Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

TV Show Babes

Σήμερα λείπει ο Sven (έχει πάει για το εβδομαδιαίο του ηλεκτροσόκ το χρυσό μου!) και έκατσα να βλέπω τις αγαπημένες μου σειρές...και εκεί που έβλεπα, αναρωτήθηκα; υπάρχει έστω μία απο αυτές που να μην προσφέρει και το eye candy της? Kι αν ναι, κατά πόσο αυτό το eye candy επηρεάζει το πόσο μου αρέσει η σειρά? Αποφάσισα λοιπόν να σας κάνω αυτό το μινι αφιέρωμα με τα καλύτερα γκομενάκια στις σειρές που βλέπω φέτος...!



Ξεκινάμε με το τρεντουλιό της υπόθεσης, τον Milo (tis Eridos) Ventimiglia. Οι πιο πολλοί τον ανακάλυψαν πέρσι με την νέα "it" σειρά Heroes, αλλά για να πω και του στραβού το δίκιο εγώ τον είχα προσέξει απο πολύ παλιά, που έπαιζε το χαζογκομενάκι σε μια σειρά που είχε δείξει και ο ΑΝΤ1 και κόπηκε, όπου είχε να κάνει με 3 αγόρια που καταφέρνουν να γίνουν μαθητές σε Λύκειο Θηλέων! Μετά ακολούθησε ο αγριογκόμενος Jess στην γλυκανάλατη γειτονιά των Gilmore Girls, για να καταλήξει στο ρόλο του wannabe emo Peter Petrelli. To Heroes πάντως δεν το βλέπω για αυτόν, έχει κι άλλα γκομενάκια...




Απο την άλλη πλευρά, το "Reaper" μπορεί να είναι χαριτωμένη σειρά, με το γέλιο της και τις ψιλο-γκει στιγμές της, αλλά αν δεν πρωταγωνιστούσαν τα μπλε ματάκια του Bret Harrison μπορεί και να μην το έβλεπα...! Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν boy next door τυπάκο που ξαφνικά ανακαλύπτει οτι,
πριν ακόμα γεννηθεί, οι γονείς του πούλησαν την
ψυχή του στον Διάβολο, και τώρα αναγκάζεται
να δουλέψει γι αυτόν κυνηγώντας ψυχές που το
σκασαν απο την Κόλαση...



...και μιας και είπαμε "Κόλαση", περνάμε στον αγαπημένο μου David Boreanaz! Μετά απο ολόκληρη σταδιοδρομία (8 χρόνια) στις σειρές Buffy the Vampire Slayer και Angel σαν το πιο ψυχοπονιάρικο και ερωτεύσιμο βαμπίρ, κάνει νέα καριέρα(με πιο γυμνασμένο κορμί) στην CSI τύπου σειρά "Bones", όπου με την συμπρωταγωνίστριά του κάνουν κάτι σε Mulder-Scully της νέας δεκαετίας! Marry me David!!!(αφού παρατήσεις την βρώμα που στεφανώθηκες ήδη!)


Μια ιδιαίτερα φρέσκια κι ενναλακτική λύση είναι ο Lee Pace, σταρ της νέας σειράς-φαινόμενο "Pushing Daisies". Mε τη σειρά να είναι ένα γευστικότατο μείγμα απο Amelie, Big Fish και procedural σειρά με επιλύσεις εγκλημάτων, ο πρωταγωνιστής βγαίνει κάτι σαν ψηλή και μελαχροινή αρσενική Αμελί! Βάλε και μια γερή δόση ρομαντισμού, μιας και
ο κακομοίρης δεν μπορεί να αγγίξει τον έρωτα της ζωής
του, και voila! Κι επειδή οι φωτογραφίες τον αδικούν,
πάρτε και μια σκηνούλα απο τη σειρά γιατί είναι οι εκφράσεις και η αύρα που έχει στη Live εκδοχή
που τον καθιστούν αξιολάτρευτο!





Τέλος, έχουμε τον Ανανιάδη της Αμερικής...καλα ντε, μη βαράτε, πλάκα κάνω! To αφεντικό της Ugly Betty στην απολαυστικά campy αμερικάνικη μεταφορά της σειράς δεν είναι άλλος απο τον Eric Mabius, που ενσαρκώνει τον man-slut Daniel Meade. H σειρά βέβαια έχει τόσους θεικούς γυναικείους (και μη) χαρακτήρες που το γκομενάκι είναι το τελευταίο που θα προσέξουμε σε κάθε επεισόδιο!

Για αντίο σας αφήνω ένα απο τα τρομερά χιτάκια της θεάς Cicciolina! Μιας και κατάφερα να βρω τα απαντά της στο χώρο της μουσικής, να περιμένετε κι απο ένα νέο Τσιτσολίνιο άσμα κάθε βδομάδα! Αυτό εδώ πάντως είναι ένα πιασάρικο μπιτοειδές που βρωμάει nineties!!!


Cicciolina - Amore Segreto

15 σχόλια:

revqueer είπε...

