Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S01E03

Ήταν άλλη μια συνηθισμένη μέρα στο γραφείο του Dr.Mad...

"Γιατρέ, γιατρέ, έχω καρκίνο!" είπε πανικόβλητη η ξανθιά θεογκομενάρα που ήταν και το τελευταίο του ραντεβού για την ημέρα. Με δάκρυα στα μάτια, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να του πιάνει τα σκληρά του μπούτια για να στηριχτεί.

"Ποιό είναι το πρόβλημα, δεσποινίς Τομπέρνη;" ρώτησε αυτός όλο απορία, ελαφρά ενοχλημένος απο το αλύπητο χούφτωμα που έτρωγε. Η "απελπισμένη" πελάτισσα του τράβαγε το παντελόνι για να μπορέσει να σηκωθεί, και σίγουρα ήλπιζε να του το βγάλει "κατα λάθος", ωστε να φάει κατάμουτρα τη μεγάλη και χοντρή... σύριγγα που έκρυβε εκεί μέσα!

"Ξύπνησα σήμερα το πρωί και ψηλαφίστηκα...και ανακάλυψα οτι έχω δύο ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ όγκους! Δε νιώθω καλά, γιατρέ, νομίζω πως μπορεί να πεθάνω ανά πάσα στιγμή. Και η μαμά μου πέθανε απο καρκίνο, ξέρετε, δεν πιστεύω να είναι κληρονομικό;" είπε η μαντάμ Τομπέρνη με δάκρυα στα μάτια, ενώ έκλεβε ματιές προς τον καβαλο του.

"Δύο τεράστιους όγκους;" ρώτησε ο Dr.Mad, ανήσυχος. "Αυτό ακούγεται σοβαρό! Που τους νιώσατε ακριβώς;"

"ΕΔΩ....και ΕΔΩ!" είπε η λυσσάρα, αρπάζοντάς του τα χέρια και τοποθετώντας τα στα σκληρά της στήθη.

"Αυτά δεν είναι όγκοι, κυρία Τομπέρνη, είναι τα βυζιά σας. Σίγουρα θα τα είχατε ξαναπροσέξει εως τώρα." της είπε με τα δόντια του να τρίζουν.

"Όχι, όχι, μα δείτε πόσο σκληρά είναι! Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχω και δύο μικρότερους καρκινικούς όγκους πάνω στους μεγάλους! Να, νιώστε!" συμπλήρωσε η αχόρταγη ξανθιά και του χαίδεψε το πρόσωπο με τις σκληρές της ρώγες.

"Αυτά είναι οι ρώγες σας, κυρία Τομπέρνη! Και αυτά απο κάτω τους είναι δύο μπάλες σιλικόνη, γι αυτό είναι αφύσικα σκληρά! Τέλοσπαντων," είπε και τίναξε τα χέρια της απο πάνω του "θα κλείσουμε ένα ραντεβού για περαιτέρω εξετάσεις τη Δευτέρα."

"Είστε σίγουρος; Μπορεί μέχρι τότε να είμαι νεκρή! Να μη γδυθώ τώρα λιγάκι για να με εξετάσετε;"

"Τη Δευτέρα, κυρία Τομπέρνη..." την έκοψε αυτός, νευριασμένος που άλλη μια φορά τον προτίμησαν σα γιατρό επειδή είναι φίνο γκομενάκι και ήθελαν να του την πέσουν., "...τώρα έχω να πάω σε μια κοινωνική υποχρέωση...!"

**********************************************************************

Ο Dr.Mad μπήκε στο club Frou Frou, παρήγγειλε ένα ποτό στο μπάρ και αναστέναξε... είχε βαρεθεί να τον κρίνουν όλοι με βάση την εξωτερική του εμφάνιση αντί για τα πτυχία που είχε. Στο ιατρείο του, όπου σκόπευε να σώσει ζωές απο τον καρκίνο, εμφανίζονταν μόνο αγάμητες νοικοκυρές, νυμφομανείς τσούλες και λυσσάρες αδερφές που έκαναν τους καρκινοπαθείς ωστε να τους θωπεύσει λίγο ο γιατρός Mad ψάχνοντας να βρει τον όγκο... τα είχε βαρεθεί όλα αυτά και αποφάσισε οτι μόνο αν βρει ένα καλό παιδί να νοικοκυρευτεί θα σταματούσαν να του την πέφτουν στεγνά. Το αποψινό του ραντεβού, ένα τρελλό πιπίνι ονόματι Άκης, του είπε να πάει στο συγκεκριμένο club εκείνη την ώρα για να βρεθούν... όμως, γιατί δεν τον έβλεπε πουθενά;

