Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Η Γεωργία στο Θιβέτ - Updated(twice)

Φρόσω φιλενάδα μου,

Εδώ στο Θιβέτ περνάω τέλεια!Απο τότε που αποφάσισα να μπώ εσώκλειστη σε βουδιστικό μοναστήρι, άλλαξε η ζωή...των υπόλοιπων μοναχών.

Θα σου περιγράψω μια τυπική ημέρα μου στη μονή.Ξυπνάμε κατα τις πέντε.Τελευταία μου δώθηκε και μια νέα αρμοδιότητα.Σηκώνομαι νωρίτερα και βαράω τις καμπάνες!!Τις βαράω ανελέητα,με λύσσα και θυμό!!Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου βγαίνει.Ύστερα πηγαίνω στην τραπεζαρία,την ξεκλειδώνω και τραβάω τις αλυσίδες για να σύρω τη βαριά ξύλινη πόρτα.Τις τραβάω με τα δόντια!!Χθές όμως έσπασαν.Οι αλυσίδες,όχι τα δόντια!!Κατόπιν ετοιμάζω το πρωϊνό.Τρώμε χυλό ρυζιού ανακατεμένο με λαρδί βοδιού.Η διαδικασία είναι απλή.Ρίχνω το ρύζι σε μια χτιστή λεκάνη και το χτυπάω με ένα ξύλο για να γίνει χυλός.Συνήθως όμως μου τη δίνει και βουτάω στη γούρνα πατώντας το ρύζι μανιασμένα και φτύνοντάς το!

Μέτα έχει σειρά η προπόνηση.Α!δε στο‛πα..άρχισα πολεμικές τέχνες μαζί με τους μοναχούς Sao lin.Τους προκαλώ σε μονομαχία έναν έναν.Αλλά πάντα καταλήγω να παρατάω το κοντάρι μου και αφού τους ορμήσω τυφλωμένη απο μίσος,να τους δαγκώνω στο λαιμό!Τότε τους πιάνουν σπασμοί και αποσύρονται.

Μεσημεριανό τρώω ελαφρά.Να φανταστείς οτι τη μια εβδομάδα που είμαι εδώ,έχω φάει μόνο μια φυτεία καλαμποκιού!

Το απόγευμα ξεκουράζομαι και φροντίζω τον εαυτό μου.Ξέρεις,μαλλία ρούχα κλπ.Έπρεπε να ήσουν εδώ να με έβλεπες.Με πορτοκαλί ρόμπα και το κεφάλι ξυρισμένο!!Θα πάθαινες μεγάλο σοκ απο την τόση ομορφιά.Χάρμα σου λέω,χάρμα!!

Το βράδυ καθίζω όλους τους μοναχούς στο προαύλιο και τους μαθαίνω να πίνουν μπύρα και να φτύνουν.Μου λένε και αυτοί οτι ρεύομαι σα μοσχάρι.Μωρή,μήπως είστε συνεννοημένοι;Αλλά σας έχω γραμμένους!Ξέρω τι κακός και ζηλιάρης είναι ο κόσμος..

Όταν μεθάω,γίνομαι βίαιη.Αρπάζω όποιον βρώ μπροστά μου και αφού τον πλακώσω στις κουτουλιές,τον βιάζω κατα συρροή!!Και φυσικά χρησιμοποιώ το πάνω κεφάλι του!Είναι και όλοι τους ξυρισμένοι..Τέλεια!!

Στο τέλος της βραδιάς κλείνομαι στο κελί μου και αρχίζω να σκέφτομαι.(!)Τότε κλαίω.Ουρλιάζω σα γάτα που την πατάνε.Σκούζω σα γουρούνι που το σφάζουν!Αρχίζω να κοπανιέμαι στους τοίχους σα μπαλάκι του τένις.Πηδάω στο ταβάνι και σκάω κάτω με το κεφάλι!

Για πές μου βρε φιλενάδα..,μήπως δεν είναι καλά τα νεύρα μου;Μια τέτοια φρικτή υποψία περνάει απο το μυαλό μου.Αλλά να μου πείς..που να καταλάβεις εσύ.Μήπως είσαι ειδική;Δεν ξέρω τί να πω.Ζήτησα βέβαια απο το Δαλαϊ Λάμα να με ακούσει.Με δέχτηκε τέσσερεις φορές αλλά όταν ζήτησα να τον ξαναδώ,βούτηξε ένα μπιτόνι βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε!!!Έτσι φλεγόμενος,πήδηξε στον δίπλα γκρεμό.Θυμήθηκα τότε μεγαλειώδεις στιγμές απο τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!!(?)

