Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

The Truth Is Out There!


Ήρθε η ώρα της αλήθειας! Αργήσαμε να δώσουμε τις απαντήσεις στο παιχνίδι αυτό επειδή είμαστε απασχολημένες με μια παράσταση που ανεβαίνει αυτές τις μέρες...! Και επειδή η Σούλα αυτή τη στιγμή ασχολείται με το catering της παράστασης, αναλαμβάνω εγώ να δώσω τις απαντήσεις με δικό μου σχολιασμό! Let's go for it!!!


MIRELIES


1.Έχω κάνει μία απόπειρα αυτοκτονίας. Όταν με άφησε ο πρώτος άντρας της ζωής μου, αρχισα να συμπεριφέρομαι όλο και πιο κατατονικά, να περνάω απέναντι στο δρόμο με το πάσο μου μπας και με πατήσει κανενα αμάξι να με βγάλει απο τη μιζέρια μου, να κοιτάω την άσφαλτο απο το μπαλκόνι μου ώντας σε trance σαν να με καλεί να το συναντήσω... στο τέλος δεν άντεξα και κατάπια πέντε ασπιρίνες (έχω έλλειψη ενζύμου και δεν κάνει να πάρω την παραμικρή δόση ασπιρίνης)! Τελικά η βλαμμένη δεν έπαθα και κάτι σοβαρό γιατί η "ιδιαιτερότητά" μου δεν ίσχυε σε μεγάλο βαθμό, απλώς έπαθα μια μικρή δηλητηρίαση και γαστρεντερίτιδα στο καπάκι και έμεινα μια βδομάδα κρεββατωμένη κι έχασα και 6 κιλά! Μετά απο αυτή την περιπέτεια κατάλαβα πόσο ηλίθια ήμουν, ορκίστηκα να μην ξανασυγχιστώ για κανέναν μαλάκα και πήγα να αγοράσω νέα, πιο στενά ρούχα!
ΨΕΜΑ! Έχω κάνει δύο κι όχι μία απόπειρα, ΔΕΝ ήταν για κάποιον άντρα (μάλλον κάτι στο πιο γενικό και μηδενιστικό), και for God's sake, ΔΕΝ ήταν με ασπιρίνες!!! Ήταν όμως αρκετά κοντά στην πραγματικότητα ωστε να μπερδέψει αρκετούς...χιχιχι!

2.Έχω συναντήσει απο κοντά τη Ρούλα Βροχοπούλου, με την οποία είχαμε και σύντομη συζήτηση! Καθόταν δίπλα μου στο σινεμά σε ρομαντική κομεντί και στο διάλλειμα μου ζήτησε να της φυλάω την τσάντα όσο αυτή θα πήγαινε να πάρει αναψυκτικό, κι εγώ της απάντησα "ναι, ναι, βέβαια" μεταξύ σοκ και δέους! Σε όλη την ταινία γελούσε με ένα εκνευριστικό βραχνό και χτυπητό (αν και σιγανό) γελάκι, και πιστέψτε με, γελούσε σε ΚΑΘΕ σκηνή! Μάλλον ήταν ακόμα με τον Αλβανό της τότε και ήταν ευτυχισμένη.
ΨΕΜΑ! Όλο αυτό έχει συμβεί μεν, αλλά με τη Θέμιδα Μπαζάκα στη θέση της Ρούλας! Η Θέμις ήταν αρκετά συμπαθής και carefree κι ας γελούσε όλη την ώρα, μας δείχνει τουλάχιστον πόσο απλοί και ακομπλεξάριστοι είναι πολλοί celebs κι ας παίζουν την "σκύλα" στην tv! Πάντως και τη Ρούλα Βροχοπούλου έχω πετύχει, αλλά στιγμιαία ενώ περνούσαμε στις αντίθετες πελυρές διάβασης πεζών... εκείνη τίναξε αυτάρεσκα το μαλλί της κι εμένα απο το σοκ παραλίγο να με πατήσει αμάξι!!!


