Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

O Edilson και τα άλλα φρούτα...!




Πανικό προκάλεσε ο Edilson Nascimento στο πρόσφατο αφιέρωμα στα αρσενικά πιπίνια... αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω το σημερινό οφθαλμολαγνικό post με ένα μίνι special αφιέρωμα στο κολασμένο του κορμί...τη μπανάνα μην την ψάχνετε, δεν έχει αυτή τη φορά...του την έφαγα ήδη βλέπετε!!!










Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένους τους αναγνώστες που δε γουστάρουν βραζιλιάνικη μπανάνα, έχουμε και άλλα φρούτα. Ξεκινάμε με τη σπάνια μάρκα μανγκο που ευδοκιμεί στην Καλιφόρνια, Adrian Armas. Χορευτής/ηθοποιός με πολλά μικρά ρολάκια, χαίρεται την ζωή με τον εδώ και 8 χρόνια σύντροφό του. Να ζήσουνε καλέ τα παιδιά!



Aν θέλετε κάτι πιο clean-cut, σας έχουμε παραδοσιακό αμερικάνικο μήλο. O Ryan Barry μόλις έκλεισε συμβόλαιο με τα βρακιά Armani ενώ και αυτός χαίρεται τον celebrity σύντροφο του και γνωστό στις ΗΠΑ μαιντανό Reichen Lehmkuhl.



Eπειδή η Μιρέλα δεν αντέχει και πολύ χωρίς βραζιλιάνικα προιόντα, σας κερνάμε λίγο ανανά μάρκας Bruno Gagliasso, με πολύ πέραση στην πατρίδα του σαν σαπουνοπεροηθοποιός με μεγάαααλο (είμαστε σίγουρες) ταλέντο. Το προτιμάτε με μαύρη η λευκή περιβολή?



Συνεχίζουμε με μουσικοχορευτικό αχλαδάκι κατ'ευθείαν απο το Broadway, ονοματι Cheyenne Jackson! Πέρα απο ωραία μάτια και μπούτια, το φρουτάκι αυτό έχει και ταλέντο στο χορό, το τραγουδι και κάθε λογής ερμηνεία γενικότερα...!



Και για φινάλε σας φυλάξαμε λίγη λατινοαμερικάνικη καρύδα με το όνομα Andres Mercado. Γλυκούλι δε φαίνεται? Θα πρέπει να είναι και απαλό στην υφή.... Αχ τι λέω μεσημεριάτικα η δόλια?


Απαπά...με όλα αυτά τα φρούτα με έπιασε λιγούρα την αμαρτωλή! Ώρα να φάω κανένα απο τα αγαπημένα μου σουηδικά ροδακινάκια...!
-Sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
-Yes, ma'am?
-Γδύσου και πέσε στο κρεββάτι και έρχομαι σε 5 λεπτά...πάω να φορέσω το μπορντό-μωβ νεγκλιζέ που σου αρέσει και έρχομαι να σε καταβροχθίσω...και πού'σαι...μην διανοηθείς και κάνεις ντους πρώτα...
-...uh-oh...

7 σχόλια:

revqueer είπε...

Τους θέλω όλους στον ατμό!

Βλαμμενος είπε...

Καλα δεν μαζευεστε με τιποτα εσεις...

αμα συνεχισω να παρακολουθώ το blog σας θα μου βγει κανα ονομα...

βαλτε και κανα γκομενακι λεμε!!!

Φιλιαααααααααααααααα

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

στα κλεφτά το χάζεψα το ποστ σας εν ώρα υποτίθεται εργασίας αλλά άξιζε τον κόπο και το παρ'ολίγον εγκεφαλικό όταν εμφανίσθη το αφετικούλη ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου έκλεισα το tab. όσον αφορά τα σημερινά εκθέματα του Cheyenne στο πιάτο θα του το έδινα και καταλαβαίνεις την σημαίνουσα βαρύτητα της φράσης μου αφού ως γνωστόν είμαι πολύ δύσκολος

Keen On Boys είπε...

To περίμενα με αγωνία το πόστ για τον Edilson ΤΙ μανάρι Θεέ μου!
Αλλα και το Σουηδάκι ο Sven στο τέλος... μια χαρά!
Jag elsker Sven!!!

Soula είπε...

Εμένα αυτό το post με αφήνει αδιάφορη!
Δεν έχει τίποτα το άξιοπρόσεχτο για τα δικά μου γούστα.
Φυσικά και όλα τους είναι πάρσιμα αλλά αυτό το κάτι που θέλω εγώ και η Καιτούλα δεν το έχουν.

Να δώ πότε θα φιλοτιμηθείς να απαντήσεις στα σχόλια...

Mirela είπε...

Σκασμός Σούλα! όποτε γουστάρω θα απαντήσω στους φανς μου... ακούς εκεί...!

Keen μου το ποστ αυτό είναι αφιερωμένο σε σένα, μιας και περίμενες τον Edilson πως και πως! Δεν είναι ο Σβεν όμως στο τέλος..! Για ξαναδές τα λίγο. Το κάθε σχόλιο αντιστοιχεί στις αμέσως απο κάτω φωτογραφίες...!

Ethan μου πολύ καλή επιλογή! Χάρισμά σου ο Cheyenne (έτσι κι αλλιώς εμένα δε μου καθότανε γιατί είναι γκει). Ρίχτου και μια απαλή δαγκωνιά στα μπουτάκια εκ μέρους μου...!

Βλαμμένε τι λες? Γκομενάκια βάζουμε κι εμείς! Αν βέβαια θέλεις ντε και καλά vaginas στα ποστ, ε τότε να περιμένεις ένα αφιερωματάκι στη Μπελούτσι με το νέο έτος...!

Revqueer ποιον ατμό?!? Γιορτές έχουμε, για λίγες μέρες τέρμα η υγιεινή διατροφή! Να τα φας καλοψημένα και με την πέτσα τους!!