Πρέπει όμως να σε αφήσω γιατί ήρθε η ώρα να ξεσπάσω πάνω στην καμπάνα..Ciao

Update: Σκέφτηκα να βάλω για συνοδευτικό theme το "Θιβέτ" της Βίσση αλλά ας μην προκαλώ την τύχη μου,ε;;

Update No2:Τελικά κατέληξα σε αυτό...

12 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Moλις καταστράφηκε η καθημερινότητα που είχα ως πρότυπο για το Θιβέτ. Αμαν τσαμπα ειδα τα 7 χρόνια στο Θιβέτ.

Soula είπε...

Δεν τα είδες τσάμπα!Πώς είναι δυνατόν να λές κάτι τέτοιο αγάπη μου; Ειδικά απο τη στιγμή που έπαιζε ο Brad...(και με μαλλί καμμένο απο τη ντεκαπάζ..I just loved it!)

Τα επόμενα επεισόδια θα σου χαλάσουν την άποψη για πολλά άλλα πράγματα(όπως για τους Ινκας, το Βυζάντιο, τους αρχαίους αιγυπτίους κλπ)

jg είπε...

νομιζω πως στο Θιβετ θα αλλαξει η αυρα της. αλλα τιποτα αλλο. :P

If...ιγένεια είπε...

Περιμένω το επόμενο επεισόδιο..

λολιτα είπε...

αναμενουμε φοβερες εξεγερσεις στο θιβετ δηλαδη....

ethanandthecity είπε...

ένα ποίημα τα περνάει η κοπελιά, ένα ποίημα. και μην ξανακούσω αηδίες για ανεξέλεγκτα νεύρα, εγώ τα ζω στην καθημερινότητα μου όλα αυτά και χωρίς να βρίσκομαι στο Θιβέτ, άντε καμιά Χαλκίδα τα Σκ και πολύ λέω

Soula είπε...

@p.o.v OfAG η Γεωργία αγάπη μου δεν έχει αύρα αλλά τα χάλια της τα μαύρα(αν τη δεις απο κοντά θα πειστείς)(όπα τις και λογοπαίγνιο η Σούλα)!

@if-ιγένεια Θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη Τετάρτη καλή μου.Άσε που τώρα που έρχονται οι γιορτές σκέφτομαι να εφαρμόσω την πολιτική του Mega(αυτή με τις επαναλήψεις λέω)
Θα λείπει πιστεύω κάμποσος κόσμος για τις γιορτές και δε θέλω να χάσουν τη συνέχεια..

@λολίτα καινούρια είσαι εσύ εδώ παιδίμ' ;; Καλώς όρισες!
Εξεγέρσεις; Θα δείς την εξέλιξη στο επόμενο επεισόδιο...

@ethan εσύ τα ζείς καθημερινά αυτά;Αχ..το βλέπω το prescription του shrink να πλησιάζει με γοργά βήματα..με..πηδήματα μη σου πω..Άλματα εννοούσα καλέ!Αμέσως!Βρώμικα μυαλά :p
Χαλκίδα;;(Στην περιοχή Καστέλλα με τους γύφτους;)Quelle decdence..

Sound Of Freedom είπε...

hello!!τι γράφεις πάλι βρε αθεόφοβη; μα να μη μοιάσεις καθόλου στη μιρέλα;

Soula είπε...

Να της μοιάσω;;
Δηλαδή πώς;
Ψυχοπαθής,ανοργασμικιά,κακόγουστη, ατάλαντη και με χάλια μαλλί;
Εσύ είσαι απο την Καρδίτσα..εμένα έπρεπε να υποστηρίζεις.ΦΙΔΙ!!

Υπερμίκης είπε...

Συναρπαστική αφήγηση!
Με την Βίσση όμως χάνει την μαγεία του το μοναστήρι...

Υπερμίκης

Giorgio είπε...

Oι ιστορίες σου τον τελευταίο καιρό απλά τα σπάνε...Έιναι η μια καλύτερη απ΄την άλλη!!!

Άν δε μου λεγες και αυτό για τα vans θα ήσουν ακόμα πιο Θεά...

revqueer είπε...

'Αρπάζω όποιον βρώ μπροστά μου και αφού τον πλακώσω στις κουτουλιές,τον βιάζω κατα συρροή!!'

LOL!!!