Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S01E06 - SEASON FINALE

To season finale της Miss Kitty Diamond είναι γεγονός!
Με αυτό το σπέσιαλ διπλό επεισόδιο, η Mirela θα ήθελε να σας δώσει έναν μερικό αποχαιρετισμό...!

Βλέπετε, μόλις παντρεύτηκα για δεύτερη φορά τον καλό μου τον Thiago και ξεκινάμε ταξίδι του μέλιτος! Μόνο που βλέπετε...δεν πρόκειται για μήνα του μέλιτος αλλά για 10μηνο και βάλε!!! Θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο και, μιας και ο Thiago είναι παιδί της περιπέτειας, θα πάμε σε παρθένα εδάφη, ζούγκλες που δεν έχει πατήσει πόδι Καρδιτσιώτισσας και νησιά που δεν υπάρχουν στον χάρτη!

Κι επειδή το laptop μου μάλλον δε θα πιάνει και καμιά γραμμή της προκοπής... τα posts μου απο δω και πέρα και για πολύ καιρό θα είναι σπάνια και ευκαιριακά!
Θα σας στέλνω όμως απο όπου μπορέσω τα εξωτικά μου χαιρετίσματα και η δεύτερη σεζόν της Miss Kitty Diamond θα γραφτεί στα ξένα...! Μέχρι τότε, ελπίζω να σας αρέσει το...εκρηκτικό season finale που έχει μια ντάνα guests, σοκαριστικές επανεμφανίσεις, τολμηρές ανατροπές και πολλές, πολλές αποκαλύψεις!

Αντίο για τώρα... και φιλάκια πολλάαααα!!!


"ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ?!?!!"

Η διεθνούς φήμης πορνοσκηνοθέτης Sky Sky LaRue ήταν εξαιρετικά τσατισμένη. Η πιο επική σκηνή της νέας της ταινίας "Λυσσάρες Καλόγριες σε Ανώμαλο Προσκύνημα", δηλαδή το μεγαλειώδες όργιο του φινάλε, πήγαινε κατά διαόλου! Οι δυο μεγαλύτεροι σταρ της ταινίας, που ήταν και στο επίκεντρο της σκηνής, άρχισαν ξαφνικά να ουρλιάζουν και έφυγαν τρέχοντας, ο ένας κολλημένος πίσω απο τον άλλο. Τα υπόλοιπα ζεύγη και τριολέ της σκηνής άρχιζαν να προχωράνε στο ψητό σιγά-σιγά, και κάθε αίσθηση timing είχε χαθεί...

"Που είναι ο Ηφαιστίωνας? Που είναι ο P.O.V. of a G?" άρχισε να φωνάζει υστερικά, ενώ πέταξε το κινητό της στη μούρη της βοηθού της, το σήκωσε απο το πάτωμα και της το ξαναπέταξε με περισσότερη δύναμη. "Φέρτε τους πίσω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!"

"Εσύ!" φώναξε στον georgethebeast, ο οποίος απολάμβανε το white shower της αγελάδας-πορνοστάρ Gi Gaga Kouni Beli βουτώντας Oreos στο φρέσκο γάλα που του έχυνε στη μούρη και το στήθος του. "Εσύ, bear! Τράβα να τους βρεις και να τους φέρεις πίσω."

"Μα, είμαι στη μέση της σκηνής μου." παραπονέθηκε αυτός.

"ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!" ούρλιαζε η Sky Sky LaRue. "Έτσι κι αλλιώς επειδή η σκηνή σου παραείναι kinky, θα την κρατούσαμε μόνο για τα extras του dvd."

"Δε μπορώ να πάω να τους κυνηγήσω...πως να τρέξω πίσω τους στην κατάστασή μου?" της εξήγησε, δείχνοντάς της τα οπίσθια του. Εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιούσε το ειδικό butt plug - χειροβομβίδα που είχαν φτιάξει ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας.

Ξαφνικά, γύρω τους άρχισαν να ακούν διάφορες φωνές. Όσοι σεξουλιάζονταν για τις ανάγκες της σκηνής άρχισαν να βρίσκουν φρικτό θάνατο... πάνω σε ένα ζευγάρι που το έκανε doggie style έπεσε ένας πολυέλαιος, ενώ μια μίνι παρτούζα πάνω στον καναπέ είχε απότομο τέλος όταν ο καναπές έβγαλε κάτι καρφιά ΝΑ! με το συμπάθειο και τους έκανε όλους κοκορέτσι...!

