Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S02E01

Η πιο πολυμισημένη drag queen της ελληνικής blogόσφαιρας επιστρέφει, πιο σατανική απο ποτέ, με ένα σπέσιαλ διπλό χορταστικό επεισόδιο και με bonus τους τίτλους αρχής σε video για κάθε επεισόδιο της δεύτερης αυτής season που αρχίζει! Σας έλειψε καθόλου...? :-P




Main titles... βάλτε τον ήχο τέρμα! :-P





ΠΛΑΦ!

Ο Σεπτέμβρης όδευε προς το τέλος του και η Miss Kitty Diamond, πρώην άσημη αλλά πάμπλουτη τραβεστί/show-woman και νυν εκδικητικό πνεύμα συνέχιζε να στοιχειώνει ανεμπόδιστα το σπίτι που είχε φτιάξει με τον ίδιο της τον ιδρώτα όσο ήταν ζωντανή.

ΠΛΑΦ!

Όμως κάτι ήταν διαφορετικό στην ροζ, φούξια και μουσταρδί βίλα της Φιλοθέης... Το εσωτερικό της δεν έσφυζε πια απο ζωή, όπως άλλοτε. Το πέτρινο συντριβάνι με το τεράστιο πέος που ουρούσε γάργαρο νερό πάνω σε ένα πρόσωπο είχε πολύ καιρό να μπει σε λειτουργία, και οι αμέτρητοι θάμνοι-πέη του κήπου ήταν αφρόντιστοι και ακλάδευτοι...ευτυχώς που το ποτιστικό σύστημα και το bonus λίπασμα απο τα πτώματα που είχαν θαφτεί στις ρίζες τους κράταγαν τα φυτά ζωντανά...

ΠΛΑΦ!

Ο νέος ιδιοκτήτης, Άκης Νούσιος, είχε εγκαταλείψει το σπίτι σχεδόν δυο μήνες τώρα, αμέσως μετά απο εκείνη τη μοιραία σεάνς που τον έφερε πρόσωπο με πρόσωπο με την drag queen που τον στοίχειωνε. Μην έχοντας κάποιον να στοιχειώσει, και πόσο μάλλον να χρησιμοποιήσει για το σατανικό σχέδιο της, η Miss Kitty Diamond "καθόταν" στο σαλόνι της και βάραγε μύγες.

ΠΛΑΦ!

"Δεν είναι κατάσταση αυτή!" σκέφτηκε και παράτησε τη μυγοσκοτώστρα. Απο τις πολλές μύγες που είχε σκοτώσει είχε κάνει τον δυτικό τοίχο του σαλονιού πουά. "Που στο διάολο έχει κρυφτεί ο άτιμος? Έδωσε όλη του την περιουσία για να πάρει αυτό το σπίτι! Δε μπορεί να το εγκαταλείπει με την παραμικρή νεκρή drag queen που σκοτώνει όσους πάνε να τον πηδήξουν!" Μέχρι και το δουλικό της, η Aunt Donna, που την είχε βοηθήσει μέχρι τώρα στις προσπάθειές της να καπαρώσει τον μικρό, δεν μπορούσε να βρει που χάθηκε παρά το ψάξιμο που έριξε...
Σηκώθηκε απο τη θέση της και αιωρήθηκε για λίγο στα δωμάτια του σπιτιού, αναπολώντας παλιές, καλύτερες εποχές... "εδώ στραγγάλισα με ένα μποά την πρώτη γκόμενα που έμπασε στο σπίτι το τεκνάκι... και κάπου εδώ ανατίναξα εκείνη τη διάσημη πορνοσκηνοθέτη με ένα butt plug-χειροβομβίδα....αααχ, αυτά είναι!" σκέφτηκε.

Ξαφνικά, άκουσε το κλειδί στην εξώπορτα.