3.Έχω μια ένοχη απόλαυση που απο μικρό παιδί αρνούμαι να κόψω! Κάνω ανασκαφές στη μύτη μου! Μου αρέσει κάθε πρωί να βγάζω τους ζουμερούς πράσινους καρπούς μου χειρωνακτικά, να τους κολλάω μεταξύ τους μέχρι να διαμορφώσουν μια μεγάαααλη μάζα, και όταν ξεραθούν τα τα εκτοξεύω προς πάσα κατεύθυνση! Μάλιστα είμαι εξαιρετικά περήφανη για το highlight αυτής της μάλλον αηδιαστικής συνήθειας, που έγινε κατα τη διάρκεια μαθήματος στην Τρίτη Γυμνασίου... ήμουν ελαφρώς κρυωμένη και δεν είχα χαρτί για να φυσήξω τη μύτη μου διακριτικά (πράγμα που ούτως ή άλλως δε μου πολυαρέσει να κάνω)...οπότε, τι έκανα? Φύσηξα λιγάκι τη μύτη μου, και βούτηξα την λίγη πρασινωπή γλοιώδη αλλά σοκαριστικά πηχτή μάζα που προεξείχε πλέον απο το ρουθούνι μου και άρχισα να την τραβάω... μέσα στα απύθμενα βάθη της μύτης μου υπήρχε ένα τεράαααστιο "φιδάκι" μύξας, κι εγώ το έβγαζα μονοκόμματο με το χέρι και το τύλιγα γύρω απο ένα μολύβι, μέσα στην τάξη! Στο τέλος βγήκε όλο και η μύτη μου είχε γίνει πιο στεγνή και απο τη Σαχάρα... Οι συμμαθητές που κάθονταν απο πίσω μου το διηγούνται ακόμα και σήμερα με δέος!
ΑΛΗΘΕΙΑ! Κάθε λέξη σε αυτήν την παράγραφο ανταποκρίνεται στη σκληρή και αηδιαστική πραγματικότητα! Συγχαρητήρια σε όσους το βρήκαν! Βέβαια τώρα που αποκάλυψα το βρώμικο μυστικό μου άρχισα να χρησιμοποιώ χαρτομάντηλα και χαρτοπετσέτες κάπως περισσότερο...!

4.Έχω ένα ένοχο μυστικό... είμαι νυμφομανής! Ξεπαρθενεύτηκα αργά, στα 19 περίπου, αλλά απο τότε δεν έχω κλείσει μπούτι! Όλοι οι γκομενοί μου μέχρι τώρα έχουν φάει απο μικρό εως γιγάντιο κέρατο ανεξαιρέτως, και είμαι αρκετά καπάτσα ωστε κανείς να μη με έχει τσακώσει εως τώρα... εκτός απο εκείνη τη μία φορά, όπου περίμενα τον τότε boyfriend να έρθει απο το σπίτι μου και προλαβα να μπάσω στο σπίτι τον Πολωνό οικοδόμο που έκανε break απο την οικοδομή της γειτονιάς... αφού έγινε το σώσε, και πάνω που καθαριζόμασταν, νά'σου χτυπάει το κουδούνι ο "επίσημος"! Έβγαλα τον Πολωνό στο μπαλκόνι (στο οποίο βγάζουν τρία δωμάτια του σπιτιού) και όταν έβαλα τον επίσημο στην κρεββατοκάμαρα, μπήκε ο Πολωνός στο σαλόνι και βγήκε κύριος απο την πόρτα...!
Υ.Γ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τους Πολωνούς γκόμενους! Και ταύρος στο κρεββάτι ήταν, και δε μου σούφρωσε κανένα μπιμπελό απο το σαλόνι ενώ είχε άφθονο χρόνο...!
ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ! Τα παντα σε αυτή την παράγραφο είναι κατασκευασμένα και αυτό μάλλον το καταλάβατε κι εσείς, αφού δεν "έπαιξε" ποτέ στις επιλογές σας! Μόνο η λεπτομέρεια που αποκάλυψα για την κατασκευή του μπαλκονιού ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...!


