Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Η Πρώτη Μου Κολεξιόν


Αγαπητοί αναγνώστες,

το ξέρω οτι έχετε καιρό να μάθετε νέα εμένα και του Σβεν απο το Ίδρυμα, αλλά ήμασταν απασχολημένοι, και τώρα επιτέλους μπορούμε να σας πούμε το λόγο.
Στην τάξη Χειροτεχνίας που κάνουμε εδώ στο Ίδρυμα για να μας κρατάνε απασχολημένους, μας είπαν πρόσφατα να δημιουργήσουμε χρησιμοποιώντας άχρηστα πράγματα απο τα κελ...απο τα δωμάτιά μας. Μετά απο πολύ ψάξιμο, συνειδητοποιήσαμε οτι το μόνο πράγμα που δε μας είναι χρήσιμο είναι τα προφυλακτικά μας (μακροχρόνια σχέση γαρ). Όταν είδα οτι μερικές απο τις καπότες είχαν ξεχαστεί μαζί με ένα κυλοτάκι πάνω στο καλοριφέρ και είχαν ψιλολιώσει και κολλήσει πάνω του, μου γεννήθηκε και η ιδέα για το τι ακριβώς θα δημιουργήσω...!!!

Αμέσως έριξα την ιδέα στη μάνα της Σούλας, την κυρα-Ντία (που είχε έρθει να με με επισκεφτεί και να γελάσει εις βάρος μου) η οποία έκανε ράφτρα στην Καρδίτσα και ξέρει απ'αυτά, και οι τρεις μας (μαζί με το Σβενάκο) ξεκινήσαμε να ράβουμε...!
Όταν η κυρία Μπεμπέκα (μας κάνει χειροτεχνία) είδε το
ολοκληρωμένο μας έργο ενθουσιάστηκε και έπεισε την
διεύθυνση να χρηματοδοτήσει μια μικρή κολεξιόν στους
κόλπους του Ιδρύματος...!
Όλα τα υπόλοιπα ήταν τακτοποιημένα, αλλά ανακαλύψαμε οτι τα ρούχα που είχαμε φτιάξει
(μιας και δεν τα ράψαμε πάνω σε μοντέλα) ήταν πολύ μικρά και δεν έμπαιναν στις όμορφες
τρόφιμες που δήλωσαν εθελόντριες για μοντέλα...! Έτσι ακολουθήσαμε τη low budget λύση και νοικιάσαμε ανήλικες Ταυλανδέζες πόρνες
με 10 ευρώ τη μέρα...!

Δε λέω άλλα, αρκετά σας έπρηξα...! Σας παραθέτω τα καλύτερα στιγμιότυπα της κολεξιόν που έγινε χθες και μου άνοιξε ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο της μόδας (ήδη η Vera Wang ενδιαφέρθηκε για την καλοκαιρινή κολεξιόν μου με μπικίνι απο ταμπόν...)!


H star της βραδιάς Sudixo Munimu με ένα λευκό φόρεμα που τονίζει την αγνότητά της...(δημιουργία κυρίας Ντίας)


Η Panda Katapino με μια oriental δημιουργία που ράψαμε τελευταία στιγμή για να τιμήσουμε την πολιτιστική κληρονομιά των μοντέλων μας...


Εδώ η Sudixo προβάρει το νυφικό που θα φορέσω όταν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σβεν μου...!


Ένα glamorous συνολάκι που έραψα σκεπτόμενη την αγάπη της Σούλας για το Queen of the Night...Θα της το δωρίσω αν με ξαναεπισκεφτεί ποτέ.


Oι αδερφές Sepernumepartuza με δύο παραλλαγές στο ίδιο baby doll.


Close up στο ένα απο τα προαναφερόμενα baby dolls.


Το συνολάκι αυτό δεν πρόλαβε να "φορεθεί" στην πασαρέλα αφού το αγόρασε η Άννα Ανδριανού για να το φορέσει στη νέα της σειρά, όπου ενσαρκώνει μια 20χρονη ρομαντική πορνοστάρ η οποία σπάει το ρεκόρ Γκίνες πηγαίνοντας με 5.000 άντρες, οι οποίοι την έγδυσαν βγάζοντας μία-μία τις καπότες απο το φόρεμά της και τις χρησιμοποίησαν πάνω της.


Εδώ βλέπουμε την Toepeza T'Oboe με μια ζωηρόχρωμη ανοιξιάτικη δημιουργία απο την κυρία Ντία.


Η μία εκ των ταυλανδών αδερφών, η Amathes ξεσήκωσε τα αντρικά πλήθη με αυτό το τρικολόρ σεξυ νυχτικό (δημιουργία του Σβεν)


Ένα πολύ ξεχωριστό πλουμιστό καλσόν που εγώ πρώτη θα φορέσω όταν ξανακυκλοφορήσω με μπλούζα-φόρεμα.


