Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Miss Kitty Diamond : Drag Queen From Hell! S02E02



Ήταν παραμουνή Χριστουγέννων, και η Miss Kitty Diamond στεκόταν δίπλα στο παράθυρο της και αγνάντευε την γειτονιά απ'έξω, ενώ το κάποτε διαβολικό της βλέμμα ήταν γεμάτο μελαγχολία... στην άλλη πλευρά του δρόμου στεκόταν ένα φτωχό κοριτσάκι που προσπαθούσε να πουλήσει αναπτήρες στους περαστικούς.

Το να είσαι ένα πνεύμα που στοιχειώνει μόνο ένα συγκεκριμένο σπίτι είναι γάμησέ τα, αλλά σε μέρες εορτών είναι ακόμα πιο σκληρό. Ο Άκης Νούσιος είχε πάει για σεξοδιακοπές στην Ηγουμενίτσα και την είχε παρατήσει ολομόναχη, χωρίς κανέναν να βασανίσει. Το χαμόγελο είχε χαθεί απο τα άϋλα χείλη του drag φαντάσματος και τη θέση τους είχε πάρει μια έκφραση πίκρας... Βαριόταν οικτρά, και ζήλευε απίστευτα τον κόσμο που έβλεπε έξω να τσακώνεται για το ποιός θα πάρει το πιο καλό κομμάτι γαλοπούλα, να φρικάρει με την επίσκεψη των πεθερικών, να ψυχοπλακώνεται με τα μαύρα Χριστούγεννα που κάνουν λόγω της κατεστραμμένης οικονομίας...

Οι γιορτές ήταν πάντοτε η πιο βασανιστική και αγχωτική περίοδος για κάθε θνητό, και η κακομοίρα η Miss Kitty δε μπορούσε να βγει έξω και να γευτεί τον πόνο των μη συνανθρώπων της!

Έξαφνα, μπήκε με φόρα ένα φορτηγό στο στενό και πάτησε το κοριτσάκι με τους αναπτήρες, κάνοντας την καρδιά της Miss Kitty να αγαλλιάσει! Μόνο προς στιγμήν όμως, αφού τη θέση της ηδονής πήρε η περιέργεια, αφού το προαναφερόμενο φορτηγό συνέχισε να βάφει την άσφαλτο κόκκινη και πάρκαρε νωχελικά μπροστά στην πολύχρωμη βίλλα της νεκρής τραβεστί!

Η πόρτα άνοιξε και απο τη θέση του οδηγού βγήκε ένα υπερμεγεθές πρόβατο, με πάρα πολύ μακρύ μαλλί σε όλο το σώμα το οποίο είχε κάνει κοτσίδες ράστα, ενώ φορούσε γυαλιά-ηλίου τζαμαρία και κάπνιζε πούρο. Το πρόβατο πέρασε μέσα απο την βαριά πόρτα της βίλλας (!) και μέσα σε δευτερόλεπτα είχε ανέβει πάνω και είχε φτάσει δίπλα στην αλαφιασμένη drag queen.

"Η κυρία Miss Kitty Diamond?" ρώτησε με βαριά φωνή.

"Δεσποινίς, παρακαλώ." είπε εκείνη και έτεινε το χέρι της να της το φιλήσει.

Εκείνος το αγνόησε. "Δεν είναι πλεονασμός να σας φωνάζουν δεσποινίς Miss Kitty Diamond? Έτσι το πλήρες ελληνικό σας όνομα θα ήταν Δεσποινίς Δεσποινίς Κατερίνα Διαμάντω!"

Η Miss Kitty ξεφύσηξε ενοχλημένη. "Δε με ενδιαφέρουν οι γλωσσολογικές σας παρατηρήσεις, κύριε Αρνάκη. Πείτε μου τι θέλετε, αλλιώς πάρτε τους όρχεις μου και φύγετε απο δω μέσα!"

"Λέγομαι Πρόβατος, όχι Αρνάκης" διόρθωσε το πρόβατο, "και είμαι το Πνεύμα των Περασμένων Χριστουγέννων."

"Και τι σχέση έχει ένα αρνί με τα Χριστούγεννα?" ρώτησε εκείνη αδιάφορα.

"Είμαι 2009 χρονών. Πριν δύο χιλιετίες ήμουν ένα απλό νεογέννητο αρνάκι, το οποίο μασούλησε κατα λάθος την πάνα ενός νεογνού που είχε γεννηθεί στην φάτνη όπου βρισκόμουν. Αμέσως απέκτησα υπερφυσικές δυνάμεις και μπήκα στην Υπηρεσία του Κυρίου."

"Την πάνα την έφαγες χρησιμοποιημένη η καθαρή? Για να ξέρω αν είσαι απλά ηλίθιος ή και κοπρολάγνος απο πάνω..."

