Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

The Bitch Is Back vol.2

3 Γενάρη 2008

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,



Αυτοί οι τρελοΒραζιλιάνοι με έχουνε απαγάγει!!! Απ'ότι κατάλαβα, έγινε κάποιο σοβαρό λάθος στη μεταφορά και αντί να με πάνε πίσω στο Ίδρυμα στο Δαφνί, με φέρανε σε μια τριτοκοσμική φυλακή στο Ρίο (όχι Αχαίας)! Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, με έχουνε κλείσει σε ένα κελί με άλλα 30 άτομα! Τα πατώματα ζέχνουν! Οι τοίχοι έχουν μια ωραία απόχρωση ανάμεσα σε χακί και λαδί και μυρίζουν κάτουρο! Mon Dieu, που είναι οι high class φυλακές της Στοκχόλμης? Θέλω τη μαμά μου...!!! Αλλά αυτή η βρώμα ούτε ένα τηλέφωνο, να δεις που θα έχει πάει εκτακτο "επαγγελματικό" ταξίδι στο Γκστααντ πάλι!

Σε αφήνω τώρα ημερολογιάκι μου γιατί είμαι απασχολημένη...έχω να κλάψω με λυγμούς στο σανιδένιο μου στρώμα μέχρι να με πάρει ο ύπνος...





4 Γενάρη 2008

Dear Diary,



Σήμερα ξύπνησα σε μαύρη απελπισία. Πιστεύω οτι ο μόνος τρόπος να πάρω τα πάνω μου είναι να διαβάσω το γράμμα συγνώμης που μου έδωσε στο χέρι ο πουτάνος και προδότης Σβεν τις προάλλες... ίσως οι κλάψες και οι συγνώμες του γι αυτό που μού'κανε να με κάνουν να νιώσω καλύτερα...το ανοίγω λοιπόν...



Agapiti Mirela,



ti kanis? elpizo na ise kala. Den ine iperoxes i fylakes tis patridas mou? Ime sigur ros oti ixes tin kalyteri antimetopisi eki mesa!

Lipon tha mpo kateythian sto thema mas: ine krima na minoume dyo kseni emis i 2. I Sudixo de sou kratai kakia pou ths kserizoses ta extensions ke tis ta exoses stin proktiki tis kilotita, ke o babas mou pistike na mi sou kani mynisi pou evgales ti lekani kai espases to plyntirio mas me ayti.

Gia na sou apodikso oti den kratao kakia ke na episfragisoume ayto pou exoume emis i dio, se proskalo na ginis i koumpara mas sto gamo mou me thn Sudixo tin alli paraskeyi. Tha xaroume poly na se exoume sto plai mas se mia toso simantiki stigmi.

Ean pali de thes, mporis na mou stilis to tilefono tis kollitis sou ths Soulas? Ekane kalo krevati, tha tin ithela gia koumpara...



Me (adelfiki) filia,

Sven.



Δεν αντέχω ημερολογιό μου, αυτή τη στιγμή ουρλιάζω γοερά! Έχω ξεσηκώσει όλο το κελί.

΄Βλέπω τους συγκρατούμενούς μου να μαζεύονται κοντά μου...χμ... δεν είχα προσέξει οτι και οι 29 τους ήταν άντρες...

Αμέσως μού'ρχεται στο μυαλό κάτι που άκουσα στις ειδήσεις. "Κοπέλα στη Βραζιλία βρέθηκε παράνομα φυλακισμένη στο ίδιο κελί με 20 άντρες, που την κακοποιούσαν και τη βίαζαν επι 40 ημέρες..." Τρείς απο τους επικίνδυνους αλήτες, ο Carlao, o Vinicius και ο Pablo με φτάνουν και με αρπάζουν απο τους αστραγαλους. Πάω να ουρλιάξω αλλά τους σταματάει ο νούμερο 1 εκει μέσα που τον σέβονται όλοι, ο κτηνώδης Pitbull.



Κι εκεί που ανακουφισμένη νομίζω οτι προς το παρόν σώθηκα, τον ακούω να λέει στους άλλους στα πορτογαλικά:

"Αφήστε την κάτω! Πρώτα εγώ και μετά όλοι εσείς!"

Κάπως έτσι λοιπόν τελειώνει η ζωή μου...?

Αντιο, ημερολογιάκι μου...

19 Γενάρη 2008


Η Ροζαρια μου χαμογελάει ευγενικά, δινοντάς μου τα εισιτήρια για Αθήνα στο χέρι.

