Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S01E02


Ο Άκης πλησιάσε την πόρτα με τη μεγάλη τζαμαρία στο τέλος του σκοτεινού, βρώμικου διαδρόμου. Φύσηξε τη σκονη που κάλυπτε τη τζαμένια επιγραφή αλλά δεν έφυγε όλη. Έβγαλε απο το τσαντάκι του ένα κομμάτι γυαλόχαρτο και έξυσε την λίγδα στην οποία είχε κολλήσει η προαναφερόμενη σκόνη.

Η -σχετικά καθαρή- πλέον, τζαμαρία έγραφε:

ΑΝΤΟΙΝΕ TOUMANIDES
Mεταφυσικός Detective

Δαιμονολόγος

Μέντιουμ

Χτύπησε την πόρτα απαλά και μετά μπήκε μέσα.

"Ναι...γεια σας? Είμαι το ραντεβου σας των 11.00!" φώναξε διστακτικά.

"Το γνωρίζω, κύριε Νούσιε. Περάστε μέσα" είπε μια βροντερή φωνή απο μέσα. Ο Ακης προχώρησε και ειδε τον Antoine να κάθεται στο γραφείο του με ένα χαμόγελο σιγουριάς. Φορούσε την χαρακτηριστική καπαρντίνα του ντετεκτιβ, είχε στο ένα χέρι την αυθεντική κόπια του Necronomicon και στο άλλο χέρι ένα φλυτζάνι του καφέ με το κατακάθι του, ενώ στο κεφάλι φόραγε ένα τσιγγάνικο τσεμπέρι. "Με ποια ιδιότητα απ'όλες με χρειάζεστε?" τον ρώτησε. "Θέλετε να ερευνήσω για poltergeist? Να εξορκίσω την κόρη σας? Η να σε πω τη μοίρα σου να σε πω το ριζικό σου?"

"Το πρώτο...νομίζω!" απάντησε ο -αρκετά ψαρωμένος-Άκης. "Αγόρασα ένα σπίτι πρόσφατα και έχω λόγους να πιστεύω οτι ζει κάποιο κακοπροαίρετο πνεύμα εκεί... νιώθω οτι κινδυνεύει μέχρι και η ζωή μου!" συνέχισε με βουρκωμένα μάτια.

"Καλώς. Οι κατ'οίκον επισκέψεις χρεώνονται σε είδος και με άμεση προκαταβολή" του είπε ψυχρά ο μέγας ερευνητής, πετώντας το τσεμπέρι και το βιβλίο, και ρίχνωντας μια τελευταία ματιά στο φλυτζάνι του καφέ... "χμμμ," παρατήρησε, "το φλυτζάνι μου λέει οτι δεν έχεις πρόβλημα να 'καταπίνεις'..."

Ο Άκης σήκωσε τους ώμους, έπεσε στα γόνατα και χώθηκε κάτω απο το γραφείο του Antoine. Αφού στο σπίτι δεν μπορούσε να πηδήξει, τουλάχιστον θα έπαιρνε λίγη χαρά εκτός σπιτιού...!


************************************************************


"Νεαρέ, έχετε μεγάλο πρόβλημα" κατέληξε ο Antoine μετά απο μια σύντομη περιήγηση στην καρακιτσάτη βίλλα που κάποτε άνηκε στη διάσημη (στην Ιαπωνία) Miss Kitty Diamond.

"Aυτό το γνώριζα ήδη. Πείτε μου και κάτι νέο, σας πληρώνω με την ώρα κύριε Τουμανίδη!" ανταπάντησε ο Άκης τσατισμένα. Ήταν βολικό που δε χρειαζόταν να πληρώσει μετρητά, και το σεξ δεν τον χαλούσε, αλλά του άρεσε να νιώθει αυτός ο κυνηγός και όχι να το κάνει απο υποχρέωση!

"Καταρχας, γιατί δε μου είπατε οτι κάποιος έχει πεθάνει πρόσφατα εδώ...προχτές, μόλις? Και μάλιστα έχει θαφτεί εδώ κοντά... το πνεύμα της κοπέλας δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα το χώρο και με πληροφόρησε άμεσα για τα χαϊρια σας! Γιατί δεν ψάξατε το σπίτι για διαβολικά, δολοφονικά πνεύματα πριν αρχίσετε να φέρνετε τις ξεπέτες σας εδώ? Δεν έχετε δει αμερικάνικα θρίλερ? Δεν ξέρετε οτι το ευκαιριακό σεξ εκνευρίζει τους δολοφόνους? Κι οτι όλες οι βίλες έχουν τουλάχιστον ένα φάντασμα?" τον ρώτησε ξαφνικά ο σοφός ερευνητής.

