Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Η Γεωργία στα νησιά Σάντουϊτς - Η Γεωργία στην Ανταρκτική

Αγαπητή μου Φρόσω,

Σου στέλνω αυτό το γράμμα απ’ευθείας απο το ταχυδρομείο των νήσων Σάντουϊτς.
Δεν ξέρω πώς βρέθηκα εδώ.Άγνωστο!
Απ’ο,τι θυμάμαι ήμουν στην
Ibiza και μόλις είχα σχολάσει απο το μπάρ.Είχα τρομερό πονοκέφαλο και έψαχνα στην τσάντα μου για ασπιρίνη.Βρήκα ένα χαπάκι με ένα ανάγλυφο e επάνω του και το ήπια.Απο‛κεί και πέρα λίγα θυμάμαι.

Πείνούσα και έψαχνα να βρώ την καντίνα με τα βρώμικα να πάρω ένα σάντουϊτς.Το πιο πιθανό είναι οτι μπήκα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο και το ζήτησα.Όταν συνήλθα απο τη ζάλη,της οποίας την αιτία ακόμα αγνοώ,πατούσα Σάντουϊτς κρατώντας ένα αεροπορικό εισητήριο.Αύριο θα ψάξω να βρώ έναν καλό ψυχαναλυτή εδώ στο νησί,για να μου βρεί μια απάντηση και μια λύση στο πρόβλημά μου.

Σε φιλώ, Γεωργία Π.

* - *

Φροσάκι μου,

Ο γιατρός στα Σάντουϊτς μου σύστησε εργασιοθεραπεία.Γι’αυτό το λόγο αποφάσισα να ταξιδέψω ως το νότιο πόλο για να εργαστώ στο διεθνές πρόγραμμα Portatif που ως στόχο του έχει την διασταύρωση ενός γένους πιγκουϊνων με τους ουρακοτάνγκους του Βόρνεο!!!!Ως ερευνήτρια απέκτησα άλλο κύρος και θα σε παρακαλούσα να μου απευθύνεσαι στον πληθυντικό όταν με το καλό επιστρέψω.
Το κρύο εδώ είναι πραγματικά τρομερό,όπως λένε οι συνάδελφοί μου.Κατα ένα περίεργο τρόπο εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου κρύο.Οι άλλοι με κοροϊδεύουν και λένε οτι οι φάλαινες δεν κρυώνουν.Όμως δεν μπορώ να καταλάβω τί σχέση μπορεί να έχω εγώ,η καλλίγραμμη θεά της ομορφιάς(!!),με τις πάνχοντρες φάλαινες!
Ξέχασα να σου πώ τί έπαθα προχθές.Όπως θα ξέρεις εδώ δεν ξημερώνει ποτέ τώρα το χειμώνα.Λοιπόν..,είχα βγεί βόλτα έξω απο την εγκατάσταση για να δροσίσω λιγάκι το καυτό κορμί μου και καθόμουν στην άκρη του παγετώνα.Κάποια στιγμή ακούω ένα κράκ.Ο πάγος είχε σπάσει και εγώ απομακρυνόμουν απο τον κύριο παγετώνα πάνω σε ένα κομμάτι πάγου.Πήγα να φωνάξω μα δεν έβγαινε φωνη.Ήμουνα βλέπεις και μισή ώρα νηστική.Ξαφνικά νιώθω ένα τράνταγμα σαν κάπου να τράκαρα.Αμέσως άρχισα να ακούω φωνές ανθρώπων να φωνάζουν βοήθεια.Μέσα στο σκοτάδι είχα συγκρουστεί με ένα παγοθραυστικό και σκέφτηκα οτι μάλλον αυτό βυθιζόταν.Έκανα λάθος.Αργότερα ο καπετάνιος μου εξήγησε οτι ήταν οι ναύτες που φώναζαν βοήθεια επειδή με είδαν ξάφνικά μέσα στο σκοτάδι.Σε λίγο θα μου έλεγαν οτι σοκαρίστηκαν επειδή ήμουν γυμνή!!Κρετίνοι.
Λυπάμαι μα και πάλι θα πρέπει να σ’αφήσω γιατί άρχισε να βαράει ο συναγερμός καπνού της Βάσης.Δεν ανησυχώ.Δεν είναι φωτιά,απλά έφαγα προ ολίγου μια κατσαρόλα ξερά φασόλια και..καταλαβαίνεις..!!! Εις το επανειδείν λοιπον.

Dr. Georgia Panaghiotakis


Amanda Lear - Enigma(έϊ μιστεριιι..έϊ μίστεριιι)

9 σχόλια:

ethanandthecity είπε...

hahahahahaahahahahah δεν παίζεστε λέμε!

If...ιγένεια είπε...

λολ..

revqueer είπε...

L
O
L
Είστε τρελέέέέέέέές!

Βλαμμενος είπε...

και νόμιζα ρε παιδια οτι ειμαι μόνος μου σε αυτό τον κόσμο....μπραβο παντως...

Sound Of Freedom είπε...

hello boys!

Soula είπε...

a tutti: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Ούτε παιζόμαστε, είμαστε όντως τρελές(κυριολεκτικά και μεταφορικά!) και βλαμμένες(όχι εγώ.η άλλη είναι)

@vassilis: είμαστε σε pre-op φάση οπότε το "boys" παίζεται...

jg είπε...

οπως επισης και οι πολικες αρκουδες δεν κρυωνουν! μα portatif??? γαματο?? χαχα

Soula είπε...

@povofag: Υπάρχει λόγος που λέγεται portatif το πρόγραμμα αλλά δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα...
Καλές οι πολικές αρκούδες αλλά η φάλαινα έχει άλλη χάρη..

Sound Of Freedom είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.