Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

The Many Faces of Shakira και άλλες ιστορίες...!

Tι τραβάει κι αυτή η κακομοίρα η Shakira...!
Δε φτάνει που προκειμένου να παραμείνει No.1 sex symbol την κάνουνε να αλλάζει look κάθε τρεις και λίγο και να χορεύει σαν την τρελλή με κίνδυνο να της πέσει ο διάσημος κώλος της, έχει και κάθε λογής μιμητές να κλέβουν λίγο απο το δόξα και τη λάμψη της...

Ξεκινάμε με την λατίνα υπέργηρη θαυμάστρια της σε show αντίστοιχο του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", η οποία μας έδωσε μια εικόνα που αποτυπώθηκε στη δύστυχη μνήμη μας και θα κάνει χρόνια να ξεπλυθεί...! Δείτε με τι χάρη σκάει στο πάτωμα σαν ντομάτα στη μούρη της Μιμής Ντενίση και με τι αισθησιασμό κουνάει τους φιδίσιους κοιλιακούς της...!



Τη σκυτάλη στη συνέχεια έχουν αυτοί εδώ οι τύποι που πήγαν για ψάρεμα σε μια λιμνούλα και κατέληξαν να γυρίζουν παρωδία του "Hips don't lie"...! Κι αν οι δυο λέτσοι-rappers στην αρχή σας γυρίζουν το άντερο με τις γκριμάτσες τους, περιμένετε να βγει η ΘΕΑ στη σκηνή που είναι πιο Shakira κι απο την πραγματική Shakira (τρεις και τέσσερις φορές Shakira)!




Tην τριπλέτα κλείνει το άξιο αυτό παληκάρι (κοιτάξτε καμάρι απο τη μαμά του!) που χόρεψε σαν την αγαπημένη του σταρ στο America's Got Talent. ΑΙΣΧΟΣ στον τρισάθλιο Hasselhoff που δεν έδωσε μια ευκαιρία στο παιδί και πάτησε το μεγάλο κόκκινο Χ πριν αρχίσει καν να χορεύει (μα τέτοιος αρνητισμός, κύριε Hasselhoff? Μεθυσμένος πήγατε πάλι στο γύρισμα?) Δείτε και τις περαιτέρω αντιδράσεις του, δεν ήξερα οτι είναι τόσο μεγάλη κομπλεξάρα... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην γλυκύτατη Sharon Osbourne που πολύ την συμπαθώ κι ας είναι τρελέγκω.



Αρκετά υπέφερε η Shakira. Για να ησυχάσει η καημενούλα λοιπόν, σας έχουμε το remake του "Hung Up" της Θεας Madonna απο την επίσης Θεα Loli, τραβεστί-θρύλος στην Ισπανία, επίσης γνωστή με το παρατσούκλι "La Terremoto de Alcorcón" (Ο Σεισμός του Alcorcon). Το Alcorcón πρέπει νά'ναι το χωριό της απ'ότι κατάλαβα.




Το μεγάλο φινάλε πρέπει να δίνεται πάντα σε μια πραγματική σταρ (ή όπως έλεγε η μάνα μου "Η Πόλυ Πάνου βγαίνει πάντα μετά τις 3.00"). Σας παρουσιάζω λοιπόν την αειθαλή και αξεπέραστη Cicciolina, το πρότυπό μου απο μικρό παιδί. Εδώ, αν και 55+, τραγουδάει με παιδιάστικη τσαχπινογαργαλιάρα φωνή το τραγούδι-προπαγάνδα που την έβαλε στο Ιταλικό κοινοβούλιο, το "Political Woman". Απολαύστε τη!

7 σχόλια:

jg είπε...

omg...η τριτη shakira μοιαζει με ενα θειο μου. sharon osbourne, ola ta leftaaaaa!!!

If...ιγένεια είπε...

O kwlos den peftei apo to koynhma anevainei!! Sorry, alla den exw ellhnikh grammatoseira hereeee!

revqueer είπε...

Να φάει το κώλο του ο μαλάκας ο Hasselhoff!

ethanandthecity είπε...

λοοοολ ανυπέρβλητα σούργελα όλοι! οι ισπανοί με την φάλαινα έχουν πολύ χιούμορ, το ξανθό στο america's got talent χτυπιόταν σαν κατσίκι αλλά εμένα τουλάχιστον με διασκέδασε και χάρηκα που homophobic παπάρας hasselhof πήρε τ'αρχιδια του. η δε τσιτσιολίνα ευθύνεται για δεκάδες ονειρώξεις κατά τη διάρκεια της τρυφερής και αθώας εφηβείας μου.....

Mirela είπε...

@P.O.V of a G, να μου γνωρίσεις το θείο σου! Ετοιμάσου πάντως γιατί το βιντεάκι έχει και sequel...

@if.. ιγένεια, εννοούσα οτι θα "σφίξει" ο κώλος της απο την εκγύμναση και δεν θα είναι πια ο τροφαντός κώλος που την έκανε διάσημη...!

@revqueer, είναι τυχαίο που σε ένα ποστ για τη Shakira, τα μισά comments ήδη εμπεριέχουν τη λέξη "κώλος" μέσα τους? χιχιχι! όσο για τον The Hoff, που να τον δείς πως εξανίσταται στις περαιτέρω εμφανίσεις του Boy Shakira!

@Ethanouli, όταν λες για τους "ισπανούς με τη φάλαινα" εννοείς τη φάλαινα που κυλίοταν χάμω α λα Shakira ή τη drag φάλαινα που ισοπέδωσε τη Madonna? Lol!
όσο για την Θεά Τσιτσιολίνα, ένα θα πω: μου έχει εκμυστηριευτεί η γιαγιά μου οτι σε ηλικία 5 χρονών έκανα impersonating την Cicciolina σε κέντρο διασκέδασης όπου είχαμε πάει οικογενειακώς...εγώ ορκίζομαι οτι δεν το θυμόμουν!!!!!!!!!

Marvin είπε...

Η δευτερη Σακιρα αξεπεραστη, η τριτη μου κανει λιγο Χρονης Εξαρχακος στο Μια ελληνιδα στο χαρεμι, τι λετε?

Mirela είπε...

Δεν ξέρω χρυσό μου, εγώ μεγάλωσα με κουλτούρα και ευρωπαικό κινηματογράφο και δεν έβλεπα ελληνικές ταινίες... πάντως οτι φέρνει σε χανούμισσα, φέρνει! :P