Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Κωλλιστεία Νοέμβριος 2007

-Sveeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
-Ja, my luv?
-Άντε να παίξεις φλογέρα στο μπαλκόνι. Να, πάρε και μερικές Ιχνογραφίες να ζωγραφίσεις. Μπράβο καμάρι μου...!


Ούφ! Επιτέλους μόνη! Ήθελα καιρό να κάνω ένα ποστ με θέμα το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο αλλά πού ευκαιρία με τον αρραβωνιαστικό συνέχεια πάνω απ'το κεφάλι μου?
Σήμερα, αγαπητοί αναγνώστες, θα ασχοληθούμε με τον κώλο. Σας παραθέτω τους 10 υποψήφιους για τον τίτλο του "Mister Gluts 2007" μαζί με σύντομα βιογραφικά.


Άγνωστο Βραζιλιάνικο τσιτσιδομοντέλο που κυκλοφορεί με διαφορετικά ψευδώνυμα και το μόνο που μου έχει μείνει είναι τα μάτια του και αυτό το ζουμερό πωπουδάκι...! Aς τον πούμε...Boxer!

Απο αυτό το κακόμοιρο δε θυμάμαι όνομα...! Απλά μου φάνηκε εντυπωσιακά τετράγωνο εκει...πίσω! Πως γίνεται αυτο?

Leon Fala. Βραζιλιάνος, μέλος συγκροτήματος και str8 πορνοστάρ με ταλέντο στον πεοθηλασμό.

Jesse Jardine. Αυστραλέζικο αρσενικό πουτανάκι.

Evandro Silveira! Αστυνομικός και μέλος των Μ.Α.Τ. στην λεβεντογέννα Βραζιλία!

Αυτός πάλι είναι ένας αθλητής απο τη Σκανδιναβία, αλλά μου διαφεύγουν τα υπόλοιπα. Πάω να παρω τα χάπια για το Αλτσχάιμερ...!

...και επιστρέφω με το πασίγνωστο τσιτσιδομοντέλο εξ'Αμερικής, τον Joseph Sayers, σε artistique πόζα...!

Όνομα: Gustavo Moraes. Επάγγελμα: Βραζιλιάνος...

O Gregory Mahe παίζει rugby στην όμορφη Γαλλία και σίγουρα χαραμίζεται με αυτή του την επιλογή...!

Και για το grand finale μια φωτό εκ των όπισθεν του μελλοντικού μου συζύγου, Josh Wald! Kαι τα δύο tattoos του εκεί στην πλάτη τα χτύπησε για μένα! Δεν είναι γλύκας?!?!?

Ψηφίστε EΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για τα καλύτερα οπίσθια! Όποιος συμμετάσχει στην ψηφοφορία μπαίνει στην κλήρωση του διαγωνισμού μας με Grand Prize ένα butt plug "Μικρό μου Πόνυ"!

10 σχόλια:

revqueer είπε...

Παρακαλώ η ψήφος να καταχωρηθεί στο ματατζή Βραζιλιάνο! Ευχαριστώ!

Marvin είπε...

μουμπλε μουμπλε μπουμπλε... δυσκολη η επιλογη, οι διαγωνιζομενοι ειναι ολοι υψηλων προδιαγραφων... Νομιζω οτι κι εγω θα ριξω την ψηφο μου στουν Βραζιλιανο μπατσουλη!

Soula είπε...

Ε βρε παιδιά μου..μια ψήφο έχω μόνο εγώ.Δε μπορώ να ψηφίσω και για σας.
Τί την ανακοινώνετε απλά;Κάντε κλικ στην επιλογή σας και πατήστε vote.Τόσο απλό..

jg είπε...

το ποστ ειναι απαραδεκτο. παρουσιαζετε τους αντρες σαν αντικειμενα και...χαχααααααααα δεν μπορω να το ολοκληρωσω χωρις να γελασω.ψηφιζω ΤΩΡΑ!!! την επομενη φορα θελω ποστ με full frontal

Nagini είπε...

Τον 4ο από μένα.. :P

xipasmenos είπε...

Πως γίνετε ενας στρ8 να χει ταλεντο στον πεοθηλασμο; Προβληματίστικα, πως; της σπρωχνει το κεφάλι χωρις όμως να πνίγεται η γκόμενα;
μουμπλε μουμπλε

Keen On Boys είπε...

Μ'αρεσε ο Jesse Jardine και ο Σκανδιναβός αθλητής για τον οποίο σε εκλιπαρώ να μάθεις περισσότερα, άμεσα!!! :)

ethanandthecity είπε...

λοιπόν ψηφίζω το νουμερο 3 αλλά θέλω να μας απαντήσει και στο ερώτημα κατα πόσο μια γυναικα μπορεί να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια. τι σκατά καλλιστεία είναι αυτά χωρίς ερωτήσεις κρίσεως και νοημοσύνης? επίσης με ιντριγκάρει η ιδιότητα "στρειτ με ταλέντο στον πεοθηλασμό"
εξηγείστε παρακαλώ

Mirela είπε...

@ ethan, xipaki: όταν λέμε "str8 με ταλέντο στον πεοθηλασμό" εννοούμε το διάσημο πλέον "gay for pay". Ο εν λόγω κύριος, αν και στρειτ, έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες της Sarava, τα "Italian for the Begginer" και "Decameron: Two Naughty Tales", αριστουργηματα του είδους με μελαγχολική ατμόσφαιρα και όμορφο ορχηστρικό soundtrack.

@ revqueer, marvin: εξαίρετη επιλογή, ο συγκεκριμένος μπατσούλης παραλίγο να εκτοπίσει τον ίδιο μου τον συζυγο για την ψήφο μου!

Mirela είπε...

@ Σούλα: άντε ψόφα μωρή.

@ p.o.v. fag: full frontal θα μπούνε όταν δεν θα έχουμε πια υλικό να γράφουμε και το γυρίσουμε στο πορνό.

@ nagini : έπρεπε να το περιμένω οτι θα διάλεγες τον νεαρότερο απο τους υποψηφίους. Αλλά δεν περίμενα οτι θα εκτιμούσες απο τόσο νεαρή ηλικία τα ζουμερά κωλαράκια!

@ keen: η ακριβής ταυτότητα του σκανδιναβού μου διαφεύγει τώρα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να την ανακαλύψω μέχρι το πέρας αυτού του δημοψηφίσματος...!