Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Vieni, Βέντη, Vinci! - Updated II

Αυτό το βίντεο-έπος έχει τόσα πράγματα που πρέπει να σχολιαστούν και να αποθεωθούν, που ότι και να πω θα το αδικήσει...

Στο τέλος όμως, ένα βίντεο=1.000.000 λέξεις, οπότε απλά δείτε το και πείτε μου ΕΣΕΙΣ τι είναι το αγαπημένο σας πράγμα στο βιντεοκλίπ...!!!



Soula's Update:




Μιας που πιάσαμε βίντεα πχοιότητας πάρτε ένα και απο μένα να έχετε να πορεύεστε..
Αρχικά σκέφτηκα να ανεβάσω το clip με τη Dana καβάλα σε μια γιγάντια μπανάνα όμως δεν το βρήκα...έτσι απο τα ολότελα...

Update II


Ευρέθη και η μπανάνα!!!



Μου θυμίζει λίγο τον Marylin Manson σε κάποιες φάσεις...ιδέα μου;

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Euro-Quiz Update

Δεν κάνω που δεν κάνω post, κάηκε και το pc μου χθές βράδυ-λιωμένο καλώδιο
μύρισε πάντως- και επειδή το πληκτρολόγιο του laptop δε με βολεύει καθόλου(μα καθόλου) συνοπτικά σας καλώ να λύσετε το παρακάτω quiz:
Είμαι σίγουρη πως το έχετε δεί ήδη γιατί για να διαβάζετε
Skyles ths lyssas είστε όλιγον τί trashy..
Αν πάλι όχι, δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή της Σουηδίας στην φετινή Eurovision και βρείτε ποιές ΤΡΕΙΣ κυρίες της ελληνικής και διεθνούς showbiz συνδιάζει στο πρόσωπό της η 33χρονη(λέει) αοιδός(ή και αηδός αν προτιμάτε).



Οι δύο απο τις τρείς είναι θα έλεγα πολύ εύκολο να εντοπιστούν.
Η τρίτη όμως;; Πόσο καλό "μάτι" έχετε;
Και κουλή εντελώς να είναι η ομοιότητα που εντοπίζετε πείτε τη.
Έχω αποκτήσει ανοσία σε αυτά απο τότε που η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, βλέποντας τηλεόραση μας είπε πως ο Γιώργος Τσαλίκης μοιάζει όχι με τον Mickey Mouse όπως περίμενα αλλά με τον Christian Karembeu!!


PS: Θα παρακαλέσω τους Mahler76, Equilibrium και Anubis που γνωρίζουν την απάντηση, αν τύχει και περάσουν απο εδώ, να μην καρφώσουν την απάντηση.


H ΛΥΣΗ

Νο1: Τζούλια Αλεξανδράτου
Νο2: Donatella Versace

Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν κάποια πρώτοι, δηλαδή στους Marvin και Gi gaga kouni beli(η Donatella του Mad πιάνεται με ερωτηματικό αφού δεν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή)

Η κυρία Νο3 δυστυχώς δε βρέθηκε...και αναγκαστικά θα πρέπει να την μαρτυρήσω γιατί η Μιρέλα έχει λυσσάξει να κάνει νέο πόστ.

Νο3: ΑΝΝΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!
Σύζυγος Μανώλη Αγγελόπουλου.
Όσοι βλέπατε Ανίτα Πάνια στο παρελθόν θα την έχετε υπόψιν.
Μπορεί να μοιάζει και με άλλες τις οποίες προτείνατε οπως πχ με τον εξωγήινο του Roswell αλλά δεν ήταν μέσα στις σωστές απαντήσεις...sorry..

Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S01E01


"Θα δείτε, κύριε Νούσιε, το σπίτι αυτό είναι εκπληκτικό, πραγματικά πουλιέται απο μόνο του... το μόνο πρόβλημα είναι ο τρόπος πληρωμής" είπε η μεσήλικη μεσίτρια ενώ ξεκλείδωνε τη βαριά πόρτα με ένα χαμόγελο ανυπομονησίας.

Ο Άκης την ακολούθησε μέσα στην εντυπωσιακή βίλλα προσπαθώντας να πατήσει με το δεξί πόδι πρώτα ενώ η απόσταση και ο ρυθμός που περπατούσε ευνοούσαν το αριστερό. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουρδουκλωθεί και να κάνει ποδαρικό σε αυτό που ήλπιζε να γίνει το νέο του σπίτι με τη μούρη.

"Τζίζας Κράιστ!!!" φώναξε η μεσίτρια κι έτρεξε να τον βοηθήσει να σηκωθεί. "Σας διαβεβαιώνω, το πάτωμα δεν έχει ανωμαλίες, μόνος σας πέσατε!" του'πε καλού-κακού, για να μπαλώσει την κατάσταση.

"Το ξέρω κυρία Αντωνία." της είπε. "Είμαι λίγο ατζαμής, είναι η αλήθεια... έχω ματώσει καθόλου;" την ρώτησε, μοστράροντάς της την απολλώνια μουρίτσα του.

"Όχι, όχι, ευτυχώς, κρίμα να χαλάσει τέτοιο μουτράκι! Και να με λές θεία Αντωνία, το "κυρία" με κάνει κι αισθάνομαι... τόσο γριά! Αλήθεια, πως κι ένα τόσο όμορφο και νέο παληκάρι σκοπεύει να ζήσει μόνο του σε τόσο μεγάλο σπίτι;"

"Νεόπλουτος!" απάντησε γελώντας. "Μόλις κέρδισα ένα τεράστιο ποσό στο νέο παιχνίδι του Αρναούτογλου, ξέρετε, εκείνο όπου κερδίζεις λεφτά τρώγοντας αηδιαστικά πράγματα; Το επεισόδιο θα παιχτεί την μεθεπόμενη Παρασκευή."