ΛΑΤΡΕΥΩ Pushing Daisies!!!!! O Lee Pace είναι μανούλι και όντως, από τους βασικούς λόγους που βλέπω τη σειρά!

jg είπε...

ψηφιζω Angel. τον θελω με τρελα. και τον Daniel apo ugly betty, αλλα καθε φορα που το βλεπω, με αποροφα παντα η σατανικη Wilhelmina slater!!!!!!8eaaaa!!!

Keen On Boys είπε...

Αχχχ ο Ανανιάδης της αμερικής!!! Έπαιζε και στην πρώτη season του "The L Word" ...εκεί γνωριστήκαμε και του το έπαιζα δύσκολος στην αρχή αλλα μετά ερςτευτήκαμε σφόδρα!

xipasmenos είπε...

nip/tuck reeeeeeeeee

If...ιγένεια είπε...

Η τσιτσιολίνα με αποτελείωσε..

Mirela είπε...

@revqueer :κι εγώ λατρεύω Pushing Daisies! Και σίγουρα θα το έβλεπα και θα το απολάμβανα ακόμα κι αν έπαιζε ο Παπακαλιάτης αντί του Lee Pace...!

@P.O.V of a G:κι εγώ προσκυνώ Angel, απο τεκνάκι στο πρώτο επεισόδιο της Buffy μέχρι και μπούλη στο τελευταίο επεισόδιο του Angel...! I Like ALL versions!!! Όσο για τον Daniel, για μένα και τη Σούλα τον επισκιάζει η νο.1 Θεα Amanda Tannen!!! Προσκυνάμε!!!!!

@keen: τι δουλειά είχε ο κακομοίρης στο L Word? Προσπαθούσε να κάνει convert τις πρωταγωνίστριες?

@xipaki: that's kind of a cliche darling...!

@if.. ιγένεια: θεικό δεν είναι το τραγουδάκι??

jg είπε...

καλα ναι! και Amanda ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΙ ΓΕΛΙΟ! γιατι και η Hilda?? ειναι η αγαπημενη μου σειρα απ'ολες τις αποψεις!

nikisot είπε...

agapw milo
apo gilmore kai meta
ax

Strahd είπε...

Αχ, φιλενάδες. Τι να πω; Ο ένα καλύτερος από τον άλλον. Boreanaz πάντως παραμένει για μένα σταθερή αξία. Και ο Milo όμως ανεβαίνει στην εκτίμησή μου. Μπράβο φιλενάδες. Αχ, μου λείψατε βρε... :(

Soula είπε...

Ο Boreanaz είναι το απόλυτοπ μπάζο!!
(Άκου τα Μιρέλα για να σκάσεις)
Milo επίσης με ΤΙΠΟΤΑ!
Οι άλλοι τρώγονται(στην κυριολεξία..)

Welcome back Strahd

Mirela είπε...

@ P.O.V of a G: καλή και η Hilda αλλά προσκυνούμε Amanda, Willy, Marc, Justin, Alexis (αν και μαλάκωσε η κακομοίρα) και Claire Meade πάνω απ'όλους!

@Moody: κι αυτή η ηλίθια η Rori μια φορά βρήκε αλητογκόμενο (τον Jess) και προτίμησε τα φλωράκια! Λύσσα να τηνε πιάσει!

@Strahd: right on, sister! Σε λίγο θα σου γράψω σε dvd και Pushing Daisies για να βάλεις και τον Lee Pace στο εικονοστάσι σου! Keep up the David B lovin'! Και να κοιτάξεις να ξαναρχίσεις τα posts σύντομα εεε?

@Soula: αι σχιτίρ μωρή που θα πιάσεις και τον David στο στόμα σου!!! ΔΕ θα σε καλέσουμε στο γάμο! Οι άλλοι όντως είναι για φάγωμα, αλλά θα τους μοιράσουμε καταλλήλως... Bret εσύ, Lee εγώ (είναι και δυό μέτρα μάναρος οπότε παίρνω μεγαλύτερη μερίδα!). Eric εσύ, Milo και David εγώ (μιας και δε σου αρέσουν, άντε σου χαριστήκαμε πάλι...!)...satisfied?

united colours of Gay είπε...

Που πουλάνε τέτοιες μπανιέρες με τετοιους άντρες μέσα να αγοράσω 2?

ethanandthecity είπε...

θέλω τον mr mead κολασμένα!

Soula είπε...

Η Μιρέλα έχει να πάει σε μια κηδεία και είπα να απαντήσω εγώ..

@united colours of Gay: Στον Κυπριώτη, τον Λακιώτη και άλλα καταστήματα ειδών υγιεινής.Ζήτα το μοντέλο Butterfly.Το περιεχόμενο χρεώνεται extra.

@ethan: Καλή επιλογή!!Έχεις δεί pics του που κάνει ηλιοθεραπεία;..Χωρίς μαγιό φυσικά..!!!

orestis είπε...

Milo for ever.

Τέλος.

Καλά στο γκίλμορ ήταν λίγο....πως να το πω;;;

κατάλαβες

μετά έφτιαξε όμως.