Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Οι Γαμπροί της Συμφοράς

Aγαπητο ημερολόγιο,

σήμερα ο Σβεν κι εγώ πήραμε άδεια απο το Ίδρυμα ωστε να πάμε να παραλάβουμε τον δίδυμο αδερφό του, τον Ulf απο το αεροδρόμιο. Η χοντρή κυρία στη reception δίσταζε να μου δώσει το οκ (έλεγε οτι μόνο ο Σβεν χρειαζόταν να πάει, γιατί να πάρω κι εγώ άδεια?) αλλά την εκβίασα οτι αν δε μου δώσει το χαρτί θα βάλω την κολλήτή μου τη Σούλα να με επισκέπτεται κάθε μέρα κι έτσι έβγαλε το σκασμό και προθυμοποιήθηκε να μου δώσει ολόκληρη τη βδομάδα ελεύθερη, αλλά εγώ δεν ήθελα. Μου αρέσει πολύ στο Ίδρυμα, βλέπεις.

Είχαμε πολλές ώρες ελεύθερες μέχρι να πάμε στο αεροδρόμιο, οπότε αποφασίσαμε να περάσουμε όμορφα! Πήγαμε να δούμε λοιπόν το τροχόσπιτο που μου έγραψε η Σούλα. Ήταν πραγματικά υπέροχο! Ένα τροχόσπιτο-hacienda στο Πόρτο Ράφτη με ιδιωτική πισίνα και γήπεδο τέννις! Αμέσως βγάλαμε τα ρούχα μας και βουτήξαμε στην πισίνα με το σλιπακι του ο Σβεν και με τα Victoria's Secret εγώ. Για να γιορτάσω τη στιγμή τον έβγαλα και μια φωτογραφία, την οποία κρύβω σε αυτήν σου τη σελίδα για τις στιγμές που θα χρειαστώ κάποιο οπτικό ερέθισμα σε κάποιο παιχνίδι με τον Mr.Pointy (τον δονητή μου), τον οποίον προς το παρόν δε χρειάζομαι γιατί με τακτοποιεί ο μικρός Viking του Σβεν μου.






Μετά απο μερικές ξένοιαστες ώρες στο νέο μας τροχόσπιτο, όπου μπορεί να έμεινα έγκυος ή όχι, ανάλογα με το αν θα θυμηθώ να πάρω το "χάπι της επόμενης ημέρας" αύριο το πρωί (το σημείωσα στην ατζέντα μου να μην το ξεχάσω), πήγαμε στο αεροδρόμιο να παραλάβουμε τον δίδυμο αδερφό του Σβεν. Εκεί ξεχάστηκα για αρκετές ώρες στα Duty Free, όπου ο Σβεν μου αγόρασε διάφορα καλούδια για να με καλοπιάσει που πήδηξε την κολλητή μου τη Σούλα (με διαβεβαίωσε όμως οτι ήταν ψόφια στο κρεββάτι-στο θάμνο, whatever!). Μου αγόρασε και ένα δαχτυλίδι Μπομπ Σφουγγαράκη με το οποίο μου πρότεινε να αρραβωνιαστούμε...! Εγώ περιχαρής και δακρύζουσα του είπα "I Do" και έβαλα κάτι περαστικούς Γιαπωνέζους να μας βγάλουν τις φωτογραφίες του αρραβώνα.

Σε εκείνο το σημείο μας βρήκε και ο ταλαιπωρημένος μέλλοντας κουνιάδος μου, τον οποίο ξεχάσαμε να πάρουμε απο το τελωνείο και ήρθε να μας βρει μόνος του. Ευτυχώς δεν έψαχνε πολύ, μόνο 2 ωριτσες! Εμείς τον καλωσορίσαμε, τον φιλήσαμε σταυρωτά και τον βάλαμε σε ένα ταξί που θα τον πάει πακέτο στο σπίτι της Σούλας, της τον είχαμε τάξει βλέπετε και για να γίνει καλύτερα το κονέ η Σούλα προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει επ'αόριστον...!

Φτάνοντας πίσω στο Ίδρυμα, μου ήρθε μια φλασιά. Έτσι, ρώτησα τον Σβεν:

-Σβενάκο μου, ξέχασα να σε ρωτήσω! Εσύ και ο αδερφός σου ο Ulf είστε ομοζυγωτικά δίδυμα?
-Ochi, min älska, igo ke o Ulf imaste didima alla de miazoume...! Echoume vgi apo diaforetika ovaries, you know?
-Αχ αγάπη μου, και καλά το πρόσεξα εγώ οτι έχετε διαφορετικά μάτια...! Ελπίζω να μην χαλαστεί η Σουλίτσα μου απο αυτό...! Θέλω πάρα πολύ να γίνουμε συννυφάδες...!!!!





Φιλάκια πολλά,
Μιρελάκι!<3>

5 σχόλια:

ethanandthecity είπε...

αυτός ο Σβεν πρέπει να είναι πολύ γλυκοτσούτσουνος, εγκρίνω το γούστο σου. Ο δε Ulf μοιάζει σαν το μέλος που θα απέρριπταν οι Metallica. Θα καλοπεράσει η γλυκιά σου φίδη......

Nagini είπε...

Καημένη Soula, τι σου 'μελε να πάθεις... :P

Ανώνυμος είπε...

έτσι μου ερέσει κορίτσια, να σας βλέπω αγαπημένες. και πάνω απο όλα φιλόξενες, χρειάζονται τα ζεστά σας μπουτιοαγκαλιάσματα, είχαν ξεπαγιάσει τα καυμένα στο χωριό τους. να δεις που το brother swan θα την κουρέψει τώρα την καούκα.

Estrella_ είπε...

Παντού τρίχες έχει αυτός ;

Soula είπε...

Μην ανησυχείτε.Θα τον κάνω εγώ αγνώριστο.Να θυμηθώ μόνο να πάρω ένα τηλεφωνάκι τη φίλη μου τη Νατασούλα να μου δώσει το κινητό του πρώην άντρα της.Σ'αυτήν έκανε καλή δουλειά απ'ό,τι βλέπω..
ε,κι αν δε στρώσει η κατάσταση, δεν είμαι υποχρεωμένη να τον κρατήσω...