Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Queerest Of The Queer

Η πολυαγαπημένη σας Μιρέλα είπε να σταματήσει να σκέφτεται για μιά μέρα έστω!

Οι σκέψεις φέρνουν αναμνήσεις, ανησυχία για το μέλλον και αβεβαιότητα για το παρόν!

Τα πέταξα λοιπόν όλα στον αέρα, έστω για μια μέρα, και εκανα τρελό shopping therapy! Να παν στα διάλα τα λεφτά, τα σκορπίζω όπως γουστάρω! Πήρα dvds, μερικά απο τα πιο αναμενόμενα αγαπημένα μου κόμικς και έφαγα του σκασμού στα Applebee's!

H top στιγμή της ημέρας όμως ήταν όταν εξασφάλισα την απόκτηση του πακέτου με την πρώτη σεζόν της νέας αγαπημένης μου σειράς, Pushing Daisies!
Έχουμε να κάνουμε με μια ρομαντική και παραμυθένια σειρά...μυστηρίου και εγκλήματος! CSI meets Amelie ένα πράγμα!
Πρόκειται για τις περιπέτειες του αξιολάτρευτου γκομενακίου Ned, που φτιάχνει τις καλύτερες πίτες που έχετε φάει ποτέ. Η ξεχωριστή του δύναμη να ανασταίνει τους νεκρούς (όχι για πολύ όμως, αλλιώς πεθαίνει άλλος στη θέση τους!) τον κάνει άθελά του να επιλύει διάφορα εγκληματα...Μαζί του, η γλυκύτατη Olive, η οποία δουλεύει γι αυτόν στο μαγαζί και τον θέλει απελπισμένα, όμως εκείνος έχει μάτια μόνο για τον παιδικό του έρωτα (την) Chuck, την οποία δυστυχώς είναι καταδικασμένος να μη μπορεί να αγγίξει ποτέ... Η σειρά είναι γεμάτη απίστευτα fabulous στιγμές με γέλιο, μουσική και συναίσθημα, όπως η παρακάτω:



...αλλά και με ατάκες αθεράπευτου ρομαντισμού που σε κάνουν να λες "aaaawwww"....




Αν όλα αυτά σας φάνηκαν ολίγον τι gay, που να δείτε τι άλλο σας έχω...!

Ο γνωστός "ηθοποιός" Reese Rideout όλο βαρβατίλα, "ξεσκίζει" το παιχνίδι με το χούλα χουπ στο Wii του! (αφιερωμένο στον console geek Strahd) :P
This is one CRACKING performance!



Kαι για τέλος, ας βάλουμε και κάτι καθαρά ετεροφυλοφιλικό... η πρώτη συνάντηση του Αδάμ και της Εύας...





ΝΟΤ!!! Σας την έφερα! :P

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Master and Commander

H στιχουργός/συνθέτης (βλέπε "Μ'αρέσει το σαίκς,πειράζει;" )
και τραγουδίστρια Εύη Κρανιδέλη
και η ερμηνεύτρια των επιτυχιών της, Έλενα Βέντη
στην απαραίτητη trash δόση γι'αυτή την εβδομάδα.

Μετά τα dance mix ηπειρώτικα της Έφης Θώδη, η Έλενα παρουσιάζει ένα νησιώτικο γεμάτο beat που θα κάνει τους Βαζαίο-Γιαννούλη να κρυφτούν απο τη ντροπή τους(όχι οτι είναι ο μόνος λόγος να ντρέπονται δηλαδή αλλά τέλος πάντων).

Έλενα Βέντη - Γούτσου Γούτσου


Εύη Κρανιδέλη - Σοκολάτα φυσικά


Εύη Κρανιδέλη - ???


Ο στίχος του μήνα: Πως είμαι εγώ κυρία..εντελώς...

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Θα Έκανα Τα Πάντα Για Σένα (3/3)

To τρίτο και τελευταίο μέρος επιτέλους ανέβηκε!!!
Αν θέλετε πρώτα να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν, διαβάστε εδώ το πρώτο και το δεύτερο μέρος...


O Στέφανος οδήγησε με σβηστά τα φώτα έξω απο το παλιό σπίτι που του υπέδειξε ο σύνδεσμός του στο αστυνομικό τμήμα. Ήταν ενα φρεσκαρισμένο με παστέλ χρώματα νεοκλασικό, ολοφάνερα επιμελημένο απο γυναικείο χέρι.

Απ'ότι φαίνεται, τα λεφτά που σηκώθηκαν απο το λογαριασμό του Αργύρη μετά τον θάνατό του κατέληξαν σε πολλά αεροπορικά εισητήρια προς και από Αμερική, διάφορες αγορές ρούχων και επίπλων αλλά και η αγορά του νεοκλασικού που έβλεπε τώρα μπροστά στα μάτια του. Βέβαια ο λογαριασμός είχε πλέον αδειάσει και τα λεφτά έπρεπε να είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που ξοδεύτηκαν...τι μπορεί να έγινε με τα υπόλοιπα;

Το σπίτι ήταν στο όνομα μιας σχετικά άγνωστης Ελληνοαμερικανίδας που απ'ότι φαίνεται κυκλοφορούσε με πολλά διαφορετικά ονόματα και δεν είχε εξακριβωθεί ακόμα ποιό ήταν το πραγματικό της. Παρόλα τα στοιχεία που έδειχναν οτι εκείνη πιθανότατα ήταν ο δολοφόνος του Αργύρη, η αστυνομία δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ τα στοιχεία για να την συλλάβει, παρά μόνο για να αθωωθεί ο ίδιος ο Στέφανος. Σύμφωνα με τον έμπιστο φίλο του στο τμήμα, του μυριζόταν εξαγορά της Αστυνομίας και απίστευτη διαφθορά.

Η γυναίκα αυτή πιθανότατα ήταν επικίνδυνη, και ο Στέφανος δεν σκόπευε να κάνει κάποια κίνηση πριν κάνει πρώτα αναγνώριση του χώρου...πάρκαρε το αμάξι, πλησίασε την εξώπορτα και είδε τα φώτα σβηστά. Εκείνη σίγουρα έλειπε...

Έκανε έναν γρήγορο γύρο του οικοπέδου και ανακάλυψε οτι ένα απο τα παράθυρα στο πίσω μέρος δεν ήταν ασφαλισμένο...πήδηξε μέσα αθόρυβα και άρχισε να εξερευνά τον χώρο. Το σπίτι ήταν μισοάδεια απο έπιπλα, σαν η κάτοικος να είχε αρχίσει μετακόμιση, ή σαν να το αντιμετώπιζε πάντα σαν μια προσωρινή, μεταβατική κατοικία. Πολλά αντικείμενα ήταν ακόμη μέσα σε κούτες.

Το μάτι του έπεσε πάνω σε μιά κορνίζα που απεικόνιζε μια γυναίκα με λαμπερά γαλάζια μάτια και κοκκινόχρωμα μαλλιά. Αμέσως θυμήθηκε που την είχε ξαναδεί...απο πίσω κρυβόταν μιά άλλη, παλιότερη φωτογραφία, με τρεις φίλους σε στιγμές ξενοιασιάς.

