Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007

"Αλεξι....θάνατο"

-Σούλα μου ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! ΔΕΝ ξανάρχομαι μαζί σου σινεμά...! Μου φαίνεται έχουμε εντελώς
διαφορετικά γούστα στις ταινίες...!
-(ναί μόνο στις ταινίες..) Γιατί καλέ; Δε σου αρέσει ο Tarantino;;
- Εγώ είμαι για πιο εκλεπτυσμένα πράγματα... δεν μου αρέσουν οι ταινίες με δωρεάν βία, πίδακες αίματος και ακρωτηριασμούς κάθε 5 λεπτά...! Χάθηκε να δούμε μια ωραία ταινία του Γαλλικού σινεμά? Τι με πήγες να δω μια ταινία με έναν ωραίο άντρα που για αδιανόητους λόγους σκοτώνει κοπέλες με την κουρσάρα του;
-Τελείωσες επιτέλους τον εξάψαλμο;;Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ κουρσάρα και να σε πετύχω καμιά μέρα στο δρόμο....Την επόμενη φορα θα σε πάω να δεις σε remake το "Μικρό Σπίτι στο Λειβάδι"!!!
-Μπα, με τη σημερινή βιομηχανία ταινιών μέχρι και σε αυτό θα έχωναν τα τρία "G".
-Εγώ μόνο το σημείο "G" ξέρω.. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!
-Μου αρέσει που σπούδασες άρτο και θεάματα... τα τρία "G" σου λέω μωρή αμόρφωτη! GIRLS. GUNS. GORE! (Που τώρα που το σκέφτομαι, το πόνημα που είδαμε απόψε τα είχε και τα τρία με τη σέσουλα!)
-Πρώτον...φουρνάρισσα είσαι και φαίνεσαι.Τί σχέση έχω εγώ-μια κυρία-με άρτοσκευάσματα; Δεύτερον..αμόρφωτη είσαι εσύ και τρίτον...έπαιζε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο έργο;;Δεν τον είδα.Guest ήταν;
-Αααα εσύ θα με τρελάνεις με την ασχετοσύνη σου! Πάω να κατεβάσω μερικά χαπάκια που μου πρότεινε ο γιατρός να ηρεμήσω με αυτά που ακούω η δολερή απόψε...! Πες τους εσύ για την ταινια άμα θες (που αν ήμουν αιμοχαρής λεσβία με foot fetish και έρωτα για παλιά αμάξια δε θα με χάλαγε καθόλου...!) (φεύγει)
-ΣΤΟ ΚΑΛΟ...που να σε πατήσει το τρόλει το 6! Όσο μου τη δίνει η φλυαρία δε μου τη δίνει τίποτα άλλο στον κόσμο!! Για την ταινία τί να πώ...; Δε λέω τίποτα. Σε όσους αρέσει ο Ταραντίνο θα τους αρέσει και αυτό το εργάκι. Κατά την ταπεινή μου γνώμη όμως...μετά το Kill Bill..το ΧΑΟΣ!!
Α!Ακούστε και το τραγουδάκι απο τους τίτλους τέλους που πολύ μου άρεσε...

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

"Πουτάνα και Προδότρα ! !"

Βαρέθηκα να κάθομαι να παρακαλάω τη Μιρέλα εδώ και τόσες μέρες να κάτσουμε να γράψουμε ένα ρημάδι post!Ας κάτσει να λέει μαλακίες στο msn!Θα το κάνω μόνη μου!
Πωπω..πώς κρατήθηκα και δεν έκανα εμετό όταν είδα το post-απάντηση στο δικό μου-με τον γέροντα,ούτε εγώ το ξέρω.Άσε που λέει και βλακείες.Ακούς εκεί κάρφωσε την αρκούδα με το τακούνι....