"Μπράβο, μανάρι μου! Άντε, μακάρι να έχεις κερδίσει αρκετά γι αυτό το σπίτι, γιατί δυστυχώς πουλιέται χωρίς δόσεις και με τα λεφτά στο χέρι... η εταιρία μας θα χρειαστεί να κλείσει σύντομα και γι αυτό σου το δίνουμε σε τιμή ευκαιρίας, με έκπτωση 6,66% στην κανονική τιμή! Aλήθεια, τι χρειάστηκε να φας για να κερδίσεις τα λεφτά...;"

"Εεεε, ας πούμε οτι...ο κύριος Αρvαούτογλου βρήκε τρόπο να χρησιμοποιήσει την Κλάρα την αγελάδα και στο νέο του show!" ήταν η όχι και τόσο κρυπτική απάντηση του Άκη.

"Α, ωραία, πάμε στην τουαλέτα να ξεράσω, να σου δείξω τι απίστευτο κελεπούρι είναι αυτή η κατοικία ξεκινώντας με το πόσο ισχυρό είναι το καζανάκι...!" είπε η μεσίτρια, με περίσσιο τακτ.

Και πράγματι, με μια γρήγορη ξενάγηση στη βίλλα Παστίτσιο, ο Άκης είδε οτι ήταν μια υπέροχη ευκαιρία: η βίλα συνδύαζε στοιχεία απο Μπαρόκ και Αλμοδοβαρικό ΝεοΚιτς, με το εξωτερικό της βαμμένο με ένα ονειρικό λιλά χρώμα συνδυασμένο με λαχανί λεπτομέρειες γύρω απο πόρτες, μπαλκόνια και παράθυρα. Το γκαζόν στον κήπο ήταν υγιέστατο και σε πολλές γωνίες δέσποζαν διάφοροι τεράστιοι θάμνοι κλαδεμένοι έτσι ωστε να θυμίζουν πέη διαφόρων ειδών...μικρά, μεγάλα, τσουπωτά, θεόχοντρα, μέχρι και ένα πεσμένο υπήρχε για να μην αδικει τους άντρες με προβλήματα στύσης.
Ο Άκης θαύμασε τα πολυτελέστατα εσωτερικά δωμάτια, τις 8 κρεββατοκάμαρες με τα διαφορετικά themes που θύμιζαν μπουρδελοξενοδοχείο και τις καρέκλες της τραπεζαρίας που είχαν την εικόνα της Ελένης Λουκά κεντημένη χειροποίητα στο μαξιλαράκι τους ωστέ όποιος τρώει σε εκείνο το τραπέζι να κάθεται πάνω στη μούρη της...

"Είπατε αυτή η βίλλα άνηκε στον Αρχιεπίσκοπο;" ρώτησε την θεία Αντωνία με απορία.

"Όχι, καλέ, το μπερδέψατε με το διπλανό σπίτι!" είπε και του έδειξε απο το παράθυρο για ποιό σπίτι μιλούσε.


Πιάνοντας τον Άκη απο το χέρι, η θεία Αντωνία τον έφερε μπροστά απο το τεράστιο πορτραίτο που δέσποζε στην πιο περίοπτη θέση του σαλονιού.

"Αυτή ζούσε εδώ πριν απο σένα", του είπε, δείχνοντάς του την ροζ οπτασία με την άγρια έκφραση.


"Μάλιστα", είπε ο Άκης. "Και γιατί έφυγε απο εδώ και δεν πήρε κανένα απο τα ξεχωριστά έπιπλα της; Πρέπει να ήταν custom-made ειδικά γι αυτήν!"

"Πάνε πολλά χρόνια που εξαφανίστηκε" εξήγησε η μεσίτρια. "Miss Kitty Diamond, έτσι ήταν το καλλιτεχνικό της. Ήταν η πιο πετυχημένη drag performer της χώρας για κάποιο διάστημα, έβγαλε και δυο singles με τρομερή επιτυχία στην Ιαπωνία... όλα της τα λεφτά, τα ξόδεψε για να κάνει αυτό το σπίτι ακριβώς όπως της άρεσε. Και πριν προλάβει να το χαρεί όπως πρέπει, χάθηκε απο προσώπου Γης..."

Ο Άκης κοντοστάθηκε και προβληματίστηκε. Το σπίτι ήταν τρομερό, πραγματικά μια ευκαιρία, αλλά σίγουρα ήθελε να αγοράσει κάτι με τέτοια προιστορία και πιθανότατα, κακό κάρμα;

Βγήκε έξω, στο μεγαλοπρεπές μπαλκόνι, και θαύμασε τη θέα. Τότε πρόσεξε το συντριβάνι που δέσποζε στη μέση ακριβώς του κήπου: στη μία άκρη του συντριβανιού υπήρχε ένα γιγάντιο πέτρινο πέος, και στην άλλη μια γιγάντια αντρική προτομή με το στόμα ανοιχτό και τη γλώσσα έξω. Το νερό του συντριβανιού πεταγόταν κοφτά, διαδοχικά και σε μικρές δόσεις απο την ουρήθρα του πέους, και κατέληγε με γεωμετρική ακρίβεια στη γλώσσα της προτομής, πριν πέσει μέσα στη γούρνα του συντριβανιού με τα υπόλοιπα νερά και ξαναρχίσει τον κύκλο του.

Αυτό ήταν και η χαριστική βολή. Ο Άκης γύρισε προς τη θεία Αντωνία για να της αναγγείλει την απόφασή του: "Θα το αγοράσω!"


***********************************************************
Δυο βδομάδες αργότερα...

"Tι ωραίο σπίτι!" φώναξε η Ελένη περνώντας την είσοδο. Ο Άκης έκλεισε πίσω τους την πόρτα, έβγαλε το παλτό του, την άρπαξε και την φίλησε παθιασμένα.

Μετά απο δύο λεπτά τα χείλη τους χώρισαν. "Αυτό το σπίτι είναι η τέλεια γκομενοπαγίδα" είπε η Ελένη πονηρά. "Βάζω στοίζημα οτι έχεις μπάσει εδώ όλες τις γυναίκες bloggers που έχεις συναντήσει απο κοντά...!"