"Όχι, δε μπορεί...δε μπορεί...αφού αυτή είναι..." μονολόγησε ο Στέφανος, αλλά τον διέκοψαν τα φώτα που άναψαν. Ένα μικρό πιστόλι τον σημάδευε, και το χέρι που το κρατούσε ήταν σίγουρο και σταθερό.

"Σε περίμενα ώρα τώρα..." είπε η Ουρανία ενώ άναβε ένα τσιγάρο με το άλλο χέρι.


**********************************************************************
5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Ο Αργύρης δε μπορούσε να καταλάβει πως βρέθηκε να είναι με βρεγμένα ρούχα στα βράχια δίπλα στη θάλασσα, ούτε τον λόγο που τα πνευμόνια του τον έτσουζαν.
Ξαφνικά όμως θυμήθηκε τα γεγονότα της νύχτας εκείνης...το ξύλο απο τον Στέφανο...την απογοήτευση απο τον Κωστή...την παράδοξα λογική του απόφαση να πεθάνει και να γλυτώσει απο τις μελλοντικές ανάλογες απογοητεύσεις. Γιατί όμως απέτυχε;

Δίπλα του είδε μια 45άρα ξανθιά με ολόσωμο αθλητικό μαγιό, να τον κοιτάει με στοργή. "Επιτέλους συνήλθες!" του είπε όλο χαρά. "Νόμιζα οτί θα έπρεπε να σου δίνω το φιλί της ζωής μέχρι να ξημερώσει...!"

Φιλί της ζωής; Ασυναίσθητα ο Αργύρης σκούπισε το στόμα του, αλλά το βρεγμένο του μανίκι τα'κανε χειρότερα.

"Σιγά παιδί μου! Δεν σε βιάσαμε κιόλας!" του είπε θιγμένη η σωτήρας του. "Αλλά πίστεψέ με, δεν έκανα όλο τον κόπο να σε βγάλω μέσα απο την αγριεμένη θάλασσα για να σε αφήσω να πεθάνεις με μπουκωμένα πνευμόνια!" είπε δείχνοντας το κύμα.

"Είσαι τρελή κυρά μου και κολυμπάς με τέτοια ώρα και τέτοιο καιρό;" ήταν τα λόγια ευγνωμοσύνης(?) του Αργύρη.

"Δεν είμαι τρελή" του απάντησε ψύχραιμα η γυναίκα με το μαγιό. "Χειμερινή κολυμβήτρια είμαι. ΑΛΛΟΣ είναι ο τρελός σε αυτή την ιστορία. Γιατί σε παρακολουθούσα απο πριν βουτήξεις στο νερό, και δε μου φάνηκες ούτε μεθυσμένος ούτε οτι το έκανες για χαβαλέ..."

Ο Αργύρης απέστρεψε το βλεμμα του απο εκείνη. Του είχε φανεί καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή, αλλά τώρα που ήξερε οτι τον είχε δει άλλος να πηδά στο νερό ντρεπόταν λίγο για πάρτη του.

"Ποιά γκόμενα αξίζει να φας το κεφάλι σου γι αυτή, μου λές;" τον μάλωσε η άγνωστη. "Καμία! Κι αν σε έφτυσε η σε κεράτωσε, πως θα την ξανακερδίσεις, πως θα πάρεις το αίμα σου πίσω αν πνιγείς στη θάλασσα;"

Ο Αργύρης έγειρε στο στήθος της άγνωστης και άρχισε να κλαίει. Ίσως ήταν η ένταση, η απελπισία, η ντροπή που τον ψυχολογούσε μια άγνωστη...αφέθηκε όμως ελεύθερα. Η κυρία που τον έσωσε απλά τον χαίδεψε στο κεφάλι.

"Έλα, σώπα τώρα, και θα βρεις τρόπο να την ξανακερδίσεις. Οι άνθρωποι αλλάζουν, ξέρεις... κι αν δεν της κάνεις τώρα, μπορεί μετά να γίνεις ο άντρας που ονειρευόταν πάντοτε! Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στη ζωή σου, είναι να τα παρατάς! Να την ακούς την κυρα-Ράνια, έχω φάει πολλές πίκρες στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν τα παράτησα όπως εσύ απόψε."

Ο Αργύρης είχε ήδη σταματήσει να κλαίει. Τα λόγια της σωτήρος του τον είχαν εμπνεύσει.
Γιατί να πέσει στο νερό και να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε ο Στέφανος; Στο διάολο ο Στέφανος! Θα τον κανόνιζε σύντομα. Όσο για τον Κωστή... κατα βάθος ήξερε οτι και εκείνος τον αγαπούσε όσο τίποτε άλλο. Θα έκανε τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο για να υλοποιήσει την αγάπη αυτή. Κι αν ο Κωστής δε μπορούσε να τον δει πέρα απο φιλικά επειδή δεν ήταν σαν τις δίμετρες κοκκινομάλλες που είχε κρεμάσει αφίσα πάνω απο το κρεββάτι του...

"Έχεις δίκιο, σε ευχαριστώ" ο Αργύρης φίλησε την κυρα-Ράνια στο μάγουλο με ευγνωμοσύνη, την αγκάλιασε και σηκώθηκε απότομα απο το βράχο. Απομακρύνθηκε απο αυτήν κοιτώντας συνέχεια πίσω του, αλλά αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή.

Κοίταξε τη Ράνια για μια τελευταία φορά και την χαιρέτησε απο μακριά, αποφασιμένος στη νέα του ζωή να αποτίσει με κάποιο τρόπο φόρο τιμής στην γυναίκα που τον έσωσε ψυχικά και σωματικά.

Η Ράνια δεν θα ξανάβλεπε ποτέ τον Αργύρη.
Άλλωστε, ο Αργύρης είχε πεθάνει πέρα, στα λυσσασμένα κύματα, μεσα στη νύχτα.
Ο άνθρωπος που την αποχαιρετούσε τώρα ήταν ένας άλλος άνθρωπος, κάτι εντελώς νέο...


******************************************************************
ΤΩΡΑ

"Απο που κι ως που με περίμενες;" ρώτησε ο Στέφανος όλο απορία, αγνοώντας την απειλή του όπλου.

"Νομίζεις οτι έχει μείνει τμήμα χωρίς μπατσο που να μην παίρνει το χαρτζηλικάκι του απο μένα...; Είχα μάθει οτι θα έρθεις να ψαχουλέψεις εδώ μέσα πριν το μάθεις εσύ καλά-καλά." του απάντησε ψυχρά η γνώριμη κοκκινομάλλα.

"Δε μπορεί...εσύ είσαι η κοπελιά του Κωστή...τι δουλειά έχεις με αυτήν την ιστορία; Τι σχέση έχεις με το θάνατο του Αργύρη; Και τι έκανες με τα λεφτά του;" την ξαναρώτησε, αγνοώντας οτι μάλλον δεν ήταν σε θέση να κάνει αυτός τις ερωτήσεις.

