Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΑΙΣΧΟΣ!!



Το σκουλίκι αυτό λέγεται Παναγιώτης Κυριακου(δεν ξέρω που τονίζεται και στ'@ρχιδια μου κι όλας!).Για λεπτομέρειες δείτε το video...

Αναρωτιέμαι αν αυτή η συμπεριφορά δικαιολογεί τη διαγραφή του απο το Πανεπιστήμιο.
Αυτά είναι τα e-mails της Γραμματείας της σχολής του και του Φοιτητικού συλλόγου του τμήματος.Σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να διαμαρτυρηθεί...

fme@aegean.gr

FoititikosSyllogos@fme.aegean.gr,

Το πιο εξοργιστικό είναι οτι αφού έχει κάνει τη μαλακία, γελάει κι όλας.

Άντε στο διάολο!Συγχίστηκα νυχτιάτικα...

16 σχόλια:

ethanandthecity είπε...

για πολύ ξύλο. αι σιχτιρ

testsd1222 είπε...

polu krima..... tetoia zwa foithtes exoume stin ellada.

lo-li είπε...

ΕΕΕΕΛΕΕΟΟΟΟΣ..ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ Μ@@@@@@ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ..ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΑ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΤΑ...B-|

(και είμαι και χιώτισσα!)

Soula είπε...

@lo-li & modus vivendi
Αυτός αγάπες μου δεν είναι χιώτης.Κύπριος είναι!!!Μπαίνουν στα ελληνικά Πανεμπιστήμια απο την πίσω πόρτα(τπτ το πονηρό σ'αυτή τη φράση..)και τώρα εγώ πρέπει να δεχτώ οτι κατα κάποιο τρόπο είμαι συνάδελφος με αυτό το τέρας(φοιτητής/τρια γαρ).

Mirela είπε...

Παρόλο που δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια για τα σκυλιά (παιδικά τραύματα, βλέπετε), πιστεύω θα πρέπει να δεχτεί μεγάλες κυρώσεις αυτο το μ*****στήρι που όχι μόνο κάνει την παπαριά του, αλλά χαίρεται κι απο πάνω και το δημοσιεύει και παντου περιχαρής...

...τι να πεις...!

Sakafiora είπε...

Enistamai. Apo tis cult persones leipei h theikh Patsioura !

Sakafiora

g for george είπε...

Χθες μόλις έμαθα για το συμβάν. Λινκ του βίντεο βρήκα παντού στο νετ. Δεν το έχω δει ακόμα και ούτε πρόκειται. Νομίζω πως θα αρρωστήσω αν το δω.

Ο τύπος χρειάζεται διαγραφή από το πανεπιστήμιο ή τουλάχιστον έναν χρόνο εθελοντική εργασία σε φιλοζωική οργάνωση. Ή κάτι...

Το ξύλο που πρέπει να φάει δεν το αναφέρω διότι εννοείται.

Soula είπε...

@Mirela μ'αρέσει που έβαλες αστεράκια στο "μαλακιστήρι" αλλά την "παπαριά" την έγραψες κανονικά...

@sakafiora όπως είπα και στο post τότε που έβαλα το poll δε μπορούσα να τους συμπεριλάβω όλους γιατί θα ήθελα ρόλο τουαλέτας για να τους χωρέσει.Η ψήφος σου πα'όλα αυτά καταχωρήθηκε.

@george καλύτερα να μην το δείς.Να ακούς το κακόμοιρο σκυλί να ουρλιάζει και ο ηλίθιος να γελάει...Δε θέλει ξύλο.Γ@μήσι και ξύλο θέλει!

Estrella_ είπε...

Κομπλεξικό ανέραστο υποκείμενο.
Βάζω στοίχημα οτι η χουφτα του είναι ο καλύτερός του φίλος.
Βλήμα.

Neverlandean είπε...

Διπλή αηδία μία από το συμβάν και μία από την οργή της Μάρας Ρουσοπούλου.

Sousou Delatroba είπε...