"Λάθος, μικρή μου HLN-V" τη διόρθωσε, τραβώντας την προς τα ενδότερα. "Είσαι η πρώτη blogger που συναντώ απο κοντά. Και επίσης το πρώτο άτομο που φέρνω σε αυτό το σπίτι. Μόλις μετακόμισα, είπαμε...!" συμπλήρωσε, και πήγε να την αρπάξει ξανά.

"Μη μες αγγίζεις εκεί!" είπε η κοπελίτσα βάζοντας τα χέρια γύρω απο τα πλευρά της. "Γαργαλιέμαι εύκολα, στο έχω πει! Και δεν θες να με δεις όταν γαργαλιέμαι..."

"Ωραία λοιπόν," της είπε ο Άκης με μια λάγνα φωνή, "πήγαινε επάνω και διάλεξε ΟΠΟΙΑ απο τις 8 κρεββατοκάμαρες θες. Εφόσον γαργαλιέσαι εύκολα, θα πρότεινα να αποφύγεις το δωμάτιο με τις αλυσίδες και τα πούπουλα..."

"Πάω, πάω! Μην τολμήσεις και αργήσεις!" Είπε η Ελένη χαχανίζοντας και ανέβηκε τις σκάλες.

Ο Άκης άρχισε να βγάζει τα ρούχα του μέχρι που έμεινε με το κολλητό μποξεράκι. Άνοιξε το ψυγείο και κοιτάχτηκε στον καθρεφτη που είχε εφαρμόσει στο εσωτερικό της πόρτας, ήταν βλέπετε πολύ ωραιοπαθής και όχι άδικα: τα ξανθά του μαλλιά, τα λαμπερά του μάτια, το σμιλευμένο του κορμί και η σέξυ κορμοστασιά τον έκαναν καυτό πειρασμό για κάθε θαυμαστή της αντρικής ομορφιάς. Η Ελένη, την οποία γνώρισε μέσω του blog που άνοιξε για να προωθήσει λιγάκι την αυταρέσκεια του και να τροφοδοτήσει τον εγωισμό του, ήταν μεν η πρώτη που έμπαζε στο σπίτι, αλλά δεν θα ήταν η τελευταία... για τις επόμενες 10 μέρες είχε ήδη κανονίσει ισάριθμα ραντεβού... και σκόπευε να σκοράρει σε όλα με την πρώτη!


***********************************************

Η Ελένη άνοιξε την πόρτα του τελευταίου υπνοδωματίου. Τα προηγούμενα της άρεσαν όλα, αλλά σαν κλασσική γυναίκα δεν σκόπευε να διαλέξει ένα πριν τα τεστάρει ΟΛΑ! Είχε περάσει απο το μεσαιωνικό torture room, το δωμάτιο που ήταν γεμάτο λούτρινα ζωάκια και προφανώς είχε σαν target group τις μεγαλομπεμπέκες, μέχρι και το υπνοδωμάτιο-κήπος με τον κισσό στον ουρανό του κρεββατιού... αυτό εδώ όμως έμοιαζε το πιο kinky απ'όλα τους.

Κοίταξε γύρω της και είδε παντού σομόν πλακάκια, στο πάτωμα, τους τοίχους, το ταβάνι... το υπνοδωμάτιο αυτό δεν είχε κρεββάτι, ειχε όμως λεκάνη τουαλέτας, μπιντέ και μιά μεγάλη μπανιέρα. Τι είδους σεξ σκόπευε το ραντεβού της να κάνουν εκεί;

"Αααα, όχι, δε μου αρέσει, αυτο παραπάει...! Σίγουρα το έχει για ουρολαγνίες και τέτοια ανώμαλα και αυτά δεν τα γουστάρω!" μονολόγησε φωναχτά.

Μια απροσδιόριστου φύλου φωνή ακριβώς πίσω της, της έκοψε την ανάσα:
"Αυτό είναι καμπινές μωρή bimbo, όχι κρεββατοκάμαρα...!"

Και ξαφνικά, κάτι μαλακό και χνουδωτό πέρασε αστραπιαία πάνω απο το προσωπό της και τυλίχτηκε στο λαιμό της, και ο καλογυαλισμένος μπιντές ήταν το τελευταίο πράγμα που είδε πριν σκοτεινιάσουν όλα...


**********************************************************************

Ο Άκης μπήκε σε sexy walk mode για να βρει την Ελένη στην πρώτη κρεββατοκάμαρα. Μετά το ξανάκανε για τη δεύτερη. Μετά και για την τρίτη, αλλά ούτε εκεί την βρήκε... "Τι σκατά," σκέφτηκε, "νόμιζα πως ανυπομονούσε να γνωρίσει την ανακόντα μου, κι αυτή καθόταν και ψείριζε όλα τα δωμάτια;"

Στο τέλος έτρεξε ανυπόμονα προς το τέλος του διαδρόμου, στην τουαλέτα... "να δεις που απο την αγωνία της που θα πάει με ένα τεκνό σαν κι εμένα θα την έπιασε κατούρημα" σκεφτηκε και συνεχάρη τον εαυτό του, μη δίνοντας σημασία στην ροζουλί σκιά που για κλάσματα δευτερολέπτου φάνηκε να απομακρύνεται απο την πόρτα της τουαλέτας.

Άνοιξε την πόρτα χωρίς να χτυπήσει (μα τι αγένεια! κι αν η κοπέλα έκανε το χοντρό της;) και αντίκρυσε ένα φρικιαστικό θέαμα: την Ελένη να κοίτεται άψυχη στα κρύα σομόν πλακάκια, στραγγαλισμένη απο ένα φούξια μποά το οποίο είχε ακόμα τα θανατερά του πούπουλα τυλιγμένα γύρω απο το λαιμό της... το βλέμμα της Ελένης κοιτούσε το άπειρο και μαρτυρούσε κάτι ανάμεσα σε επιθανάτιο τρόμο και μετάνοια που δεν πρόλαβε να πάει με ένα μανουλομάνουλο σαν τον Άκη.