1ον δε φοράει ποτέ τακούνια παρά κάτι απαίσιες ασημένιες μπαλαρίνες χάλια μαύρα και 2ον...Ποιά νομίζεις οτι είσαι αγάπη μου;; Η Uma Thurman στο Kill Bill;;;
Τέλος πάντων.Το ποιά κέρδισε σε αυτή τη μάχη το έδειξαν καθαρά τα σχόλια(και όσον αφορά στην ποσότητα αλλά και το περιεχόμενο)
Α!Και δε φτάνει μόνο οτι είναι κακόγουστη.Βάζει όλους τους γνωστούς της να την ψηφίσουν στο poll για να μου βγεί απο πάνω..!(άσχετο)

Aλλάζω θέμα γιατί θέλω να μου πεί όποιος ξέρει,τί κάνεις στην περίπτωση που είσαι ζευγάρι με κάποιον και αυτός σε γράφει συχνά πυκνά (για να μην πώ συστηματικά)όταν του μιλάς και συν τοις άλλοις σου κρύβει και πράγματα(που εσύ όμως τα ανακαλύπτεις καθ'οτι είσαι μεγάλη κατίνα και μπαίνεις στο e-mail του,που κατα τύχη-το τονίζω αυτό-έχεις το password);;
1.Κάνεις σκηνές και μούτρα μέχρι να φιλοτιμηθεί να ομολογήσει; (και μετά τί; Έτσι νομίζει οτι καθάρισε;)
2.Τον χωρίζεις;

3.Βγαίνεις ένα βράδυ και τον κάνεις να μοιάζει με τη Brunhilde;(αυτήν με τα κέρατα απο τη γνωστή όπερα του Wagner καλέ)
ΤΙ;; Απαντήστε μου σας παρακαλώ να ξέρω κι εγώ η κακομοίρα πώς θα πρέπει να αντιδράσω....εννοώ η φίλη μου.Όχι εγώ.Καλέ παρεξηγήσατε!Δεν πρόκειται για μένα..Για μια φίλη ρωτάω που της έτυχε.
Αναμένω με αγωνία.


Σάββατο 21 Ιουλίου 2007

Round 2: My Heart Belongs To Daddy

Ουφ...!
Επέστρεψα κι εγώ απο τα κατσικοχώρια που με πήγε ο πανάθλιος ταξιτζής!
Καρδίτσα του είπα, Ηγουμενίτσα με πήγε!
Και όταν περνάγαμε τις βουνοπλαγιές της Πίνδου και κατάλαβα πόσο είχε πάει η ταρίφα, άνοιξα την πόρτα σε μια απότομη στροφή και κύλησα έξω, μέσα στους θάμνους και τα λαγκάδια! Μπορεί να γύρισα απο την Πίνδο με τα πόδια και να κινδύνεψα να με φάει μια αρκούδα (στην οποία κάρφωσα το τακούνι μου στον κρόταφο και την σκότωσα, ελπίζω να μην είναι είδος προς εξαφάνιση or something!), αλλά μια φορά την τσιμπημένη ταρίφα τη γλίτωσα!!! Βλέπετε επειδή είμαι απο Βόρεια Προάστια δε σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνω την αξία του χρήματος...!
Και τι βλέπω εδώ τώρα; Η άλλη η βλαχάρα δεν έχασε ευκαιρία όσο έλλειπα και μου τό'κανε τσοντάδικο το blog! Δε βαρίεσαι... έτσι κι αλλιώς ένα βρωμο-blog είναι, δε χρειάζεται να έχει και επίπεδο... ας σας δείξω λοιπόν κι εγώ τί είναι αυτό που θεωρώ πραγματικά παίδαρο, κι όχι τα νιάνιαρα που βάζει η χωριάτα...! Ο κύριος παρακάτω λέγεται Rick Dinihanian και πόζαρε για το Playgirl (μια φυλλάδα που εγώ ποτέ μα ποτέ δεν διαβάζω, το ορκίζομαι!) στην τρυφερή ηλικία των 55 χρονών... απο τότε έχουν περάσει κάποια χρονάκια οπότε τώρα θα είναι κουτσά στραβά στα 58 του! Εγώ που έχω φυσιολογικά γούστα τον βρίσκω ακριβώς στην κατάλληλη ηλικία, αλλά και άλλα κορίτσια που συνήθως προτιμούν μικρότερους δεν θα δίσταζαν να πουν OH DADDY!!!