"Πόρνη... I'm hooome!" άκουσε τον Άκη να φωνάζει. Έτρεξε προς την εξώπορτα και τον είδε: ήταν μαυρισμένος, πιο γραμμωμένος απο ποτέ και τα μαλλιά του είχαν ξανθύνει κι άλλο απο τον ήλιο... μα βέβαια! Είχε πάει διακοπές!!! Απο πίσω του είδε να τον ακολουθεί μια νεαρή, όμορφη κοπελιά με μάξι φόρεμα.

"Αχ, τι ωραίο σπίτι έχεις αγάπη μου!" είπε η ξανθιά μες στην καλή χαρά και του 'σκασε ένα φιλί στο μάγουλο. "Καλά έκανα και άφησα το σπίτι μου στην Πάτρα για να'ρθω μαζί σου...!"

ΠΑΦ!!! Μέσα σε ένα σύννεφο καπνού στα χρώματα του ουράνιου τόξου, η Miss Kitty Diamond πετάχτηκε μπροστά τους. "Ηλίθιο βούρλο!" είπε στον Άκη γελώντας σατανικά. "Μου έφερες γιατρούς, δαιμονολόγους, μέχρι και αιγύπτιους θεούς! Τους ξέκανα όλους! Τι θα με εμποδίσει να σκοτώσω μια Πατρινιά τσουλίτσα? Την καταφέρνω με τα χέρια μου δεμένα και χωμένα στον κώλο μου!"

Η Πατρινιά κοίταξε το διαβολικό φάντασμα και τού'σκασε ένα χαμόγελο της Colgate. "Εσύ πρέπει να σαι η Miss Kitty! Χαίρω πολύ, Νινέτα!" συστήθηκε και έτεινε το χέρι της για χειραψία με την drag queen.

"Eίμαι άϋλη βρε ζώον, και κατ'επέκταση δε μπορώ να σε ακουμπήσω. Εκτός κι αν... το θέλω..." της απάντησε απειλητικά.

"Οκέι!." χαμογέλασε η Νινέτα και σήκωσε τις βαλίτσες της. "Εγώ πάω να τακτοποιηθώ, σας αφήνω να τα πείτε!" συμπλήρωσε, πριν αποχωρήσει απο το σαλόνι και ανέβει στον πάνω όροφο.

Η Miss Kitty πιτσίλισε με glitter τον Άκη για να του τραβήξει την προσοχή. "Μα καλά που το βρήκες αυτό το βούρλο? Δεν ξέρει οτι είναι αγενές να μη χέζεσαι πάνω σου όταν σου παρουσιάζεται ένα φάντασμα...?"

"Όχι, δεν το ξέρει" απάντησε χαιρέκακα το τεκνό. "Λογικό, αν αναλογιστείς οτι την μάζεψα απο το τρελοκομείο της Πάτρας...! Το κορίτσι είναι μουρλό ντιπ για ντιπ δε σκαμπάζει απο μεταφυσικά. Και γαμώ τις γκόμενες, εεεε?"

"Κι επειδή μου'φερες μια μουρλέγκω νομίζεις οτι θα τη λυπηθώ? Έννοια σου και μόλις πάτε να συνουσιαστείτε θα την κανονίσω με σπέσιαλ τρόπο..."

"Ε, τότε, θα περιμένεις πολύ καιρό." χαμογέλασε ο Άκης. "Η Νινέτα είναι παρθένα, και θα παραμείνει έτσι μέχρι τη νύχτα του γάμου μας!"

Η Miss Kitty έμεινε μαλάκας για λίγο, αλλά αμέσως συνήλθε. "Και νομίζεις κάνω εγώ διακρίσεις ανάμεσα σε προγαμιαίο και νόμιμο σεξ? Θα περιμένω όσο χρειαστεί... έχω μια αιωνιότητα μπροστά μου."

"Μπααα. Μόλις την παντρευτώ, θα μπουν στην τσέπη μου τα λεφτά του μεγιστάνα πατέρα της, που τα φυλάει στην τράπεζα μέχρι να αποκατασταθεί η κόρη του, και θα πάρω άλλη, μεγαλύτερη και πιο κιτς βίλα! Ίσως στη Μύκονο, ή στα Άνω Λιόσα... ή και στα δυό! Έτσι εγώ θα πάρω δόξες και πλούτη κι εσύ θα πάρεις τ'αρχίδια μου!" Εξήγησε και άρχισε να γελάει σατανικά.

