Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Δάσκαυλος του Έρωτα

O δάσκαλος-dominatrix Reese Rideout σας καλωσορίζει στο αποψινό μάθημα. Αν δεν προσέχετε την παράδoση, θα φάτε μπόλικες με την "βίτσα" του! Ξεκινάμε...

Ο καυτός εβένινος μονδέλος Tyson Beckford εμέθυσε σε πάρτη του "Μωρή Κλαιρ" κι αποφάσισε να κάνει skinny-dipping στην διακοσμητική πισίνα. Καλά που δεν έπαθε ηλεκτροπληξία το παιδί-αυτή πρέπει να την πάθανε οι ανυποψίαστοι παρευρισκόμενοι απο το απρόσμενο "δώρο" που τους ήρθε!
Ναι, και καλά κάνει οτι δεν θέλει να δει αυτή τώρα....!!! Ά μωρή απο κει χάμω!

Συνεχίζουμε με τον παγκοσμίως άγνωστο πρωταγωνιστή σε b-movies, τον Danny Lopez (χμ! ίσως ο Toymaker να τον έχει ακουστά). Ο κύριος μπορεί να έκανε μια κακοφωτισμένη φωτογράφηση για το Playgirl (υπερβολικά αδιάφορη για να δημοσιευτεί εδώ), αλλά η παρακάτω φωτογράφηση ήταν που μου κίνησε το ενδιαφέρον... ποιό διαβολικό μυαλό συνδυάζει το σεμνότατο προβατί πουλόβερ-τέντα με το xxxtra slutty "διαγράφεται-μέχρι-και-η-κωλοτρυπίδα-μου" κολανάκι??? Ένα βραβείο στο παιδί που το σκέφτηκε!
Ένα μικρό ιντερλούδιο με τον μελαγχολικό μοντέλο Tyson Paige, και προχωράμε παρακάτω...

Θυμόσαστε το 2000 και το 2004 που πριν απο τους Ολυμπιακούς, μαζεύονταν οι μισοί υποψήφιοι Ολυμπιονίκες και κάνανε ολοτσίτσιδες φωτογραφήσεις (όπως παρακάτω βλέπουμε παίχτες της εθνικής ομάδας πόλο της Αυστραλίας!)? Φέτος γιατί δεν είδαμε τίποτα?? Τα λογοκρίνανε τα πουριτάνια οι Κινέζοι?!?!?!?!?Επειδή λοιπόν γυμνούς αθλητές δεν είδαμε φέτος, θα γεμίσω εγώ το κενό με άγνωστους αθλητές που φρόντισαν να τα πετάξουν όλα. Το γλυκύτατο πλάσμα πιο κάτω είναι ο Epke Zonderland, και είναι αθλητής γυμναστικής απο την Ολλανδία. Φαίνεται, εεεεε? :P Εγώ το βλέπω και μου'ρχεται να το ...υιοθετήσω, και να του διαβάζω παραμύθια για να κοιμηθεί!
ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΜΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ, να το πηδήξω θέλω μέχρι τελικής πτώσεως!!!



Εδώ βλέπουμε τον επίσης Ολλανδό skater, Jan Bos...
...και στη συνέχεια τον κολασμένο μικρό αδελφό του, τον πρωταθλητή ποδηλασίας Theo (όνομα και πράμα!) Bos! Tρικάβαλο παίρνει???



Το αποψινό μάθημα κλείνει με τον αγαπημένο μου όλων, τον Γάλλο πρωταθλητή δεκάθλου Romain Barras (ΜΠΑΡΑ που λέει και η Aunt Donna!!!) O αθληταράς αυτός φροντίζει συχνά να ξεσηκώνει το κοινό του με σεμνές φωτογραφίες πάντα στα πλαίσια του υγιούς αθλητισμού και της άμιλλας (αυτό που έχουν οι πατάτες ντε!).





11 σχόλια:

georgethebeast είπε...

ax na eisai kala
me vgike i psixi simera sto timoni kai ena tis prokopis den mpike!!!
moutzes moutzes kai moutzes me gkomenous apo tin laiki!!!!
na sai kala

Psofofeggaro είπε...

na gino kakia?
"Dominatrix" einai i afentra kale, ektos an den kaneis kai poli lathos kai einai ontos afentra o kirios.... alla kai pali, Dom eprepe na ton peis, oxi Domme :p

Oraios o mauroulis, gia auto einai oi pisines, gia na voutame :P
oraia pasarela ekanes :p

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!!!!!!
Αυτός ο τελευταίος είναι μια χαρά, εκείνος όμως Epke Zonderland, δεν μπορώ ότι μου αρέσει το τόοοοοσο αθλητικό κόψιμο..

ProFyLaKtiKo είπε...

όλοι κρύβουμε λίγο (αδέκαστο) ΜΠΑΡΑΑΑ μέσα μας! διαλέγω 10θλο!

Jimmy Rose είπε...

και εγώ το δέκαθλο προτιμώ. Τα έχει όλα και συμφέρει...
Καλημέρα

Είδωλο είπε...

α ωστε αυτα καθεσαι και ψαχνεις ολη μερα στο διαδικτυο, κι αναρωτιεμαι κι εγω ποση ωρα μπορει να κανθεται ενας ανθρωπος στο msn.

Πολυ επικοδομητικη εισαι και παλι Μιρελα μου. Ο πεινασμενος προσουτο ονειρευεται.

mahler76 είπε...

Nai μαρή Μirela και τώρα που μας καύλωσες τι θα κάνουμε?

Provato είπε...

ου πράγματα του διαβόλου ου

George Tsitiridis είπε...

teleia!!

Unknown είπε...

το τελευταίο μην μου το τυλίξετε θα το φάω εδώ

Ανώνυμος είπε...

Αμαν μαρή...ethan and the city το κανες το blogg!
[τι λατσόπμαρο ο ποδηλατης καλέ....γιαμ!]