Και τώρα με συγχωρείτε αλλά πρέπει να πάω να τον βρώ... είναι ο τέλειος άντρας για μένα...! Μισό μόνο να διαβάσω τα στατιστικά του να δω που μένει....
.....

.........

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!!!! ΕΙΝΑΙ GAY!?!?!?!??!?!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΤΑ ΧΑΝΑΧ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2007

Round 1....FIGHT!

Τόσες ώρες πέρασαν και η χαζή δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής.(ντρίίίίν)
Παρακάλω;Έλα βρε Μιρέλα μου.Πού εξαφανίστηκες;
ΠΟΥ; Τί κάνεις καλή μου στην Ηγουμενίτσα;;
Τί; Κουφός ταξιτζής;
Κατάλαβα,κατάλαβα!Δε λές καλά που δεν του είπες καμιά Ζαχάρω να βρεθείς στην Σαχάρα στα καλά του καθουμένου και να ψάχνεσαι;!
Καλέ ναι...μην το συζητάς...γύρνα με το πάσο σου.Μην το βιαστείς.Άντε κλείνω τώρα.Έχω και δουλειές.Φιλιά...
..Αϊ να χαθείς βλαμμένη!
Γειά σας και πάλι! Μπορεί εμείς οι καρδιτσιώτισσες να μην έχουμε μπέσα,εγώ όμως θα κρατήσω το λόγο μου και θα σας δώσω μια γεύση απο αυτό που σας υποσχέθηκα.
Δείτε λοιπόν μια σειρά απο φωτογραφίες του Rafael Verga (μοντέλο απο τη Βραζιλία) για να
φύγουν οι βολβοί σας απο τις κόγχες τους!!(και τα χεράκια πάνω στο γραφείο..παλιόπαιδα..)
Νο1. Νο2. Νο3.Νο4.
Αντιτάσσω λοιπόν ισχυρά επιχειρήματα απέναντι στη θεωρία της Μιρέλας οτι "ο γέρος κόκκορας έχει το ζουμί" και κλείνω απαντώντας "Γκόμενο θέλω..Όχι κοτόσουπα!!"

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

Όταν δυό γυναίκες διψούν για "λουκάνικο"...