Εκείνη την ώρα άρχισε να παιζει δυνατή disco μουσική, και ο Dr.Mad κατάλαβε οτι ήταν η ώρα για το drag νούμερο της βραδιάς... κοίταξε στη σκηνή και σοκαρίστηκε όταν είδε οτι η performer για απόψε ήταν... ο Άκης, το ραντεβού του, ντυμένος με ένα καταπληκτικό λιλά φόρεμα απομίμιση Coco Camel, λευκή περούκα-γίγας με μαύρες βούλες και τρίπατο τακούνι με faux διαμάντια, είχε πιάσει το μικρόφωνο και είχε αρχίσει να τραγουδάει κοιτώντας μόνο εκείνον, σαν να είχε διαλέξει το τραγούδι ειδικά για το ραντεβού του με αυτόν...!


"Callin' callin' Doctor Love
Callin' callin' Doctor Love


Mamma shouldn't 'a' called you

To come and treat me good
For the reason for my fever,
she never understood!

But I've always had a weakness

for a man in uniform

And when you take my heartbeat,

boy you turn me on!
You said I was better and nothing was the matter

With meeeee

Dr. love, please come running,
cant you see I'm in pain
You've broken my heart
and you should be ashamed
Dr. love please come running,
cant you see I'm in pain
My pulse is getting weaker,
please come back again!

Callin' callin' Doctor Love

Callin' callin' Doctor Love..."

O Dr.Mad έμεινε να κοιτάζει αποσβολωμένος... κανείς στη ζωή του μέχρι τώρα δεν του είχε αφιερώσει τραγούδι... όλοι όρμαγαν κατευθείαν στο ψαχνό...γι αυτό και αυτή η ρομαντική (αν και λιγάκι κιτς, με την επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού και στίχου) χειρονομία τον είχε αγγίξει κατευθείαν στην καρδιά...

...το είχε πάρει απόφαση...σε αυτόν τον άντρα θα έδινε τα πάντα χωρίς περιστροφές... ακόμα κι απο το πρώτο ραντεβού, αν το ζητούσε η περίσταση!

Άλλωστε επρόκειτο για έρωτα με το πρώτο... άκουσμα...!

******************************************************************************

Ο Άκης έμπασε στο σπίτι τον hot γιατρό, σίγουρος για την επιτυχία του! Το αποψινό του σχέδιο είχε λειτουργήσει άψογα μέχρι εκείνο το σημείο...

Υποψιαζόμενος οτι η Miss Kitty, η σατανική τραβεστί που στοίχειωνε το σπίτι και σκότωνε τις υποψήφιες ξεπέτες του, λειτουργούσε καθαρά με ηθικούς σκοπούς, αποφάσισε να κάνει το νέο του ραντεβού να τον ερωτευτεί μιά κι έξω ωστε το τρελό σεξάκι που θα επακολουθούσε να είναι "φυσική συνέχεια του έρωτά τους" και η Kitty να το επικροτήσει αντί να του κάνει χαλάστρα και πάλι... αν λοιπόν ο καυτός γιατρός τον ερωτευόταν με τη μία (γιατί το να νιώσει ο ίδιος ο Άκης το ίδιο ήταν μάλλον αδύνατο!), το σχέδιό του θα έπιανε! Απο την άλλη πλευρά, πιθανότατα θα είχε ήδη εξευμενίσει το cockblocking φάντασμά του με την εξαιρετική drag performance του νωρίτερα (δείχνοντας σεβασμό και συμπαράσταση στην drag κουλτούρα που ακολουθούσε η Kitty)... αποκλείεται να του χάλαγε ΚΑΙ το αποψινό μετά απο όλον αυτόν τον προσχεδιασμό, έτσι...?