"Εννοείς, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;" Η Ουρανία γέλασε. "Η απάντηση είναι μπροστά στη μύτη σου...αλλά πάλι, ποτέ δεν είχες το στοιχειώδες ταλέντο να σκεφτείς πριν δράσεις. ΑΝ μπορείς να σκεφτείς."

Μπροστά στη μύτη του...; Ο Στέφανος κοίταξε τις φωτογραφίες που είχαν ξεμείνει στα χέρια του. Στην παλιά φωτογραφία, ο Αργύρης κοίταζε το φακό με δυο μπλε μάτια γεμάτα ελπίδα. Στην πιο νέα φωτογραφία, τα ίδια ακριβώς μάτια κοίταζαν το φακό αλλά η αλλοτινή τους λάμψη είχε χαθεί κάτω απο τη κόκκινη φαβή και τις αμέτρητες (αλλά πολύ επιτυχημένες) πλαστικές.

Ο Στέφανος κοίταξε την Ουρανία/Αργύρη με έκπληξη. "Δε μπορεί να είσαι εσύ...!" είπε με γουρλωμένα μάτια.

"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις. Ο Κωστής ήθελε τη γυναίκα των ονείρων του, εγώ ήθελα τον Κωστή, εσύ ήθελες ένα γερό μάθημα ανωτερότητας. Κι απ'ότι φαίνεται, όλοι πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν..." κατέληξε η Ουρανία.

"Αν όμως το μάθει ο Κωστής..." η Ουρανία δεν άφησε τον Στέφανο να ολοκληρώσει τη σκέψη του. Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και η σφαίρα διαπέρασε το κεφάλι του, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Το ζεστό του κορμί σήκωσε ένα μικρό σύννεφο σκόνης πέφτοντας στο πάτωμα.

"Θα τον σκότωνε. Γι αυτό και δεν θα το μάθει ποτέ. Έκανα πολλά... τα πάντα...δε μπορούσα να σε αφήσω να τα κάνεις να πάνε στράφι..."

Η Ουρανία γονάτισε στο πάτωμα και δάκρυα κύλησαν στα μάγουλά της.

"...συγνώμη."


*******************************************************************

Λίγες ώρες μετά, σχεδόν πρωί πλέον, η Ουρανία γύρισε στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον Κωστή. Μπήκε αμέσως στο ντους και ρύθμισε το νερό σε καυτές θερμοκρασίες, σαν να ήθελε να ξεπλύνει απο πάνω της κάτι παραπάνω απο τα ξεραμένα αίματα και τα χώματα.

Δέκα λεπτά μετά, βγήκε ολόφρεσκη απο το μπάνιο τυλιγμένη με μια πετσέτα. Την πέταξε απο πάνω της και γλύστρισε κάτω απο τα σκεπάσματα, αγκαλιάζοντας το ζεστό κορμί του Κωστή με το ψυχραμένο απο το νερό δικό της.

"Προβλήματα με την εταιρία...;" της είπε ο Κωστής μισοκοιμισμένος.

"Ναι...αλλά τα κανόνισα όλα εγώ...κοιμήσου τώρα, αγάπη..." του ψυθίρισε στο αυτί, φιλώντας το γλυκά. Ο Κωστής γουργούρισε και έπλεξε τα πόδια του με τα δικά της ασυναίσθητα. Είχε ήδη αποκοιμηθεί...

Η Ουρανία στάθηκε λίγο για να απολαύσει τη στιγμή... Πλέον είχε κάνει τα πάντα για να το κερδίσει αυτό. Άλλαξε ζωή, αναγέννησε τον εαυτό της καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση των αναγκών του Κωστή, πέρασε όλα τα όρια του νόμου και της ηθικής για να κρατήσει τη νέα της ταυτότητα άθικτη... και έκανε τα πάντα για αυτόν τον άνθρωπο που είχε δίπλα της, για να του δώσει ευτυχία όπως μόνο εκείνη μπορούσε.

"Αγάπη μου...έχω κάνει τα πάντα για σένα...και τώρα θα είσαι για πάντα δικός μου." ψιθύρισε πριν την πάρει ο ύπνος.


ΤΕΛΟΣ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Θα Έκανα Τα Πάντα Για Σένα (2/3)

Το δεύτερο μέρος καθυστέρησε, αλλά επιτέλους ανέβηκε! Αν θέλετε να φρεσκαρετε τη μνήμη σας, ξαναρίχτε μια ματιά στο πρώτο μέρος...


5 XΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

O Αργύρης βγήκε αιμόφυρτος απο το σπίτι του Στεφανου χωρίς να κοιτάξει πίσω του.
Aν κοίταζε πίσω του, θα ήταν σαν να βλέπει τη ζωή του την ίδια να έχει γίνει συντρίμμια, και αυτό δεν ήθελε να το συνειδητοποιήσει ακόμα...

Ο Στέφανος τον είχε καλέσει άρον άρον στο σπίτι του δίπλα στη θάλασσα... ακούστηκε σαν να ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου...αν ήξερε οτι επρόκειτο για τον δικό του θάνατο, δεν θα πήγαινε ποτέ.

Παρόλο που υποψιάστηκε οτι η κίνηση αυτή του Στέφανου ίσως είχε να κάνει με το φιλί που έδωσε στον Κωστή τις προάλλες, ο Αργύρης δεν φαντάστηκε οτι ο Στέφανος θα είχε κακές προθέσεις. Διαψεύστηκε σφοδρα όταν με το "καλημέρα" ο Στέφανος τον άρπαξε απο τα μούτρα...τον κατηγόρησε για πολλά πράγματα, με ένα μίσος που δεν είχε ξαναδείξει. Ο Αργύρης προσπάθησε να τον κατευνάσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

"Ρε βρωμιάρη μας κορόιδευες τόσο καιρό; Ήθελες να μας πηδήξεις; Και μας το'παιζες φίλος...!" θυμόταν να του είχε πει.

"Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου" ο Αργύρης ενστικτωδώς αμύνθηκε με ειρωνία, κι ας ήξερε οτι δεν τον πολυπαίρνει. "Ποιός σου είπε οτι ήθελα να πηδήξω κι εσένα;"

Φυσικά αυτό προκάλεσε μονάχα την οργή του Στέφανου. "Ο Κωστής δεν είναι για τα μούτρα σου!" φώναζε ενώ άρχισε να τον χτυπά. Ακόμα κι όταν έπεσε στο πάτωμα, ο έξαλλος πρώην φίλος του συνέχιζε να τον κλωτσάει. Ο Αργύρης δεν είχε ξαναδεί ποτέ αυτή την πλευρά του Στέφανου... υπέμεινε τα χτυπήματα σε μια κατάσταση μεταξύ σοκ και μοιρολατρίας... νόμιζε οτι θα πεθάνει...ίσως και να το ήλπιζε κρυφά. Είχε μόλις χάσει κάθε ελπίδα για τον έρωτα του ενός φίλου του, και εκείνη τη στιγμή τον ξέγραφε με βίαιο τρόπο ο άλλος του φίλος...το αν θα ζήσει ή θα πεθάνει εκείνη τη στιγμή δεν του φάνηκε και ιδιαίτερα σημαντικό.

