Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Κωλέθρια Σχέση














19 σχόλια:

Unknown είπε...

από το Dna στην παπαρα-τσο και από τον Dylan Rosser στον Adam Bouska, εύγε κοπελιές μου (αν έχω χαρεί για κάτι ξεκινώντας το μπλογκ είναι η διεύρυνση των γνώσεων μου πάνω στο αντικείμενο της φωτογραφίας)
Επίσης αυτή την έβδομαδα θα έχουμε μια κοινή φώτο στις σελίδες μας, μαντέψτε ποιά!

mahler76 είπε...

Εγώ που είμαι παραδοσιακός και τον θέλω τον άντρα με το φυσικό του τρίχωμα τι να κάνω? Ταξίδι στη δεκαετία του 70??

Marvin είπε...

αυτο το νουμερο 8, ουφ ουφ, αερα

Hfaistiwnas είπε...

Ούτε του παπά!!!!! Αμαρτωλοί όλοι!
Με ποιόν να αρχίσω;;; Μεσημεριάτικα... Κολασμένες!!!

Dr_MAD είπε...

Φτου φτου φτου
Ο Θεός και ο Κύριος

Μιρέλα, άντρο ακολασίας το έκανες! Και τι γούστο είναι αυτό (για το κοντό ασπρόμαυρο μιλάω). Πρέπει μου φαίνεται να σου στείλω δικές μου να μου κάνεις αφιέρωμα

Και πάλι φτου σου
(να μη σε ματιάσω)

Jimmy Rose είπε...

@ mahler76: πες τα αγαπητέ... Αμάν πια με αυτά τα ξυρισμένα κορμιά. Ζήτω οι τρίχες! Να πάμε να κάνουμε σαμποταζ στα κέντρα αποτρίχωσης...

@ mirela: σαν το site του ethan το κάνατε. Αν δεν υπήρχαν οι ντυμένοι τύποι, θα νόμιζα ότι μπήκα εκεί.
Άξια πάντως, τα καλύτερα μας μάζεψες. Μήπως να μου στείλεις τον employee of the month (τον πρότελευταίο) στο σπίτι για να τον επιβραβεύσω για την εργατικότητά του?

mahler76 είπε...

@Jimmy Rose
ε μα!!!! νομίζω ήρθε ή ώρα να αναλάβω δραστικά μέτρα.

Sound Of Freedom είπε...

Πόρνιος δεσμός! Θα μπορούσε να μπει κ αυτός ο τίτλος! Ωραία τα μωρα, πολύ ωραία!

Mirela είπε...

@ethan: Θα έχουμε κοινή φωτό? Η λογική μου λέει οτι θα είναι Chond (Τσοντ) White, αλλά η διαίσθηση μου λέει οτι θα είναι ο οργασμικός Edilson Nascimento!!! LOL πρέπει να συννενοηθούμε ωστε μια μέρα να βάλουμε ακριβώς τις ίδιες φωτό και να τους τρελάνουμε όλους!!!

@mahler: καλέ μου αρέσει κι εμένα η τριχούλα! Απλά έτυχαν πιο πολλά άτριχα αυτή τη φορά, άσε που τα μισά τριχωτά μας δείχνουν κώλο και δεν το καταλαβαίνουμε...!

@marvin: το παλλουκάρι στην πολυθρόνα λες? Είναι ο ΙταλοΒραζιλιάνος (ΘΕΕ ΜΟΥ! Τι συνδυασμός!!) Rafael Branciforti. Ψαχτον στο Google και η ασφυξία είναι εγγυημένη!

Mirela είπε...

@Hfaistiwna: Καλά το πες! ΚΩΛΑΣΜΕΝΕΣ!!!

@mad: Σιγά καλέ, με γέμισες χλέπες!!! όταν λές "ασπρομαυρο", εννοείς τη δεύτερη φωτό έτσι? Η αγαπημένη μου εδώ και καιρό...αααααχ

@jimmy rose: αμέ, θα στον στείλω, αφού delivery κάνει! θα πρέπει να παραγγείλεις απο το merchandise του blog μας που θα ανέβει στο e-shop που θα ανοίξουμε σε λίγες μέρες (με butt plugs και τέτοια) για να σου φέρει κι αυτός το special package του...!

@Μπέμπη: Damn you, σκέφτηκες καλύτερο τίτλο απο μένα!!!!!!

Jimmy Rose είπε...

@ mahler76: μαζί σου και εγώ.

@ mirela: τότε θα αγοράζω κάθε μέρα. Άντε, γρήγορα.

jg είπε...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nikisot είπε...

slourp

Equilibrium είπε...

Μάλερ, οπότε επιλέγουμε τον τελευταίο που χει και λίγο χνουδάκι στο ποπάκι!

Psofofeggaro είπε...

tora ego ti na po.... i kapoio provlima exo i eimai ontos lesvia afou de mou kanoun kamia aisthisi oute kai autoi oi kirioi gia na min po oti me apothoun kiola (oxi kala ta eipate kirioi mou, kai kamia trixoula kali einai ai sixtir pia!) Eleos re koriitsia kana fisiologiko antra de tha doume pote?

Mirela είπε...

@Equilibrium: Έτσι, έτσι, για να μη λέτε οτι δεν υπάρχει ίχνος τρίχας!!

@valitsaki: Σε απωθούνε? ΌΛΟΙ-ΌΛΟΙ??? Ε οκ, αμα θες την επόμενη φορά να είναι "guy next door" project θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...

If...ιγένεια είπε...

αχαχαχαχαχ! τι τίτλος..

Strahd είπε...

Φιλενάδες τρομερά τα παιδιά. Πότε πάμε Βραζιλία είπαμε;; :P

Κυρά Κατίνα είπε...

Άχου μού τα! Τι όμορφα λεβεντόπαιδα ήνε αφτά; Στον κερό μου ΄τετια πραγματά ήταν ανεπίτρεπτα, κε μεταξί μας κορίτσια... Έτσι ήνε ο ανδρας ος σοστος. Κε μπορη μπροστα στης φιλες μου να τα κατακρινο, αλα μενα μαρεσουν πολη. Βλεπης, δεν ηνε ολες προσεφτικες σαν κε μενα. Αφου βλεπουν το κομπγιουτερ κε με ρωτανε αν πιανη αντενα με την μενεγακη. Η προτη φοτογραφία με θιμιζη τον Σπυρούκο μου. Έτσι τον έπιασα μια μέρα, με της φράουλες, όταν γίρισα νορίτερα από την λαική, κι ένα άλο ζαβο κάτι έκαμνε ανάμεσα στο ποδια του. Όχι πος δεν ξερο τι εκανε... αλα ημε κυρία εγό κε δε θα το πο. Φιλιά μου καλά μου κορίτσια. Θα περνάο συχτά από τιν παρε σας να τα λεμε.

Α! ξέρο να λεο κε το φλιντζάνι κε θα σας τα λεο όλα.
Α! κε η μενεγακι τορα ηνε στον αλφα, εφιγε από τον αντενα.