Ο τρελά καψουρεμένος Dr.Mad και ο Άκης χαμουρεύτηκαν με πάθος ενώ ανέβηκαν τις σκάλες προς την πιο κοντινή κρεββατοκάμαρα...μπήκαν μέσα με πλάγια βήματα κολλημένος ο ένας πάνω στον άλλον και έπεσαν στο κρεββάτι... ο Άκης ανυπομονούσε να μάθει αν αυτά που ακούγονταν για το μεγάλο βαθυσκοπιο του Dr.Mad ήταν αλήθεια η φούμαρα... και τότε...

"...μισό λεπτάκι μωρό μου!" τον διέκοψε ο γιατρός πάνω που ήταν έτοιμος να βγάλει το μποξεράκι. "θέλω να σου ζητήσω κάτι επιπλέον πριν μπούμε στο...ψητό...!"

"Ότι θέλεις!!" είπε ο Άκης, που βιαζόταν να "φάει" πριν του στερήσουν το λουκάνικο Φρανκφούρτης.

"Μπορείς μήπως να βάλεις τα ρούχα που... φορούσες νωρίτερα όταν βγήκες στην πίστα...;" ρώτησε ντροπαλά και με κοκκινισμένα μάγουλα ο βιτσίοζος δόκτωρ.

"Μα φυσικά!" αναστέναξε ο Άκης και έφυγε του σκοτωμού να αλλάξει. Όλα θα πήγαιναν καλά... όλα θα πήγαιναν καλά...

Αναθεμάτισε απο μέσα του τα βιτσια του hot γιατρού ενώ παστωνόταν με make-up και φορούσε το θεόστενο και αποπνικτικό φόρεμα, καθώς και την ήδη ιδρωμένη περούκα του. Έστω και μετ'εμποδίων, θα πηδιόταν απόψε πάση θυσία!!!

Μετά απο 5 (!!!) λεπτά, έμπαινε με βήματα ναζιάρας γατούλας στην καμαρα όπου περίμενε το ραντεβού του..."Δόκτωωωρ, νομίζω πως έχω ένα πονάκι καπου εδώ..." νιαούρισε.

Ουδεμία απόκρισις.

Κοίταξε το κρεββάτι και ούρλιαξε με φρίκη. Ο Dr.Mad ήταν ολόγυμνος, παγιδευμένος μέσα σε ένα γιγάντιο προφυλακτικό το οποίο είχε δεθεί κόμπο στην άκρη και του είχε είχε περιορίσει το οξυγόνο σε βαθμό ασφυξίας. Το οξυγόνο είχε τελειώσει σε δευτερόλεπτα και η γιγάντια καπότα του είχε έρθει εφαρμοστή σε πολλά σημεία, μέρος της έμπαινε και μέσα στο στόμα του, ενώ ένα παγωμένο βλέμμα τρόμου στόλιζε το όμορφο προσωπό του. Απ'ότι φαίνεται, ήταν ήδη πολύ αργά...

"Σκατά!!!" Φώναξε ο Άκης με μια παραιτημένη φωνή, και έβγαλε την περούκα του σε ένδειξη σεβασμού. Μετά απο ενός λεπτού σιγή, πήγε να πιάσει το φτυάρι...

*****************************************************************************

"Πάει και αυτή η ελπίδα" σκέφτηκε με απογοήτευση ο Άκης ενώ κοιτάξε το φρεσκοσκαμμένο χώμα κάτω απο άλλον έναν θάμνο-πέος... "πρέπει να σκεφτώ άλλα κόλπα... και να μάθω τι κρύβεται πίσω απο τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Kitty Diamond... μόνο έτσι θα μπορέσω να πηδήξω επιτέλους!"