"Έχουν σημασία όλα αυτα?" απάντησε ο Άκης μετά το αρχικό σοκ απο όλες αυτές τις ξαφνικές πληροφορίες. "Νομίζω οτι κάποιος ή κάτι ήταν στο σπίτι και σκότωσε την κοπέλα που έφερα. Σας έφερα εδώ για να δείτε αν είναι κάποιο δαιμόνιο η πνεύμα, γιατί το έκανε αυτό και πως μπορούμε να το κατευνάσουμε! Η κοπέλα που πέθανε προχτές δε νομίζω να κατάλαβε τι τη χτύπησε, και ναι, την έθαψα εδω έξω γιατί δεν περιμενα να πιστέψουν οι μπάτσοι τι πραγματικά έγινε! Εσείς όμως με πιστεύετε, έτσι?" του είπε κανοντάς του τα γλυκά μάτια.

"Εννοείται" είπε ο -κυριολεκτικά!-δαιμόνιος ντετέκτιβ. "Μόνο ένα πράγμα ξέρετε να κάνετε καλά με το στόμα σας και αυτό δεν ειναι το να λέτε ψέμματα. Λοιπόν, θα σας πω τι έχω νιώσει εως τώρα, αλλά θα χρειαστούν κι άλλες επισκέψεις για να μάθουμε πιο εξειδικευμένες λεπτομέρειες!"

"Είμαι όλος αυτιά"

"Υπάρχει πράγματι ένα διαβολικό πνεύμα παγιδευμένο εδώ. Είναι η αρχική ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Απ'ότι μου είπατε εξαφανίστηκε, αλλά απ'ότι φαίνεται σκοτώθηκε, σίγουρα εντός της οικίας και πιθανώς να είναι και θαμμένη/κρυμμένη εδώ. Χνάρια της παρουσίας της υπάρχουν παντού, αλλά δεν ξέρω ακόμα γιατί έκανε ότι έκανε και πως το κατάφερε. Για να αλληλεπιδράσει ένα πνεύμα τόσο βίαια με ζωντανούς ωστέ να τους σκοτώσει, πρέπει να είχε έναν πολύ βίαιο και τραγικό θάνατο. Πρέπει να μάθουμε τι συνέβη...!"

"Οπότε μου λέτε οτι η Miss Kitty Diamond, άσημη τραβεστί, μου στοιχειώνει το σπίτι? Γι αυτό η πουτάνα η μεσίτρια μου το πούλησε άρον άρον και με τα λεφτά στο χέρι, βούτηξε το χρήμα και εξαφανίστηκε! Ήξερε τι συμβαίνει και ξεφορτώθηκε το σπίτι σε μένα!" ο Άκης άρχισε να φωνάζει με αγανάκτηση. Μέσα στα νεύρα του έπιασε το πορτατίφ-άγαλμα της Τσιτσιολίνα που στόλιζε το τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ απο δέρμα κροκόδειλου και το έκανε χίλια κομμάτια στον μουσταρδί τοίχο απέναντι!

"Ηρεμήστε παρακαλώ κύριε!" φώναξε ο ντετέκτιβ. "Σύντομα θα ξέρουμε όλη την αλήθεια και θα τα θυμάστε όλα αυτά και θα γελάτε."

"Πότε θα ξέρουμε περισσότερα?" ρώτησε ο Άκης.

"Απο αύριο. Τώρα πρέπει να σας αφήσω γιατί έχω να πάω σε ένα σπίτι στον Πειραιά που στοιχειώνεται απο έναν σωσία του Ιησού Χριστού. Πρώτα όμως... το υπόλοιπο της πληρωμής μου..." είπε με ένα συγκρατημένα πονηρό γελάκι.

Ωραία, σκέφτηκε ο Άκης. Είχε βλέπετε μια θεωρία που ήθελε να επιβεβαιώσει κάνοντας σεξ με τον καυτό μεταφυσικό ντετέκτιβ.Ένα φάντασμα-τραβεστί λογικά δεν θα έχει αντίρρηση στο γκει σεξ! Ίσως να μπορεί τουλάχιστον να φέρνει άντρες στο σπίτ μέχρι να την ξεφορτωθεί...αν κατάφερνε να πηδηχτεί με τον Antoine, θα σήμαινε οτι για λίγο καιρό θα μπορούσε να είναι μόνο gay και όχι bisexual...εντός σπιτιού, anyway!

