Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

My First Album

Σήμερα χαλάω λίγο την ψευδαίσθηση της ανωνυμίας του blog για να προωθησω λιγάκι την on the side καριέρα μου!

Μαζί με μερικούς φίλους και γνωστούς μου κάναμε δικό μας group, ονοματι Luftwaffe! Κατα πάσα πιθανότητα δεν θα τους γνωρίζετε γιατί τώρα ξεκινούν καριέρα, αλλά παραθέτω την πρώτη μας επαγγελματική φωτό:


Το πρώτο μας άλμπουμ "The Fifth Woman", ένα ποτ-πουρί με ακούσματα απο death metal εώς παραδοσιακά νησιώτικα, έχει ήδη γίνει πολυπλατινένιο στη Σουαζιλάνδη και προχτές βγήκε και στη χώρα μας! Αν πάτε στο κατάστημα μια εκτύπωση απο print screen του blog μας, θα έχετε έκπτωση 90%! (δηλαδή θα πληρώσετε μόνο 25 ευρω)

Και τώρα δυο λόγια για τα tracks...!




1. Memento Mori: Ορχηστρική Metal με λατινικούς στίχους... το εμπνεύστηκα όταν η Καρλότα πετάχτηκε στο περίπτερο κατα τη διάρκεια των ηχογραφήσεων και με πήρε τηλέφωνο...
-Έλα Μιρελίτσα, τι τσίχλες είπαμε οτι ήθελες?
-Με μέντα μωρή!!!

2. United States Ambassador to Lesotho:
Country κομμάτι εμπνευσμένο απο ένα ιεραποστολικό ταξίδι της Ελένης στην Αφρική.

3. Gina Gershon: όταν ήταν ακόμη άντρας, η Καρλότα έγραψε αυτή την μπαλάντα που εκφράζει τον ερωτά της στην γνωστή ηθοποιό.

4. Orthodox Autocephalous Church of Albania: Το έγραψα για την φίλη μου Τάμμυ που έκανε πολιτικό γάμο στα Τίρανα αντί για θρησκευτικό. Αίσχος! Ο Χριστούλης σε βλέπει!!! Ονειρικά εκκλησιαστικά vocals απο την Ελένη.

5. Go Eat Worms!: Επιθετικό death metal έπος απο τον David το οποίο εμπνεύστηκε απο την πρόσφατη απεργία των σκουπιδιάρικων.

6. Princess Iman: το γνωστό παραδοσιακό "Μελαχροινάκι" σε ξένη διασκευή που έκανε ο David για έναν ερωτά του.

7.The Secret Servant: Το νέο electronic beat του καλοκαιριού, η Ελένη τραγουδά για την αφοσίωσή της στον Κύριο.

8.The Funny Little Woman: featuring Aννα Μαρία Λογοθέτη, ραπάρω για τη σχέση μου με τη Σούλα. Αφιερωμένο εξαιρετικά!

9.War and Peace in the Nuclear Age: Ιnstrumental κομμάτι με αντιπολει μύνημα. O David στην κιθάρα, εγώ στο νταούλι, Ελένη στο εκκλησιαστικό όργανο και η Καρλότα...φλογέρα φυσικά!

10.Belmonte del Sannio: Η Καρλότα θυμάται έναν καλοκαιρινό της έρωτα με ηλιοκαμένο Ιταλό σε αυτό το retro Disco hit!

11.Ney Gonzalez Sanchez: merengue τραγούδι που θα χορέψω στον επικείμενο γάμο μου! Στο βιντεοκλίπ θα εμφανιστεί ο μέλλοντας σύζυγος γυμνός!

