Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S01E05


Στην γνώριμη πια βίλα της Φιλοθέης, όπου κάπου έζησε τα λίγα χρόνια της ακμής της η άσημη drag καλλιτέχνιδα Miss Kitty Diamond, ένας ακόμα τάφος δέσποζε, μπροστά απο έναν θάμνο-πέος (και συγκεκριμένα το μοναδικό που ήταν πεσμένο και όχι...περήφανο!)...

Ο Άκης Νούσιος κοίταξε για μια τελευταία φορά τον τάφο του Anubis, που είχε πεθάνει φρικτά δυο μέρες πριν. "Είναι η τελευταία φορά που η Miss Kitty Diamond μου σκοτώνει υποψήφιο γκόμενο!" μονολόγησε. "Σήμερα κιόλας, θα πάω να δω το μέντιουμ που μου είχες προτείνει, συχωρεμένη μου θεότητα! Θα φροντίσω ωστε το μέντιουμ να επικοινωνήσει με την ίδια την Kitty Diamond και να μάθουμε επιτέλους τι θέλει απο μένα και πως θα την ξεφορτωθώ!"

Δυστυχώς η Miss Kitty είχε αποδείξει νωρίτερα πόσο εχθρική ήταν με τα μέντιουμ... ο προηγούμενος που είχε καλεστεί για βοήθεια, o Antoine Toumanides, τώρα έβλεπε τους θάμνους-πέη ανάποδα... κάτι έπρεπε να γίνει για να μην ξεκάνει η Kitty και το δεύτερο μέντιουμ, ειδικά τώρα που θα την καλούσαν κανονικότατα με τελετές και άλλα κόλπα!

Και ο Άκης είχε ηδη θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να κρατήσει την Kitty απασχολημένη απόψε...

**************************************************************************

Το ίδιο απόγευμα, ο Άκης πήγε να ανοίξει την πόρτα που κάποιος χτυπούσε επίμονα.

Την άνοιξε, και είδε μπροστά του ένα ψηλό αλλά νεαρότατο (ούτε 15 χρονώ) κοριτσάκι, με έντονα χαρακτηριστικά, σκούρα μαλλιά και μάτια και επιτηδευμένα ρούχα απο τραβεστί, τα οποία συνόδευε ένα ψεύτικο μουστάκι α λα Σαλβατόρ Νταλί στη μούρη.

"Είστε ο κύριος Α.Νούσιος?" τον ρώτησε αυτή, γεμάτη επισημότητα.

"Ναι! Δεν το πιστεύω οτι σας γνωρίζω απο κοντά!" είπε εκείνος. "Ένας ταπεινός νεόπλουτος σαν κι εμένα, να γνωρίζει την πιο avant garde σκηνοθέτη gay πορνό στον πλανήτη! Τιμή μου που σας γνωρίζω, μις Sky Sky La Rue!"

"Σας παρακαλώ, με κολακεύετε!" είπε εκείνη όλο ξυνίλα. "Mας περιμένατε, να υποθέσω..."

"Μα, φυσικά." είπε ο Άκης όλο ευγένεια. "Μόλις χτες υπέγραψα συμβόλαιο με την Bel Ami για να τους νοικιάζω το σπίτι μου για τα γυρίσματα ταινιών, και την ίδια μέρα κιόλας μου είπαν να σας περιμένω απόψε! Αλήθεια, πως λέγεται η νέα σας ταινία?"

"Λυσσάρες Καλόγριες Σε Ανώμαλο Προσκύνημα" του απάντησε με συγκρατημένη περηφάνεια. Αμέσως μετά, έκανε νόημα σε κάποιον πίσω της και άρχισε να μπαίνει στο σπίτι κόσμος και κοσμάκης. Οπερατέρ, τεχνικοί και βοηθοί να κουβαλάνε προβολείς, κάμερες και άλλα πράγματα, μακιγιέζ και αμπιγιέζ (ουδέν κακόν αμπιγιέζ καλού!), και φυσικά... οι πιο διάσημοι γκει πορνοστάρ της Ευρώπης!

Ανάμεσά τους πρόσεξε τον P.O.V. of a G, ο οποίος κυκλοφορούσε πάντα με μια μάσκα και κανείς δεν είχε δει το προσωπό του...φήμες έλεγαν οτι ήταν γνωστός str8 ηθοποιός που έκανε το χαβαλέ του παίζοντας κρυφά σε τσόντες!

Λίγο αργότερα μπήκε μέσα ο αέρινος Ηφαιστίωνας, ο πρώτος έλληνας πορνοστάρ με διεθνή καριέρα, ήταν πλέον ο πιό διάσημος πρέσβευτής της ελληνικής κουλτούρας στο εξωτερικό μετά τη Νάνα Μούσχουρη!