"Την κατάρα μου νά'χεις, Πουστάκη Νούσιε!!!" ούρλιαξε η Miss Kitty και εξαφανίστηκε απο μπροστά του.

Αμέσως μετά χτύπησε το τηλέφωνο της Aunt Donna. Ήταν το ειδικό λιλά τηλέφωνο με σχέδιο του Μικρού μου Πόνυ επάνω, οπότε ήξερε ποιος την καλούσε... "Έλα αφεντικό, τι με θέλεις?
"Θέλεις ακόμα τα χρήματα που έχω κρύψει στο σπίτι μου...? Έχεις άλλη μία χάρη να μου κάνεις..." άκουσε απο την άλλη άκρη της γραμμής.

**********************************************************************

Η Miss Kitty Diamond δεν είχε μάθει να χάνει... εκτός κι αν επρόκειτο για τη ζωή της. Αμέσως έβαλε σε εφαρμογή σχέδιο διαβολικό, πιό περίπλοκο απο το απλό "εντόπισε-σκότωσε-με-φρικτό-τρόπο"...

Πρώτα φρόντισε να αφήσει δίπλα στο κομοδίνο της Νινέτας ένα Playgirl. Η αθώα παιδίσκη όταν ξύπνησε, το είδε δίπλα της, το περιεργάστηκε, χάζεψε τα τρελλά τεκνά με τα σμιλευμένα κορμιά και τα στυλιάρια ανάμεσα στα πόδια τους και τα περιεργάστηκε σαν ένα μωρό που βλέπει πρώτη φορά τη μαμά του. Μετά κοίταξε τον Άκη που κοιμόταν του καλού καιρού δίπλα της, σήκωσε το σεντόνι που τον σκέπαζε και παραμέρισε λίγο το λαστιχάκι στο βρακί του, για να δει τι ήταν μέσα.

Η Miss Kitty, περιμένοντας να αρχίσουν όργια ανα πάσα στιγμή, ήταν έτοιμη απο πάνω με τον πολυέλαιο ανα χειρας να ξεκάνει τη μικρή.

Η Νινέτα περιεργάστηκε αυτό μέσα στο βρακί του Άκη... ξαφνικά ψυθίρισε "Αχάαα, καμία σχέση", παράτησε τον Άκη και ξανάπεσε για ύπνο.

"Απαπα, όλες οι άλλες Πατρινιές λέγονται πουτάνες, εσύ βρήκες να'σαι τόσο άσχετη? Τη γκαντεμιά μου μέσα..." είπε η Miss Kitty, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Δυό μερες μετά, περίμενε να βγει ο Άκης για γάλα ωστέ να μείνει μονάχη η μικρή, και της έβαλε σκληρό πορνό στη γιγαντοοθόνη του σαλονιού. Αυτή τη φορά η μικρή τα έμαθε όλα, χάρη στον Rocco Sinfredi και το χαρέμι του, και προπάντων το πως ένα ανδρικό μόριο μπορεί και αλλάζει μεγέθη ανάλογα τον ερεθισμό του.

"Αααααα!" είπε στον εαυτό της. "Ωστε ΕΤΣΙ λειτουργούν αυτά... κι εγώ που νόμιζα πως ψώνισα απο σβέρκο!"

Σύντομα η Miss Kitty Diamond είχε καταφέρει με τις παρεμβάσεις της και το πορνογραφικό υλικό που της έφερνε η Aunt Donna, να διαβάλλει την Νινέτα πέρα για πέρα. Άρχισε να εμφανίζεται και στα όνειρά της με διάσημους πορνοστάρ για guest και να της παρουσιάζει live show για να την ανάψει...