Και τώρα η σειρά μου!
Άσε που ξέχασες να ευχαριστήσεις και τον P.O.V of a G για την πρόσκληση(και την ευκαιρία να προωθήσεις τη δουλειά σου)
Η δική μου δισκογραφική δουλειά τιτλοφορείται The Sentinel.Tο γκρουπάκι μας ονομάζεται Chromatic Fantasia και αμα θες να δείς απο ποιούς αποτελείται πρέπει να διαβάσεις το post μέχρι το τέλος.. :p

1. Mirrorshades: Καραγκούνα παραδοσιακή με φωνητικά εμπνευσμένα απο γερμανικά lieder.

2. Alienated: Εδώ περιγράφουμε την αποξένωση λόγω της απεργίας στην καθαριότητα και των διακοπών ρεύματος.Για σένα που τα σκουπίδια έχουν φράξει πλέον την είσοδο του σπιτιού σου και μένεις μέσα μόνος χωρίς ρεύμα(και internet κατ'επέκταση)

3. Castle Freak: Μανιάτικο μοιρολόι με συνοδεία ηλεκτρικής λατέρνας και το επαναλαμβανόμενο γέλιο του Κων/νου Μητσοτάκη εξαιρετικά αφιερωμένο στη Μιρέλα και στο νέο της cd.Ο τίτλος μιλάει απο μόνος του.

4. Saturnia pyri: Στίχοι παρμένοι απο το "Μιά ωραία πεταλούδα" προσαρμοσμένοι πάνω στη μουσική του "Δε λες κουβέντα".Φόρος τιμής στη Σωτηρία Μπέλου.

5. Uranium triοxide:
Απλά ένα ραδιενεργό tango μιξαρισμένο με το "Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του" της Σοφίας Βέμπο

6. Arcana: Επειδή ως γνωστόν ξέρω να ρίχνω τα χαρτιά είπα να γράψω και ένα σχετικό τραγουδάκι να προωθήσω το χάρισμά μου.Salsa για να το κουνήσετε κι όλας!

7. Leptocereus: Βουλγάρικο chant γραμμένο κατα τη διάρκεια διακοπών στην Μεσσηνιακή Μάνη, ένα πρωί που η Angela είχε βγεί στα γύρω βράχια να μαζέψει φραγκόσυκα.

8. Patriarch Eustatius of Alexandria: Electro pop κομμάτι που πραγματεύεται τη διπλή ζωή ενός ιερέα.Το πρωΐ στον πατριαρχικό θρόνο και το βράδυ εταίρα στα αιγυπτιακά καταγώγεια.

9. Italian Edible Frog: Παραληρηματικό ραπάρισμα του Γιώργου Αυτιά για τις συντάξεις με δικά μας background vocals.

10. Rafael Verga: Εμπνευσμένο απο την περιπέτειά μου με τον εν λόγω κύριο πριν κάποιο καιρό, το τραγούδι αυτό είναι ένα compilation βογγητών απο τις ηχογραφημένες συνευρέσεις μας..

11. Live at the Royal Albert Hall: Ζωντανή ηχογράφηση απο τη μεγάλη μας συναυλία στο Royal Albert Hall όπου "σβήσαμε" τις Spice Girls.
Για το τέλος άφησα το εξώφυλλο του cd μας όπου φυσικά δε θα μπορούσα να μην βάλω τον εαυτό μου ως αρχηγός του group και μια φωτογραφία και των 3 μας.










To παιχνίδι καλούνται να συνεχίσουν οι: Strahd, Mahler, Marvin, Keen on boys.

13 σχόλια:

mad2luv είπε...

χαχα...γαματο για ακομα μια φορα..δεν το εχωκανει γνωστο ακομα,αλλα εχω ιδιαιτερη αδυναμια στην καρλοτα!!!ελα ελα ελα,παρε με απο πισω..και ολα τα υπολοιπα ασματα...χαχα!!!καλημεραααα!!!

Dr_MAD είπε...

χαχαχαχαχαχα! ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ. Δεν υπάρχετε. Δεν υπάρχετε!

(συνέρχεται)

Εχε χάρη που κάνατε καταπληκτική δουλειά στο artwork, γιατί τα πήρα με σένα Soula που όταν ήρθα να μου πεις το γιαούρτι μου έκανες την πάπια ότι και καλά δεν ξέρεις ποια είναι η μικρή και ποια η μεγάλη Αρκάνα! Γκρρ!