"Άσε, θα πάω" είπε ο georgethebeast αλλάζοντας γνώμη (και θέλοντας να αποφύγει το μακελειό), και με μία μόνο κίνηση έβγαλε το butt plug-χειροβομβίδα και το έδωσε στην πολυμισημένη σκηνοθέτιδά του. "Καλοφάγωτο" της είπε, κι άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες...

Η Sky Sky LaRue κοίταξε με τρόμο τριγύρω της, βλέποντας το cast της να πεθαίνουν ένας-ένας, ενώ το συνεργείο παρέμενε ανέγγιχτο. ΜΟΝΟ όσοι έκαναν η πήγαιναν να κάνουν σεξ κατέληγαν να δουν τα ραδίκια ανάποδα!
Ξαφνικά, άκουσε κάτι να κάνει τικ τοκ και κοίταξε το butt plug που της είχε μέινει στο χέρι... απ'ότι φαίνεται... κάποιος είχε αντικαταστήσει το butt plug-χειροβομβίδα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ χειροβομβίδα, η οποία προοριζόταν για το άντερο του georgethebeast μέχρι που εκείνη τον ανάγκασε να το βγάλει...

...και πήρε τη θέση του στη λίστα του Χάρου.

KA-BOOM!!!!
Ο "εκρηκτικός" πρωκτικός οργασμός που επεφύλασσε η Miss Kitty για τον georgethebeast "έφαγε" την σχετικά αθώα σκηνοθέτιδα αντί αυτού, όμως μια Miss Kitty Diamond έχει πάντα και εναλλακτικούς άσσους στο μανίκι της...

Ο georgethebeast έφτασε στην εξώπορτα και είδε το καταματωμένο κορμί του Ηφαιστίωνα να κοίτεται στο πάτωμα... ξαφνικά, ο Ηφαιστίωνας επανήλθε στιγμιαία στη ζωή και τον άρπαξε απο το γιακά!
"George, George...μου τον έκοψε η ρουφιάνα..." του ψιθύρισε στο αυτί με φωνή φαλτσέτο... "τι θα κάνω τώρα? χωρίς πέος δε μπορώ να είμαι πορνοστάρ..."

"Μπορείς πλέον να αλλάξεις καρίερα και να γίνεις ευνουχος στην όπερα...!" πρότεινε ο georgethebeast.
"Άσε, γάμα το καλύτερα..." είπε ο Ηφαιστίωνας και γύρισε απο την άλλη να ξεψυχήσει, παραιτημένος.
Ο georgethebeast έτρεξε παραπέρα να βρει τον P.O.V. of a G, και κοντοστάθηκε όταν τον είδε μέσα στο κιτς συντριβάνι στη μέση του κήπου, νεκρό, να τσιτσιρίζει σαν το σουτζουκάκι στο τηγάνι...

Την ίδια στιγμή, η superstar αγελάδα Gi Gaga Kouni Beli μουγκάνισε ενοχλημένη, βλέποντας τον κόσμο γύρω της να πεθαίνει φρικτά και κανέναν να μη δίνει σημασία στις δικές της ανάγκες.
"Το ήξερα οτι έπρεπε να απαιτήσω προσωπική αμπιγιέζ και μακιγιέζ..." σκέφτηκε μουγκανιστά. "Πρέπει να πάω τουαλέτα... έχω και περίοδο και με πονάνε τα βυζιά μου" είπε στον εαυτό της και τίναξε τα ενισχυμένα με σιλικόνη μαστάρια της.

Μπήκε στην τουαλέτα του πάνω ορόφου χωρίς να συνειδητοποιήσει οτι ήταν ήδη κατειλλημένη... και αντίκρυσε το πιο φρικτό θέαμα της ζωής της!

"Χτυπάμε και καμιά πόρτα, μωρή χαμούρα...!" είπε η Miss Kitty ενοχλημένη, όμως η Gi Gaga Kouni Beli δεν την άκουσε... είχε ήδη φύγει πανικόβλητη απο εκεί, αποφασισμένη να ξεφύγει.

Η κατατρομαγμένη αγελάδα βγήκε στο μεγάλο κεντρικό μπαλκόνι και στη φούρια της να ξεφύγει, πήδηξε απο κάτω χωρίς να κοιτάξει που πάει.