Στον καθρέφτη του νιπτήρα, κάτι ήταν γραμμένο με φούξια κραγιόν... "ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!"


***********************************************************************


Μερικές ώρες μετά, και έχοντας θάψει την Ελένη κάτω απο ένα θάμνο-πέος στον κήπο, ο Άκης το είχε σκεφτεί απο όλες τις πλευρές... κάτι πήγαινε στραβά με αυτό το σπίτι! Γι αυτό το πουλούσαν σε εξευτελιστική τιμή με 6,66% έκπτωση και με μετρητά στο χέρι! Είχε δώσει σχεδόν όλα του τα λεφτά επενδύοντας σε αυτή την ακίνητη περιουσία και δεν σκόπευε να διακινδυνέψει την επένδυσή του... πήρε τηλέφωνο τη μεσιτική εταιρία αλλά του είπαν οτι είχαν κυρήξει πτώχευση πριν απο μήνες... που σημαίνει οτι η κυρία Αντωνία είχε χεσμένη τη φωλιά της και τον είχε πιάσει κότσο με αυτό το λιλά κωλόσπιτο!

Την πήρε στο κινητό για πεντακοσιοστή φορά, αποφασισμένος να την βρει και να πάρει τα λεφτά του πίσω!


Ipanema Beach, Rio De Janeiro, Brasil


Η θεία Αντωνία λιαζόταν στη σεζ λονγκ της, με δύο ξανθά βραζιλιάνικα δίδυμα να της κάνουν αέρα με φτερά απο σπάνιο Κορμοράνο Βενεζουέλας, μοστράροντας σε όλο το φτωχό βραζιλιάνικο λαό το ολοκαίνουριο custom made μπικίνι της φτιαγμένο απο χαρτονομίσματα των 500 ευρώ... όταν το κινητό της χτύπησε για πεντακοσιοστή φορά!

"Μάλλον! Θα με δεις με κάποιον άλλον! Μάλλον! Σε καινούριο περιβάλλον...!"

"Davide, αυτό το κωλόπραμα μου χει σπάσει τα νεύρα! Κάνε κάτι my darling, σε παρακαλώ!" είπε στο δίδυμο τεκνό #1 και αυτός χωρίς να χάσει χρόνο, έπιασε το κινητό και το πέταξε στη θάλασσα με ένα μεγαλοπρεπέστατο "μπλουμ"!

"You know your wish is my command, Senora Donna..." είπε, γονατίζοντας μπροστά της και αρχίζοντας να της καθαρίζει τα πόδια με τη γλώσσα του.

"Α, χρυσό μου, όχι Senora, call me Aunt Donna, darling...!" του είπε, κι έδωσε στο δίδυμο τεκνό #2 τρία πεντακοσάευρα να της αγοράσει νέο κινητό.


...στο επόμενο επεισόδιο:
τι σκατά συμβαίνει με αυτό το σπίτι?
θα καταφέρει να πηδήξει ο Άκης?

σε αυτό το επεισόδιο έπαιξαν guest οι: Hln-v, Aunt Donna
(no bloggers were harmed during the making of this story!)

Τρίτη 20 Μαΐου 2008

H Σούλα Μισεί Τα Παιδάκια...

...γι αυτό και φρόντισα το αποψινό post να είναι γεμάτο απο δαύτα!!!
Ξεκινάμε με τη διάσημη κινεζούλα που τραγουδάει on camera και κάνει θεατές σε όλο τον πλανήτη να ξεροσταλιάζουν με το πόσο εξευτελιστικά χαριτωμένη είναι!



Στη συνέχεια, έχουμε αυτό το αγόρι όπου σε μικρή ηλικία δείχνει τι καραγκέουλο που θα γίνει όταν μεγαλώσει...Queen of the Queens... το φινάλε του βίντεο είναι εκρηκτικό!





Τέλος, έχουμε κι ένα παιδάκι το οποίο δεν θα μισούσε και τόσο η Σούλα εαν το συναντούσε, πιθανότατα επειδή τραγουδάει όπερα μέσα στη μπανιέρα του... φυσικά όμως, όταν δολοφονείς την όπερα έτσι, η μοίρα βρίσκει τρόπο να σε εκδικηθεί!!!

Σάββατο 17 Μαΐου 2008

4u2

Ήρθε και η δική μου σειρά να ικανοποιήσω την πρόσκληση του hfaistiwnas και να ανεβάσω κάτι γραμμένο/φτιαγμένο με τα χεράκια μου! Ετοιμαστείτε για μεγάλο σοκ, λοιπόν...!

Η Μιρέλα, όταν ήταν μικρή... έφτιαχνε δικά της κόμικς!

Σας παραθέτω το πιο juicy απόσπασμα απο το "La Suocera", όπου η υπόθεση έχει εως εξής...
Ο Φρανκ ζει ευτυχισμένος με τη νυμφομανή γκόμενά του τη Ζαζέλ, μέχρι που έρχεται να τους επισκεφτεί η μέλλουσα πεθερά του, Τζοάνα, που αποδυκνύει οτι "το μήλο κάτω απο τη μηλιά" έχει πέσει... το αναπόφευκτο συμβαίνει και ο Φρανκ ξεσκίζεται με τη Τζοάνα!
Την άλλη μέρα, ακούει την κοπέλα του να διηγείται μια συγκινητική ιστορία για το πως, χρόνια πριν, έπιασε τον πρώτο της γκόμενο να επιδίδεται σε ακολασίες με τον πατέρα της... η συνέχεια επι του jpeg! (click για να το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο!)

by Mirela

Για το http://autographcollectors.blogspot.com/

Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

4u



by Soula

Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους αυτούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι εκεί έξω...

Ηφαιστιωνάκο σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση :)

Για το
http://autographcollectors.blogspot.com/

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Αφιερωμένο

Θα είμαι λακωνική απόψε, ωστέ να συγκεντρωθούμε όλοι καλύτερα στο υπέροχο video-clip που ακολουθεί.