- Σουλίτσα μουουουουουου!
-Τι κάνεις χρυσό μου, καλα;
- Μια χαρά! Δεν φαίνεται; Κι εσένα όμως πολύ χαμογελαστή σε βλέπω! Πως κι έτσι;
- Ε είναι να μη χαμογελάω; ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! (Αλίμονο σε σένα...)
- Καινούριο; Γιατί, είχες και παλιό;
- Μα φυσικά καλέ! Έναν μονο; Εσύ που με αυτόν που σε ξεπαρθένεψε στα 24 σου βρίσκεσαι μόνο για sex είσαι καλύτερη που μου κάνεις και πνεύμα;
- Αχ γλυκιά μου Σουλίτσα, είμαι τρομερά χαρούμενη σήμερα! Μάλλον με κόλλησες εσύ που έχεις το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!
- ...ή μάλλον φταίει που μόλις κατέβασες το 7ο Xanax για σήμερα! Δεν είναι καραμέλες κούκλα μου! Άστα κάτω και λέγε... με σένα παίζει τίποτα ή ακόμα με το πουρό τραβιέσαι;
- Καλή μου Σούλα, σε παρακαλώ πολύ να μην βάζεις στο στόμα σου τον fuck buddy μου... μου αρκεί να τον βάζω εγώ!
- Μα αυτός δεν είναι fuck buddy! Fuck DADDY είναι!!!
-.........
- Δεν αντιδρά....είναι σοβαρά τα πράγματα....
-Έχεις κανένα μπουκάλι vodka...;
-Γεμάτο ή άδειο;
-Γεμάτο φυσικά! Το άδειο τι να το κάνω;
-ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΩΡΗ!!!
-....
- Αχ! Στο χρώσταγα απώ την άλλη φορά... που μού'πες να πάω να τον πάρω!
- Και απ'οτι βλέπω δεν έχασες καιρό... πήγες...!
- Σου είχα απαντήσει καλη μου "παλιά μου τέχνη,κόσκινο"! Εσένα περίμενα να μου πείς να παω; Τελικά θα μου πεις; Παίζει τίποτα ή όχι;
- Οχι.
- Κρίμα...κρίμα. Γι'αυτό είναι χάλια τα νεύρα σου! Να σου γνωρίσω κανένα δικό μου να ανοίξει το μάτι σου;
- Εξαρτάται...τί έχεις υπ'όψιν;
- Ααααα! Εμ είσαι @γάμητη, εμ θες και να διαλέξεις; Ό,τι μου βρίσκεται πρόχειρο θα σου πασάρω! Άλλωστε τα γούστα μου τα ξέρεις... ψηλοί, ξανθοί με μπλε/πράσινα μάτια, γεροδεμένοι... hot hoΤ hΟΤ HOT! Ε, και φυσικά, μιλάμε για φρέσκο "αίμα", απο 19 μέχρι 28 το πολύ!
- Κάτι παραπάνω δεν έχεις? Κάτι προς το... 35....40...άντε, 45;
- ΠΟΣΟΟΟΟ;;; Έχω έναν...τον πατέρα μου! Σου κάνει;
- Πόσο είναι;
-Πας καλά κορίτσι μου; Τι να τον κάνεις τον γέρο; Άμα δεν εχει κουράγιο να σε βάλει κάτω να σε ξεσ....χμ...τέλος πάντων... 49 χρονών είναι ο πατέρας μου.
- ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ!!!
- Απαπαπαπα. Γεροντόφιλη! Κι έλεγα πως ήταν περιστασιακό αυτό με τον γνωστό 50άρη...
- Σουλίτσα μου πρέπει να το μάθεις αυτό...Once you go OLD, you NEVER grow cold!
-Tο άλλο που λέει "once you go WOOD it's never as good" το ξέρεις; Και το μόνο σκληρό σαν ξύλο που μπορεί να έχει αυτός που ψάχνεις, είναι το φέρετρό του!
- Χρυσή μου μη μιλάς για φέρετρα! Ο άνθρωπος θα έχει τουλάχιστον άλλα 15 καλά και ντούρα χρόνια στο ενεργητικό του! Καλά θα περάσουμε...
- Μα δεν αηδιάζεις να βλέπεις την μπάκες με τις τρίχες,την καράφλα και τον πεσμένο κώλο;;
- Θα πάω να τον βρω τώρα αμέσως! Μόνο να περάσω πρώτα απο το φαρμακείο να πάρω νέες καραμελίτσες! Άντε και που ξέρεις... μπορεί σύντομα να με φωνάζεις ΜΗΤΕΡΑ!!! (φεύγει)
- Που θα τον βρείς ρε σούργελο;!;! Αφου είναι εκτός Αθηνών! Καλά...άστη να ψάχνει...αμα τον βρει πάει να πει οτι έφτασε με τα πόδια στην Καρδίτσα...άρα την ξεφορτώθηκα για λίγο...και οσο λείπει θα μπορέσω να postάρω καμιά φωτογραφία απο κανένα καλό γκομενάκι να πάρετε κι εσείς μια γεύση απο καλό γούστο στους άντρες...μιλάει η δασκάλα τώρα και πρέπει να με ακούτε... Λοιπόν. Έχω κάτι πολύ καλό υπ'οψιν μου! Θα επανέλθω εν καιρώ μαζί με τον παίδαρο....

Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Music Makes The People Come Together...!