Τη στιγμή που το σκέφτηκε αυτό, ένιωσε οτι δεν τον νοιάζει τίποτε πλέον. Και απο μέσα του ξεχύθηκε μια μηδενιστική δύναμη, μια οργή για τη χάρη της οργής, και ξέσπασε. Άρπαξε το πόδι του Στέφανου και το τράβηξε, κάνοντάς τον να πέσει με δύναμη πάνω στο γυάλινο τραπέζι. Χωρίς να δει αν ο Στέφανος χτύπησε άσχημα ή συνεχίζει να τον κυνηγάει, ο Αργύρης έτρεξε μακριά του, άνοιξε την εξώπορτα και συνέχισε να τρέχει...

*******************************************************
ΤΩΡΑ

H Oυρανία γύρισε κουρασμένη στο σπίτι μετά τη δουλειά. Φτάνοντας στην εξώπορτά της, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με μια γνωστή φιγούρα απο το παρελθόν του Κωστή...τον Στέφανο. Έδειχνε πολύ αναστατωμένος και, ίσως απο φόβο, προτίμησε να μην του μιλήσει. Ομως, όπως διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους, εκείνος την κοίταξε και μάλλον μάντεψε οτι ήταν η κοπέλα του Κωστή. Το βλέμμα του μαλάκωσε και μετά χάθηκε στο τέλος του διαδρόμου.

Χωρίς να χάσει χρόνο, η Ουρανία μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε τον Κωστή σε έξαλλη κατάσταση, με δάκρυα θυμού να τρέχουν στο προσωπό του.

"Καταλαβαίνεις τι ήθελε τώρα?" της απευθύνθηκε σαν να μονολογούσε. "Ήθελε να με πείσει οτι δεν έκανε τίποτα, οτι δεν φταίει για ότι έγινε, λες και δεν έσπασε στο ξύλο τον καημένο τον Αργύρη! Ο παλιομαλάκας!"

Η Ουρανία έσκυψε δίπλα του και τον αγκάλιασε. Δεν ήξερε τι να πει.

"Αυτός τον σκότωσε, Ουρανία...!" συνέχισε ο Κωστής. "Μπορεί να μην του έδωσε τη χαριστική βολή, αλλά τον σκότωσε με την αντίδρασή του. Δεν δέρνεις τους φίλους σου τη στιγμή που σε χρειάζονται πιο πολύ! Αυτός τον σκότωσε, ότι και να λέει... και μαζί του, κι εγώ... τι ήθελα και μιλησα στον μαλάκα το Στέφανο για τον Αργύρη; Εγώ φταίω για ότι έγινε...κι εγώ τον σκότωσα!"

Η Ουρανία δεν κρατήθηκε και άρχισε να κλαίει. Υπήρχαν τόσα πολλά που ήθελε να πει, για μια υπόθεση όπου δεν θα έπρεπε να γνωρίζει σχεδόν τίποτα, αλλά περιορίστηκε στα λόγια που θα έλεγε μια καλή σύντροφος.

"Δεν φταίς εσύ, αγάπη μου..." τον καθησύχασε. "Εσύ τον αγαπούσες, έστω και σαν φίλο...προσπάθούσες να βοηθήσεις. Ο Αργύρης το ξέρει αυτό, όπου και να είναι τώρα."

Έσφιξε τον Κωστή μέσα στην αγκαλιά της λίγο περισσότερο, και κοίταξε μελαγχολικά έξω απο το παράθυρο, πέρα απο τα σύννεφα που αχνοφαίνονταν στον σκοτεινό ουρανό. Από τότε που γνωρίστηκε με τον Κωστή ήξερε γι αυτή την ιστορία, αλλά ποτέ δεν είχε δει τον αντίκτυπό της στον ψυχισμό του εως τώρα... και αυτό ξαφνικά τη γέμισε με απέραντη θλίψη, για αυτά που είχε στερηθεί ο αγαπημένος της.

"Έχεις εμένα όμως τώρα..." ψυθίρισε στο αυτί του. "Έχω κάνει τα πάντα για να σε κάνω ευτυχισμένο. Μη μου το χαλάς τώρα..." χαμογέλασε. Ήξερε οτί το ήπιο χιούμορ πάντα τον έκανε να νιώσει καλύτερα. Τον ήξερε απο την καλή κι απο την ανάποδη, και ο Κωστής σε εκείνη είχε βρεί το ιδανικό του ταίρι και την καλύτερή του φίλη ταυτόχρονα. Ήταν σαν η μοίρα να του είχε στείλει την Ουρανία για να επανορθώσει για ότι είχε χάσει εως τώρα, κι εκείνη μονομιάς αναπλήρωσε το κενό του Αργύρη, του Στέφανου και πολλά άλλα που ακόμα ο Κωστής δεν γνώριζε οτι του έλειπαν.

Νιώθοντας καλύτερα, ο Κωστής την άρπαξε στα μπράτσα του και την κουβάλησε στο κρεββάτι. Ήλπιζε οτι, χάρη στην Ουρανία, δε θα χρειαζόταν να ξανασκεφτεί το Στέφανο για πολύ καιρό.

Αυτό που δεν ήξερε, ήταν οτι ποτέ δεν θα ξανάκουγε γι αυτόν στη ζωή του.


**************************************************************

Ο Στέφανος απομακρύνθηκε απο το σπίτι του Κωστή νιόθωντας σκουπίδι. Ο κάποτε καλύτερος του φίλος τον είχε ξεγράψει χρόνια τώρα απο τη ζωή του. Και όλα εξαιτίας αυτής της αδερφούλας που πήγε και πέθανε το ίδιο βράδυ που τον σάπισε στο ξύλο. Τι βολικό! Τώρα είχε την δίμετρη γκομενάρα του με το σίγουρα σιλικονάτο βύζο να τον απασχολέι...που καιρός για το Στέφανο, του οποίου η ζωή καταστράφηκε χωρίς να φταίει;

Ευτυχώς ο Στέφανος είχε ήδη κατα νου πως να βρει το δίκιο του... ένα απο τα στοιχεία της δίκης το οποίο όμως δε χρησιμοποιήθηκε όπως πρέπει, ήταν μερικές αναλήψεις που έγιναν απο τον λογαριασμό του Αργύρη μετά τον θάνατό του. Ο Αργύρης ήταν παιδί νεόπλουτων και είχε πολύ χρήμα να τον περιμένει στην τράπεζα για "μικροέξοδά του". Μιά μέρα αφότου συνελήφθη ο Στέφανος, καποιος απέσπασε μια μικρή περιουσία απο το ΑΤΜ με την κάρτα του Αργύρη, πράγμα που αποδείκνυε οτι μάλλον ο Στέφανος δεν ήταν ο τελευταίος που τον είδε ζωντανός, άρα ούτε και ο δολοφόνος του.