Είναι ίσως το ομορφότερο βίντεο που έχει γίνει για τραγούδι, που με συγκινεί πάντα τρομερά και προβληματίζει! Δεν είναι τυχαίο που έχει τόσα βραβεία στο τσεπάκι του... και βέβαια, το μαγικό τραγούδι των Sigur Ros αρκούσε απο μόνο του...! Tο συγκεκριμένο video έχει και υπότιτλο για τους λιγοστούς στίχους, που κανονικά είναι στην ισλανδική γλώσσα.

Αφιερωμένο σε σένα...

Viðrar vel til loftárása

Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Ποτέ Μην Λες "Για Πάντα"...

Αυτή η μικρή ιστορία φτιάχτηκε με αγάπη.

Όταν άρχισα να τη γράφω, ήταν πιο πολύ για εμένα παρά για τον αναγνώστη...

Αλλά κάτι που δημιουργήθηκε απο ατόφια αγάπη δε μπορεί να μείνει σαν ένα γέννημα του Εγώ, και όπως ήταν φυσικό, στην πορεία έγινε κάτι άλλο, μαγικό, συμβολικό, και τελικά, χωρίς να το περιμένω, παρμένο απο τη ζωή, κομμάτι του εαυτού μου.


Αφιερωμένο σε εσένα, ξέρεις ποιος είσαι.


Χρόνια πολλά.



"Δε μπορείς απλά να μην φύγεις;" η γνώριμη φωνή πίσω του τον έκανε να σταματήσει και να γυρίσει.

Ο Άγγελος κοίταξε τον Γιάννη, προσπαθώντας να πνίξει τα δακρυά που πάλευαν να δραπετεύσουν απο τα μάτια του. Είχε υποσχεθεί στον εαυτό του οτι δε θα κλάψει. Δεν υπήρχε λόγος να κλαίνε και οι δυό τους ταυτόχρονα.

"Πίστευες πραγματικά οτι θα κρατήσει για πάντα;" τον ρώτησε.

"Όχι," ήταν η πνιχτή απάντηση. "Άλλωστε, μου έχεις πει να μην χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις. Κάτι που αντιπροσώπευε απόλυτα τον φόβο σου για τις δεσμεύσεις. Για σένα τίποτα δεν ήταν ποτέ δεδομένο, τίποτα δεν μπορούσε να μείνει σταθερό επι μονίμου βάσεως, όσο καλό και να ήταν."

"Όμως αυτό που είχαμε ήταν καλό. Θα το θυμάμαι για πάντα, Γιάννη."

"Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε...κι αν δεν μας βγάλει πουθενά, τότε θα καταλάβω."

Ο Άγγελος. αναστέναξε. "Τα έχουμε ξαναπεί αυτά..."

"ΕΣΥ τα έχεις ξαναπεί. Εγώ ποτέ δε συμφώνησα. Δε με νοιάζει που εσύ θα ζεις Αμερική κι εγώ θα πρέπει να μείνω εδώ. Μπορούμε ακόμα να βλεπόμαστε. Μπορούμε ακόμη να μιλάμε. Μπορούμε ακόμα να είμαστε μαζί..."

"Δεν θα είναι σχέση όμως. Θα είναι κάτι το μάταιο, δε θα κρατήσει για πολύ και μετά θα είναι ακόμα χειρότερο..."

"Δεν με ενδιαφέρει. Τι περιμένεις να κάνω; Εγώ όταν αγαπώ είναι μια κι έξω και κρατάει για πάντα"

"Ποτέ μη λες--"

"--Δε με ενδιαφέρουν τα κολλήματά σου! Μιλάω για μένα τώρα. Αν εσύ, μόνο και μόνο λόγω της απόστασης, πάψεις να νιώθεις το ίδιο για μένα, δε μου πέφτει λόγος, αλλά εγώ ξέρω τι νιώθω και τι ΘΑ νιώθω."

"Μην μου το κάνεις αυτό τώρα, όχι εδώ..." ψιθύρισε ο Άγγελος, χαλώντας την υπόσχεσή του.

Ο Γιάννης κοίταξε τριγύρω και είδε κόσμο με βαλίτσες και ψώνια να παλεύει να προλάβει την πτήση του. Κανείς δεν έδινε σημασία στο μικρό τους επεισόδιο. Κοίταξε τον εραστή του και κατάλαβε οτι πλέον αυτός είχε το πάνω χέρι.
"Ήταν δική σου επιλογή να πας να δουλέψεις στο εξωτερικό. Δική σου επιλογή να χωρίσουμε την τελευταία σου μέρα στην Ελλάδα. Όμως δε σου πέφτει λόγος στο τι θα κάνω εγώ, εντάξει;" είπε μέσα απο σφιγμένα δόντια. "Κάντο λοιπόν. Κοίτα με στα μάτια και πάρε πίσω όσα μου έχεις πει αυτά τα τρία χρόνια. Μίλα μου με την σοβαρή και πάντα ψύχραιμη φωνή σου, και πες μου οτι δεν θα σε ξαναδώ, κι οτι πρέπει να καταλάβω οτι είναι το καλύτερο και για τους δυό μας. Και μετά, γύρνα απο την άλλη και φύγε."

"Έτσι απλά;"

"Έτσι απλά."

Έπιασε τον Γιάννη απο τους ώμους και έφερε το πρόσωπό του κοντά στο δικό του.
"Μια μέρα θα καταλάβεις. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα... το οτι χωρίζουμε λόγω ανωτέρας βίας κι όχι επειδή σιχαθήκαμε ο ένας τον άλλο είναι εν μέρει μια ευλογία... μετά απο πολλά χρόνια, θα αναπολείς αυτό που είχαμε και θα θυμάσαι οτι τέλειωσε στην ακμή του...ούτε τσακωμοί, ούτε βρισίδια, ούτε δράματα...μόνο ένα πικρόγλυκο "άντιο" και μερικές βδομάδες στενοχώριας..." προσπάθησε να τον καθησυχάσει.