SOULIES

1.Όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο, συνέβαινε το εξής: όσο εγώ έπαιζα στην αυλή με τα άλλα παιδάκια, κάποιος μου άνοιγε την τσάντα, έπαιρνε το φαγητό που μου έιχε ετοιμάσει η μαμά μου(κάτι με παξιμάδι ολικής αλέσεως ήταν αν θυμάμαι-απο μικρό παιδί τέτοια με ταϊζε) μου το έτρωγε και όταν πήγαινα να φάω δεν έβρισκα τίποτα.
Είχα θυμώσει πάρα πολύ και καταριόμουνα το κωλόπαιδο που μου έκλεβε το φαγητό.
Κάποια στιγμή πήρα χαμπάρι ποιός ήταν.
Ασυναίσθητα, αφού ήμουν και μικρούλι, του είχα ρίξει άπειρες κατάρες.
Ώσπου πριν απο 3-4 χρόνια πάνω σε μια κουβέντα έμαθα απο την ιδιοκτήτρια του σχολείου οτι το συγκεκριμένο παιδάκι στα 7 του πέθανε απο καρκίνο!! και σκέφτηκα "πωπω..το έφαγα το κακόμοιρο με τις κατάρες μου".
ΑΛΗΘΕΙΑ! Απο κει να δείτε ποιά μοίρα σας περιμένει αν σας πιάσει η Σούλα στο στόμα της...απο μικρή φαινόταν! Άλλωστε ξέρω και μιά άλλη κοπέλα που την έπιασε η Σούλα στο στόμα της και αμέσως εκείνη κόλλησε μυστηριωδώς καλπάζουσα κολπίτιδα...!

2.Έβαλα τον ex μου να ψάξει στο σύστημα του ΟΤΕ-βλέπετε δούλευε εκεί- και να μου βρεί το τηλέφωνο της Ακατονόμαστης ή αλλιώς Δ.Β(Δέσποινα Βανδή-φτού!)
Για μια εβδομάδα περίπου την έπαιρνα κάθε μέρα απο διάφορα καρτοτηλέφωνα γύρω στις 8 το πρωί, της ούρλιαζα στο ακουστικό "γιαούρτι" και το έκλεινα.
Αναγκάστηκα να σταματήσω γιατί σκέφτηκα οτι θα με βρεί η αστυνομία και θα τρέχω για μια αθώα πλακίτσα...
To ίδιο είχε γίνει και με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μόνο που αυτή δεν την έπαιρνα για πλάκα. Απλά ήμουν(και είμαι) θαυμάστρια.
Η ατυχία είναι οτι ποτέ δε την πέτυχα. Πάντα έβγαινε μια γριούλα και όταν ζητούσα τη Νατάσα μου έλεγε " η Αναστασία δεν είναι εδώ".
ΨΕΜΑ! Σιγά μην ασχοληθεί τόσο η Σούλα με την Ακατανόμαστη...αξία της δίνει έτσι! Ο ex που δούλευε στον ΟΤΕ πάντως της είχε βρει άλλα τηλέφωνα, όπως της Πέπης Τσεσμελή... αυτή, μάλιστα, είναι μια καλλιτέχνις άξια να την παίρνεις τηλέφωνο μόνο και μόνο για να ακούσεις τη φωνή της!

3.Μέχρι τα 22 ήμουν παρθένα!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! ΨΕΜΑ, φυσικά! Εκτός κι αν εννοεί κάποια συγκεκριμένη υποδοχή μόνο κι όχι το όλο σύνολο...!

4.Πάνω σε μια παθιασμένη συνεύρεση με κάποιον του ζήτησα να μου βάλει την συσκευή του κινητού στον κ*λο και να πάρει τηλέφωνο για να δω πόσο ισχυρή είναι η δόνηση.
Δυστυχώς δεν είχε καλό σήμα η περιοχή και το μόνο που έγινε ήταν οτι αφού το έβγαλα, μετά απο λίγο ήρθε sms με χαμένες κλήσεις...!

PS: Μετά απο αυτό, τη συσκευή την άλλαξα μεν αλλά την έχω ακόμα για ώρα ανάγκης!
ΨΕΜΑ! Η Σούλα έχει πάντα πανάκριβα κινητά-μάρκες και ποτέ δε θα τα διακινδύνευε βάζοντάς τα στην εξ'όπισθεν οπή της... there's nothing like the real thing!

14 σχόλια:

Strahd είπε...

Αααααα iew!! Κι εγώ μπέρδεψα το όνομα. Ναι η Μπαζάκα μου είχες πει! Πάντως για την αλήθεια iew!

Σουλίτσα ναι μου την είχες πει νομίζω αυτή την ιστορία. Αλλά αυτό με το 22 ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ ψέμα. :)

Psofofeggaro είπε...

