείθετε οτι αξίζει να σηκωθείς απο το κρεββάτι σου για άλλη μια μέρα, να παλέψεις για να βγάλεις λεφτά, να ζήσεις, να δεις αυτούς που αγαπάς, να ΒΡΕΙΣ κάποιον που θα νιώθει για σένα πράγματα μαγικά?
Πως βγάζουν όλα αυτά νόημα, όταν κάθε πράγμα για το οποίο σηκώνεσαι το πρωί χάνεται ένα-ενα, σαν να μην υπήρξε ποτέ?

Ο κόσμος αυτός δεν είναι για μένα. Κατα λάθος με έφεραν εδώ... δεν ταιριάζω, δεν καταλαβαίνω πως σκέφτονται οι άλλοι, δεν κατανοώ τι ακριβώς καλύτερο μπορώ να βρω στο μέλλον ωστέ να περιμένω γι αυτό... Δε μπορώ να φτύνω αίμα για να κερδίσω πράγματα που πιθανότατα δεν θα δω ποτέ... Το λαμπρό μέλλον που με περιμένει είναι ένα πλέγμα ματαιότητας, απογοήτευσης και εγωισμού, και δεν είναι κάτι που μπορώ να πω οτι βιάζομαι να συναντήσω.

Τελικά η πιο σοφή απόφασή μου ήταν αυτή που έκανα πριν απο λίγα χρόνια. Όταν μπήκα στο νερό έχοντας αποφασίσει να μην ξαναβγώ. Έχοντας αποφασίσει να δεχτώ τη θάλασσα στα πνευμόνια μου, κι εκείνη να με δεχτεί στην κρύα, τρυφερή αγκαλιά της... για πάντα.

Κάθε χρόνος που πέρασε απο τότε, ήταν δανεικός απο τη ζωή κάποιου άλλου, σαν μια διαρκής απόδειξη. Οτι τη μέρα εκείνη στάθηκα άτυχη.

Οτί το κρύο που νιώθω στην ψυχή μου απο τότε, είναι μια υπενθύμιση... οτι η κρύα αγκαλιά της θάλασσας με περιμένει, κι οτι μόνο εκεί θα βρω την ζεστασιά που προσμένω.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Gui Wandresen


Εντελώς ξαφνικά και απροσσδόκητα, έγινα τεράστια φαν αυτού εδώ του παγκοσμίως άγνωστου (μα γιατί?) ακροβάτη απο τη Βραζιλία...!!






























Για ποιό λόγο όμως έπαθα τέτοια πλάκα, μπορείτε να μου πείτε...? :P

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

The Penis Song!

Ποιός έχει δει αυτό το αριστούργημα της 7ης τέχνης?
Μια γενικά ελεεινή ταινία, αλλά με μερικές ξεκαρδιστικές σκηνές...όπως η παρακάτω!

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ΠΑ-ΠΟΥΤΣΑ-ΚΙ

..είπα και θυμήθηκα το σήριαλ για τη Βουγιουκλάκη.
Άπατο άκουσα οτι πάει.
Ούτε μια φορά δεν το έχω δεί-άντε λίγο κάνοντας ζάπινγκ και τότε αναρωτήθηκα..
"τελικά μήπως έπρεπε καλύτερα να πάρουν τη σιδερώστρα της πλατείας Μαβίλη για το ρόλο;"

Μετά μου ήρθαν στο μυαλό κάτι μελιτζάνες που δεν τις τρώω κι όλας και μετά τα κανονικά παπούτσια(αυτά που φοράμε)

Μπορεί η ακρίβεια να χτυπάει κόκκινο και κάθε κίτσα να ψωνίζει υποδήματα απο τη λαϊκη αλλά κάθε αληθινή γυναίκα-και όχι δεν αποκλείει τις αδερφές αυτό-οφείλει να ανανεώνει την παπουτσοθήκη της (για τις αδερφές το αρχικό "πα" είναι προαιρετικό..) και να έχει και ένα Manolo Blahnik βρε αδερφέ(το άλλο για να τα κάνει ζευγάρι θα το πάρει με τον επόμενο μισθό)
Για να πάρουμε ιδέες λοιπόν...