-Να'μαστε πάλι εδώ Αντρέα...
-Τί Αντρέα μου λες μωρή;Στραβώθηκες;Εγώ είμαι.Η Μιρέλα.
-Τραγούδι είναι,αστοιχείωτη! Αλλά να μου πείς..πού να ξέρεις εσύ απο ποιοτική μουσική;
-
Σπανουδάκης είναι;

-Όχι.Μικρούτσικος....
-Αχ ναι.Θάνος Μικρούτσικος."Σταυρος του Νότου" κι έτσι;
-Αντρέας Μικρούτσικος...Μα καλά πού ζείς;
-Στο Μαρούσι..
-Ντόϊνγκ! Αχ Θεέ μου...πάρτην κοντά σου να γλιτώσω!
-Μπα!;! Χριστιανοί είστε εσείς στην Καρδίτσα;
-Μα φυσικά."ΠΑ.ΣΟ.Κ-Θρησκεία-Οικογένεια".Γιατί ρωτάς;
-Γιατί κάπου άκουσα οτι "δεν έχετε το Θεό σας"!
-Κοίτα.Άμα είναι με τούτα και με 'κείνα τα ζαβά που πετάς να βγούμε απο το θέμα μας, τότε άσε με να γράψω μόνη μου!
-Είχαμε κάποιο θέμα και μου διέφυγε;
-Μα φυσικά.Θα μιλούσαμε για μουσική.Μόλις πριν λίγη ώρα δεν επενδύσαμε μουσικά το blog μας;
-Ναί καλά λες.Τα χάπια μου έχουν πειράξει το μυαλό.
-(Τα χάπια περίμενες για να χαζέψεις εσύ...)
-Παρακαλώ πολύ! Τι θες να πεις; Οτι χαπακώνομαι; Θα βάλω το μπαμπά να φωνάξει το δικηγόρο μας και θα...
-Πες στο δικηγόρο πριν έρθει να έχει φάει κανένα πιάτο φασόλια για να μου κλ@σει τ'@ρχίδια πιο εύκολα!
-Μάλιστα, τώρα έρχεσαι και στο θέμα μας έτσι, τη μουσική... όπου κλ@νιές, και μουσική για τ'αυτιά σου!
-Άμα θες να συνεχίσουμε τον εξαικατερινισμό εγώ δεν έχω πρόβλημα.Αλλά εσύ ήσουν αυτή που μου έλεγες να κάνουμε και καμιά σοβαρή κουβέντα.
-Μάλιστα, μάλιστα. Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, όπως βλέπετε βάλαμε και μουσική στο blog μας. Πράγμα που επιβεβαιώνει το πόσο άχρηστα είναι αυτά τα πράγματα, μιας και η σπαστική μουσική απο το blog μας ανακατεύεται με τη μουσική που θα έχετε βάλει ήδη να παίζει στο Media Player σας ή γενικότερα τον Η/Υ σας.
-Παπαπαπαπαπα φλυαρία.Όταν το ανοίγεις το ρημάδι σου ξεχνάς να το κλείσεις! Θα μιλήσω εγώ! Αγαπητοί αναγνώστες ελπίζουμε να σας άρεσαν οι-ψαγμένες ομολογουμένως-μουσικές μας επιλογές.Αφήστε στην άκρη τη μίρλα της Μιρ(έ)λας και ταξιδέψτε πάνω στις νότες..
-ΑΞΙΑ!ΑΞΙΑ!Θα προταθείς για Nobel λογοτεχνίας! (την τύχη μου εδώ μέσα...λες και χάθηκε να βάλουμε λίγο Rolling Stones, κάτι απο Placebo ή Joy Division βρε αδερφέ...)
-Rolling Stones;; Τελικά σου αρέσουν οι γέροι γενικά και όχι μόνο στο κρεββάτι σου..!
-ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!!! (φεύγει)
-Αυτά είναι τα επιχειρήματά σου!!Εγώ είμαι απο την Καρδίτσα αλλά εσύ είσαι η ΒΛΑΧΑ της υπόθεσης! Και τουλάχιστον στη Συγγρού θα με πληρώνουν!Δε θα το κάνω τζάμπα όπως εσύ με τον 49χρονο!!
Με σύγχισε πάλι το πουτανί !Το γ@μησαμε όμως το θέμα.Πάω να φύγω κι εγώ.Έχει λαϊκή αύριο και πρέπει να πάω να αγοράσω καινούρια τσόκαρα...Adieu.