Εφυγε απο τον ανώνυμο τάφο με αποφασιστικά βήματα, μην ξέροντας το βρώμικο παιχνίδι που του έπαιξε η Kitty... Ο Dr.Mad ΔΕΝ ήταν νεκρός! Το γιγάντιο προφυλακτικό ήταν απο αυτά που "παρατείνουν" την απόλαυση και περιείχε μια εξίσου μεγάλη δόση ξυλοκαίνης, η οποία παρέλυσε το γιατρό για ένα χρονικό διάστημα και τον έκανε να μοιάζει νεκρός...!!!!

Ο Dr. Mad ξύπνησε ξαφνικά και ένιωσε τα μέλη του να ξεμουδιάζουν... συνειδητοποίησε οτι πέρα απο το λαστιχένιο του περίβλημα υπήρχαν μόνο πέτρες και χώματα προς όλες τις κατευθύνσεις και οτι η γιγάντια καπότα δεν τον άφηνε καν να προσπαθήσει να σκάψει...

Ένιωσε τον αέρα του σιγά σιγά να λιγοστεύει, και κατάλαβε οτι θα πέθαινε θαμμένος εκεί μέσα, ανώνυμα, αβοήθητα...
"ΜΑΛΛΟΝ θα 'πρεπε να είχα μείνει να εξετάσω τα βυζιά της κυρίας Τομπέρνη" ήταν η τελευταία σκέψη που πέρασε απο το μυαλό του...

στο επόμενο επεισόδιο:
H Miss Kitty Diamond ξεπερνά κάθε όριο!
Ο πιο φρικιαστικός θάνατος που έγινε ποτε!
Ποιός θα είναι ο...τυχερός?!?!?!
Σε αυτό το επεισόδιο έκανε guest o mad
(no bloggers were harmed during the making of this story!)

18 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Πολύ αίμα κυκλοφορεί τελευταία, πάλι καλά εδώ κάναμε μία εξαίρεση .. και η ασφυξία καλή είναι..
Καημένε Μάντ! Κρίμα και ο Άκης... πότε θα κάνει σεξ αυτό το παίδι; Τι κόλλημα έχει και η Κίτι πια; Τσάμπα τσόντα θα έβλεπε.. τι να πεις..
Καληνύχτα!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Αγωνιώ και ανυπομονώ! (Η Τομπέρνη ήταν ανέκαθεν στόκος ταχείας πήξεως ή το έπαθε μετά τους "όγκους"? )

georgethebeast είπε...

kala 4 to proi jipnisa tous pantes apo ta gelia!!!!
a na xatheis
ayto to apidi partheno tha meinei!!!!

Dr_MAD είπε...

Ακόμα και στις φανταστικές ιστορίες δεν κάνω σεξ! Πού θα πάει αυτό?

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Strahd είπε...

Συγγνώμη, ΑΥΤΟ δεν το θεωρείς φρικιαστικό εσύ;;; :P Αυτός είναι ένας από τους χειρότερούς μου εφιάλτες... Μπρρρ... Μωρή, τι διαστροφή έχει αυτή η Miss Kitty; Σκρόφα. Λοιπόν, όταν πάω εγώ να πηδήξω τον Άκη θά έρθω προετοιμασμένος με τσεκούρι. :P

Psofofeggaro είπε...

Axaxaxaxax strahd, mi to xrisimopoiisei se sena omos to tsekouri, mi tis vazeis idees!

Tolmo na po oti ton lipithika ton madouli (snif klaps, snif).

Kala ki autos o ilithios de tou perase apo to mialo na fonaksei tin miss kitty na kanoun trio? mporei auto na ithele, tzampa paei tosos kosmos kai malista agamitos :p

Μιμης Ζερβος είπε...

θα γυριστεί ταινία?ενημερώστε με παρακαλώ

HLN-V είπε...

Έμεινα τελείως μαλάκας όταν διάβασα οτι ο mad ΔΕΝ ήταν νεκρός!!!

Μα συγγνώμη, πήρε κι ο άλλος το κολάι και δεν τους κοίταζε καν αν αναπνέουν ή όχι;;

Και Strahd, μη δίνεις ιδέες αγόρι μου! Αν θυμάσαι σου έχει υποσχεθεί επεισόδιο με τίτλο "memento μωρή", οπότε όπου νά ναι έρχεται και η σειρά σου!!