Last but not least, ο Άκης είδε τον πασίγνωστο bear daddy George the Beast, με τεράαααστια...πείρα απο εκατοντάδες ταινίες με σαδομαζό και δερμάτινα, και μαζί του να σέρνει με ένα σχοινί μια... αγελάδα!!! Αμέσως του ήρθε συνειρμός με αυτό που αναγκάστηκε να κάνει στο νέο show του Aρναούτογλου για να κερδίσει την περιουσία του και συγχίστηκε πάρα πολύ!

"Μα τι κάνει εδώ αυτή η αγελάδα? Δεν μου είχανε πει οτι θα μπάσετε ζώα εδώ μέσα! Πόσο μάλλον...αγελάδες...!!!" φώναξε όλο οργή.

"Γιαααα σας παρακαλώ!" Του φώναξε η Sky Sky La Rue. "Η Gi Gaga Kouni Beli είναι η νούμερο ένα σταρ στις ταινίες για ζωόφιλους! Και απο απόψε θα γίνει και αστέρι στις mainstream τσόντες...!" συμπλήρωσε, και κοίταξε το κενό με τον καλλιτεχνικό της οίστρο να ξεχειλίζει απο την αύρα της.

"Τελοσπάντων..." είπε ο Άκης και προσπάθησε να συνέλθει. Μάζεψε το μπουφάν του απο τον καλόγερο και τα κλειδιά του απο το τραπέζι του σαλονιού. "Εγώ να σας αδειάσω τον χώρο, για να κάνετε τη δουλειά σας με την ησυχία σας..." είπε.

"Μα όοοοχι, δε χρειάζεται να φύγετε! Δεν έχετε καμιά περιέργεια να δείτε πως γυρίζεται ένα αριστούργημα;" είπε η Sky Sky La Rue.

"Θααααα...ξαναγυρίσω πριν τελειώσετε το αποψινό γύρισμα" είπε, ενώ στην πραγματικότητα απλά δεν ήθελε να είναι εκεί μέσα όταν...αρχίσει το αναπόφευκτο φονικό. "Για ξαναπείτε μου, τα γυρίσματα είναι σε real time, έτσι?" τη ρώτησε.

"Ναι ναι, όλες οι σκηνές θα γυριστούν ταυτόχρονα, όπως το απαιτεί το σενάριο...σε λίγες ώρες, δεκάδες ανθρωποι -και μη- θα συνουσιάζονται παράλληλα εδώ μέσα....θα είναι κάτι το μεγαλειώδες!!!"

"Χαίρομαι που το ακούω" της χαμογέλασε ο Άκης σατανικά.


***********************************************************

"Περάστε, κύριε Νούσιε", είπε το βαμπίρ-μέντιουμ, Strahd, καθώς ο Άκης πατούσε το πόδι του στο άβατό του... "η τελετή είναι έτοιμη να ξεκινήσει".

"Φρόντισα να την απασχολήσουν κάποιοι άλλοι όσο είμαι εδώ, για να έχουμε τα νώτα μας καλυμμένα. Θα είναι και κουρασμένη απο την υπερπροσπάθεια, ε, δε μπορεί, όλο και κάτι θα μάθουμε απο όλο αυτό!" είπε ο Άκης συνωμοτικά.

"Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη seance...!" είπε το σοφό βαμπίρ και ένα χαμόγελο όλο κυνόδοντες έλαμψε μες στο σκοτάδι.

***************************************************************

Πίσω στην βίλλα, η Sky Sky La Rue καθοδηγούσε φρενιασμένη το καστ της ενώ άρχιζε η πρώτη μεγάλη σκηνή οργίων... στην πιο μεγάλη κρεββατοκάμαρα του Άκη, στον πρώτο όροφο, όλο το καστ είχε μαζευτεί και επιδίδονταν σε σεξουαλικά παιχνίδια...

H σουπερ-σταρ Gi Gaga Kouni Beli έλουζε με ένα απολαυστικό και kinky White Shower τον georgethebeast, που ήταν ντυμένος βοσκός, ενώ γύρω τους το υπόλοιπο καστ σιγά σιγά έβγαζε τα ρούχα του...
O Ηφαιστίωνας, ντυμένος καλόγρια και επαγγελματίας όπως πάντα, φρόντισε να βάλει μπόλικο λιπαντικό πάνω απο το προφυλακτικό του, πριν αρχίσει το πρωκτικό σεξ με τον P.OV. of a G.
Aυτό που δεν ήξερε, ήταν οτί ΚΑΠΟΙΑ είχε αλλάξει την λιπαντική αλοιφή με Vicks!
"ΑΟΥΤΣ!!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ, ΤΣΟΥΖΕΙ!!!" Άρχισε να ουρλιάζει ο P.O.Vof a G, και να τρέχει πέρα δώθε χωρίς πρώτα να περιμένει απο τον Ηφαιστίωνα να τραβηχτεί. Έτσι το εμβρόντητο συνεργείο είδε τον P.OV. of a G. να βγαίνει απο το δωμάτιο και να κατεβαίνει τη σκάλα με τον Ηφαιστίωνα να σέρνεται πίσω του και να σφαδάζει απο τους πόνους (ΜΕΓΓΕΝΗ το πωπουλίνι του P.O.V of a G, βλέπετε...! :P) Kαθώς ο Ηφαιστίωνας είχε αναποδογυρίσει, το κεφάλι του έκανε 20 διαφορετικά "ΚΛΑΤΣ" καθώς κοπανούσε ένα ένα τα σκαλοπάτια της κεντρικής σκάλας... και ο καθένας μπορούσε να ακολουθήσει το δρόμο του P.O.V of a G. απο το αίμα που έφτιαχνε μονοπάτι πίσω του...