Τέλος, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ένα μοιραίο βράδυ η Νινέτα ξύπνησε με τρελές καύλες.
"Μωράαααακι μουυυυυυυ??? Ζουζουνίνο μουυυυυυυυυ??" είπε ναζιάρικα στον Άκη δίπλα της, αγκαλιάζοντάς τον.

"Τι θές αγάπη μου....?" ρώτησε αυτός νυσταλέα.

"Αύριο που είναι τα γενέθλιά μου, θεεεεεςςς να πάμε σινεμάαααα? Θέλω να δω αυτό με το γλυκούλι ρομποτίνιιιιι!"

"Καλά μωρό μου... κοιμήσου τώρα..."

"...και μετά να πάμε στα Friday's και να μοιραστούμε αυτό το αγαπημένο μου με το μπισκότο και το παγωτάκιιιιιιι?"

"Ναι μωρό μου..."

"....και μετά να γυρίσουμε σπίτι και να με ξεσκίσεις σαν να μην υπάρχει αύριοοοο? Να σε βάλω κάτω και να στον ξεζουμίσω ξανά και ξανά μέχρι να ρέψειιιιιις?"

"Ε? ΠΩΣ?!?!?"

"Αυτό που άκουσες παίδαρέ μου... δεν αντέχω άλλο! Αύριο έχω γενέθλια και θέλω να χασω την παρθενιά μου! Είμαι στην Αθήνα πια, και πρέπει να κάνω ότι και οι άλλες Αθηναίες!"

"Μα μωρό μου δεν γίνεται... δεν είπαμε θα κρατηθούμε μέχρι το γάμο? Οχι--δε γίνεται να το κάνουμε τώρα! Είναι νωρίς ακόμα!"

"ΑΑΑΑΑΑ άκου να σου πω, εγώ γουρούνι στο σακί δεν παίρνω! Και που ξέρω μετά οτι δεν είσαι τζούφιος? Αν σε παντρευτώ θα είναι ήδη πολύ αργά!"

"Γάμα το. Πάω να κοιμηθώ στον καναπέ!" φώναξε αυτός.

"Που νομίζεις πως πας? Πως τολμάς να με παρατάς μόνη και ξαναμμένη!??!?!" Ούρλιαξε εκείνη.

Και ενώ ήταν παρατημένη και μόνη στο κρεββάτι της και αναλογιζόταν σοβαρά να ψάξει για κάποιο υποκατάστατο δονητή, η Νινέτα δεν πρόσεξε τη μυστηριώδη σκιά που έμπαινε στην καμάρα της...

**************************************************

Όλο το βράδυ ο Άκης δεν έκλεισε μάτι... η Νινέτα του είχε δώσει το τελεσίγραφο: ή μου κάθεσαι ή χωρίζουμε! Δεν ήξερε πως της μπήκαν τέτοιες ιδέες στο μυαλό, αν και του ερχόταν μιά κάποια ιδέα... Έπρεπε όμως να πάρει μια απόφαση. Και επειδή μετά απο τόσες μερες την είχε αγαπήσει τη μέλλουσα νύφη του, δε μπορούσε να της κοστίσει τη ζωή μόνο και μόνο για να κερδίσει τον πόλεμο ενάντια στη Miss Kitty Diamond. Ήξερε βέβαια οτι μπορούσε άνετα να πάει να την ξεπαρθενιάσει ανενόχλητος σε κάποιο μπουρδελοξενοδοχείο, αλλά αυτή μετά θα γλυκαινόταν και θα του ριχνόταν και στο σπίτι... και τότε θα έβρισκε το θάνατο στα σίγουρα. Ενώ ήδη ξημέρωνε, αποφάσισε να ανέβει ξανά πάνω και να τη χωρίσει. Σκληρή κίνηση, αλλά θα της έσωζε τη ζωή κι ας μην το μάθαινε ποτέ...

Πλησιάζοντας προς την πόρτα, ο Άκης παραξενεύτηκε ακούγοντας βογγητά απο μέσα. "Μα τι στο...?"