"Χαίρομαι πολύ που ήδη με αντιμετωπίζεις σαν μια μελλοντική ανάμνηση" είπε ειρωνικά ο Γιάννης και σταύρωσε τα χέρια του.

"Μια μέρα θα δεις οτι οι αναμνήσεις μας καθορίζουν αυτό που είμαστε... αυτή, για παράδειγμα--" ψιθύρισε ο Άγγελος πριν τον αρπάξει και του δώσει ένα βαθύ φιλί, το τελευταίο τους, χωρίς να νοιάζονται για τον κόσμο τριγύρω, την πτήση που κόντευε να φύγει, τον επικείμενο χωρισμό, τους τσακωμούς και τις συζητήσεις που είχαν κάνει πάνω στο θέμα. Για δύο λεπτά, ήταν μόνο δυο ζευγάρια χείλη και ένα φιλί, που μετά χωρίστηκαν και γύρω τους πλημμύρισε η σκληρή πραγματικότητα.

Ο Γιάννης άγγιξε τα χείλη του. "Αυτο...τι;"

Ο Άγγελος χαμογέλασε πικρά. "Αυτό το φιλί. Είναι μια ανάμνηση που τώρα νομίζεις οτι θα μείνει θερμή για πάντα. Όμως τίποτε δεν διαρκεί τόσο. Του χρόνου τέτοια μέρα, θα το θυμάσαι και δε θα έχει καμία σημασία για σένα. Θα είναι σαν μια κλισεδιάρικη στιγμή απο ρομαντικη κομεντί.", είπε και σήκωσε τη βαλίτσα του. "Θα χάσω την πτήση μου..." δικαιολογήθηκε. Έκλεισε το μάτι στον πρώην εραστή του και έφυγε, γυρνώντας κάθε τόσο για να κοιτάξει πίσω...

Ο Γιάννης τον κοίταξε μουρμουρίζοντας στον εαυτό του... "Βλάκα...μόνο εσύ θα μετέτρεπες ένα ξερό "αντίο" σε φιλοσοφικό κήρυγμα."


********************************************

Καθισμένος στην αναπαυτική του θέση και κοιτώντας τον ωκεανό απο κάτω του, ο Άγγελος θυμήθηκε όλες τις καλές στιγμές που είχε περάσει με τον Γιάννη του. Η ανάγκη και οι συνθήκες τον ανάγκαζαν να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, και ο Γιάννης δε μπορούσε να τον ακολουθήσει. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το είχε σκεφτεί απ'όλες τις πλευρές. Ακόμη κι αν τώρα τα πράγματα μεταξύ τους ήταν καλά, η πείρα του απο προηγούμενες σχέσεις του έλεγε οτι αργά η γρήγορα θα έπαιρναν την κάτω βόλτα.

Τίποτε δεν κρατά για πάντα. Τίποτε καλό, έστω...

Γι αυτό έβαλε την καριέρα πάνω απο το αίσθημα. Δεν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα για εκείνον, και μετά υποσυνείδητα να τον κατηγορεί για την ευκαιρία ζωής που θα έχανε με το να μην πάει Αμερική. Ο Γιάννης βέβαια ποτέ δε θα λειτουργούσε έτσι, ήταν πιο συναισθηματικός τύπος. Θα έκανε τα πάντα γι αυτόν και δε θα τον ένοιαζε. Και αυτό δεν ήταν δίκαιο για τον ίδιο τον Γιάννη...

Προσπάθησε να ξεδιαλύνει τις σκέψεις αυτες απο το μυαλό του.

Τώρα είχε ήδη φύγει. Δεν είχε πια σημασία να τα σκέφτεται όλα αυτά. Έπρεπε να συγκεντρωθεί στο νέο κεφάλαιο της ζωής του... Με όλα αυτά στο μυαλό του δεν είχε δώσει σημασία στην έκτακτη ανακοίνωση του πιλότου, και συνειδητοποίησε τι ακριβώς έλεγε μόνο όταν συνδυάστηκε με τις ελαφρές αναταράξεις του αεροπλάνου.

Πρόσεξε μια-δυο αεροσυνοδούς να πηγαινοέρχονται ανήσυχες στο διάδρομο. Και μετά άλλη μια ανακοίωση απο τον πιλότο: "Παρακαλώ προσδεθείτε στις θέσεις σας...!"

Και τότε συνειδητοποίησε πλήρως τον αντίκτυπο των πράξεών του.

Αγαπούσε τον Γιάννη πιο πολύ απο καθετί στον κόσμο.

Και δεν επρόκειτο να τον ξαναδεί ποτέ ξανά.


********************************************

Ο Γιάννης ένιωσε ένα σφίξιμο στην καρδιά και κατάλαβε οτι κάτι συνέβη. Έπιασε το τηλεκοντρόλ μέσα στα ξημερώματα και άρχισε το ζαπινγκ.

Έτσι είχε την ατυχία να μάθει για την πτώση του αεροπλάνου απο τις ειδήσεις, με την πλήρη συνοδεία θριλερίστικης μουσικής που βάζουν για δραματοποίηση τα ελληνικά κανάλια. "Τραγωδία στον αέρα", "Υδάτινος τάφος για 150 Έλληνες ο Ατλαντικός", "Επιζώντες: Μηδέν!" και μετά φυσικά η γλαφυρή παρουσίαση της λίστας των επιβατών...

....ναι, πράγματι ήταν η πτήση του Άγγελου.

Παρέμεινε βουβός μπροστά στην οθόνη για ώρες, μέρες, παραμελώντας οτιδήποτε άλλο.

Δεν βγήκε απο το σπίτι.

Δεν απάντησε σε κανένα τηλέφωνο απο φίλους που είχαν ακούσει τι έγινε και ανησύχησαν.

Δεν απάντησε καν στο θυροτηλέφωνο, μέχρι που η πιο καλή του φίλη έβαλε τη σπιτονοικοκυρά να της ανοίξει και τον βρήκε σε κατάσταση πλήρως κατατονική.

