Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Πλήθος εξεχόντων καλλιτεχνών θα παρευρεθεί στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Άνω Λιοσίων.

Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης με την ευγενική χορηγία του Alter και της εκπομπής Αϋπνίες.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα ανοίξει η Κατερίνα Σνάιντερ, διακεκριμένη, διεθνούς φήμης mezzo soprano όπου θα εκτελέσει άριες της Εύης Κρανιδέλη και θα ακολουθήσουν η Έφη Θώδη και η Ελένη Λουκά που θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια.

Θα ακολουθήσει ένα απόσπασμα από συνθέσεις του Mozart για πιάνο και φωνή από τις μεγάλες ελληνίδες ψωλίστ: Έλενα Βέντη-πιάνο, Στέλλα Μπεζαντάκου-δραματική κολορατούρα, Βέρα Λάμπρου-λυρική υψίφωνος, Σάσα Μπάστα-μεσόφωνος και Φραντζέσκα Μελά-contralto.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μονόπρακτα που θα παρουσιάσουν οι κορυφαίοι τραγωδοί Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μιμή Ντενίση σε σκηνοθετική επιμέλεια Αθανατσούλας Καυλογιάννη.

Θα ακολουθήσει διάλειμμα και μπουφές με ηρεμιστικά που θα έχει επιμεληθεί η εταιρία catering «Ο γέρος του Μοριά» Λεωφόρος Βάρης 112, Βλάχικα.

Το δεύτερο μέρος θα αρχίσει με ένα varietè-freak show με ονόματα της πολιτικής και της show biz όπως η κυρία Μαίρη Βουνελάκου που θα περάσει μέσα από το τσέρκι με τη φωτιά, η κυρία Γιώργος Τσαλίκης που θα καταπιεί-θού Κύριε-σπαθιά, το δίδυμο Πάγκαλος-Βενιζέλος στο νούμερο «Τα παιδιά λάστιχο» και πλειάδα άλλων σταρς.

Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το clue της βραδιάς. Η σπάνια φωνή Λατόγια θα ερμηνεύσει ακαπέλα τραγούδια του βουνού και του κάμπου, παραδοσιακά αρβανίτικα τραγούδια της Joan Sutherland καθώς και bel canto άριες των Vincenzo Bellini, Gioacchino Rossini, Gaetano Donizetti και Φοίβου σε λιμπρέτο Εύης Δρούτσα. Στα backing vocals η Ρούλα Βροχοπούλου.

Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι οι κυρίες Εύα Κουμαριανού και Άννα Παναγιωταρέα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη μικρή Βάσω Παπανδρέου στον αγώνα της ενάντια στη βλεφαρόπτωση.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όσοι από τους παρευρισκομένους επιθυμούν, θα συγκεντρωθούν στη Madison Square όπου θα περάσουν από λαϊκό δικαστήριο τη Δέσποινα Βανδή με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας λόγω διεθνούς καριέρας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας , της μουσικής και της αισθητικής.

Θα ακολουθήσει δημόσια διαπόμπευση και λιντσάρισμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στην κυρία με το τιγρέ τυρμπάν στην είσοδο της MET , στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κύριο Σπύρο Ρέβη και στα καταστήματα της αλυσίδας ιχθυοπωλείων «Κutsomura Shop»

Δεν υπάρχουν σχόλια: