Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S01E01


"Θα δείτε, κύριε Νούσιε, το σπίτι αυτό είναι εκπληκτικό, πραγματικά πουλιέται απο μόνο του... το μόνο πρόβλημα είναι ο τρόπος πληρωμής" είπε η μεσήλικη μεσίτρια ενώ ξεκλείδωνε τη βαριά πόρτα με ένα χαμόγελο ανυπομονησίας.

Ο Άκης την ακολούθησε μέσα στην εντυπωσιακή βίλλα προσπαθώντας να πατήσει με το δεξί πόδι πρώτα ενώ η απόσταση και ο ρυθμός που περπατούσε ευνοούσαν το αριστερό. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουρδουκλωθεί και να κάνει ποδαρικό σε αυτό που ήλπιζε να γίνει το νέο του σπίτι με τη μούρη.

"Τζίζας Κράιστ!!!" φώναξε η μεσίτρια κι έτρεξε να τον βοηθήσει να σηκωθεί. "Σας διαβεβαιώνω, το πάτωμα δεν έχει ανωμαλίες, μόνος σας πέσατε!" του'πε καλού-κακού, για να μπαλώσει την κατάσταση.

"Το ξέρω κυρία Αντωνία." της είπε. "Είμαι λίγο ατζαμής, είναι η αλήθεια... έχω ματώσει καθόλου;" την ρώτησε, μοστράροντάς της την απολλώνια μουρίτσα του.

"Όχι, όχι, ευτυχώς, κρίμα να χαλάσει τέτοιο μουτράκι! Και να με λές θεία Αντωνία, το "κυρία" με κάνει κι αισθάνομαι... τόσο γριά! Αλήθεια, πως κι ένα τόσο όμορφο και νέο παληκάρι σκοπεύει να ζήσει μόνο του σε τόσο μεγάλο σπίτι;"

"Νεόπλουτος!" απάντησε γελώντας. "Μόλις κέρδισα ένα τεράστιο ποσό στο νέο παιχνίδι του Αρναούτογλου, ξέρετε, εκείνο όπου κερδίζεις λεφτά τρώγοντας αηδιαστικά πράγματα; Το επεισόδιο θα παιχτεί την μεθεπόμενη Παρασκευή."

"Μπράβο, μανάρι μου! Άντε, μακάρι να έχεις κερδίσει αρκετά γι αυτό το σπίτι, γιατί δυστυχώς πουλιέται χωρίς δόσεις και με τα λεφτά στο χέρι... η εταιρία μας θα χρειαστεί να κλείσει σύντομα και γι αυτό σου το δίνουμε σε τιμή ευκαιρίας, με έκπτωση 6,66% στην κανονική τιμή! Aλήθεια, τι χρειάστηκε να φας για να κερδίσεις τα λεφτά...;"

"Εεεε, ας πούμε οτι...ο κύριος Αρvαούτογλου βρήκε τρόπο να χρησιμοποιήσει την Κλάρα την αγελάδα και στο νέο του show!" ήταν η όχι και τόσο κρυπτική απάντηση του Άκη.

"Α, ωραία, πάμε στην τουαλέτα να ξεράσω, να σου δείξω τι απίστευτο κελεπούρι είναι αυτή η κατοικία ξεκινώντας με το πόσο ισχυρό είναι το καζανάκι...!" είπε η μεσίτρια, με περίσσιο τακτ.

Και πράγματι, με μια γρήγορη ξενάγηση στη βίλλα Παστίτσιο, ο Άκης είδε οτι ήταν μια υπέροχη ευκαιρία: η βίλα συνδύαζε στοιχεία απο Μπαρόκ και Αλμοδοβαρικό ΝεοΚιτς, με το εξωτερικό της βαμμένο με ένα ονειρικό λιλά χρώμα συνδυασμένο με λαχανί λεπτομέρειες γύρω απο πόρτες, μπαλκόνια και παράθυρα. Το γκαζόν στον κήπο ήταν υγιέστατο και σε πολλές γωνίες δέσποζαν διάφοροι τεράστιοι θάμνοι κλαδεμένοι έτσι ωστε να θυμίζουν πέη διαφόρων ειδών...μικρά, μεγάλα, τσουπωτά, θεόχοντρα, μέχρι και ένα πεσμένο υπήρχε για να μην αδικει τους άντρες με προβλήματα στύσης.
Ο Άκης θαύμασε τα πολυτελέστατα εσωτερικά δωμάτια, τις 8 κρεββατοκάμαρες με τα διαφορετικά themes που θύμιζαν μπουρδελοξενοδοχείο και τις καρέκλες της τραπεζαρίας που είχαν την εικόνα της Ελένης Λουκά κεντημένη χειροποίητα στο μαξιλαράκι τους ωστέ όποιος τρώει σε εκείνο το τραπέζι να κάθεται πάνω στη μούρη της...