Ο P.O.V. of a G. έφτασε τρέχοντας στο συντριβάνι του κήπου (αυτό με το πέτρινο πέος που ουρεί σε μια γλώσσα απο καλοσμιλευμένη πέτρα) και βούτηξε τον πωπό του μέσα, βγάζοντας μια κραυγή ανακούφισης... τότε όμως ανακάλυψε με τρόμο οτι μέσα στον πωπό του βρισκόταν ακόμα το ξεκολλημένο πέος του Ηφαιστίωνα, του οποίου το άψυχο σώμα είχε φρακάρει στην εξώπορτα, και έλουζε το πλακώστρωτο με αίμα...

Ένιωσε όλο του το είναι να βγάζει μια κραυγή απελπισίας, όμως έξαφνα είδε μια ροζ οπτασία να τον πλησιάζει... "Έχεις ακούσει το καινούριο της Στανίση?" τον ρώτησε.

"Αχ, καλέ. όχι! Το έχεις στο κινητό σου να το ακούσω?" Ρώτησε όλο χαρά, ξεχνώντας το αίμα και το θάνατο γύρω του. Ήδη ακούγονταν κραυγές απο το σπίτι...

"Εμείς δεν είχαμε κινητά στην εποχή μου..." είπε η θολή ροζ φιγούρα, και έβγαλε ένα κασετόφωνο απο πίσω της, το οποίο ήταν περασμένο σε μια μπαλαντέζα που διάσχιζε όλο τον κήπο και έφτανε μέσα στο σπίτι... To κασετόφωνο άρχισε να παίζει:

"Να καούνε τα κρεβάτια που ξαπλώνεις
Και τον έρωτα που ζήσαμε σκοτώνεις,
Κι όπως στάχτη έχεις κάνει την ψυχή μου..."

ΤΖΖΖΖΖΖΖΤ! Έκανε το κασετόφωνο όταν η Kitty το πέταξε μέσα στο συντριβάνι, κάνοντας ψητό τον P.O.V. of a G. που στεκόταν ακόμα μέσα στο νερό. Δεν πτοήθηκε όμως, τραγούδησε μόνη της τη συνέχεια του τραγουδιού..

"...να σε καίει μια ζωή η ανάμνησήηηηηηη μουουουου...! ΩΩΩΠΑ!"

...στο επόμενο επεισόδιο:
τι θα απογίνουν οι υπόλοιποι πορνοστάρ?
Το σοκαριστικό παρελθόν της Miss Kitty Diamond αποκαλύπτεται!
σε αυτό το επεισόδιο έπαιξαν guest οι:
Strahd, Hfaistiwnas, P.O.V.of a G, georgethebeast, Gi Gaga Kouni Beli, Cine-parmenh Skula
(no bloggers were harmed during the making of this story!)

18 σχόλια:

georgethebeast είπε...

tremo sti idea.....to epeisodio iperparagogi!!!!!
ta mproumita pefto kai sas proskino!!!!

Hfaistiwnas είπε...

EEεεεε ποτέ!
Δεν το δέχομαι!!!
Άκου εκεί "μετά την Νάνα Μούσχουρη"!!
Θέλατε να με υποτιμήσετε ε;
Και τι θάνατος είναι αυτός;;; ΟΜG!!
Η ελπίδα και ο Ηφαιστίωνας πεθαίνουν πάντα τελευτοίοι!
P.O.V θα τα πούμε στον άλλο κόσμο απο την καλή και απο την ανάποδη!!!
(όσο τραγικό και να φαίνεται) έπεσα κάτω απο τα γέλια Μιρέλα μου!! Η φαντασία σας οργιάζει!!!
χαχαχα!!! λολολολ!!!


Υγ. Έχετε και πρόσκληση όποτε μπορείτε να παίξετε!
Υγ. Μα να με ντύσετε καλόγρια; ίου!

Strahd είπε...