Τον τάφο πήγε να τον επισκεφτεί μόλις δυο βδομάδες μετά την κηδεία. Δεν ήθελε να τον δει κάποιος συγγενής και να έχουν περαιτέρω δράματα, ούτε να καταλάβουν την φύση της σχέσεως με τον νεκρό όταν έβλεπαν οτι έκλαιγε πιο πολύ απο τη μάνα του.

Όταν είδε την φωτογραφία με τον Άγγελο χαμογελαστό μέσα στο κουστούμι απο την ορκομωσία του και δίπλα το λιβάνι και τα φρέσκα λουλούδια, επιτέλους ξέσπασε.
Έπεσε πάνω στην πλάκα και άρχισε να την χτυπάει, μέχρι που οι γροθιές του μάτωσαν...

"Μπάσταρδε...!" φώναξε, και στα χείλη του ήδη γευόταν τα δακρυά του. "Έλεγες οτι δε θα κρατήσει για πάντα... δεν είπες οτι δεν θα κρατούσε καθόλου!"


************************************************************************


Ο Άγγελος βρισκόταν σε έναν τόπο όπου περπατούσες πάνω στη λήθη. Ήταν ντυμένος με κάτι θολό και απροσδιόριστο και κοιτούσε μια στρογγυλή οθόνη που έβγαινε απο το πουθενά. Έδειχνε τον Γιάννη του σε όλες τις δύσκολες στιγμές που περασε απο εκείνη τη μέρα στο αεροδρόμιο, και τελείωνε στο τώρα, με τον Γιάννη ανάμεσα σε μάρμαρα και τα χεράκια του ματωμένα. Και είχε πάντα τόσο μαλακά χέρια...

"Με χρειάζεται", είπε και απο τα μάτια του έπεσαν δύο δάκρυα απο κεχριμπάρι. Άπλωσε το χέρι και άγγιξε το πρόσωπο του Γιάννη στην οθόνη. Για κλάσματα του δευτερολέπτου του φάνηκε πως εκείνος τον ένιωσε, ανταποκρίθηκε και ο πόνος του μειώθηκε κατά ένα απειροελάχιστο ποσοστό.

Απο πίσω του άκουσε τη φωνή του Δημιουργού.

"Η ζωή σου δεν ήταν υπόδειγμα αρετής, αλλά δεν έχει σημασία. Έδωσες αγάπη, έδωσες στοργή, τρυφερότητα, πίστη, ζωή. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να πονάς. Πως θες να ανταμοιφθείς;"

Οι λέξεις δεν ειχαν σημασία εδώ, τα πάντα ήταν μουσική. Μιλούσε ακόμα, μόνο και μόνο γιατί δεν είχε συνηθίσει πλήρως την αλλαγή. Η απάντηση του ήταν ήδη γνωστή, γι αυτό πριν ακόμα αρχίσει να την εκφράζει, τα μεγαλοπρεπή φτερά είχαν αρχίσει να φυτρώνουν στην πλάτη του.
"Θέλω να είμαι εκεί γι αυτόν, όπως είναι δυνατόν. Θέλω να τον προσέχω, να τον φροντίζω, να του ψιθυρίζω στον ύπνο του, να του χαμογελάω στα ονειρά του για να παίρνει κουράγιο. Να τον βοηθήσω σιωπηλά και αόρατα να ξεπεράσει την οργή και τον πόνο, να προχωρήσει με τη ζωή του, να βρει την ευτυχία. Θέλω να είμαι πάντα στο πλάι του και να τον φυλάω." είπε στον Δημιουργό και δυο στάλες απο κεχριμπάρι χάθηκαν στην αέναη λήθη κάτω απο τα πόδια του.

"Τότε έτσι θα γίνει" είπε ο Δημιουργός. "Είσαι σίγουρος όμως οτι αυτό είναι που θέλεις; Ξέρεις για πόσο καιρό θα το κάνεις αυτό;" τον ρώτησε, ίσως ρητορικά.

Ο Άγγελος κοίταξε το πρόσωπο του Γιάννη που τρεμόπαιζε στην οθόνη, το άγγιξε με τα φτερά του σαν να του έδινε ένα νοητό χάδι, και μετά γύρισε το κεφάλι του προς τον Δημιουργό και του χάρισε το πιο γαλήνιο χαμόγελο που υπάρχει.

"Για Πάντα."

Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Η αναγούλα πολεμά το AIDS





Διαβάζοντας το καινούριο ποστ του εξαίρετου ιατρού,
για να μην πω του σύγχρονου αυτού Ιπποκράτη...
..Ιπποκράτη είπα;; Ασκληπιού πείτε καλύτερα
μα και μεγάλου θαυμαστή μου,Mad, βρήκα την αφορμή να ανεβάσω την καιρό τώρα ξεχασμένη σε κάποιο φάκελο του υπολογιστή(μαλακίες σας λέω, στο desktop τα είχα πεταμένα εδώ και μήνες) γαλλική καμπάνια κατά του AIDS.
Πολύ έξυπνη η ιδέα της φωτογράφισης κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Μίνιμαλ διακόσμηση του χώρου, με το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί στο χώρο,
η στυλιστική επιλογή της δεσποινίδας προσεγμένη απο το φόρεμα μέχρι το αξεσουάρ στον καρπό
και ακόμα περισσότερο το outfit του κυρίου στον οποίο αρέσει το βρώμικο σαίκς στην κυριολεξία(παρατηρήστε στην μαύρη πατούσα).
Βέβαια αυτό το "άνθρωποι-έντομα, άνθρωποι-αρθρόποδα" είναι λίγο creepy και μου σηκώθηκε η πέτσα, οι ρώγες και ότι άλλο δύναται να σηκωθεί πάνω μου.......καλέ την τρίχα στο κεφάλι εννοώ!!(τις άλλες ναι τις ξυρίζω)


Στην αντίστοιχη ελληνική καμπάνια προτείνω στους υπεύθυνους(αν υπάρχουν) να υιοθετήσουν ένα όμοιο concept με ειδοποιό διαφορά όμως τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που για πέντε μέρες θα ήταν σκορπιός στο ζώδιο και της συζύγου αυτού Μαρίκας στο ρόλο της γυναίκας αράχνης.
ΟΗ MY GAWD!!!!!
Τώρα που παρατηρώ τις είκονες δεν ξέρω ποιό θα ήταν πιο φρικιαστικό.
Να κάνει ο Μητσοτάκης bottom ή η Μαρίκα γλειφομ0ύν1;;Ίου!!!
Καλημέρα και καλή όρεξη!!!