"Καλώς!" είπε στον Antoine, και τότε έσκυψε πάνω απο την ζεβρέ πολυθρόνα, τούρλωσε τον κώλο του και κατέβασε το παντελόνι. "Πάρε με, παίδαρε!" του είπε με πουτανιά στο βλέμμα.

Ο Antoine άρχισε να γλύφεται και τον πλησιάσε, αλλά πάνω που του χούφτωσε το κωλαράκι έγινε κάτι τρομερό... απο το πουθενά σχεδόν εκτοξεύτηκε ένας τεράστιος δονητής-ομοίωμα του Rocco Sinfredi, ο οποίος περασε πάνω απο τον σκυμμένο Άκη!

"Φιού, παραλίγο!" είπε και σηκώθηκε να κοιτάξει πίσω του....με τρόμο είδε οτι ο δονητής είχε πετύχει τον Antoine και του είχε καρφωθεί στο αριστερό μάτι μέχρι τα μπούνια! Ο Antoine άρχισε να ουρλιάζει και να προσπαθεί να πιάσει το δονητή που είχε μαγκωθεί στην κρανιακή κοιλότητα πίσω απο το μάτι, ενώ τα αίματα και τα ζουμιά είχαν καλύψει όλο του το πρόσωπο και τον είχαν τυφλώσει τελείως!

"Σκάτα!" έιπε ο Άκης, και προσπάθησε να ξεκουμπώσει το φερμουάρ του Antoine. "ίσως αν προλάβω να του κάνω άλλη μια πίπα πριν πεθάνει να σπάσω την κατάρα της πουτανοKitty!"

"ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!?!?!" Ούρλιαζε ο Antoine με πόνο και αγανάκτηση. Δυστυχώς για τον Άκη, άρχισε να παραπατάει στα τυφλά προσπαθώντας να βγει απο το σπίτι... πέρασε την ανοιχτή εξώπορτα και, τυφλωμένος όπως ήταν, έπεσε απο τη σκάλα που οδηγούσε στον κήπο. Στο τέλος της σκάλας είχαν βρεθεί μυστηριωδως μια 20άδα απο άλλους δονητές, στημένοι όλοι σε ορθή γωνία απο το έδαφος και με την άκρη τους ξυσμένη σε ηλεκτρική ξύστρα για να είναι μυτερή και κοφτερή. Ο Antoine έπεσε με τα μούτρα στους δονητές και έγινε σουρωτήρι, τα πλαστικά, σιδερένια και λαστιχένια πέη του διαπέρασαν το συκώτι, το άλλο μάτι, τον μηρό, τους πνεύμονες και την καρδιά...πέθανε ακαριαία μετά απο 10 λεπτά!!!

Ο Άκης βγήκε στο πεζούλι και παρατήρησε το αποτρόπαιο θέαμα.
"Την κατάρα μου να έχεις, ψόφιο τραβέλι!" ούρλιαξε στον αέρα. "Εγώ θα γαμήσω, θέλεις δε θέλεις...!!!"

Και τότε του φάνηκε οτι το σατανικό γέλιο της Kitty Diamond διαπέρασε τον αέρα προς απάντηση του...

στο επόμενο επεισόδιο:
Γιατί η Miss Kitty Diamond δεν επιτρέπει σαικς στο σπίτι της?
Πως θα το αντιμετωπίσει ο Άκης και ποιόν θα προσπαθήσει να πηδήξει?
Σε αυτό το επεισόδιο έκανε guest o toymaker
(no bloggers were harmed during the making of this story!)

18 σχόλια:

Strahd είπε...

Bloody hell!!!

Καλά τέλειος ο θάνατος... Death by dildos! lol

Περιμένω με αγωνία το τρίτο επεισόδιο. :)

toymaker είπε...

Respect...Τουλάχιστον πρόλαβα και έκανα κάτι από sexάκι στο γραφείο μου...xixixi...
Εξαιρετικό καλή μου mirela...

Αμέτρητα Φιλιά και σ'ευχαριστώ πολύ...

ΥΓ/Το αποφάσισα θα στοιχειώσω και εγώ το κτίριο...xixixi

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Οι σπόντες του ντεντέκτιβ όμως θεικές! Δεν θυμόμουν ότι ήταν bi ο Νούσιος και μάλιστα χωρίς αναστολές σε επίπεδο Τσέκου. Και ο ντεντέκτιβ toy μέσα στην πονηριά! Θα γεμίσουν οι θάμνοι-πέη με πτώματα, τσάμπα λίπασμα! χιχιχι! Το τερπνόν μετά του οφελίμου!