PS: Γιατί δε λες τπτ πώς περάσατε Κραουνάκη? ΕΝΟΧΗ!

Dr_MAD είπε...

Α ναι! Και γαμάτο template με γεια. Και καλό ΣΚ ;-)

Hfaistiwnas είπε...

Πανάκριβο κοπελίά, πανάκριβο, ούτε βίζιτα να ήταν. Θα τα βρω στο νετ (και ας λένε για την πειρατεία). Μιρέλα το 8 έτυχε να το ακούσω, έγινε απο τα αγαπημένα μου! Ειδικά η φλογέρα... με τάραξε!!! Σουλίτσα με το 10 σου, μη σου πω πως τελειώνω κιόλας... τύφλα να έχει το DVD Ζαχόπουλου... περασμένα μεγαλεία!!!!
Φιλάρες!!!

ethanandthecity είπε...

να για ποιό λόγο μου έχει λείψει το μπλογκάκι σας αλλά και τα μπλογκς εν γένει! άτιμη διπλωματική γκρρρρρρρρ
Προσκυνώ Καρλότα και χαίρομαι που το ξανασκέφτηκε και τελικά δεν απέσυρε την λαμπερή παρουσία της από το καλλιτεχνικό στερέωμα! Πάντα τέτοια!

jg είπε...

wow...πλατινα στην πλατινα τα βλεπω τα αλμπουμς σας. και το ιν δε μιξ θα γινει ακομα καλυτερο. μπραβο!

HLN-V είπε...

Σκοτώστε με τώρααα!...

Τέλειο ρε σεις! Ακόμα γελάω!....

Soula είπε...

@mad2luv: Είσαι κι εσύ βλέπω της πχοιότητας.. :p:p

@MAD: Δε φταίω εγώ.Το γιαούρτι το χρεώνω παραπάνω και επειδή ήθελα να σε γδύσω(μεταφορικά και κυριολεκτικά) δε θα είχα αποτέλεσμα με τη φτήνη μαντεία των ταρώ. :p
Για Κραουνάκη θα στα πω άμα σε πετύχω msn.
Όσο για το artwork και το template, ευχαριστούμε (αν και δεν ξέρω για πόσο θα παραμείνει ίδιο.)

@hfaistiwna: Φωτιά οι τιμές στα cd..
Για το δικό μου cd έχω ενημερώσει τα σημεία πώλησης να δέχονται και τηλέφωνα όμορφων πελατών αντί χρημάτων μπας και κάτσει τίποτα καλό. ;)

Soula είπε...

@Ethan: Άντε με αυτή τη διπλωματική πια!Ούτε το γερφύρι της Άρτας να 'ταν! :p:p

@povofag: Λες να κάνει καλές πωλήσεις αυτό το "ιν δε μιξ";;
Για να το πω και στην άλλη να δω τί λέει...

@HLN-V: Νομίζω έχω τον τέλειο τρόπο για να σε σκοτώσω...Γαργαλιέσαι είπαμε ε;;;

HLN-V είπε...

Ναι αγάπη μου, γαργαλιέμαι. Αλλά νομίζω οτι εχμ, εκδικούμαι κιόλας! Αν θυμάσαι!...


Κι αν δεν θυμάσαι, να ρωτήσεις κάποια καλά παιδάκια, μία cineπαρμένη σκύλα για πχ, τι κλοτσιές έχει φάει, σε περίοδο γαργαλητού, μέσα σε κλειστό χώρο!...

Sound Of Freedom είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά δε μου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι!! :p

Soula είπε...

@HLN-V: Δε θέλω να θυμάμαι...ρεζιλίκι... xixixix

Parsifal είπε...

Επιτέλους ένα απο τα όνειρα μου γίνεται πραγματικότητα! Αντζελα Δημητρίου και Άντζελα Γκεοργκίου μαζί!! (επισης πρώτη φορά προσέχω πόσο πολύ μοιάζουν τα ονοματεπωνυμα τους....σατανικό!)