Το δικαστήριο δεν ασχολήθηκε με το να βρει ποιος πήρε λεφτά απο που και τι τα έκανε, γιατί έπρεπε να αποδειχθεί η αθωότητα του Στέφανου πριν ψάξουν για άλλο δράστη.Τώρα όμως που ήταν ελεύθερος, ο Στέφανος είχε κάθε σκοπό να βρει ποιός πραγματικά το έκανε... έβγαλε το τηλέφωνό του και κάλεσε τις δυασυνδέσεις που είχε πλέον στην Αστυνομία, για να βρει στοιχεία για μετέπειτα αναλήψεις και το που κατέληξαν αυτά τα λεφτά.

Σύντομα θα ήξερε ακριβώς που να ψάξει...

****************************************************
5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Ο Αργύρης στάθηκε στο βράχο πάνω απο τη θάλασσα, κοντά στο σπίτι απ'οπου είχε μόλις ξεφύγει τρέχοντας. Κοίταξε τα φουρτουνιασμένα κύματα.

Όλα είχαν πια τελειώσει. Ο φίλος του τον είχε εξοστρακίσει, ο έρωτάς του δε μπορούσε να ανταποκριθεί ποτέ γιατί είχε μάτια μόνο για τις γυναίκες, οι γονείς του ποτέ δεν του είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία, πόσο μάλλον αγάπη.

Ίσα-ίσα, ο Στέφανος ήταν που του είχε δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, έστω και αρνητικά... ένα άτομο δε μπορεί να σου είναι αδιάφορο όταν μπαίνεις στον κόπο να τον δείρεις βάναυσα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Αργύρης ζύγισε όλες του τις εμπειρίες απο τη ζωή και αποφάσισε οτι δεν πολυάξιζε τον κόπο. Είτε πέθαινε είτε ζούσε, το ίδιο του έκανε, μάλιστα ο θάνατος ίσως τον γλύτωνε κι απο περισσότερο πόνο στο μέλλον.

Κοίταξε μέσα του και ένιωσε την απόλυτη ηρεμία, ξέροντας οτι κάνει αυτό που ήταν πιο πρακτικό. Με λίγη τύχη, μπορεί να νομίσουν οτι τον έριξε ο Στέφανος στη θάλασσα κι έτσι να πληρώσει κι αυτός για την μαλακία που τον δέρνει. Κατα βάθος δεν τον ένοιαζε όμως.

Έκανε μερικά βήματα πίσω, πήρε φόρα και στο τέλος αφέθηκε στο κενό, με τα κρύα κύματα να ουρλιάζουν απο κάτω του για το ποιο θα τον πάρει...


to be concluded

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Απομακρύνετε τα ανήλικα απο την οθόνη σας!

Η κόντρα Βίσση-Μαλέα...εεε Βανδή ήταν απλά το ορεκτικό...!
Ετοιμαστείτε για τη νέα επική κόντρα του αιώνα που θα διχάσει κόσμο!

Έφη Θώδη vs. Ρούλα Βροχοπούλου σε μια βεντέτα για γερά στομάχια!

Όπως θα είδατε σε προηγούμενο ποστ, η Έφη Θώδη δεν δίστασε να κάνει σαικση συνέντευξη στη μπανιέρα της όπου τα έβγαλε όλα (τα...εσώψυχά της)!

Σαν άλλη Βανδή, η Ρουλίτα έσπευσε να βάλει το ολόσωμο μαγιό της που αποκαλύπτει και τα 2 μέτρα του ντεκολτέ της και να...παίξει με τα μικρά της πόνυ μέσα στη μπανιέρα!


Θαυμάστε με τι συστολή κρύβει τα αλαβαστρινα στήθη της με το σφουγγάρι!
Με τι μετριοφροσύνη μειώνει την αγέραστη ομορφιά της μπρος στα κάλλη των Ορνέλα Μπούτι και Αντζελίνα Ψολί!


Οι "Σκύλες της Λύσσας" αναμένουν με αγωνία την απάντηση της Εφούλας στην αξόφθαλμη αντιγραφή για να αναμεταδώσουν πρώτες την είδηση...
...ήδη οι πρώτες ανεπίσημες πηγές έχουν την Έφη να λέει "Θα της πηδήξω τον Αλβανό της ρουφιάνας" και την Ρούλα να απαντάει αινιγματικά "Άμα τη βάλω στο μ**νί μου θα δει ποιός θα πηδήξει ποιόν..."

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Πλήθος εξεχόντων καλλιτεχνών θα παρευρεθεί στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Άνω Λιοσίων.

Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης με την ευγενική χορηγία του Alter και της εκπομπής Αϋπνίες.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα ανοίξει η Κατερίνα Σνάιντερ, διακεκριμένη, διεθνούς φήμης mezzo soprano όπου θα εκτελέσει άριες της Εύης Κρανιδέλη και θα ακολουθήσουν η Έφη Θώδη και η Ελένη Λουκά που θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια.

Θα ακολουθήσει ένα απόσπασμα από συνθέσεις του Mozart για πιάνο και φωνή από τις μεγάλες ελληνίδες ψωλίστ: Έλενα Βέντη-πιάνο, Στέλλα Μπεζαντάκου-δραματική κολορατούρα, Βέρα Λάμπρου-λυρική υψίφωνος, Σάσα Μπάστα-μεσόφωνος και Φραντζέσκα Μελά-contralto.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με μονόπρακτα που θα παρουσιάσουν οι κορυφαίοι τραγωδοί Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μιμή Ντενίση σε σκηνοθετική επιμέλεια Αθανατσούλας Καυλογιάννη.

Θα ακολουθήσει διάλειμμα και μπουφές με ηρεμιστικά που θα έχει επιμεληθεί η εταιρία catering «Ο γέρος του Μοριά» Λεωφόρος Βάρης 112, Βλάχικα.

Το δεύτερο μέρος θα αρχίσει με ένα varietè-freak show με ονόματα της πολιτικής και της show biz όπως η κυρία Μαίρη Βουνελάκου που θα περάσει μέσα από το τσέρκι με τη φωτιά, η κυρία Γιώργος Τσαλίκης που θα καταπιεί-θού Κύριε-σπαθιά, το δίδυμο Πάγκαλος-Βενιζέλος στο νούμερο «Τα παιδιά λάστιχο» και πλειάδα άλλων σταρς.

Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το clue της βραδιάς. Η σπάνια φωνή Λατόγια θα ερμηνεύσει ακαπέλα τραγούδια του βουνού και του κάμπου, παραδοσιακά αρβανίτικα τραγούδια της Joan Sutherland καθώς και bel canto άριες των Vincenzo Bellini, Gioacchino Rossini, Gaetano Donizetti και Φοίβου σε λιμπρέτο Εύης Δρούτσα. Στα backing vocals η Ρούλα Βροχοπούλου.

Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι οι κυρίες Εύα Κουμαριανού και Άννα Παναγιωταρέα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη μικρή Βάσω Παπανδρέου στον αγώνα της ενάντια στη βλεφαρόπτωση.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όσοι από τους παρευρισκομένους επιθυμούν, θα συγκεντρωθούν στη Madison Square όπου θα περάσουν από λαϊκό δικαστήριο τη Δέσποινα Βανδή με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας λόγω διεθνούς καριέρας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας , της μουσικής και της αισθητικής.