Αν κοίταζε, θα έβλεπε οτι ακριβώς απο κάτω στεκόταν ο georgethebeast, ο οποίος έφαγε την αγελάδα στη μάπα και σκοτώθηκε ακαριαία... Η Gi Gaga απλά στραμπούληξε το πόδι της λιγάκι, αλλά συνέχισε να τρέχει, προσπέρασε και το συντριβάνι όπου κάτι ψηνόταν και μύριζε υπέροχα και έφυγε μακριά απο το κολασμένο εκείνο μέρος...

Η Miss Kitty Diamond κοντοστάθηκε και θαύμασε το κατόρθωμά της. Όσοι επρόκειτο να κάνουν σεξ ήταν νεκροί, μαζί τους και η διεφθαρμένη σκηνοθέτιδά τους, ενώ το συνεργείο έφευγε πανικόβλητο και το αθώο ζωντανό που σκόπευαν να βουλιάξουν μαζί τους στην ακολασία είχε γλυτώσει ανέπαφο...!

"Πάλι τα κατάφερα η πουτάνα...!" είπε στον εαυτό της, όμως ξαφνικά άκουσε μια μακρινή φωνή να καλεί το όνομά της και ένιωσε να μεταφέρεται σε ένα άλλο μέρος, παρά τη θέλησή της...


******************************************************************************

"...σε καλούμε, Miss Kitty Diamond, σε καλούμε, Miss Kitty Diamond, ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ, MISS KITTY DIAMOND!!!" τέλειωσε το chant του το βαμπίρ-μέντιουμ Strahd, και το πνεύμα της φοβερής και τρομερής drag queen εμφανίστηκε μπροστά σε αυτόν και τον Άκη.

"Ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε, ψόφια σκροφάρα...!" της είπε ο Άκης έξω απ'τα δόντια.

"Επιτέλους συναντιόμαστε..." είπε εκείνη χαιρέκακα, έχοντας συνέλθει γρήγορα απο το σοκ της μετα βίας μεταφοράς της... "Αλήθεια, απου που βγαίνει το Άκης? Απο το τσουλάκης?"

"Το χιούμορ σου έχει κολλήσει στην εποχή που πέθανες... αλήθεια, πότε ήταν? Τη δεκαετία του '40?"

"Mιας και το έφερε η συζήτηση..." παρενέβη ο μεγας Strahd, "πες μας, ω Miss Kitty Diamond, για τα γεγονότα που έφεραν το τέλος της ζωής σου".

Η Miss Kitty σταύρωσε τα χέρια. "Κι αν δε θέλω να μιλήσω?"

Τα μάτια του Strahd κοκκίνισαν με διαβολικότητα και της έδειξε τα κοφτερά του δόντια. "Μα ΘΑ μιλήσεις! Το ξόρκι που σε κάλεσε εδώ σε εξαναγκάζει να πεις την αλήθεια σε οτιδήποτε σε ρωτήσουμε. Να, παραδείγματος χάριν..."

"...τι χρώμα είναι η κυλότα σου?" ρώτησε ο Άκης πειραματικά.

"Σιελ με περτικαλί δαντέλα-ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΓΑΜΩΤ!" δαγκάθηκε η Kitty. Όντως το ξόρκι την υποχρέωνε να απαντήσει σε όλα. Κι έτσι, άρχισε να εξιστορεί το πως την βρήκε η κρύα αγκαλιά του Χάρου...


****************************************************************

Γεννήθηκα σε ένα φτωχικό σπίτι στην Τρίπολη. Ο πατέρας μου ήταν απο τον Βόλο και η μάνα μου απο την Καρδίτσα, πόλεις που ο κόσμος λέει οτι βγάζουνε μόνο πουτάνες και χαμένα κορμιά. Βάλε και το οτι η Τρίπολη έχει παγκόσμια φήμη για τις καραπουτανάρες που βγάζει, δεν ήθελε και πολύ να με θεωρήσουν άλλον έναν απο αυτούς... ο πατέρας μου κάθε μέρα όταν άρχιζε ο Πρωινός Καφές (με την Κορομηλά τότε) έδερνε τη μάνα μου με μια ρέγγα και την έλεγε πουτάνα. Όταν μεγάλωσα λίγο ακόμα, έκανε το ίδιο και σε μένα, αλλά μόνο σαβατοκύριακο βράδυ όταν είχε το Μπράβο Καλωσήρθατε και το Μπράβο, Έκανες την Τύχη σου! Δεν ξέρω που τα έβρισκε τόσα ψάρια, ήμασταν σε ορεινή πόλη βλέπετε.