"Είσαι πολύ αρνητικός χαρακτήρας, Miss Kitty Diamond! Και ήρθα εδώ για να δούμε τι σε έκανε να είσαι τόσο σκύλα...!"

Ο Πρόβατος έκανε μια gay κίνηση με τα χέρια του και αμέσως τηλεμεταφέρθηκαν στο παρελθόν, έξω απο το πατρικό σπίτι της Miss Kitty Diamond στην Τρίπολη. Αμέσως κοίταξαν απο το παράθυρο μέσα στο σαλόνι του σπιτιού, και είδαν ένα μικρό αγόρι -την Miss Kitty Diamond πριν γίνει Miss Kitty Diamond- να έχει ντυθεί με γυναικεία ρούχα και να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο... Κατόπιν είδαν τον πατέρα του αγοριού να γυρνάει απο τη δουλειά, να βλέπει το παιδί ντυμένο γυναίκα να στολίζει ένα καραgay έλατο, και τέλος να το δέρνει άγρια με μια παστή ρέγγα. Το τζάμι ήταν ηχομονωτικό και ο Πρόβατος δεν άκουγε τα κλάματα του αγοριού, άκουγε όμως την Miss Kitty δίπλα του να βουρκώνει στην ανάμνηση των δύσκολων παιδικών της χρόνων...

"Ξέρω πως νιώθεις", είπε και της άπλωσε το χέρι συγκαταβατικά. "Ο μπαμπάς σου δεν ήθελε το γιό του να συμπεριφέρεται γυναικεία, και έβγαζε πάνω σου με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή του. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι κι εσύ, έστω και μετά θάνατον, πρέπει να φέρεσαι βίαια στους ανθρωπους... γι αυτό ο Κύριος με έστειλε εδώ. Για να σου δείξω την αλήθεια..."

"Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα!" είπε εκείνη και σκούπισε ένα δάκρυ, ενώ είχαν ήδη επιστρέψει στο ταπεινό αρχοντικό της. "Εγώ με αυτά τα ρούχα κυκλοφορούσα συνεχώς και οι γονείς μου δεν είχαν πρόβλημα! Αν μπορύσες να ακούσεις μέσα απο το τζάμι τι λέγαμε εκεί μέσα, θα καταλάβαινες οτι ο πατέρας μου με έδειρε επειδή χρησιμοποίησα κάποια σκούρα χρυσά στολίδια αντί για σομόν, χαλώντας έτσι την παστέλ αισθητική που ο ίδιος είχε εγκρίνει για το δέντρο!"

Η Miss Kitty βούτηξε τον Πρόβατο απο το λαιμό, άνοιξε τη ντουλάπα της και τον πέταξε μέσα, κάνοντάς τον να καρφωθεί σε ένα τεράστιο τσιγκέλι. Κατόπιν πάτησε το διακόπτη δίπλα της που ρύθμιζε τη θερμοκρασία του εσωτερικού καταψύκτη της ντουλάπας... "Νομίζω θα σε κρατήσω μέχρι το Πάσχα" είπε. "Αφού σε σουβλίσουμε, θα έχουμε να τρώμε μέχρι την Κυριακή του Θωμά.."

***********************************

Αμέσως δίπλα της εμφανίστηκε το δεύτερο πνεύμα. Ήταν ένας ολόγυμνος, μελαχροινός άγγελος. Η Miss Kitty ετοιμάστηκε να πει την κακία της αλλά, βλέποντας το καλοσμιλευμένο κορμί και τις ατελείωτες πλάτες θυμήθηκε οτι είναι αγάμητη εκ γεννησιμιού και το βούλωσε.

"Καλησπέρα Miss Kitty Diamond. Κάποτε ήμουν ο άγγελος που ανήγγειλε στους τρεις μάγους με τα δώρα να ακολουθήσουν το άστρο για να βρουν τη Βηθλεέμ. Τώρα όμως, λέγομαι Εξ Ουρανου και είμαι το Πνεύμα των Φετινών Χριστουγέννων."

"Εξ Ουρανου? Ατυχές... εγώ θα σε έλεγα ΣΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!" είπε εκείνη με τα σάλια της να τρέχουν καταρράκτης στο σαγόνι της.

"Ατυχές." είπε εκείνος ψυχρά και απρόσωπα. Ήταν προφανές οτι οι άγγελοι, εκεί πάνω που ζούσαν ολομόναχοι, δεν είχαν αναπτύξει και τις μεγαλύτερες κοινωνικές ικανότητες. "Είμαι εδώ για να σας δείξω τι θα μπορούσε να είναι η σημερινή μέρα για σας, πέρα απο μια ευκαιρία για κακεντρέχεια και προσωπική ευχαρίστηση."