Oι τρόφιμες του ιδρύματος που για ένα νούμερο μόνο δεν κατάφεραν να χωρέσουν στα υπερβολικά στενά μας δημιουργήματα...είπα να βάλω μια φωτό τους για να τις τιμήσω που προσφέρθηκαν.

12 σχόλια:

jg είπε...

RESPECT. θελω το queen of the night συνολακι οπωσδηποτε.πλιζ πλιζ πλιζ.Αν πανε μαζι και οι μπουρμπουλιθρες τοτε εχω παθει ντελιριο.RESPECT!
Οι τροφιμες καθε μερα ανθρωπους τρωνε? η πρωτη απ'τα αριστερα ειναι η αγαπημενη μου.

Sound Of Freedom είπε...

πάντως βολεύουν ρε παιδί μου!ξέρεις πόσες φορές εχω ξεμείνει από αυτα;τα καλύτερα γκόμενακια εχω χάσει!καλημέρααα υ.γ: σπέσιαλ καλημέρες στον προβατίκο μου!

xipasmenos είπε...

Καλά μιλάμε, μπορεί να είδα τα συνολάκια της Viviane westwood τις προάλλες....αλλά εσύ είσαι πιο πρωχό τελικά.....μπραβο πεφτω στα 4 και ριχνω ρισπεκτς...

Mirela είπε...

@ P.O.V of a G : Aφού η Σούλα δεν φιλοτιμήθηκε να μου κάνει μια επίσκεψη, τότε στο συνολάκι Queen of the Night θα έχεις προτεραιότητα όταν γίνει δημοπρασία...! Όσο για τις τρόφιμες, νομίζω οτι είναι οι Spice Girls με το ανανεωμένο τους look, μόνο που ερχόμενες εδώ πείνασαν και έφαγαν την κακομοίρα την Mel B...!

@ vassilis: χρυσό μου δε νομίζω οτι ο Πρόβατος διαβάζει αυτό το blog...! :P

@xipaki μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... στην καλοκαιρινή κολεξιόν (εαν μου το επιτρέπεις βεβαίως) θα ήθελα να μου δανείσεις την Μαρια την Ασχημη που ήταν και παρθένα για να προβάρει το νυφικό στο κλείσιμο της βραδιάς...! let's do bussiness!

ethanandthecity είπε...

καλά δεν παίζεστε πραγματικά όμως! τι να πρωτοσχολιάσω. τα ανήλικα ταυλανδάκια? το άννα ανδριανού reference? πήρατε μερικες φωτογραφίες κυριολεκτικά και μεταφορικά yiatompoutso και τις κάνατε θεοκάλλιαρντο απίστευτα αστείο στόρυ.
RESPECT

oni είπε...

M' aresei otan h moda phgainei mprosta! X8es psaxname forema gia orkwmosia me mia filh mou, poio ths proteineis?

Giorgio είπε...

Αυτο για την Άννα ήταν τέλειο...Θυμάσαι τα θρυλικά (πλεον) νυχτικά του αεράκη που φόραγε???Έχουν αφήσει εποχή...!

xipasmenos είπε...

Δικια σου, μονο πες μου αν την θες πριν το makeover ή μετα, για να ξερω την πορεια μου....

Mirela είπε...

@ oni: σου προτείνω την περτικαλί δημιουργία της κυρα-Ντίας σε συνδυασμό με το καλσόν. Η φίλη σου θα είναι talk of the town μέχρι να αποφοιτήσουν οι τωρινοί πρωτοετείς!

@ giorgio: με την Άννα σκεπτόμαστε να κάνουμε συμβόλαιο μόνιμης συνεργασίας...οπότε μην εκπλαγείς αν τη δεις να φοράει κι άλλες προσωρημένες δημιουργίες στις σειρές της...

@xipaki: όπως να ναι τη θέλω κι όπως όπως, κι άμα δε μου αρέσει την περνάω ένα χέρι με την μπατανόβουρτσα και της κάνω δικό μου makeover...πίστεψέ με, είμαι expert στο έντονο βάψιμο!

@ethan: να περιμένεις κι άλλα τέτοια στο κοντινό μέλλον. Φιλάκια!

xipasmenos είπε...

Μονο ο ethan φιλάκια; Καλά θα σου ξηγήσω.... :p

the BluElephant είπε...

μπροστά τα παιδιά...!!!



χεχεχεχεχε

Soula είπε...

@Bluelephant Καλώς ήρθες!!(δε σε έχουμε ξαναδεί στα μέρη μας αν δεν κάνω λάθος..)

@xipaki μην παραπονιέσαι βρε..έσενα θα σ'τα δώσω εγώ τα φιλάκια..(με απώτερο σκοπό να με πάρεις μαζί σου αμα ξαναπάς Μιλάνο) :p:p:p