Παρόλο που ήξερα απο μικρή οτι γουστάρω τρελά τα αγοράκια, αποφάσισα να μην γίνω άλλη μια πουτάνα απο την Τρίπολη και να κάνω καριέρα στη showbiz μόνο με τα χαρίσματά μου κι όχι δίνοντας κώλο. Το έσκασα απο το σπίτι κλέβοντας μια γκλαμουράτη ρόμπα της θειάς μου της Μαριγώς, και φορώντας την άλλαξα όνομα και ταυτότητα. Ήμουν πλέον μια ΚΙΟΥΡΙΑ, η Miss Kitty Diamond με το όνομα. Ξεκίνησα να τραγουδάω σε μικρά μπαράκια με επανεκτελέσεις τραγουδιών της Barbra, της Judy, της Lady Angie... και μια βραδιά σε ένα τέτοιο μέρος γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Τον έλεγαν Θανάση και ήταν μουσικός παραγωγός. Ερωτευτήκαμε παράφορα, όμως του είπα οτι δεν ήθελα να κάνω έρωτα πριν να είμαι έτοιμη και όλως περιέργως το σεβάστηκε. Με τον Θανάση παραγωγό, σύντομα έβγαλα το πρώτο μου album, όμως δεν είχε ιδιαίτερη πέραση εδώ... στην Ιαπωνία όμως μοσχοπούλησε, και οι βοηθοί μου έφερναν τα λεφτά στο καμαρίνι μου με καρότσες!

Ήμουν πλέον πλούσια. Και επίσης τρελά ερωτευμένη με τον Θανάση και σίγουρη οτι εκείνος ήταν ο άντρας της ζωής μου. Αποφάσισα να του δοθώ, αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο... πήρα λοιπόν το ένα πέμπτο της περιουσίας μου και με αυτό έφτιαξα την υπέροχη βίλλα μου, το πρώτο πραγματικό σπίτι που είχα στη ζωή μου... έδωσα την προσωπική μου πινελιά σε κάθε λεπτομέρεια του σπιτιού... και όταν όλα ήταν έτοιμα, κάλεσα τον Θανάση στην ολοκαίνουρια ερωτική μας φωλιά με την πρόφαση του ρομαντικού δείπνου... όλα ήταν έτοιμα για να χάσω την παρθενία μου σαν κυρία κι όχι σαν καμιά του δρόμου... και τότε... κάτι πήγε στραβά.

Με το που μπήκε μέσα ο Θανάσης, όρμησα στο ψητό. Εκείνος έδειχνε έκπληκτος και μη έτοιμος να του χαρίσω την παρθενιά μου... δεν έδωσα σημασία και όρμησα να αρπάξω τον ανδρισμό του, όμως με φρίκη ανακάλυψα οτι... δεν είχε ανδρισμό!!!
Έξαλλη, του έσκισα το πουκάμισο και ανακάλυψα οτι το πλούσιο του στήθος ήταν δεμένο σφιχτά με επιδέσμους...!!! Ο Θανασούλης μου ήταν γυναίκα!
"Ανακάλυψες το φρικτό μου μυστικό, Kitty..." μου είπε με έκπληξη και κακία... "κανείς δεν πρέπει να μάθει οτι στην πραγματικότητα είμαι η Soula Crocino, η διάσημη μαύρη χήρα της Άνω Καρδιτσομαγούλας!"
Ήμουν σοκαρισμένη, δεν ήξερα τι να κάνω. Την παρακάλεσα να μη με σκοτώσει κι οτι κανείς δε θα μάθει το μυστικό της... όμως ήταν ανένδοτη. Τώρα που η αλήθεια είχε βγει προς τα έξω, έπρεπε να με βγάλει απο τη μέση και να πάρει τα λεφτά που με κόπο και ιδρώτα είχα κερδίσει, αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος της απο την αρχή, να εκμεταλλευτεί το ταλέντο μου για να βγάλω λεφτά και μετά να με ξεκάνει και να τα πάρει. Ήξερε ήδη τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιό μου, έμενε μόνο να με σκοτώσει... έτρεξα να ξεφύγω, αλλά που να τρέχω η πουτάνα με τα τρίπατα τακούνια? Έπεσα απο τη σκάλα με τη μούρη, κοπάνησα όλα τα σκαλιά και στο τέλος της σκάλας το ένα μου τακούνι καρφώθηκε στην κοιλιά μου... η Soula Crocino απλά ήρθε απο πάνω μου και με αποτελείωσε με ένα τσόκαρο που βρήκε πρόχειρο.