"Είπατε αυτή η βίλλα άνηκε στον Αρχιεπίσκοπο;" ρώτησε την θεία Αντωνία με απορία.

"Όχι, καλέ, το μπερδέψατε με το διπλανό σπίτι!" είπε και του έδειξε απο το παράθυρο για ποιό σπίτι μιλούσε.


Πιάνοντας τον Άκη απο το χέρι, η θεία Αντωνία τον έφερε μπροστά απο το τεράστιο πορτραίτο που δέσποζε στην πιο περίοπτη θέση του σαλονιού.

"Αυτή ζούσε εδώ πριν απο σένα", του είπε, δείχνοντάς του την ροζ οπτασία με την άγρια έκφραση.


"Μάλιστα", είπε ο Άκης. "Και γιατί έφυγε απο εδώ και δεν πήρε κανένα απο τα ξεχωριστά έπιπλα της; Πρέπει να ήταν custom-made ειδικά γι αυτήν!"

"Πάνε πολλά χρόνια που εξαφανίστηκε" εξήγησε η μεσίτρια. "Miss Kitty Diamond, έτσι ήταν το καλλιτεχνικό της. Ήταν η πιο πετυχημένη drag performer της χώρας για κάποιο διάστημα, έβγαλε και δυο singles με τρομερή επιτυχία στην Ιαπωνία... όλα της τα λεφτά, τα ξόδεψε για να κάνει αυτό το σπίτι ακριβώς όπως της άρεσε. Και πριν προλάβει να το χαρεί όπως πρέπει, χάθηκε απο προσώπου Γης..."

Ο Άκης κοντοστάθηκε και προβληματίστηκε. Το σπίτι ήταν τρομερό, πραγματικά μια ευκαιρία, αλλά σίγουρα ήθελε να αγοράσει κάτι με τέτοια προιστορία και πιθανότατα, κακό κάρμα;

Βγήκε έξω, στο μεγαλοπρεπές μπαλκόνι, και θαύμασε τη θέα. Τότε πρόσεξε το συντριβάνι που δέσποζε στη μέση ακριβώς του κήπου: στη μία άκρη του συντριβανιού υπήρχε ένα γιγάντιο πέτρινο πέος, και στην άλλη μια γιγάντια αντρική προτομή με το στόμα ανοιχτό και τη γλώσσα έξω. Το νερό του συντριβανιού πεταγόταν κοφτά, διαδοχικά και σε μικρές δόσεις απο την ουρήθρα του πέους, και κατέληγε με γεωμετρική ακρίβεια στη γλώσσα της προτομής, πριν πέσει μέσα στη γούρνα του συντριβανιού με τα υπόλοιπα νερά και ξαναρχίσει τον κύκλο του.

Αυτό ήταν και η χαριστική βολή. Ο Άκης γύρισε προς τη θεία Αντωνία για να της αναγγείλει την απόφασή του: "Θα το αγοράσω!"


***********************************************************
Δυο βδομάδες αργότερα...

"Tι ωραίο σπίτι!" φώναξε η Ελένη περνώντας την είσοδο. Ο Άκης έκλεισε πίσω τους την πόρτα, έβγαλε το παλτό του, την άρπαξε και την φίλησε παθιασμένα.

Μετά απο δύο λεπτά τα χείλη τους χώρισαν. "Αυτό το σπίτι είναι η τέλεια γκομενοπαγίδα" είπε η Ελένη πονηρά. "Βάζω στοίζημα οτι έχεις μπάσει εδώ όλες τις γυναίκες bloggers που έχεις συναντήσει απο κοντά...!"