Άνοιξε την πόρτα και αντίκρυσε ένα σοκαριστικό θέαμα: η κάποτε παρθένα Νινέτα του, η μέλλουσα νύφη του, να επιδίδεται σε ακολασίες πάνω στο κρεββάτι του μαζί με μια άλλη γυναίκα... για μισό λεπτό... αυτή ήταν η Aunt Donna, η πρώην μεσίτριά του!!!!

"ΠΑΝΑΪΑΜ', ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟ!!!" φώναξε πανικόβλητη η Donna, αλλά η Miss Kitty φρόντισε να την εξαφανίσει πριν τη βουτήξει ο Άκης, κρύβοντάς την πίσω απο ένα σύννεφο απο ρουζ ωστέ να κάνει την ηρωική έξοδό της ενώ τραβούσε προς τα πάνω την κυλότα της...

Η Νινέτα δεν είχε την ίδια καλή τύχη.

"ΠΟΥΤΑΝΑ!! Σου έδωσα τους καλύτερους δυό μήνες της νιότης μου!!" ούρλιαξε ο Άκης.

"Eκείνες οι δυό περίεγα ντυμένες γριές με ξεγέλασαν και με εκμεταλλεύτηκαν όταν ήμουν ξαναμμένη... δε φταίω εγώ!" δικαιολογήθηκε εκείνη χωρίς πολλές ενοχές καθώς φορούσε τα εσώρουχά της. "Πάντως τώρα που έμαθα τις χαρές του σεξ δε μπορώ να σε παντρευτώ πριν αποκτήσω κι άλλες εμπειρίες... εκτός κι αν κάνουμε open relationship, τι λες μωράαααακι μοοοοοοοου?" είπε ναζιάρικα.

Τα μάτια του Άκη κοκκίνισαν απο οργή. Εν βρασμώ ψυχής, βούτηξε την εκτσουλισμένη αρραβωνιάρα του και άρχισε να τη στραγγαλίζει με το ίδιο της το σουτιέν!
"Καλέ ΜΗΗΗΗΗΗΗ! Θα μου το χαλάσεις και είναι και Victoria's Secret..." είπε εκείνη, αλλά τότε της τέλειωσε η αναπνοή και πέθανε.


**********************************************************************

Λίγες ώρες αργότερα, ο Άκης έσκαβε ακόμα μια τρύπα στο χώμα, μπροστά απο έναν ακόμη θάμνο-πέος... Ξάφνου εμφανίστηκε δίπλα του η Miss Kitty Diamond. Tου πέταξε ένα μπουκαλάκι μανό στο έδαφος δίπλα του.

"Σού φέρα λίγο βερνικάκι να φροντίσεις τα κέρατα σου... χαχαχα!" του είπε με ηδονή στη φωνή της.

"Δεν πας στο διάολο λέω εγώ..." απάντησε αυτός, χωρίς να γυρίσει να την κοιτάξει.

"Απαπα! Πολλά νεύρα αγόραρε! Να σου πω κανα τραγουδάκι να ευθυμήσουμε?"

"Όχι"

"Μεεεεε σκότωσε γιατί τον αγαπούσα...
γιατί τον είχα σαν μικρό παιδίιιιι!
Και όλα τα λάθη του τα συγχωρούσα,
εκτός του οτι με άφηνε αγάμητηηηηηη!"

Ο Άκης σηκώθηκε όλο όργή και πέταξε το φτυάρι του στη Miss Kitty, εις μάτην βέβαια, καθώς εκείνη ήταν άϋλη. "ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ? Και να'σαι σίγουρη, καταραμένη...! ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΟΥ!"

Η Miss Kitty γέλασε ψεύτικα, ειρωνικά. "Δε θα πάρεις εκδίκηση. Τ'αρχίδια μου τα δυό θα πάρεις." Και με ένα ΠΟΥΦ!, εξαφανίστηκε.

Γεμάτος διαβολικές σκέψεις, ο Άκης έσκυψε να πιάσει το φτυάρι του. "Αυτό θα το δούμε, Miss Kitty Diamond... σύντομα, θα σε κάνω να βλαστημάς την ώρα που βρυκολάκιασες...!"