"Στου τρελού το μάτι, το χτυπητό κομμάτι" λέει η παροιμία και ο Christian Louboutin είπε να το εφαρμόσει μπας και πουλήσει..

1
(ενδεικτική τιμή 720$ )

Ο έτερος Christian-ναι ο Dior- προτείνει...ΕΣΕΙΣ θα το βάζατε; (εγώ ναι)
2
(ενδεικτική τιμή 1030$ )... (αν τα είχα για σκόρπισμα)

Σμούτς!!!! Το βρίσκω τερατώδες και ο υπευθυνος πάλι είναι ο Louboutin.
3
(ενδεικτική τιμή 675$ )(τί λέτε ρε..)

Απλά θεϊκα τα πράσινα Brian Atwood!!
4
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίζουν αλλά αν ενδιαφέρεται κανείς να μου κάνει ένα μικρό δωράκι...ας τα εχει υπόψιν του.xixixix

Η χαρά του (ψιλο-γκοθ)φετιχιστή. Δεν είναι πολύ ωραίες;
5

....Όταν η γιαγιά μου πρόπερσι τις απόκριες ντύθηκε Λουδοβίκος(των Ανωγείων)...
6

Τα επόμενα δύο τα προτείνω σε μια γνωστή μου...Μυτηληνιά! που θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες και ιστορίες της πόλης αλλά λόγο ύψους δε μπορεί να δεί πάνω απο τη μάντρα του σπιτιού της.
78


Το δεξί παπούτσι της Μαρίας Φαραντούρη που φέρνει στα ίσα του το κοντό πόδι της όταν δε βρίσκει τούβλο πρόχειρο. Διακοσμημένο με συλλεκτικό κομμάτι απο τη "συλλογή" αρχαίοτήτων του Κ.Μητσοτάκη
9

Εξ'αιτίας του μοναδικού σχεδιασμού του και της κομψότητάς του, κάνει θράυση ανάμεσα στις λατίνες κατοίκους του Queens και του Bronx.
10

Για το τέλος ένα μοντελάκι απο την Vivienne Westwood για κάθε απλό οικοδhomo εξ Αλβανίας(και μη) που σέβεται τον εαυτό του.
11
(αξία.. ανεκτίμητη)

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Μια Σέρβα Κονσέρβα

Tο νινετάκι με κάλεσε σε ένα mini παιχνιδάκι, όπου έχω να κάνω απο μία ερώτηση σε πέντε υποθετικά άτομα:

Ερωτηση σε έναν φιλοσοφο:
Ποιό είναι το νόημα της ζωής, πέρα απο το να κοιτάς να περνάς καλά ο ίδιος?
Ερωτηση σε εναν παλιο ερωτα:
What the fuck is going on???
Ερωτηση σε ενα μεντιουμ:
Βγαίνεις και σε λαρτζ?
Ερωτηση σε ενα παιδι:
Tο ήξερες οτι δεν υπάρχει Αη-Βασίλης?
Ερωτηση στον καθρεφτη:
Tι κοιτάς ρε?!?!

(στο παιχνίδι προσκαλούνται επίσης οι hfaistiwnas, profylaktiko, mahler και g_spot_unveiled! αν κάποιος έχει ήδη παίξει σόρρυ, έβλεπα άλλο επεισόδιο :P)

και για να κλείσουμε ευχάριστα και να μην πάει χαμένο το ποστ για όσους δεν κατάλαβαν χριστό, τελειώνουμε με το παρακάτω τσοντοβίντεο που απευθύνεται σε όσους προτιμούν να βλέπουν υπόθεση στις τσόντες τους κι όχι να τους την χαλάνε τα αμέτρητα κοντινά γκρο πλαν διεισδυσης!



Nailing Your Wife