Αγαπητή κυρία Σούλα,

Ελλείψει ειδικής νομοθετικής διάταξης που να αναφέρεται στην κακοποίηση ή θανάτωση ζώων με χρήση φόλας, αμφιβάλλω αν ο καθόλα απαράδεκτος φοιτητής που πρωταγωνιστεί στο βίδεο θα τιμωρηθεί.

Μακάρι να γνώριζα κάποιον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου να εισηγηθώ ώστε να μην πάρει ποτέ πτυχίο το κωλόπαιδο.

Συμπαθάτε με που βρίσκω τη σοβαρότητά μου αλλά η περίστασις το απαιτεί,
Σουσού

Soula είπε...

Αλοίμονο καλή μου Σουσού(μου επιτρέπεις τον ενικό ελπίζω.Αν όχι, το λες).Εδώ βρήκα τη σοβαρότητά μου εγώ ο κλόουν!
Αυτό για τη νομοθετική ρύθμιση το έψαξα κι εγώ στο Ελληνικό Σύνταγμα και(όπως είπα και σε ένα σχόλιο στο blog του αγαπητού Modus Vivendi) δεν ανεφέρεται πουθενά κάποιο δικαίωμα των ζώων.
Ντροπή!

Sousou Delatroba είπε...

Αγαπητή κυρία Σούλα,

Καταρχάς δεν έχω πρόβλημα με τον ενικό καθώς τη δακτυλογράφο μου και εγώ συχνάκις την αγνοώ. :)

Για το θέμα της κακοποίησης ζώου δεν υπάρχει νόημα να ψάχνετε στο σύνταγμα. Ο νομοθέτης θεωρεί τα ζώα πράγματα και ως εκ τούτου δεκτικά προστασίας μόνο σε περίπτωση που αποτελούν προϊόν ιδιοκτησίας. (Τα πράγματα δεν έχουν δικαιώματα)

Επειδή δε δεν υπάρχει κάποια διάταξη στον ποινικό κώδικα που να ορίζει την κακοποίηση ή θανάτωση ζώου ως ποινικό αδίκημα, το ενδεχόμενο δίωξης καθίσταται απίθανο.

Υπάρχει μόνο ενδεχόμενο να αιτηθεί κανείς χρηματική αποζημίωση για καταστροφή ή φθορά πράγματος. Και ο αιτών δεν μπορεί να είναι παρά ο ιδιοκτήτης και μόνο. Περί αδεσπότων ουδείς λόγος.

Όταν μου σκότωσαν τη Ρούθ και τον Αρθούροτα, έπρεπε να το ψάξω. Καταλαβαίνετε,
Σουσού

Sousou Delatroba είπε...

14ο σκόλιο, αμιγώς αντιγκαντεμιαστικό

Psofofeggaro είπε...

Fisika kai tha diamartirithoume sto panepistimio an ton dioksoun! Tetoia xarismatika atoma ta xriazete i koinonia, tha einai krima na ton dioksoun epidi prosefere koinoniko ergo!!!! (#!@$#@%^%$&&) (<---eironia)
To paliokathiki....
Kai tis proales eixa sizitisi me enan filo mou giati oi gates se koitan les kai eisai etoimos na tis klotsiseis... profanos kati tetoia gaidouria iparxoun polla alla autos kseperase ta oria....
Sto internet kikloforoun kati poli oraia video me skilakia kai germanides(kirios)
Ena tetoio theli ki autos... na ton paiseis, na ton deseis kai na valeis to skilaki na kanei tin....douleia tou...
Na doume meta an tha gelaei...
ai kai sixtir!!!!!!

Giorgio είπε...

loipon prosfata mou eixe erthei 1 mail me to olo thema...eixe kai to onoma tou sugkekrimenou foititi..Esteila kai gw me ti seira mou to mail se kapoious gnwstous-filous (oi perissoteroi ek twn opoiwn einai foitites...) kai apo enan pira tin akolouthi apantisi "de katalava eseis ti rolo varate tora??nomizw pws alloi einai ypeu8inoi na ton synetisoun kai oxi ka8e logis ROUFIANOI.eleos pia " . ti na pw egw twra.me tetoia muala pou skopos gia suntaksi arthrou gia tin prostasia zwwn???