...στο επόμενο επεισόδιο:
H εκδίκηση(?) του Άκη Νούσιου! Guest-writing: Soula!
σε αυτό το επεισόδιο έπαιξε guest η:
Νινέτα
special recurring role: Aunt Donna
(no bloggers were harmed during the making of this story!)

24 σχόλια:

mahler76 είπε...

Kaλά Mirela you rocked, AGAIN!!! χχαχαχααχαχα χουχυχυχυ...και το τρέιλερ. Δαιμόνιο!!!

mahler76 είπε...

Υ.Γ: Η 2η σεζόν ανοίγει την ημέρα των γενεθλίων μου, how cool is that?

Dr_MAD είπε...

χαχαχαα ΤΕΛΕΙΟ! χαχαχα Και στο video το τελείωμα με το ΒΟΟ της Britney! χαχαχα

PS. Περιμένω περισσότερο σεξ την επόμενη φορά, αλλιώς δεν το στρέχω!

Mirela είπε...

thank you, thank you my darlings!

@Mahler μου, σήμερα έχεις γενέθλια? ίδια μέρα με τη Monica Bellucci! Τώρα είναι τυχαίο αυτό? :D
Aσε την άλλη σύμπτωση... η δεύτερη σεζόν άρχισε στα γενέθλιά σου... η πρώτη άρχισε στα δικά μου! :D

@ MAD: γιατρέ μου! άμα κάνω ένα επεισόδιο όλο σεξ μετά δε θα έχει άλλη Miss Kitty... θα είναι σαν να δημοσιοποιήσουν οι Mulder-Scully αποδείξεις οτι υπάρχουν εξωγήινοι, η σαν να εξηγήσει το Lost τι σκατά συμβαίνει μέσα σε ένα επεισόδιο... good things come to those who wait! :P
P.S. H Britney σε ευχαριστεί θερμά που ήταν το highlight για σένανε!

Hfaistiwnas είπε...

Μέχρι πότε θα μένει αγάμητο το παιδί;;;
Κάτι άσχετο, αφού το σπίτι μένει κλειστό και ανοίκιαστο, πως μπαίνουν οιμύγες;; χεχεχε! Κρίμα η παρθένα... δεν πρόλαβε να χαρεί το σεξ..
Μιρελάκι καωσόρισες με τα νέα επεισόδια!! Εκείνο το πρόβατο με τα τακούνια, τι γέλιο έχει!!!! Καλημέρα!

*Νινέτα* είπε...

Καλημερούδια μωράααααααααακι
μουουουουουου..........


Καλά,οτι θα ξεπαρθενευόμουν
με τη θείτσα μου ποιός να μου
τό'λεγε!!!!

Ευχαριστώ Μιρελλάκι μου :))

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Έπος! Έπος! Ωραίοι κ οι τίτλοι. Να γίνουν θεσμός πλέον πρίν από κάθε επεισόδιο! Άντε, Σούλα ξεκίνα να γράφεις!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

By the way το 3ο επεισοδιο του Fridge To Terevithia ειναι ετοιμο!

georgethebeast είπε...

apapapapa
i kaimeni
toulaxiston pethane apo victoria secret kai oxi apo ta kalathia tis ermou.....

Nagini είπε...

Και γιατί ήταν διπλό αυτό το επεισόδιο μωρή? Εγώ μονό το βρήκα, μη σου πω και μικρό! :P

Soula είπε...

H δεύτερη saison ξεκινάει ανήμερα του γάμου της πρωταγωνίστριας Μιμής Ντενίση παύλα Πολύζου(πλέον).

Κάντε ένα δώρο στη Μιμή-αφήστε ένα σχόλιο :p

*Νινέτα* είπε...

George the best φυσικά και
δε θα πέθαινα ποτέ με προϊόν
από τα καλάθια της Ερμού...

Δε διάβασες πόσα λεφτά έχει
ο μπαμπάς μου???????????????

georgethebeast είπε...

kalofagota ta koufeta!!!!
kai ston xorismo min fonajete xio polla neyra o tipos ton teleytaio kairo...den exei kai douleia!!