Εμείς ΔΕΝ θα κάνουμε Blog!!!!!!!


-Και τι είναι τα βρωμο-blog στο κάτω-κάτω? Μια μόδα της εποχής, που κάθεται ο καθένας στο ωραίο του pc και παίρνει ο κώλος του το σχήμα της καρέκλας ενόσω γράφει ότι παπαριά του κατέβει στο κεφάλι για να νιώσει σημαντικός...και τι φταίνε αυτοί που τα διαβάζουν μου λες Σουλάκι μου?
-Τί κάθεσαι και λές χριστιανή μου στον κόσμο;;;Έτσι θα κάνεις καλή εντύπωση για να ξαναδιαβάσουν το blog μας;;;Άκοινώνητη ΣΚΥΛΑ!
-Σκύλα να πεις την maman σου, βλαχάκι περιωπής! Εγώ άνοιξα αυτό το blog για να καταγγείλω την γελοία και ανούσια μόδα των blogs και να χτυπήσω το κακό στη ρίζα του! Αααα, και τώρα που είπα ρίζα, να πας να βάψεις ρίζα γιατί άρχισε να φαίνεται το φυσικο σου χρωμα...ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΙ!!!
-Εγώ η μόνη γελοία που βλέπω εδώ γύρω είσαι εσύ!Και αυτό που πρέπει να χτυπήσεις είναι τρία Xanax παραπάνω μπάς και έρθεις στα ίσα σου Μιρέλα μου!!Όσο για το μαλλί...κοίτα τη μούρη σου μωρή Κακομοιρέλα, που σου'χει κάνει το μαλλί η ντεκαπάζ σα σανό!!
- Θα αγνοήσω τις προσβολές σου γιατί βαριέμαι να έρθω εκεί να σε χαστουκίσω... Λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, εαν διαβάζεις αυτό το blog πρέπει να λάβεις υπ'όψιν οτι δεν υπάρχει πιο ανούσιο και βλακώδες πράγμα απο αυτό!
-Επαναλαμβάνεσαι καλή μου...
-Και συνεχιζω..Θα διάβαζες ποτέ το ημερολόγιο ενός παντελώς άγνωστου σε σένα? Όχι! Γιατί λοιπόν να διαβάσεις κάτι τέτοιο στην ηλεκτρονική του μορφή? Άντε διάβασε κανένα βιβλίο καλύτερα... Τα blogs ούτως ή άλλως αηδίες γράφουν!
-Ναί όντως..σαν αυτές που γράφεις εσύ τώρα! Μα καλά χρυσή μου..πόσο μυαλό θέλει για να σκεφτείς οτι στην Ελλάδα-τη χώρα του κουτσομπολιού- όλοι θέλουν να μαθαίνουν λεπτομέρειες απο τις ζωές των άλλων; Λοιπόν άκου καλά αυτό που θα σου πώ:αν δε γουστάρεις σήκω και φύγε( και άσε με μόνη κυρίαρχο του blog χαχαχα)!!
-ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΩΡΗ!!!! (φευγει)
-ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!! Μην ανησυχείτε.Δε θα πάει μακρυά.Μέχρι το φαρμακείο θα πάει να χαπακωθεί το ζόμπι!
-
(απο μακρυά) Σ'ΑΚΟΥΩ!!!!
-Πιστεύω πήρατε μια μικρή γεύση του τί πρόκειται να επακολουθήσει....Α!και αν καταφέρει αυτή να μείνει απαθής και να μη γράψει ξανά στο blog μας, εγώ θα φάω το σουτιέν μου μαζί με τη μπανέλα!