"Συγχαρητήρια senhora Mirela, γιατρευτήκατε! Στην πειραματική μας κλινική συνήθως οι ασθενείς θεραπεύονται απο τις αρρώστιες της ψυχής πιο γρήγορα, αλλά και οι 17 μέρες που σας πήρε εσάς να στανιάρετε στο γαμ*σι και να σας περάσουν όλα τα ψυχολογικά δεν είναι πολύ πάνω απο το μέσο όρο διαμονής!"

Ένα σαρδόνιο μείδιαμα ξεφεύγει απο τα χείλη μου, καθώς φοράω τα D&G γυαλιά μου, το μπορντώ-μωβ Prada Παλτό μου και τα τακούνια μου χτυπούν ενώ πλησιάζω την έξοδο.

"Obrigada, senhora Rosaria" της λέω και βγάζω τη βαλίτσα μου μέχρι το ταξί.



Απο τα καγκελωτά παράθυρα κρέμονται τα παιδιά και με αποχαιρετούν.

"Adeus Mirelita!" μου φωνάζουν γεμάτοι συγκίνηση.

"Adeus Pitbull, Pablo, Carlao, Vinicius, Marcio, Denilson, Edilson, Rogero, Huanito, και πως-σε-λένε!" τους λέω, ανακουφισμένη που τα D&G κρύβουν τα πικρόγλυκα δάκρυά μου.



Μπαίνω στο ταξί και με επιτακτικό, κρύο και σίγουρο τόνο λέω στον ταξιτζή να με πάει στο αεροδρόμιο. Τέλος οι υστερίες, τα δάκρυα, οι συναισθηματικές αδυναμίες...! Και ο Σβεν..? Τι είναι αυτό? Μάρκα αλλαντικών δεν είναι?



The Bitch is back. And she's back in heat...!!!

10 σχόλια:

oni είπε...

Se parakalw Mirela mou, pes mou ti prepei na kanw gia na me apagagoun k mena ntabrantismenoi Brazilianoi k as me pane opou na nai arkei na staniarw k gw ston idio tomea! Ki apo mena o,ti 8es!

P.S. Ma einai na mh gaygizeis me ton Pitbull? Kolash!

jg είπε...

wellcome back mirela!!!

προς τη Σουλα : kala mwrh, to kanes me ton Sven? Den ntrepesai? (kanonise kana radevou k gia mena)

Mirela mou, eisai poly kyria(kai poutana). auto exw na pw mono.

mahler76 είπε...

Ean pali de thes, mporis na mou stilis to tilefono tis kollitis sou ths Soulas? Ekane kalo krevati, tha tin ithela gia koumpara...


ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΗΑΗΑΗΑΑΗΗΑΑΗΗΑΑΗ γελάω με τον πόνο σου αλλά είμαι λίγο κάφρος I know!!!

revqueer είπε...

Με το pitbull είχαμε συναντηθεί σ' ένα φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωνε η βραζιλιάνικη κυβέρνηση σε συνεργασία με το ελληνικό προξενείο. Πανέξυπνο παιδί.

Mirela είπε...

@oni: να σου πω την αλήθεια, το όλο σκηνικό πρέπει να το κανόνισε η Veronica Carrington-Κούγια με την Ροζάριο... By the way, Πως ήξερες οτι τα sessions με τον Pitbull συμπεριλάμβαναν και γαυγίσματα?!?

@P.O.V of a G , ευχαριστώ πολύ. Όσο για το περιστατικο με τη Σουλα στο οποιο αναφερεται ο τέτοιος, θα το βρεις αν πατησεις το link στην αναλογη φράση του.

@mahler76: Δεν πειράζει χρυσό μου, οι κάφροι είναι η τέλεια παρέα για σκύλες σαν κι εμάς...!

@revqueer: Είμαι σίγουρη οτι η "εξυπνάδα" του είναι το κύριο προσόν του...! LOL

ethanandthecity είπε...

έχετε σκεφτεί να γράψετε Βραζιλιάνικο? :-D

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έναν βραζιλιάνο είχα την τύχη να 'γνωρίσω' και πείστηκα... Δεν είναι φήμες τελικά.

Mirela είπε...

@ethan: τώρα που το λές, δεν είναι κακή ιδέα...όλοι πρέπει να ξεκινήσουν την τηλεοπτική τους καριέρα απο κάπου...!

@bibimydarling: 29 ιδιοκτήτες blogs συνιστουν Bραζιλιάνους!
ΑΥΤΟΙ...ΞΕΡΟΥΝ!

Strahd είπε...

Ακόμα σου κρατάω μούτρα που πήγες Βραζιλία έστω και αν σε αναγκάσαν... Αλλά από την άλλη *α*ατε με κι ας κλαίω είσαι. :P

Nagini είπε...

Πάντως εγώ προσφέρθηκα για κουμπάρα του Sven και της Sudixo... :P