Θα ακολουθήσει δημόσια διαπόμπευση και λιντσάρισμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στην κυρία με το τιγρέ τυρμπάν στην είσοδο της MET , στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κύριο Σπύρο Ρέβη και στα καταστήματα της αλυσίδας ιχθυοπωλείων «Κutsomura Shop»

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Pure Angie

Πού μοιράζουν δύναμη


Μη φεύγεις απόψε


Παράλληλη αγάπη


Δεν υπολόγιζα τί έκανα


Τα τραγούδια τα θλιμμένα


Κανείς δεν είναι κανενός/Πίνω και μεθώ


Πες μου γιατί


Κι εγώ εδώ


Ποιός


Μια μέρα μακρυά είναι το αύριο




Στο'να χέρι το τσιγάρο, στ'άλλο χέρι το ξυράφι(άρα no hands left για να γράψω κείμενο :p:p )

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Bon Appétit

Εκδίκηση γλυκειά, εκδίκηση οργισμένη,
εκδίκηση τιμής(βλέπε ρουφιάνα μου έφαγες το γκόμενο ή αλήτη με κεράτωσες-θα σου σκάψω το σπίτι θα στο κάψω)
Και επειδή πρόκειται για πάσα του Mahler απο δικό του ανάλογο ποστ.. Εκδίκηση μέσα απο την τέχνη..

Και μιας και το θέμα είναι αυτό δε μπορώ παρά να αναφερθώ στην πλέον αγαπημένη μου ταινία, το Kill Bill(Vol.1 κυρίως)
Γυναικοκαυγάς με σπαθιά για κάτι εξίσου μακρύ αλλά πιο χοντρό όπως υπονοείται..
(Όχι δεν τσακώνονται για χαλκοσωλήνες)
Για ρίξτε ένα βλέφαρο στο παρακάτω βίντεο και πείτε μου

Kill Bill - The greek way



Και επειδή το πράγμα πάει απο μόνο του εκεί Μahler->εκδίκηση->όπερα
βλέπω πως τελικά και στην όπερα όλα κινούνται γύρω απο το σαικς!
Ο Sarastro εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Astrofiammante και αυτή βάζει την κόρη να κάνει τη βρώμικη δουλειά και να τον φάει λάχανο..
Μπράβο κορίτσι μου! Είσαι το πρότυπό μου..

Desirée Rancatore - Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen



Όταν θελήσω να σας εκδικηθώ, θα ντυθώ έτσι

και θα σας τραγουδήσω αυτή την άρια!!!(η εκδίκηση της ξανθιάς)

* . *

Τον σκότωσα γιατί τον αγαπούσα..μπα μάλλον τον σκότωσα επειδή ήταν μαλάκας και του άξιζε!
Μήπως να μην τον σκότωνα;
Αλλά τί;
Να τον αφήσω να κακοπεράσει με την άλλη να δεί τί άξιζα εγώ.
Δεν έχεις και άδικο αλλά γιατί να τον χαρεί η άλλη;Καλά λες. Μάλλον έπρεπε να σκοτώσω την άλλη να μου φύγει και ο θυμός.
Αλλά τί να έκανα;..
..I completely blacked out, I can't remember a thing
It wasn't until later, when I was washing the blood off my hands
I even knew they were dead..
Nαι πάλι μονολογώ..

Chicago - Cell Block Tango




Πολύ καλά τα λέει η Catherine...
They had it coming



Revenge is a dish best served cold, αγαπητοί μου
(αν και το ζεστό πάντα έχει άλλη χάρη)
Άντε και καλή μας όρεξη..

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! s01e04




WARNING: Aυτό το επεισόδιο είναι εξαιρετικά ακτατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών, εγκύους, ηλικιωμένους, άτομα με προβλήματα καρδιάς και αιδοιοφοβικούς.


Ήταν ένα τσουρουφλιστό καλοκαιρινό πρωινό, και η Ρούλα Βροχοπούλου-Stimni ήταν καθισμένη στον καναπέ της και έκλαιγε γοερά. Ήταν η επέτειος της με τον καλό της, που την είχε εγκαταλείψει, και τώρα η γλυκιά αυτή ανάμνηση της έφερνε μια πικρία στην καρδιά.

"Αγάπη μου, γιατί με εγκατέλειψες?" μονολόγησε, σκουπίζοντας τα δάκρυά της με ένα σεμεδάκι. "Γύρνα πίσω...και θα σου γράψω και το τζιπ!"

CRASH!-την προσοχή της απέσπασε ένα βαρύ αντικείμενο που έσπασε το τζάμι και προσγειώθηκε δίπλα της.

Τρομαγμένη, έκανε να δει τι ήταν και αντίκρυσε ένα κουτί με λουκούμια Αλβανίας... μέσα σε αυτά... κρυβόταν ένα ραβασάκι:

"Αγαπημένη μου Ρούλα,

Δε μπορώ πια να ζήσω χωρίς εσένα! Το ξέρω πλέον. Συγχώρεσέ με για όσα σου έκανα, κι εγώ θα γυρίσω και θα σε κάνω ευτυχισμένη για πάντα.

Έλα να με βρεις στην παρακάτω διεύθυνση. Με φιλοξενούν κάτι φίλοι, οπότε για να μην τους ενοχλήσουμε έλα απο την πίσω πόρτα, κι όλα θα γίνουν όπως πριν!

Φέρε μόνο και τα συμβόλαια να μου γράψεις το τζιπ, έτσι?

Te Dua Shume"

Μέσα σε μισή ώρα, η Ρούλα βρισκόταν ήδη στην διεύθυνση που της δόθηκε, πίσω απο ένα περίεργο κτίριο στη Φιλοθέη. Πλησίασε την λαχανί πίσω πόρτα για να χτυπησει και η καρδιά της πήγαινε να σπάσει απο την χαρά και την προσμονή...

Πριν προλάβει καν να ουρλιάξει, η πόρτα άνοιξε μόνη της και δυο χέρια ντυμένα με λουλακί μακριά γάντια και παγιέτες την άρπαξαν και την τράβηξαν μέσα...


*********************************************

"Ωστέ, θες να μου πεις οτί αυτό εδώ το σπίτι το στοιχειώνει μια νεκρή τραβεστί, η οποία δολοφονεί φρικτά όποιον φέρεις εδώ μέσα για casual sex?"

"Ακριβώς έτσι" απάντησε ο Άκης στο νέο του sex date, και του γέμισε το ποτήρι με ακριβό κρασί για άλλη μια φορά.

"Μα τότε είμαι η τέλεια ξεπέτα για σένα!" είπε ο τσακαλόθεος Anubis στο hot date του, που τον είχε ήδη γδύσει με τα μάτια κατά τη διάρκεια του ρομαντικού τους δείπνου και ήδη βρισκόταν νοητά στον τρίτο γύρο ζωώδους σεξ χωρίς άυριο.

"Είσαι όντως θεότητα, όπως διαλαλείς στο blog σου, έτσι?" ρώτησε ο Άκης για να επιβεβαιώσει, ενώ τακτοποίησε την προίκα του στο trendy βρακάκι του.

