Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007

Ειδική "Μνια" στις Διακοπές.




-Καλό μήνα Μιρελάκι μου....Σκοπεύεις να πάς πουθενά διακοπές ή-
-Χρουμφ... μου τη σπάει ο Αύγουστος... σκάει ο τζίτζικας...το αγέρι λυσσομανάει και μου χαλάει τα φρεσκοξασμένα μου μαλλιά...μου μπαίνει άμμος παντού...στην Αθήνα δεν έχει μείνει κόσμος να κάνω mingling...και όλοι οι τόποι διακοπών στην Ελλάδα είναι μπανάλ και δε γουστάρω να πάω....
-Άστο,κατάλαβα.Σου τη δίνει το ένα, σου τη δίνει το άλλο..στο στρουμφοχωριό σε βλέπω να μένεις όλο το καλοκαίρι τελικά!Αλλά τί λέω η τρελή;;Τί δουλειά έχει ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ στο στρουμφοχωριό;;
- Όπως είπα, μου τη σπάει ο Αύγουστος...! ΌΛΟΙ φεύγουν εκτός απο την σπαζαρχίδω που κάθεται εδώ να μου τη λέει! Εσύ πότε με το καλό θα πας να δεις την πατρίδα σου, Σουλιώ μου?
-(ARRRGH!!) Εγώ καλή μου έχω κλείσει όλο τον Αύγουστο να γυρίσω στα νησιά να ξεφαντώσω!!Θα πάω Λέσβο με δυό φίλες μου, Σαντορίνη με τον υποψήφιο γκόμενο και Σχοινούσα-Αμοργό με το συγγενολόι για ένα τάμα!!!
- Η Σχοινούσα στο τέλος φαντάζομαι, έτσι? Σε βλέπω ήδη απο τώρα σε μια ερημική παραλία της, να κάνεις γυμνισμό και να ξεκουράζεις το αιδοίο σου που θα έχει ξεπατωθεί απο τα προγενέστερα ταξίδια...!
-Εσύ το μνί μου να μην το βάζεις στο στόμα σου.Αλί στο δικό σου που έχει αραχνιάσει!
-Αν ήταν να το βάλω στο στόμα μου, θα ερχόμουν στη Λέσβο μαζί με τις άλλες Μυτηλινιές! Και δεν θα αραχνίασει...! Μέχρι να πάω στην Αγγλία (που ταιριάζει και με το ταμπεραμέντο μου) έχω ένα παλληκάρι απο τον Περισσό να με φροντίσει...!
-Τί να το κάνεις καψερηηηηή!; Εσύ η ίδια δε μου έλεγες τις προάλλες οτι τον έχει μικρό;;
- Ναι αλλά έχει μια γλώσσα...!!! Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και "μνιά" τσακίζει!
-Χριστέ μου θα ξεράσω!!!Ειδικά αν είναι αυτός που είχαμε βγει για φαγητό τις προάλλες και έλουσε τη φίλη μου με τορτελίνια αλα κρέμ που πετάγονταν απο το στόμα του ενώ μασούσε....Ζωή σε μας..
-Τεσπα πήγαινε εσύ στις διακοπούλες σου και έχω εγώ πολλά πιπίνια να με τακτοποιήσουν. Και μετά, θα πάω στους ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ του Λονδίνου...θα μπω σε μια παμπ γυμνή φορώντας μόνο μια καπαρντίνα και θα πω "ΤΑΚΕ ΜΕ! ΤΑΚΕ ΜΕ ΝΟW!"...
-Κοίταξε κοπελιά,το μόνο που μπορεί να δείς σε αυτή την περίπτωση είναι τα φλάς απο τις φωτογραφικές τους μηχανές,γιατί το μόνο που θα θελήσουν να σε πάρουν είναι φωτογραφία για να κάνουν τα παιδιά τους να τρώνε όλο το φαϊ τους!!!
-Βρε άντε μου στο διάολο!! Σου εύχομαι στη Λέσβο που θα πας να σε κάνουν convert οι Λεσβίες, και στη Σαντορίνη να μη σου κάτσει ο γκόμενος και να βουτήξεις στο ηφαίστειο!!! ΣΚΡΟΦΑ! (φεύγει με το κεφάλι ψηλά)
-ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΜΩΡΗ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΛΕΣΒΙΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ STRAP-ON!!!
Άϊντε να χαθείς φώκια με σύγχισες είχες δεν είχες.
Άντε να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά να φτιάξω βαλ
ίτσες και τα ξαναλέμε...κάποτε..Ciao!

3 σχόλια:

Strahd είπε...

Μην ξεχάσετε τα προφυλαχτικά καλέ. Και το strap-on. :p

orestis είπε...

Ήρεμα κορίτσια.Ήρεμα

Εγώ θέλω φωτογραφικό υλικό από τις λεσβίες, τα γκομενάκια και το strap-on.

Soula είπε...

Αν όταν επιστρέψουμε έχουμε σχετικό υλικό, τότε θα το δημοσιεύσουμε μην ανησυχεις!
Χάνω εγώ την ευκαιρία να γίνω το κέντρο του ενδιαφέροντος;;;ΠΟ-ΤΕ!!

Soula