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Η Ώρα Του Παιδιού

Eπειδή σιχάθηκα να βλέπω 5 μέρες το ίδιο ποστ ψηλά-ψηλά εδώ πέρα (κι ας με τιμά ο αγώνας σας για να ψηφίσετε ποιος θα είναι το παρανυφάκι μου-προς το παρόν προηγείται η Monica!), είπα να ανεβάσω κάτι κι ας είναι special κονσέρβα edition!

Eξάλλου κάπως πρέπει να γεμίσει ο χώρος μέχρι το Σάββατο, όποτε και [shameless plug] θα αναρτηθεί το μίνι-διηγηματάκι "Ποτέ Μη Λες Για Πάντα"![/shameless plug] Όταν ανέβει και αυτό το τελευταίο one-shot, θα μπορέσω να ξεκινήσω την επική σειρά "Miss Kitty Diamond: Drag Queen From Hell!" την οποία ανυπομονώ να διαβάσετε!

Ξεκινάμε με ένα απαγορευμένο στις χώρες εκτός Ιαπωνίας απόσπασμα απο τα πολυμισημένα μας "Πόκεμον", όπου έχουμε την πρώτη ξεκάρφωτη εμφάνιση... τραβεστί, στο πρόσωπο του James της αγαπημένης Ομάδας Πύραυλος! :-P



Για συνέχεια έχουμε ένα εκνευριστικά κολλητικό τραγουδάκι απο την Ισλανδικής καταγωγής παιδικό καρακιτσάτο έπος "LazyTown"! Aκούστε το χωρίς περιστροφές (και το σκανδιναβικό γκομενάκι στα γαλάζια πρέπει να είναι πολύ καλό κάτω απ'όλα αυτα τα ρούχα...!)



Για φινάλε, ο αξεπέραστος Eric Cartman του South Park αντιμέτωπος με την ζητιάνα γάτα του...Σουλίτσα, σου θυμίζει τίποτα? Προσέξτε την ατάκα της μαμάς!

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Η Έλενα Βασιλάκη και ο Mr.Εθνικά Μπούτια σας εύχονται Καλή Πρωτομαγιά!




Τώρα που μπήκε ο Μάης και άνθισαν τα λέλουδα, μου ήρθε στο μυαλό κι άλλη έγνοια για τον γάμο μου, που ολοένα και πλησιάζει...

Κουμπάρα (έστω απο δεύτερο χέρι) βρήκαμε, αλλά παρανυφάκι ποιόν θα βάλω?!?!?

Κι εδώ είναι που μετράει η γνώμη του κοινού: ΕΣΥ, αγαπητό θύμα που διαβάζεις αυτή την αγγελία μετα μουσικής by Helena Vassilakis, θα αποφασίσεις για πάρτη μου!
Εγώ απλά παραθέτω τους υποψήφιους, και η ψήφος σου θα κρίνει τον τυχερό που θα κρατήσει την άκρη στο δια χειρός Vera Wang νυφικό μου!

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής...

Kenny
Pros:
Του αρέσουν πολύ οι γάμοι και του πάνε πολύυυ τα λευκά, οπότε θα πηγαίνει ασορτί με το μοτίφ του γάμου.
Cons: Είναι γαλατάς στο επάγγελμα. Μήπως θέλουμε κάτι πιο classy για τον V.I.P. γάμο μου με τους 1500 καλεσμένους?
Kyle + Stan
Pros: Είναι 2 ελεύθερα αδέρφια που θα κάνουν και κράχτη για τις ανύπαντρες καλεσμένες που θα λυσσάξουν να πιάσουν την ανθοδέσμη και να τους κοιτάξουν με νόημα!
Cons: Είναι σιαμαία αδέρφια, ενωμένα κωλομέρι με πλευρό. Μάλλον δεν θα περπατάνε και με μεγάλη χάρη κρατώντας τα πέπλα μου!
Eric C.
Pros: Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θα φέρει extra celebrity status στον ταπεινό μου γάμο που κατα τ'άλλα θα είναι σε κλειστό φιλικό κύκλο.
Cons: Μικρός ήτανε ένα γομάρι με βουλιμικές τάσεις, δεν πιστεύω να ξεσπάσει στην γαμήλια τούρτα πριν καν την κόψουμε!
Edilson Nascimento
Pros: Ε, τι να λέμε τώρα... σε αυτό το blog ο Edilson και η μπανάνα του έχουν πάρει θρυλικές διαστάσεις!
Cons: Υπάρχει παρελθόν με το παληκάρι... βρε λες να ζηλέψει ο γαμπρός?
Monica Bellucci
Pros: Είναι απο τις πιο καλές μου φίλες (παίζαμε κουμ-καν τα καλοκαίρια στην Τοσκάνη), βάλε και το celebrity status που λέγαμε...άσε που, για πρώτη φορά, μιας και θα κρατάει το νυφικό, θα έχει την ευκαιρία να δει την πλάτη μου! Μουχαχαχα!
Cons: Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κοιτάνε όλοι εκείνη αντί για την πραγματική σταρ της ημέρας...εμένα!!!
Marco Dapper
Pros: Ίσως ο πιο αξιαγάπητος "θαμώνας" σε αυτό το blog...
Cons: Αν μπορείτε, βρείτε μου ένα!

Αααα! Και πάρτε και μια ιδέα απο το τί είδους χορογραφία σκέφτομαι για την δεξίωση... θα το πω και στη Σούλα να δω πως της φαίνεται.