"Λάθος, μικρή μου HLN-V" τη διόρθωσε, τραβώντας την προς τα ενδότερα. "Είσαι η πρώτη blogger που συναντώ απο κοντά. Και επίσης το πρώτο άτομο που φέρνω σε αυτό το σπίτι. Μόλις μετακόμισα, είπαμε...!" συμπλήρωσε, και πήγε να την αρπάξει ξανά.

"Μη μες αγγίζεις εκεί!" είπε η κοπελίτσα βάζοντας τα χέρια γύρω απο τα πλευρά της. "Γαργαλιέμαι εύκολα, στο έχω πει! Και δεν θες να με δεις όταν γαργαλιέμαι..."

"Ωραία λοιπόν," της είπε ο Άκης με μια λάγνα φωνή, "πήγαινε επάνω και διάλεξε ΟΠΟΙΑ απο τις 8 κρεββατοκάμαρες θες. Εφόσον γαργαλιέσαι εύκολα, θα πρότεινα να αποφύγεις το δωμάτιο με τις αλυσίδες και τα πούπουλα..."

"Πάω, πάω! Μην τολμήσεις και αργήσεις!" Είπε η Ελένη χαχανίζοντας και ανέβηκε τις σκάλες.

Ο Άκης άρχισε να βγάζει τα ρούχα του μέχρι που έμεινε με το κολλητό μποξεράκι. Άνοιξε το ψυγείο και κοιτάχτηκε στον καθρεφτη που είχε εφαρμόσει στο εσωτερικό της πόρτας, ήταν βλέπετε πολύ ωραιοπαθής και όχι άδικα: τα ξανθά του μαλλιά, τα λαμπερά του μάτια, το σμιλευμένο του κορμί και η σέξυ κορμοστασιά τον έκαναν καυτό πειρασμό για κάθε θαυμαστή της αντρικής ομορφιάς. Η Ελένη, την οποία γνώρισε μέσω του blog που άνοιξε για να προωθήσει λιγάκι την αυταρέσκεια του και να τροφοδοτήσει τον εγωισμό του, ήταν μεν η πρώτη που έμπαζε στο σπίτι, αλλά δεν θα ήταν η τελευταία... για τις επόμενες 10 μέρες είχε ήδη κανονίσει ισάριθμα ραντεβού... και σκόπευε να σκοράρει σε όλα με την πρώτη!


***********************************************

Η Ελένη άνοιξε την πόρτα του τελευταίου υπνοδωματίου. Τα προηγούμενα της άρεσαν όλα, αλλά σαν κλασσική γυναίκα δεν σκόπευε να διαλέξει ένα πριν τα τεστάρει ΟΛΑ! Είχε περάσει απο το μεσαιωνικό torture room, το δωμάτιο που ήταν γεμάτο λούτρινα ζωάκια και προφανώς είχε σαν target group τις μεγαλομπεμπέκες, μέχρι και το υπνοδωμάτιο-κήπος με τον κισσό στον ουρανό του κρεββατιού... αυτό εδώ όμως έμοιαζε το πιο kinky απ'όλα τους.

Κοίταξε γύρω της και είδε παντού σομόν πλακάκια, στο πάτωμα, τους τοίχους, το ταβάνι... το υπνοδωμάτιο αυτό δεν είχε κρεββάτι, ειχε όμως λεκάνη τουαλέτας, μπιντέ και μιά μεγάλη μπανιέρα. Τι είδους σεξ σκόπευε το ραντεβού της να κάνουν εκεί;

"Αααα, όχι, δε μου αρέσει, αυτο παραπάει...! Σίγουρα το έχει για ουρολαγνίες και τέτοια ανώμαλα και αυτά δεν τα γουστάρω!" μονολόγησε φωναχτά.

Μια απροσδιόριστου φύλου φωνή ακριβώς πίσω της, της έκοψε την ανάσα:
"Αυτό είναι καμπινές μωρή bimbo, όχι κρεββατοκάμαρα...!"

Και ξαφνικά, κάτι μαλακό και χνουδωτό πέρασε αστραπιαία πάνω απο το προσωπό της και τυλίχτηκε στο λαιμό της, και ο καλογυαλισμένος μπιντές ήταν το τελευταίο πράγμα που είδε πριν σκοτεινιάσουν όλα...


