Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Ανταπόκριση απ'το Δαφνί




-Eκπλαγήκατε? Νομίζατε οτι τα είχα φτύσει?
Ή μήπως οτι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιούργησε η κυβέρνηση στο εξωτικό Δαφνί δεν θα περιλάμβαναν ένα μικρό internet cafe για τους...θαμώνες?

Αυτή η κάργια η μάνα της Σούλας μου έριξε δηλητήριο στο ποτήρι, και πάνω στο όλο τζέρτζελο (-Χριστέ μου, "τζέρτζελο", τι κοινότατο λεξιλόγιο μου κόλλησε η διαρκής συναναστροφή με την Καρδιτσιώτισσα) με πέρασαν για τρελλή και με έκλεισαν σε αυτήν εδώ την πολυτελέστατη κλινική. Aλλά μην ανησυχείτε, λιγοστοί μου θαυμαστές, θα έχετε νέα μου απο εδώ μέσα μέχρι να έρθει η πολυπόθητη δίκη που θα με απελευθερώσει (ακόμα περιμένω ανακοίνωση της ημερομηνίας).

Μου άρχισαν και treatment με νέα φάρμακα σήμερα. Πρώτη φορά που παίρνω Xanax και είναι με χαρτί γιατρού! Πρέπει να το νομιμοποίησαν, σαν το χασίς ένα πράγμα. Κι απο τότε, φίλοι μου, βλέπω τα πράγματα πιο ρόδινα! Ήδη βρήκα έναν λόγο για να μείνω εδώ μέσα, και ακούει στο όνομα Σβεν!

Ο Σβεν είναι ένα ξανθός Σουηδός που έχουμε εδω πέρα στο Δαφνί. Έκανε τουρισμό στη Σαντορίνη όταν τον κατήγγειλαν διάφορες ντόπιες στην αστυνομία για κακοποίηση. Τελικά συνελήφθη αλλά αποκαλύφθηκε πως το μόνο του πρόβλημα ήταν οτι ήταν λίγο πιο βίαιος απ'ότι έπρεπε στο κρεββάτι... Τελικά τον έφεραν εδώ για παρακολούθηση...


-Αλλά εμείς οι στερημένες οι δόλιες είμαστε που καταντάμε να κάνουμε την παρακολούθηση!

-Στέλλα μου, μη με διακόπτεις όταν κάνω αφήγηση in retrospect!

-Να χέσω εγώ μια αφήγηση, όλο μιλάς απο το ξεκίνημα και ακόμα δε με έχεις συστήσει!
-Ναι...οκ. Απο εδώ η Στέλλα, η συγκάτοικός μου στο μαξιλαρένιο δωμάτιο. Αφού η Σούλα άρχισε να προσθέτει ολόκληρο καστ απο δευτερέυοντες χαρακτήρες στο blog, γιατί όχι κι εγώ?
-Γι αυτό σε κρατάνε μέσα μωρή, επειδή έχεις αυτή την παρανοική ιδέα οτι είσαι χαρακτήρας σε μια ιστορία και οτι μπορείς κατα βούληση, πλήσιάζοντας εμένα, να με προσθέσεις σε κάποιο καστ! Κλείστο τώρα γιατί έχουμε να πάμε να φάμε τα μαλλιά αγγέλου μας...Πάμε και θα είναι και ο Σβεν εκεί. Του έχουν σφίξει τον ζουρλομανδύα και διαγράφονται οι γραμμωμένοι του μύες...! Ααααχ κόλαση σου λέω!
-Καλα. Πάμε. Σας αφήνω για τώρα, πάω να θρέψω στόμα και μάτια.
-Γιατί μάτια, καλε? Καρότα θα φάμε??
-Άστο....! Πάμε και σας αφήνω και ένα τραγουδάκι που δείχνει τι ξυπνάει μέσα μου ο Σβεν όποτε τον χουφτώνω εκμεταλλευόμενη το οτι δε μπορεί να μου απλώσει χέρι.

4 σχόλια:

Mirela and Soula είπε...

Ού να μου χαθείς τσόκαρο!!
Αυτό είναι μωρή το post για την υπερθέρμανση του πλανήτη που είπαμε οτι θα έκανες;;

Soula

Mirela and Soula είπε...

Μα εσύ απο τι νομίζεις οτι προκαλείται η υπερθέρμανση του πλανήτη...?

...απο τον Σβεν, όταν εκείνος σκύβει να πιάσει το σαπούνι στο unisex ντους!

Mirela

orestis είπε...

Σούλα μου κουράγιο!!!

Πλανητικό το θέμε είπαμε!!!

Μιρέλα, καμιά φωτογραφία του Σβεν παίζει;

Strahd είπε...

O λαός απαιτεί φωτογραφία από τον Σβεν. Μα Μιρέλα μου κι εσύ στο Δαφνί σε χώσανε; Λίγο έλειψα και έγινε της π**τάνας εδώ... Τσκ τσκ τσκ.