Αμέσως τηλεμεταφέρθηκαν στην Ηγουμενίτσα, έξω απο το μεγαλύτερο απο τα γκει μπαρ της πόλης. Μέσα στο 5x5 μπαρ βρισκόταν ο Άκης Νούσιος με άλλα δύο άτομα και επιδίδονταν σε αχαλίνωτο σεξ.

"Κοιτάχτε αυτό το αθώο παιδί που τόσο βασανίζετε, με τι θέρμη βοηθάει το συνάνθρωπό του, παρόλο που η επιρροή σας θα έπρεπε να τον έχει κάνει πολύ πιο κρύο και εγωιστή. Αντιθέτως, βλέπουμε ένα άτομο που μπορεί με την ίδια ευχαρίστηση να παίρνει και να δίνει στον άλλον."

"Ναι, αυτό το βλέπουμε", είπε η Miss Kitty και έστριψε το κεφάλι για να κατανοήσει πλήρως τη στάση που έβλεπε μπροστά της. Τώρα κανονικά, η ίδια δε μπορούσε να βγει απο το σπίτι και να επηρεάσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε εκτός σπιτιού, όμως τώρα το αγγελάκι την είχε μεταφέρει εκεί... με μιά κίνηση του χεριού της, η λυόμενη καλύβα/γκει μπαρ γκρεμίστηκε και τα πλακάτ πέσανε πάνω στο τριολέ που λάμβανε χώρα μέσα. Τον κύριο που ήταν πάνω απο τον Άκη Νούσιο τον χτύπησε το φωτιστικό στο κεφάλι και τον άφησε σέκο, ενώ τον κύριο κάτω απο τον Άκη Νούσιο τον βρήκε ο νοτιοδυτικός τοίχος στο δόξα πατρί. Μόνο ο ίδιος ο Άκης βγήκε άθικτος απο το όλο σκηνικό, βήχοντας απο τη σκόνη που είχε εισπνεύσει.

"Τι σκατα...!!" είπε φωναχτά στον εαυτό του. "Ούτε καν εκτός σπιτιού δε μπορώ να πηδήξω τώρα? Μέχρι εδώ με κυνηγάς, πουτανάρα Kitty Diamond!?!?!?"

H ίδια η Miss Kitty όμως δε μπόρεσε να τον ακούσει. Ο Εξ ουρανού την είχε ήδη επιστρέψει πακέτο στο σπίτι.
"Είσαι ανεκδιήγητη!" της είπε αυστηρά. "Δεν σκοπεύεις να διορθωθείς ποτε?"

"Ίσως με διορθώσεις εσύ, παίδαρε... είμαι πνεύμα και είσαι πνεύμα, οπότε απο τεχνικής πλευράς μπορούμε να συνουσιαστούμε "πνευματικά", ετσι?" είπε αυτή και χούφτωσε κωλαράκι.

"Άιντε και σιχτιρ κυρά μου!!!" ούρλιαξε ο θιγμένος άγγελος και με ένα ΠΟΥΦ! εξαφανίστηκε απο μπροστά της.


***********************************

Σχεδόν ταυτόχρονα, ξεπρόβαλλε μια ηλικιωμένη τραβεστί, έμοιαζε λιγάκι με την Παλόμα.

"Γειά χαραντάν. Λέγομαι Πισογλέντις. Ήμανε η τσατσά της Μαρίας της Μαγδαληνής. Εγώ της έμαθα ότι ξέρει. Βέβαια όταν γεννήθηκε ο Χριστούλης στη φάτνη πίσω απο το σπίτι που ήμουν "executive manager" τότε, πήγα και τον είδα και τον έφτυσα στο στόμα και του έδωσα την ευχή μου. Βλέπεις, τότε δεν ήξερα ακόμα οτι αμα σου δώσει την ευχή της μια τσατσά, πεθαίνεις παρθένος...!!!"

"Λες κι εμένα να μ'έφτυσε τσατσά όταν γεννήθηκα? Κι εγώ παρθένα πέθανα!" αναρωτήθηκε φωναχτά η Kitty.

"Πιθανό. Τεσπά πέρα απο τσατσά είμαι και το Πνεύμα των Μελλοντικών Χριστουγέννων, πάμε να δούμε τι σου φυλά η μοίρα σου μπας κι αλλάξεις μυαλά, άντε κι έχω και το μουσακά στο φούρνο!" είπε η Πισογλέντις και ευθύς μεταφέρθηκαν στα αμέσως επόμενα Χριστούγεννα. Βρίσκονταν έξω απο την κιτσάτη βίλλα της Miss Kitty, αλλά στο μέλλον. Το σπίτι είχε ξαναβαφτεί με ένα υπέροχο λουλακί χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες. Η μεγαλη δρύινη εξώπορτα άνοιξε, και έξω βγήκε η Miss Kitty Diamond με ένα υπέροχο πορφυρό Balenciaga. Μάζεψε την αλληλογραφία της απο το ταχυδρομικό κουτί, βγήκε στο πεζοδρόμιο, έβγαλε τα κλειδιά της, άνοιξε την Porsche της, μπήκε μέσα, και έφυγε με το γκάζι στο φουλ.