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα! εξαιρετικα ευρηματικο, πρωτοτυπο με χιουμορ και οι ατακες του ντετεκτιβ ολα τα λεφτα! Πολυ γελιο εριξα, να εισαι καλα!

Psofofeggaro είπε...

Poli oraio kai to deftero episodeio, otan perase mia miga apo mprosta mou sti mesi tou diavasmatos petaxtika pano, tetoia entasi :p

Tsk, tsk, tsk, pou katantisame omos re, kanenas den pairnei lefta pia, akoma kai ta medium na se gamisoun theloun ;p

HLN-V είπε...

Α ρε Mirela! Θεά!! Θεά!!


Φοβερός θάνατος όντως! Άντε, toymaker, θα έρθεις να μου κάνεις παρέα, κάτω απ' τους θάμνους-πέη, να περιμένουμε μαζί τους υπόλοιπους που αναμένονται!..

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Μα τι γκαντέμης κι αυτός ο Άκης ρε αδεφάκι μου! Περιμένω τη συνέχεια!

Είδωλο είπε...

Μιρελα μου εισαι μια ΘΕΑ

Ανώνυμος είπε...

"πουτάνα η μεσίτρια"
ΑΧ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!Πόσο σαγαπώ!
Ομοίωμα το Rocco Sifredi? Φθψκ..πρέπει να τον καρφωσε στον τοίχο!
Εισαι μια καραλατσεμενη θεα!
Δεσμέυουμαι!
Μόλις κατεβω θα σε κεράσω μια βίζιτα..με οτι εθνικότητα γουσταρεις!

Ανώνυμος είπε...

Φιρμα θα σε κάνω!

jg είπε...

to diavasa kai mou sikw8ike. i trixa (?)

Dr_MAD είπε...

Ο Θεός και η Παναγία! Η στιγμή που πετάγεται ο δονητής και ο σουρεάλ διάλογος που ακολουθεί μου θύμισαν Happy Tree Friends! Δε μπορεί!

Mirela είπε...

@Strahd: δεν ξέρεις πόσο ανησυχώ οτι αυτός ο θάνατος δεν θα ξεπεραστεί ποτέ απο τους επόμενους...!

@toymaker: μα εννοείται πως θα το έκανες το σεξάκι... ήσουν ένα πολύ απαραίτητο guest για το ξετύλιγμα του κουβαριού...!

@Hfaistiwnas: ναι είναι bi ο Νούσιος. Ή για την ακρίβεια, απλώς παίρνεται με ότι βρει μπροστά του ανεξαιρέτως! :P

@butterfly: thanks! Το νού σου να μη χάσεις τα επόμενα επεισόδια, ελπιζω να σε ικανοποιησουν εξισου!

Mirela είπε...

@Psofofeggaro: τέτοια ένταση πια? :P κι εμένα μου έχει συμβεί αυτό, αλλά μπροστα μου πέταξε όχι μύγα αλλά κατσαρίδα... μπρρρ!

@HLN-V: σύντομα θα μπορείτε να φτιάξετε ποδοσφαιρική ομάδα κάτω απο τους θάμνους-πέη! :P

@Gi Gaga Kouni Beli: εκεί που έμπλεξε είναι κάτι παραπάνω απο γκαντέμης...!

@x-oyranoy: :D really? με κολακεύετε κύριε πρέσβη...!

Mirela είπε...

@Aunt Donna: ¨οτι εθνικότητα γουστάρω?!?! :D φέρτε μου έναν Βραζιλιάνοοοοοοοο!!!

@P.O.V of a G: είσαι ο πρώτος που είχε τέτοια αντίδραση σε γραπτό μου... σύντομα θα σου σηκωθουν κι αλλα! :P

@MAD: κι όμως μπορεί... και μάλιστα ετοιμάσου γιατι ΕΣΥ θα είσαι ο επόμενος guest!!!! :P :P :P

georgethebeast είπε...

pou akrivos na proskiniso???????//
eidika oi donites perasmenoi apo jistra!!!!
na to steiloume antenna na vgaloun kai kana sirial tis prokopis!!!!

Mirela είπε...

@georgethebeast: οχι, όχι στον ΑΝΤ1!
Αυτοί είναι ικανοί να το γυρίσουν με τον Χάρη Ρώμα στο ρόλο της Miss Kitty και τον Μπίλη απο το "Καφέ της Χαράς" στο ρόλο του Άκη!

Εγώ προτιμώ MEGA για να παίξουν Άννα Ανδριανού και Παπακαλιάτης αντίστοιχα...! :P

georgethebeast είπε...

news flash for u!!!
o romas pige mega!
looooooooooooooool