Εγώ πάλι να ρωτήσω το άλλο. Γιατί ο Άκης δεν πάει στον χώρο του άλλου -ή έστω σε ένα ξενοδοχείο- και τους φέρνει σπίτι του;; Μα τι λογική είναι κι αυτή τώρα;; Σαν μικρό παιδί, "όχι εγώ θα καταφέρω να γμσω εδώ, που να σκέσεις!!" ένα πράμα;;

georgethebeast είπε...

xeirotero!!!
na pidijei na kanei nia nia nia nia kai ekeini tin stigmi se fasi cube na ginei o allos kommatakia!!!!

*Νινέτα* είπε...

Έλα,γρήγορα να ποστάρεται το επόμενο παρακαλώ...Έλα είπα!!!

jg είπε...

aw!! afyksia einai to xeirotero mou! krima to paidi (ton aki ennow fysika) :P

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΕΣ λατρεμενες!
Και η πουτανα η μεσιτρια κάνει διακοπές ακόμη....
Μα τόσο μπάρα ο Mad...
ναι ε..?
[χμμμμ]

Mirela είπε...

Hfaistiwnas: Κάποια στιγμή σύντομα θα αποαλυφτεί τι ζόρι ακριβώς τραβάει η Kitty...!!! χεχεχε

@Gi Gaga Kouni Beli: H Tομπέρνη ήταν όντως στόκος... η το "έπαιζε" για να τη χουφτώσει ο γιατρός?!?

@georgethebeast: Παρθένο δεν είναι, αλλά άμα συνεχιστεί έτσι η κατάσταση σύντομα θα γίνει re-virginised...

@MAD: μα η φαντασία αντιγράφει την πραγματικότητα αγαπητέ μου guest...! :P

Mirela είπε...

@Strahd: με τσεκούρι είπες εεεε? ΧΜΜΜΜΜ δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακή ιδέα...stay tuned!!!!

@Psofofeggaro: μπα...άμα ήθελε παρτουζίτσα η Kitty θα είχε γίνει η σως στο σάντουιτς καιρόοοο τώρα!
Kαλά έκανες και λυπήθηκες τον Μαντούλη, αυτός να α-γαπηθεί ήθελε μόνο....σνιφ σνιφ!

@Μιμης Ζερβος: άμα γυριστεί ταινία θα σου στείλουμε πρόσκληση για την πρεμιέρα, πρώτη σειρά εξώστη (για να μη σε φτάνουν τα αίματα και τα άλλα σωματικά υγρά) :P

Mirela είπε...

@HLN-V: έλα μωρέ που θα κοιτάξει κι αν αναπνέει...αυτός ακόμα και το φιλί της ζωής νομίζει οτι το κάνουν κάτω απο τη ζώνη...!:P
Kαι ναι, η λογική του εγχειρηματος είναι να καταφέρει να πηδήξει ο Άκης εντός έδρας, ποιό το νόημα να αγοράζεις ένα πανάκριβο σπίτι-γκομενοπαγίδα άμα δε μπορείς να πηδήξεις μέσα σε αυτο?!? :P

@nineta: σύντομα θα ανέβει και το νέο επεισόδιο....! φιλούρεεεεεες!

@P.O.V of a G: εμ βέβαια, ποιός είπε πως η αναίμακτη λύση είναι και η λιγότερο οδυνηρή?

@Aunt Donna: Η πουτάνα η μεσίτρια τρώει τα τίμια λεφτά του Άκη στο Ρίο και δεν σκοπευει να επιστρέψει σύντομα...or does she?!?!?!

Ανώνυμος είπε...

Ο MAD τελικά είναι μπάρα λέγε?
Η μεσσιτρια λεει να επιστρεψει..σουν...

Mirela είπε...

Why don't you ask him for yourself my darling tia?!?! :P

Dr_MAD είπε...

@ POV
Να φας σκατά που λυπάσαι για τον άγνωστο

@ psofofeggaro
Το σκέφτηκα, απλά ήταν πρώτο ραντεβού ρε γμτ και δεν ήθελα να κάνω κρα