Λες αυτά να μπουν στις delete scenes στο DVD της ταινίας; Θέλω να τις δω. :P Πάντως τρέλο το νέο επεισόδιο. Μας έλειψε η Miss Kitty...

jg είπε...

loooooooooollll!!!!
kat'arxas na pw ston hfaistiwna pws egw de ftaiw.
poly marese o 8anatos mou!! kai prolava na to kanw (kata kapoio tropo) KAI STANISI KAI HLEKTROPLIKSIA!!!!!!! exw yperen8ousiastei!! thank u xxxx

Nagini είπε...

Ξέρω πολύ καλά τι θα γίνει με αυτήν την αγελάδα και απαιτώ να απολυθεί και να σηκωθεί να φύγει από το πλατό! :P :P

Ανώνυμος είπε...

Σαγαπω!Εισαι η μικρη μου ηρωιδα θα κανω οτι θλεις!

HLN-V είπε...

Συγγνώμη, αλλά αν πεθάνει η αγελάδα προτείνω να την κάνουμε μπριζόλες!

Πάντως, μπορεί να ήταν μικρό το επεισόδιο αλλά χώρεσε μέσα κάμποσους bloggers! Και μου άρεσε που αναγνώρισα τον τίτλο "momento μωρή", που είχες υποσχεθεί στον Strahd Mirela μου!

Και μα συγγνώμη, έχει κάποιος ένα πούτσο στον κώλο, τον κώλο στο νερό, και χαίρεται να ακούσει το καινούριο τραγούδι της Στανίση;;; Πόσο διεστραμένο ήταν αυτό όμως;;;

Hfaistiwnas είπε...

Όχι POV μου, δεν τα ρίχνω σε σένα τελικά (αν και με έβρισες, αλλά οκ ήταν που πονούσες κιόλας)!!! Ποιός έδωσε τους ρόλους ε;;;;;

jg είπε...

den peirazei. ponousa alla kata va8os marese. lol

Nagini είπε...

Γι' αυτό και τα βρωμόλογα, για να ανεβαίνει η διάθεση, κατάλαβες? :P

Mirela and Soula είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mirela είπε...

@georgethebeast: μην προσκυνάτε ακόμα, αναμένατε την κατάληξη του cameo σας στο επόμενο επεισόδιο...! :P

@Hfaistiwnas: να ευχαριστείς τον θεό για την τύχη σου! Αρχικά σκεφτόμουν να σε βάλω τρίτο, μετά απο τη Νανα Μουσχουρη και τον Yianni... :P
Όσο για τον POV of a G, σίγουρα θα ξανανταμώσετε στον άλλο κόσμο μιας και με τον θάνατό του πήρε μαζί του κι ένα κομμάτι απο την ψ...υχή σου!!! :P

@Strahd: Κι εσείς λείψατε στην Kitty, γι αυτό και με την επιστροφή της απαίτησε πολλαπλούς guest stars στο...βωμό της!!! :P

Mirela είπε...

Nagini: απαπα, προς τι αυτή η εχθρότης προς τους άλλους guest stars?? Tι βεντετισμοί είναι αυτοί καλή μου? Ούτε η Dakota Fanning να ήσανε!!!

@Aunt Donna: κι εγώ σ'αγαπώ my darling! το νου σου λοιπόν γιατί θα έχουμε και μια επιστροφή-σοκ στο επόμενο επεισόδιο!! :P

@HLN-V: υπάρχουν και πιο διεστραμμένα πράγματα... θα μπορούσμε πχ...να τον βάλουμε να ακούσει τα Ζουζούνια!!!!!!!! :D :D :D

Mirela είπε...

@P.O.V of a G : δε μπορείς να πεις, σε άφησα ικανοποιημένο!!! LOL!
Το σαικσάκι ήταν ψιλο-απαραίτητο για να γίνει το κακό αυτή τη φορά, κι ας ήταν one single stroke που λένε...!
Και ναι και Στανίση και ηλεκτροπληξία! Άσε που μπορείς να δώσεις τα κομμένα family jewels που είχες πάνω σου στον βαρκάρη του Αχέροντα για να σε περάσει απέναντι... :D

Nagini είπε...

Τα παμε μεταξύ μας Μιρελούκο (ΝΤΟΙΝΓΚ!!), θα βολευτούμε κι αλλιώς, ε? *angel*

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Άψογο! Η αγελάδα μου είναι πολύ χαρούμενη που τη συμπεριλάβατε στο επεισόδιο! Περιμένει τη συνέχεια!

Mirela είπε...

@Nagini: νταξ ναγκινούλα, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε, το επόμενο επεισόδιο είναι ήδη γραμμένο και πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένη... :p

@Gi Gaga Kouni Beli: Η αγελάδα σου είναι κιουρία και σουπερ-σταρ ΚΑΙ στο επόμενο επεισόδιο! Αναμείνατε!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.