"Φυσικά και είμαι!" είπε ο Anubis, και πήρε στιγμιαία την τσακαλόμορφη, θεική μορφή του.

"Απο τα καλά του να είσαι μια θεότητα είναι και η αθανασία. Η Miss Shitty μπορεί να προσπαθήσει να μου κάνει ότι νομίζει, αλλά στο τέλος της βραδιάς είναι 100% σίγουρο οτι θα τον φας... μανάρι μου εσύ!"

"Miss Kitty, όχι Shitty!" διόρθωσε ο Άκης τρομαγμένα. "Το ξέρω οτι είναι ανήμπορη να μου χαλάσει την αποψινή βραδιά, αλλά ας μην την προκαλούμε κι απο πάνω..."

"Δεν έχει σημασία. Οι Θεοί μπορούν να σκοτωθούν μόνο απο άλλο θεό. Απο θνητούς και λοιπά πλάσματα δε μπορούν να βλαφθούν, αν εξαιρέσουμε έναν και μοναδικό περίτεχνο και πολύπλοκο τρόπο που έχει θαφτεί και ξεχαστεί με το πέρασμα των αιώνων...μη φοβάσαι για μένα...απόψε θα κάνεις σεξ no matter what! Και αύριο, θα πας σε αυτό το μέντιουμ (έδωσε μια κάρτα στον Άκη, που την κοίταξε όλο έκπληξη) και θα μάθεις τι ζόρι τραβάει το τραβέλι και πως θα το ξεφορτωθείς... είναι πάρα πολύ καλός, έχει εγγυημένη επιτυχία!"

"Είσαι πραγματικά...θεός!!!" είπε ο Άκης όλο ευγνωμοσύνη και κατέβασε όλο το κρασί του. "Τι μπορώ να κάνω για να σε ευχαριστήσω?" είπε και πετάρισε τα μάτια του στον Anubis.

"Όλο και κάτι θα σκεφτούμε..." ο τσακαλόθεος χαμογέλασε πονηρά... Ο Άκης δεν κρατήθηκε άλλο... παραμέρισε τα gourmet πιάτα απο το τραπέζι και ανέβηκε πάνω, κάνοντας στον Anubis ένα αισθησιακό strip tease... έβγαλε το κουστουμάκι με το οποίο είχε ντυθεί αργά και βασανιστικά, αποκαλύπτοντας κάθε σημείο του κορμιού του με περρίσια χάρη...στο τέλος, είχε μείνει στα τέσσερα πάνω στο γυάλινο λιλά τραπέζι, φορώντας μόνο το πορτοκαλί Calvin Klanei του και πλησιάζε γατίσια τον Anubis με σκοπό να τον φιλήσει όλο πάθος...

Ο Anubis χαμογέλασε όλο ευχαρίστηση... άλλο ένα τρόπαιο θα έμπαινε στη συλλογή του, και τι τρόπαιο! Ψηλό, ξανθό, γαλανομάτικο, με τέλειο σώμα...σίγουρα θα έκανε τρελό κρεββάτι!

Ενώ ο Άκης πλησιάζε να τον φιλήσει, ο Anubis βούτηξε τη χαρτοπετσέτα του για να σκουπίσει τα σάλια που έτρεχαν απο το στόμα του...χωρίς να συνειδητοποιήσει οτι "κάποια" είχε αντικαταστήσει την χαρτοπετσέτα με ένα κομμάτι πανίσχυρο γυαλόχαρτο!

Ο Αnubis σκουπίστηκε με το γυαλόχαρτο επιπόλαια, ξεσκίζοντας το όμορφο μουτράκι του! Το δέρμα και η σάρκα απο το δεξί μισό του προσώπου του έγιναν μια κοκκινόχρωμη άμορφη μάζα και πιτσίλισαν τον Ακη με άιματα! Άρχισε να ουρλιάζει και σηκώθηκε απο τη θέση του χωρίς να βλέπει που πάει απο τα αίματα που εμπαιναν στο μοναδικό μάτι που του είχε απομείνει...

"Είσαι καλά??" Ρώτησε ο Άκης όλο ανησυχία. "Μν ανησχεις! Είμ Θεός! Θα ξαναφτρώσ σε λίγο η σάρκα!" απάντησε ο Anubis όπως μπορούσε, μιας και τα χείλη του είχαν αποκολληθεί απο το στόμα του.

Έτρεξε στο μπάνιο να βρει λίγο betadin να βοηθήσει την ανάρρωση του δερματός του, αλλά το δοχείο αντί για betadin περιείχε κάτι άλλο που τον έκανε να πονάει 10 φορές περισσότερο...προσπάθησε να βάλει λίγη αλοιφή για εγκαύματα (!!!), αλλά δεν ήξερε οτι η Miss Kitty είχε αντικαταστήσει το betadin και την αλοιφή με χειροποίητες ουσίες που όταν έρθουν σε επαφή η μία με την άλλη προκαλούν έκρηξη...

ΜΠΑΜ!!!!





Χωρίς κεφάλι πια, ο Anubis παραπάτησε προς τον νεροχύτη για να ξεπλύνει την ανοιχτή πληγή που ήταν ο λαιμός του, ενώ ο Άκης ούρλιαζε υστερικά σαν παρθένα πρωταγωνίστρια σε slasher film...

"Προσεχε! Υπάρχει...ΚΑΤΙ...μέσα στο νεροχύτη!"

Λογικό ήταν. Χωρίς μάτια ή κεφάλι, που να δει ο δύστυχος τσακαλόθεος οτι η Miss Kitty Diamond είχε βάλει τα κατοικίδια της πιράνχας μέσα στο νεροχύτη του μπάνιου? Το κατάλαβε βέβαια όταν του μασούλησαν τα χέρια μέχρι τους αγκώνες μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου...

"Μην ανησηχείς αγορίνα! Τα χέρια μου και το κεφάλι θα ξαναφυτρώσουν μεσα στην ώρα" θα έλεγε ο Anubis στον Άκη για να τον καθυσηχάσει, αλλα βγήκε μόνο ένας σφυριχτός ήχος απο την τρύπα στην κορυφή του λαιμού του.

Ο πόνος και η έλλειψη χεριών και κεφαλιού τον εμπόδιζαν απο τον ελέγξει που πάει...και τότε ήρθε η χαριστική βολή...μια καταπακτή άνοιξε κάτω απο τα πόδια του και ένιωσε το έδαφος να τον καταπίνει, και να κυλάει μέσα σε έναν σωλήνα του οποίου τα τοιχώματα ήταν πασαλλειμένα με φρέσκια πατσά και επιτάχυναν την καθοδό του...νόμιζε οτι ο σωλήνας συνέχισε μέχρι τα Τάρταρα...και για μια στιγμή σκεφτηκε ότι...ίσως ...η Miss Shitty Diamond ήξερε ακριβώς τι κάνει...