Δεν ξέρω που με έθαψε, λογικά κάπου στο σπίτι, γι αυτό και το στοιχειώνω ακόμη... τα λεφτά πάντως δεν τα βρήκε η ρουφιάνα, είχα ξεχάσει βλέπετε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου και τα έκρυψα αλλού στο σπίτι... ακόμα εκεί είναι... να λυσσάξει απο το κακό της η πουτανάρα, με σκότωσε αλλά δεν έβγαλε δεκάρα!

*******************************************************************************

"Και εμένα γιατί δε με αφήνεις να γαμήσω ο δόλιος?" την διέκοψε ο Άκης όλο απορία.

"Γιατί πέθανα παρθένα... γιατί δε γουστάρω να γίνονται ακολασίες στο τίμιο σπίτι μου... και επειδή δεν ανέχομαι να γαμηθεί άλλος στο σπίτι που έχτισα για να ξεπαρθενευτώ πριν γαμηθώ εγώ πρώτη! Ορίστε!!!" απάντησε εκείνη όλο τουπέ.

"Δηλαδή... για να με αφήσεις ήσυχο... πρέπει να.... σε πηδήξω?"

"Γιατί νομίζεις οτι σκότωνα ΠΑΝΤΟΤΕ όλους τους άλλους και ποτέ εσένα?" είπε η Kitty με ένα παράξενα μελιστάλαχτο ύφος. "Πρώτα θα δώσεις κωλαράκι σε μένα... και μετά θα το επισκεφτούν και άλλοι!" συμπλήρωσε και γέλασε σατανικά.

"ΌΧΙ!! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!" ούρλιαξε ο Άκης και έφυγε πανικόβλητος απο κει μέσα, σπάζοντας τον κύκλο του ξορκιού. Η Miss Kitty γύρισε προς τον βρυκόλακα Strahd κουνώντας τους ώμους της και του έκλεισε το μάτι πονηρά. "Πιστεύω θα αλλάξει γνώμη σύντομα..." του είπε, και με ένα ΠΟΥΦ! εξαφανίστηκε απο μπροστά του.


Ο Strahd αναστέναξε και άρχισε να μαζεύει τα συμπράγκαλά του σιγοτραγουδώντας. Ένα βραχνό, σέξυ βήξιμο τον διέκοψε απο τη δουλειά του. Απο τις σκιές ξεπρόβαλλε η Aunt Donna, ντυμένη με ένα βραζιλιάνικο παρεό, ένα καπέλο με ανανά και μπανάνες στο κεφάλι της, και με ένα αινιγματικό ύφος femme fatale.

"Πως ήταν το Rio De Janeiro?" την ρώτησε ο βρυκόλακας.

"Ξέρεις, μωρέ, τα ίδια... τεκνά, λατιν ρυθμοί, παραλία, γυμνά τεκνά... ρουτίνιασα. Απ'ότι βλέπω όμως, όσο έλειπα το σχέδιο προσώρησε στην εντέλεια." είπε εκείνη στον Strahd.

"Πράγματι" συμφώνησε εκείνος. "Ο Άκης Νούσιος έμαθε ακριβώς αυτά που θέλαμε εμείς και η συνεργάτιδά μας να μάθει, και αργά η γρήγορα θα κάνει αυτό που τον σπρώχνουμε να κάνει. Όλα πλέον έχουν δρομολογηθεί, και είναι θέμα χρόνου..."

"Έκανες την δουλειά σου άψογα. Ο ρόλος σου όμως στο σχέδιό μας τελειώνει εδώ." είπε η Aunt Donna κρυπτικά.

"Το ξέρω. Έκανα τη σεάνς, δε με χρειάζεστε άλλο. Θα επιθυμούσα να πληρωθώ τώρα..." απάντησε το βαμπίρ με βρετανική τυπικότητα.

"Ξέρεις πολλά, βρυκόλακα. Εγώ και το αφεντικό δε μπορούμε να σε αφήσουμε να γυρνάς ρέμπελος, ξέρωντας τόσα πολλά."

"Τι εννοείς...?"