**********************************************************************

Ο Άκης μπήκε σε sexy walk mode για να βρει την Ελένη στην πρώτη κρεββατοκάμαρα. Μετά το ξανάκανε για τη δεύτερη. Μετά και για την τρίτη, αλλά ούτε εκεί την βρήκε... "Τι σκατά," σκέφτηκε, "νόμιζα πως ανυπομονούσε να γνωρίσει την ανακόντα μου, κι αυτή καθόταν και ψείριζε όλα τα δωμάτια;"

Στο τέλος έτρεξε ανυπόμονα προς το τέλος του διαδρόμου, στην τουαλέτα... "να δεις που απο την αγωνία της που θα πάει με ένα τεκνό σαν κι εμένα θα την έπιασε κατούρημα" σκεφτηκε και συνεχάρη τον εαυτό του, μη δίνοντας σημασία στην ροζουλί σκιά που για κλάσματα δευτερολέπτου φάνηκε να απομακρύνεται απο την πόρτα της τουαλέτας.

Άνοιξε την πόρτα χωρίς να χτυπήσει (μα τι αγένεια! κι αν η κοπέλα έκανε το χοντρό της;) και αντίκρυσε ένα φρικιαστικό θέαμα: την Ελένη να κοίτεται άψυχη στα κρύα σομόν πλακάκια, στραγγαλισμένη απο ένα φούξια μποά το οποίο είχε ακόμα τα θανατερά του πούπουλα τυλιγμένα γύρω απο το λαιμό της... το βλέμμα της Ελένης κοιτούσε το άπειρο και μαρτυρούσε κάτι ανάμεσα σε επιθανάτιο τρόμο και μετάνοια που δεν πρόλαβε να πάει με ένα μανουλομάνουλο σαν τον Άκη.

Στον καθρέφτη του νιπτήρα, κάτι ήταν γραμμένο με φούξια κραγιόν... "ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!"


***********************************************************************


Μερικές ώρες μετά, και έχοντας θάψει την Ελένη κάτω απο ένα θάμνο-πέος στον κήπο, ο Άκης το είχε σκεφτεί απο όλες τις πλευρές... κάτι πήγαινε στραβά με αυτό το σπίτι! Γι αυτό το πουλούσαν σε εξευτελιστική τιμή με 6,66% έκπτωση και με μετρητά στο χέρι! Είχε δώσει σχεδόν όλα του τα λεφτά επενδύοντας σε αυτή την ακίνητη περιουσία και δεν σκόπευε να διακινδυνέψει την επένδυσή του... πήρε τηλέφωνο τη μεσιτική εταιρία αλλά του είπαν οτι είχαν κυρήξει πτώχευση πριν απο μήνες... που σημαίνει οτι η κυρία Αντωνία είχε χεσμένη τη φωλιά της και τον είχε πιάσει κότσο με αυτό το λιλά κωλόσπιτο!

Την πήρε στο κινητό για πεντακοσιοστή φορά, αποφασισμένος να την βρει και να πάρει τα λεφτά του πίσω!


Ipanema Beach, Rio De Janeiro, Brasil


Η θεία Αντωνία λιαζόταν στη σεζ λονγκ της, με δύο ξανθά βραζιλιάνικα δίδυμα να της κάνουν αέρα με φτερά απο σπάνιο Κορμοράνο Βενεζουέλας, μοστράροντας σε όλο το φτωχό βραζιλιάνικο λαό το ολοκαίνουριο custom made μπικίνι της φτιαγμένο απο χαρτονομίσματα των 500 ευρώ... όταν το κινητό της χτύπησε για πεντακοσιοστή φορά!

"Μάλλον! Θα με δεις με κάποιον άλλον! Μάλλον! Σε καινούριο περιβάλλον...!"

"Davide, αυτό το κωλόπραμα μου χει σπάσει τα νεύρα! Κάνε κάτι my darling, σε παρακαλώ!" είπε στο δίδυμο τεκνό #1 και αυτός χωρίς να χάσει χρόνο, έπιασε το κινητό και το πέταξε στη θάλασσα με ένα μεγαλοπρεπέστατο "μπλουμ"!