*************************************

Η Ρούλα Βροχοπούλου ξύπνησε και ανακάλυψε οτι ήταν σε ένα υγρό υπόγειο... ήταν δεμένη πάνω σε ένα μεταλλικό τραπέζι και γυμνή... τα πόδια της ήταν ανοιχτά και δεμένα σε ένα περιέργο μηχάνημα και δε μπορούσε να τα κουνήσει... και ένας τεράστιος σωλήνας έβγαινε απο την οροφή και κατέληγε μέσα στο ξεχειλωμένο "γατάκι" της...

Ξαφνικα... ΠΛΑΤΣ!!!

Ένιωσε κάτι τεράστιο να κυλά μέσα απο το σωλήνα και να καταλήγει βαθιά στο άπατο αιδοίο της.

Κύματα ηδονής διαπέρασαν τη Ρούλα καθώς ένιωσε αυτό το κάτι, που ήταν ζωντανό, να παλέυει και να σπαρταράει μέσα στο αιδοίο της, αλλά εκείνη δεν θα το άφηνε να φύγει και να της στερήσει την ευχαρίστηση... τα τοιχώματά της συσπάστηκαν και βούτηξαν σαν μεγγενη το πλάσμα μέσα στο vagina της και δεν το άφησαν να φύγει... το πλάσμα άφησε την τελευταία του πνοή και οι επιθανάτιοι σπασμοί του έφεραν κολπικό οργασμό για πρώτη φορά στη Ρούλα απο τότε που την άφησε ο καλός της...

Η Ρούλα, με το ελεύθερο χέρι της, άρπαξε ένα τσιγάρο που ήταν ευγενικά τοποθετημένο δίπλα της και το άναψε... ένα χαμόγελο κορεσμένης ικανοποίησης φώτισε το πρόσωπό της...

...ξαφνικά, ένα πολύ πηδήσιμο τζόβενο με περτικαλί βρακί μπήκε ξέπνοο στην υπόγα και την κοίταξε με σοκ... "τι σκατά συμβαίνει εδώ?" το άκουσε να φωνάζει...

Το τζόβενο έτρεξε προς το αιδοίο της Ρούλας, τράβηξε το σωλήνα έξω (αυτό γαργάλησε ευχάριστα τη Ρούλα) και μετά τράβηξε έξω το πλάσμα που θυσιάστηκε για να δώσει στη Ρούλα λίγη ηδονή... με σοκ συνειδητοποίησε οτι ήταν ο θεός Anubis, ακέφαλος και με ροκανισμένα χέρια, και παραμορφωμένος απο τους φονικούς χυμούς της Ρούλας...

"Ωστέ αυτό ήταν το μυστικό όπλο που μπορεί να σκοτώσει τους θεούς?" άκουσε το τζόβενο να ομολογεί ενώ έπιανε ένα φτυάρι. "Το...μνι της Ρούλας Βροχοπούλου??!!?!??!"

"Ααααα!" φώναξε η Ρούλα, καθώς όλα ξεκαθάρισαν στο μυαλό της."Ωστέ γι'αυτό ο Thor και ο Cthulu δεν δέχονταν ποτέ να με πάρουν χωρίς καπότα...!!!!!"










στο επόμενο επεισόδιο:
το φρικτό παρελθόν της Miss Kitty Diamond αρχίζει να ξετυλίγεται!
Σε αυτό το επεισόδιο έκανε guest o anubis
Super-special guest star: Ρούλα Βροχοπούλου
(no bloggers were harmed during the making of this story...yet!)

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Rugby Is Gay!

Κάποτε το Rugby εθεωρείτο άθλημα για ταμάλα ανδροπρεπή αρσενικά, με τεράστιους άντρες γεμάτους τρίχες να κυλιούνται στις λάσπες και να αλληλοχτυπιούνται με βία.

Στον 21ο αιώνα τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Σας παρουσιάζω τους Pedj και Kelly, δύο Γάλλους κολλήτους και διάσημους πάιχτες του Rugby που έχουν μια δική τους ιστοσελίδα όπου...γυρίζουν και ανεβάζουν βιντεοκλίπ όπου τραγουδάνε με lip-synching διάφορα τραγούδια, ντυμένοι μόνο με τα απολύτως απαραίτητα... και δεν μιλάμε για ροκιές και άλλα "macho" τραγούδια, αλλά τραγούδια απο καρτούν της Disney κι άλλα τέτοια!

Και να κοιτιούνται με τέτοιο πάθος... μιλάμε για εντελώς γκει πράματα!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και αποφασίστε ποιό είναι το πιο γκει! Η Σούλα θα ανεβάσει και σχετικό πολλ! Εμένα το αγαπημένο μου είναι αυτό με το "τηλέφωνο" όπου ο αξιολάτρευτος Pedj (ο μελαχροινός, ο αγαπημένος μου απο τους δύο) κάνει το μικρό παιδάκι....αααααααααχ να σε είχα εδώ να σου τσιμπήσω το μάγουλο...ανάμεσα σε άλλα πράγματα...!!!!!!!

Le Reve Bleu!


Gay olivia newton john



Spice boys



Goutsou Goutsou


Question de servie

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Μια βραδυά στην όπερα

Το κλίμα είναι βαρύ,
το κλήμα είναι στραβό,
το'φαγε κι ο γαϊδαρος
και ήρθε και απόγινε..

Λέω ας κλείσω λίγο τα μάτια να ηρεμήσω..
και αρχίζω να κάνω συνειρμούς και άσχετες σκέψεις.
...σκέφτομαι λίμνες, λιβάδια, λουλούδια, αγελάδες...
...αγελάδα->Σεμίνα Διγενή->Κατερίνα Σνάιντερ...
...και στο ξαφνικό βλέπω μπροστά μου σαν ταινία, την Κατερίνα Σνάιντερ στο Covent Garden(ia) να τραγουδάει Puritani !!!!
Kαι να ήταν απο τις παλιές του '20 που ήταν βουβές..;
Όχι! Και με ήχο και με χρώμα. Υπερπαραγωγή με τα όλα της.
Και μάλιστα σε σκηνοθεσία Παπακαλιάτη!!
Και εκεί που λέω τελείωσε, το γυρνάει ξαφνικά σε Ηλέκτρα(πηγαίνετε στου Mahler να ακούσετε footage απο Σνάιντερ ως Ηλέκτρα)

Ωοιμέ!! Πετάγεται στη σκηνή η κυρία Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-Αγγελάκου και
αφού εκτελούν το ντουέτο Aida-Amneris(Ελισάβετ-Κατερίνα) η Σνάιντερ αποχωρεί και το πρόγραμμα κλείνει με τον εναλλακτικό Ολυμπιακό Ύμνο σε στίχους/μουσική/ερμηνεία κυρίας Ελισάβετ..
Ακούστε..

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-Αγγελάκου - Ολυμπιακός Ύμνος



Και μετά μου λένε "αρχαίο πνεύμα αθάνατο" και τα συναφή..
εδώ μιλάμε για το ορίτζιναλ πράμα...

Ακούστε και τα υπόλοιπα tracks του πρώτου maxi single της κυρίας Ελισάβετ

Αρχαίοι Ελληνικοί Ύμνοι
Ερμηνεύει η Σοπράνο
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Αγγελάκου



Καλή ακρόαση.