"Καλή όρεξη" είπε η Donna, και τον περιέλουσε με μια καρδάρα τζατζίκι που είχε κρύψει μέσα στο καπέλο της.

"ΌΧΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιι....." ούρλιαξε ο βρυκόλακας, καθώς το εξτρα σκόρδο στη σως τζατζίκι τον εξολόθρευε. Μέσα σε δευτερόλεπτα, είχε λιώσει και είχε γίνει ένας κοκκινόμαυρος λεκές στο πάτωμα.

Η Aunt Donna έριξε μια ψυχρή ματιά στα απομεινάρια του Strahd και έπειτα κοίταξε μέσα στην καρδάρα που κρατούσε.
"Χμ, έχει περισσέψει λίγο τζατζίκι" είπε. "Πάω να βρω λίγο ψωμί να κάνω παπάρα..."

...στο επόμενο επεισόδιο:
Tα δεδομένα αλλάζουν στην ολοκαίνουρια Δεύτερη Σεζόν της Miss Kitty Diamond!
σε αυτό το επεισόδιο έπαιξαν guest οι:
Strahd, Hfaistiwnas, P.O.V.of a G, georgethebeast, Gi Gaga Kouni Beli, Cine-parmenh Skula
special reccuring role: Aunt Donna
special guest star: Soula
(no bloggers were harmed during the making of this story!)

17 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καρδιτσομαγούλα;;; Ουάου! Από που πάνε εκεί;
POV, τους λείψαμε για λίγο νομίζω! χαχαχα! Όλοι στα θυμαράκια!!! Ξέφυγε όμως η αγελαδίτσα, γιατί;; Θα γινόταν ένα καταπληκτικό όμονυμο γιαουρτάκι! Ή μήπως είναι η βάση του τζατζικίου;;; χαχαχα!
Καταπληκτικό Μιρελάκι!
Που θα μας φύγεις βρε; Και με γκομενάκι; Μπράβο μπραβο! Θα σε περιμένουμε!
Φιλάκια πολλά πολλά!!

Υγ. και ευχαριστούμε για την επιλογή των ρόλων; (δεν πιστεύω να είπες σε κανένας πως πήρα το ρόλο?) χιχιχιχι!!

chaos_onion είπε...

Όμιτζι! Θεία Ντόνα!!! The plot thickens...

georgethebeast είπε...

kala glitosa oooooooooola ta alla kai ta kakarosa apo mia agelada????
pali kala pou tha mpo sta extras tou douvoudou!!!!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

@georgethebeast: Δεν είναι μια τυχαία αγελάδα αγαπητέ!

@Σκυλες Της Λύσσας: Η αγελάδα μου σας εύχεται καλό honeyμουν!

Ανώνυμος είπε...

Α την πουτανα σα δε ντρεπομαι...
Που πας μαρη?
Στειλε μο το νουμερο σου με Mail καλε! να σε παρω να τα πουμε

g for george είπε...

Πολύ καλό!!!!!!

HLN-V είπε...

Συγγνώμη, εγώ που δεν κατάλαβα, η Soula είναι η Miss Kitty???????? Όχι, γιατί αν είναι εξηγούνται πολλάαααααα!!!!!


Α, και εννοείται πως αυτό ήταν το καλύτερο απ' όλα τα επεισόδια, με ωραίο black humor και καταπληκτική ανατροπή!!.... Τώρα θε πρέπει να περιμένουμε πόσο για να μάθουμε το τέλος αγαπητή Mirela??

Soula είπε...

Όχι καλέ δεν είμαι εγώ η Miss Kitty.
Εγώ απλά απ'ό,τι κατάλαβα σκόπευα να της φάω τα λέφτα αλλά δεν τα βρήκα.

Ε για το επόμενο επεισόδιο θα σου έλεγα οτι μπορεί να περιμένεις και κανένα χρόνο αλλά μάλλον πιο σύντομα το κόβω.

Άσε που τώρα που έφυγε αυτή, θα πρέπει να απαντάω εγώ σε όλα τα σχόλια...πωπω..αγγαρεία...!

Psofofeggaro είπε...

signomi re paidia, alla akoma de katalava, i nagini (cineparmeni) pou kolaei?

Na vgalo tosu fakous na valo ta gelia na to ksanadiavaso mipos to vro?
:p

P.S. Pou pas kale Mirela toso kairo? Kales diakopes, alla kane kai kana dialima, to poli sex vlaptei, to leei kai i kitty diamond :p

HLN-V είπε...