Strahd είπε...

@Soula
Thanx for the trivia dear! :**

@Mirela
Χαχαχαχαχα...Εκπληκτική season premiere. Ετοιμάζομαι για έναν καυτό χειμώνα... Περιμένω να δω πως κι αν θα πάρει ο Νούσιος την εκδίκησή του.

? είπε...

λύσσσσααααααααα!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΗ ΝΤΕΝΙΣΗ(παύλα Πολύζου)! Κάνει αυτό;

Unknown είπε...

hmmmm είτε έχετε βάλει μετριασμό σχολίου είτε έχω παραισθήσεις :-P

Unknown είπε...

ωραία δεν έχω παραισθήσεις.... και τότε που σκατά το άφησα το σχόλιο που σας αποθέωνα? ε?

Soula είπε...

@Ethan: Ακόμα παραίσθήσεις απο τη Madonna έχεις;
Πάντως μετριασμό σχολίων δεν έχουμε απο πεποίθηση.
Προσωπικά γουστάρω τα κακόβουλα (έστω και ανώνυμα)σχόλια για να μπορώ μετά να ξεκατινιάζομαι.
(μήπως το άφησες σε κανένος άλλου το blog και ψάχνεται ο άνθρωπος; )

PS: Απο τη στιγμή που είδα οτι σε κάνει ο Marco πιέζω τη Μιρέλα να σου προσθέσει σκηνή σαίκς μαζί μου...:p:p:p

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ η Λασκαρίνα!
Ειμαι μια τσουλα
μια φτηνή
μια πόρνη
γαμω το κερατό μου...ακόμη και δω σκατα τα κάνω...
:-(
[θεια στα προθυρα καταθλιψης]

raindrop είπε...

υπερπαραγωγή τρέιλερ για ένα αριστούργημα!!
το βικτόριας σίκρετ πάει,χάλασε τελικά;μη στοιχειώσει και η νινέτα η κακομοίρα απο τον καημό της!!!

Mirela είπε...

@Hfaistiwnas: καλώς σας βρήκα, χρυσό μου! Οι μύγες μπήκανε απο την καμινάδα... :P Όσο για τον Άκη, θα μείνει αγάμητος μέχρι νεωτέρας! :P

@nineta: you're welcome γλυκιά μου!

@Gi Gaga Kouni Beli: ναι, σκέφτομαι να βάζω τους ίδιους τίτλους στην αρχή κάθε επεισοδίου! :P

@georgethebeast: και ποιός σου λέει οτι τα Victoria's Secret της Πάτρας είναι ίδια με της Αθήνας? :P

@nagini: μικρό νά'ναι το τσουτσούνι του άντρα της ζωής σου, μαρη!!!!!!!!

Mirela είπε...

@Strahd: ο φετινός χειμώνας θα είναι κατακλυσμικός!!!

@Νίκος Κ.:.....και κακό! :P

@ethan: καλέ τι μετριασμό? τα σχόλια εδω πέρα είναι unrated και uncut, όπως και θά'πρεπε!
Δηλαδή θες να μου πεις οτι υπήρχε εκθειαστικό comment και δεν θα το διαβάσω ποτέ?? :'(

@Aunt Donna: για εκτός δεν ξέρω, αλλά εδώ δεν τα 'κανες σκατά...είναι όλα μέρος ενός σατανικού σχεδίου...:P

@raindrop: thank you, thank you!! :D
Και να μη χάλασε το σουτιέν, τι να το κάνει ένας άντρας μονάχος σε σπίτι χωρίς γυναίκα? Ξεσκονόπανο θα'γινε! (αι αι αιιιιιιιιιιι)

HLN-V είπε...

Θεά, για άλλη μια φορά! Μιλάμε σε έχω λατρέψει!....


(Αυτό με τις μυγές ωρέ τρελή πως σου ήρθε?? λύθηκα στο γέλιο όμως!....)