Apo mia apopsi xairomai pou den vrika to sosto gia tin Mirela (xexexex) alla apo tin alli psiloxalastika pou to vrika gia tin Soula (isos giati mou exei simvei se kapoio vathmo auto, me pio prosfato to thanato tou patera kapoias pou me douleve sto gimnasio gia ton diko mou mpampa stin idia ilikia me sxedon paromoia aitia). mirela mou, exo tin entiposi oti auto to kanoun arketa sixna poloi perissoteroi apo osous tha tolmousan na to paradextoun!
P.S. Sorry gia to eknevristiko comment to proi.

*Νινέτα* είπε...

Rε Mirel-άκι μου..........

mad2luv είπε...

χαχαχα...κοριτσια δεν παιζεστε..ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....χαχαχαχα...

Hfaistiwnas είπε...

λολ 0 στα 2! Τόσο καλά! Μιρέλα είσαι αηδιαστική! Αυτό το θεώρησα ψέμα πέρα για πέρα! Κακή συνήθεια όμως!
Σούλα να σε φοβόμαστε;;; Καλά που μας το είπες να το έχουμε υπόψην! Φιλιά!!!!!!!

HLN-V είπε...

Όχι ρε παιδιά! Όχι αυτό!! MIrela θα σου κάνω δώρο ένα πακέτο zewa softis την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, μου φαίνεται!

Αλλά για τη Soula το πέτυχα, το πέτυχα!! :):):):)

Dr_MAD είπε...

Μηδέν στο πηλίκο! Τόσο άχρηστος πια?

Μιρέλα είσαι αηδία!

Κι εσύ Σούλα μου να φας το παιδί για δυο σάντουιτς... Αλλά να σου πω αυτό θα φταίει που είσαι πετσί και κόκαλο. Μήπως έχει ακόμα κάποιον να σου τρώει το φαγάκι σου?

ΠΩΣ ΠΗΓΕ? σκίσατε φαντάζομαι ;-)

georgethebeast είπε...

1 STA 2!!!
kai malista vrika to pio aidiastiko
anyhoo.............
pantos ton ex ston ote ton thelo honey ego!!!!
exo kati proin pou thelo na tous allajo ta fota!!!!!!

Είδωλο είπε...

Το κακαδι απο την μυτη στην Ινδια θεωρειται εξωτικη λιχουδια.

Patrick είπε...

Γαμώτο,και θα έπαιρνα όρκο για το κινητό...

Soula είπε...

@MAD: Ποιός να τολμήσει να πειράξει το φαγητό μου την ώρα που τρώω;Θα του καρφώσω το πηρούνι στο μάτι!Είμαι killer με το φαϊ!
Λες να έχω τίποτα σχετικό με θυροειδή;;Χμμ..

Ε φυσικό ήταν να σκίσουμε!Τέτοιο ταλέντο αγάπη μου γίνεται να μην πάμε καλά; :p:p:p

Soula είπε...

@georgethebeast: O ex μπαινοβγαίνει καθημερινά στο blog οπότε αν ενδιαφέρεται θα σου στείλει mail υποθέτω..:p

@x-oyranoy: Θα ξεράσω ΤΩΡΑ!

@Patrick: Το κινητό μου είναι πολύ μικρό για τέτοια χρήση και έχω δηλώσει επανειλημμένα size queen!

Soula είπε...

@hfaistiwna: Εσύ δε νομίζω οτι έχεις κάποιο λόγο να με φοβάσαι.
Εκείνοι που έχουν λόγους ας το έχουν όμως υπόψιν τους...Kiss!

Mirela είπε...

@strahd: δηλαδή όταν έλεγες οτί ξέρεις απο πριν ποια ειναι η σωστή απάντηση νόμιζες εννοούσα τη Βροχοπούλου?? ΛΟΛ! Πάντως την έκανα add στο facebook...!

@psofofeggaro: έλα μωρέ, δίκιο είχες που μας πίεσες να δημοσιεύσουμε απαντήσεις, σας γκαστρώσαμε!! Κι όντως πρέπει να είναι πάρα πολλοί αυτοί που ξεμυξιάζονται και ντρέπονται να παραδεχτουν οτι το χαίρονται...!

@νινετα: δηλαδή τώρα θεωρούσες πιο θετική εκδοχή την πρώτη ιστορία...?? :P

@mad2luv: ευχαριστουμε, πιστη μας προσκυνητρια!!!

@hlnv:δεν εισαι η πρωτη που μου πηρε χαρτομαντηλα μετα απο αυτο το ποστ!!ΛΟΛ!!!