@Psofofeggaro: Η Nagini είναι η "διεθνούς φήμης πορνοσκηνοθέτης Sky Sky LaRue", βρε!

@ Soula: Χμμ, κρίμα! Βέβαια πεθαίνω να διαβάσω ατάκες σου -όποιον χαρακτήρα κι αν έχεις- αλλά θα σου πήγαινε τρελά η Miss Kitty!!...

Strahd είπε...

Kαλά τρομερό season finale... Θα έλεγα πως είναι ισάξιο με το φινάλε της 5η σεζόν της Buffy... Αγώνια. Αλλά δεν περίμενα με τίποτα ότι θα τίναζα τα πέταλα έτσι. Περίμενα κάτι πιο, εξτραβαγκάντ. Πάλι καλά που δεν με βίασαν τίποτα φλεγόμενοι δονητές που έβγαινα απο το μ**νί της Μiss Kitty... :P

Soula είπε...

Mirela Says:

@Hfaistiwnas: ευχαριστώ καλό μου! θα φροντίσω να επικοινωνώ όσο πιο συχνά μπορώ μεχρι να γυρίσω!
Μα φυσικά εννοείται οτι το πως πήρες το ρόλο είναι ένα μυστικό που θα πάρω στον τάφο μου...χιχιχι!

@chaos_onion: θα χοντρύνουν κι άλλα πράματα κι όχι μόνο το plot... stay tuned! :P

@georgethebeast: ο θάνατος απο πλάκωμα αγελάδας είναι καθαρά Earthworm Jim φάση! να νιώθεις τυχερός που δεν ανατινάχτηκε ο κώλος σου instead...!

@g for george: με σκλαβώνετε...!

Soula είπε...

Mirela ξαναsays:

@Gi Gaga Kouni Beli: η αγελάδα σου πολύ μιλάει πες της, γι αυτό ίσως επιστρέψει κι αυτή α λα aunt donna για rematch στο μέλλον...!χαχααααα!!

@Aunt Donna: ναι μαρή δε ντρέπεσαι? χαράμισες μια καρδάρα ωραιότατο τζατζίκι στον παλιοStrahd! τς τς τς!
Θα επικοινωνήσουμε οπωσδήποτε...!

@HLN-V: ε, κάτσε καλέ... έχουμε μια ολόκληρη σεζόν ακόμα για το τέλος!
Όσο για ατάκες απο Soula... αναμείνατε τη δεύτερη σεζόν όπου η λεγάμενη Καρδιτσιώτισσα θα κάνει guest-writing γράφοντας το δικό της επεισόδιο Kitty Diamond!

Soula είπε...

Και η Mirela συνεχίζει να say:

@Psofofeggaro: η nagini -cineparmenh skula είναι -όπως είπε και η HLV-V) η σκηνοθέτης Σκυ ΣκυΛαΡού :p
το σεξ θα προσπαθήσω να το περιορίσω, για να το λες εσύ..

@Strahd: τι λες μωρή τρελλή!?!?!?
η Miss Kitty δεν έχει μ**νί...!!!:p
Φλεγόμενοι δονητές εεε? Ίσως σε αναστήσω μόνο και μόνο για να σε σκοτώσω με αυτόν τον τρόπο ξανά...:p

Strahd είπε...

Scratch that then... Οι ρώγες της Miss Kitty εκτοξεύουν τους δονητές. :P

HLN-V είπε...

Ρε Strahd, όντως, τα 2 cliffhangers (5th season Buffy & Miss Kitty) ήταν τελείως ισάξια! Και να σου πω, αν σκοτωνόσουν με παλούκι στην καρδιά ή με κόψιμο κεφαλιού, ώστε να είναι δραματικό αντί black humor, θα έλεγα άνετα οτι το προτιμούσα!!

Α, ρε Mirela! Α-ρε-Mirela-!!

Nagini είπε...

Αχ ωραία και από την αρχή το έλεγα ότι ήθελα να πεθάνω με φωτιά!!! :P

Psofofeggaro, εγώ τα έλεγα ότι ήθελα να αναφέρομαι με το πραγματικό μου όνομα, αυτή η βλαμμένη η Μιρέλα είναι που ήθελε να με πει Sky Sky La Rue κι έτσι μπερδεύτηκαν όλοι!! :P :P :P