"You know your wish is my command, Senora Donna..." είπε, γονατίζοντας μπροστά της και αρχίζοντας να της καθαρίζει τα πόδια με τη γλώσσα του.

"Α, χρυσό μου, όχι Senora, call me Aunt Donna, darling...!" του είπε, κι έδωσε στο δίδυμο τεκνό #2 τρία πεντακοσάευρα να της αγοράσει νέο κινητό.


...στο επόμενο επεισόδιο:
τι σκατά συμβαίνει με αυτό το σπίτι?
θα καταφέρει να πηδήξει ο Άκης?

σε αυτό το επεισόδιο έπαιξαν guest οι: Hln-v, Aunt Donna
(no bloggers were harmed during the making of this story!)

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !
Σ Α Γ Α Π Ω !

Hfaistiwnas είπε...

Θεία και πρωταγωνίστρια;;;;
Μπράβο Μιρελάκι! Πολύ καλή δουλειά και τα ονόματα που έδωσες και οι περιγραφές έχουν τρελό γέλιο! Αλλά σεντόνι βρε παιδί μου... χαλάλι σου!!!

Strahd είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα!!! Καλά το κόνσεπτ είναι τρομερό... LOL!!! Το συντριβάνι το θέλω κι εγώωω!!! Θα το βάλω στην βίλα μου όταν την φτιάξω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ. Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ :)

ethanandthecity είπε...

καλά δεν υπάρχει αυτό που μόλις διάβασα! αριστούργημα! και με απρόσμενο φινάλε που κόβει την ανάσα!

HLN-V είπε...

Axaxaxa! Θεϊκό ρε συ, τέλειο!! Πολύ-πολύ καλό όμως!

Και εννοείται οτι ακόμα γελάω....

Βέβαια δεν με συμφέρει καθόλου που σκοτώθηκα, αλλά τουλάχιστον έγινε πρωτότυπα, απ' το να με κουτσουρέψουν με κανά μπαλτά στην μπανιέρα πχ!..

jg είπε...

lol!!! aunt donna rules !

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Σας συγχαίρω για το συγγραφικό σας ταλέντο! Τόσο που σκέφτομαι να φτιάξω και 2ο blog να βγάλω τα άπλυτα του καθενός μας στη φόρα!! Καλή συνέχεια!

Psofofeggaro είπε...

AAA ta nevra mou, kathe fora pou pao na grapso ena review, i kapoios tha rthei, i tha parei til kai tha ksexaso telios auta pou ithela na grapso!
Me dio logia : Teleio, fantastiko :) kala na pathei i biotch, den ikserew oti i periergeia skotose ti gata? Ma kala ki autos den kanei erevna ligo prin to agorasei, ti etsi mpa kai to peirame?
P.s> Mirelitsa mou? To tilefono tou arxitektona to xeis, to xeis etsi den einai? e? e? :p

*Νινέτα* είπε...

Καλά ρε γαμώτο,πώς τα σκέφτεσαι όλα αυτά;;;ΓΑΜΑΤΟ ήταν και αυτό!!!Ανυπομονώ για τη συνέχεια αν και πιστεύω οτι ο ''Άκης'' θα μείναι με το..Μποά στο χέρι!!!!!!!!!!!!!!

Φιλούρες!

georgethebeast είπε...

kala milame TELEIO!!!!
aplos eidika stin ataka den tha mou kanete to spiti mpourdelo aplos efiga apo ta gelia!!!!
masterpiece kai poios xestike pia gia to lost.....edo milame exoume to apolito scifi-cult-mystery-valte oti allo thelete pou exo dei teleytaia!!!!!
ps to spiti tou arxiepiskopou koukla!!!!!!

comingThrough είπε...

iperoxo!!! :D

thelo kai allo....

KitsosMitsos είπε...

Νέα ιστορία με τρελό φωτορεπορτάζ και όχι μόνο!
Αναμένονται οι συνέχειες.

Mirela είπε...

Thanks για τα καλά σας λόγια my darlings...!

Αναμένατε σύντομα το δεύτερο επεισόδιο με guest star τον Toymaker...! :P

Μενεξεδιά είπε...

Έριξα τρελό γέλιο :) Μπράβο βρε παιδιά! :)

Mirela είπε...

Thank you γλυκιά μου...!!! :*