Η Πισογλέντις έξυσε το κεφάλι της παρεξενεμένη. "Δεν καταλαβαίνω..." είπε. "Υποτίθεται οτι έπρεπε να σου δέιξουμε τι θα έχεις πάθει σε ένα χρόνο απο τώρα εφόσον παραμέινεις τόσο καριόλα.. πως γίνεται λοιπόν να... να μπορείς να βγείς... και να οδηγάς... ο Χριστός και η παραλία!!! Θα είσαι ζωντανή?!!?"

Αμέσως ξαναγύρισαν στο κανονικό σπίτι, αυτό των παρόντων Χριστουγέννων.

"Εσύ τι νόμιζες, κυρά μου? Οτι είμαι σκύλα και σκοτώνω κόσμο και κοσμάκη μόνο και μόνο επειδή έχω σκυλιάσει που πέθανα παρθένα...? ΌΛΑ γίνονται για κάποιο λόγο εδώ μέσα!"

"Μα...μα..." πήγε να πει η Πισογλέντις αλαφιασμένη.

"ΜΑΜΟΥΝΙΑ! Και τώρα άδειασε μου τη γωνιά και τράβα μη σου καεί ο μουσακάς. Αλλιώς δεν το χω και πολύ να σε βάλω να κάνεις παρέα με το αρνί που στείλατε προηγουμένως...!"

Η Πισογλέντις έκανε να φύγει.

"Α! Ξέχασα!" συμπλήρωσε η Miss Kitty μες στην καλή χαρά. "Έχεις το τηλέφωνο του τυπά που ήρθε αμέσως πριν απο σένα?"

Το καλοσυνάτο πνεύμα-τσατσά την κοίταξε αυστηρά και εξαφανίστηκε χωρίς να απαντήσει.

Η Miss Kitty ξανακάθισε στο περβάζι και κοίταξε έξω.

Αυτή τη φορά όχι με μελαγχολία... αλλά με σιγουριά...και με προσμονή.

...στο επόμενο επεισόδιο:
Mπελάδες για τη Miss Kitty Diamond!
σε αυτό το επεισόδιο έπαιξαν guest οι: x-oyranoy, Pisoglendis, Provatos




21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλα 'ντ' άλλα τα μεγάλα και της Παρασκευώς το γάλα είναι αυτή η ανάρτηση.

Soula είπε...

Μ'αρέσει ο χαρακτηρισμός που έδωσες αγαπητέ/ή Ανώνυμε/η
Και επειδή ονοματάκι δεν έχεις,λέω να σε φωνάζω Τριτοδεύτερη Βλάχα.
Ελπίζω να σου αρέσει.

Φιλιά απο ΝΥC

Hfaistiwnas είπε...

Η τέλεια παραλλαγή του παραμυθιού! χαχαχα!
Μα πάντα αυτή η γυναίκα ασυμβίβαστη! Στο επόμενο θα έχει μπελάδες;; χμμ νομίζω χαίρομαι λίγο!
Χρόνια πολλά! Στας Νέας Υόρκες!

georgethebeast είπε...

to klou einai oti tha zontanepsei!!!
wow!!!!
thelo tora!!!

Strahd είπε...

Καλά η ανατροπή στο φινάλε με άφησε άφωνο... Πολύ ωραία παραλλαγή της ιστορίας. Περιμένω από του χρόνου περισσότερα καλούδια και φόνους από την Μις Κίττυ.

Καλά Χριστούγεννα φιλενάδα. :)

*Κορίνα* είπε...

περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια!
Καλά Χριστούγεννα κοριτσια!!

Είδωλο είπε...

α ουτε σε μυθιστορημα ειναι γραφτο μου να βρω σεξ.

George Tsitiridis είπε...

gamato opos panda....

HLN-V είπε...

Ουάυ! ΠΛέον αλλάζυμε και κατεύθυνση, με απότερο σκοπό, τέλειο!!

Κι εγώ που νόμιζα οτι την είχες ξεχάσει την καημένη την Kitty και θα βασανιζόταν μοναχούλα της στην αιωνιότητα!....

*Νινέτα* είπε...

*****T*Ε*Λ*Ε*Ι*Ό*****


Χρόνια Πολλά κουκλιά μου :))

Mirela είπε...

@Ανώνυμος: πολύ ευγενικά το έθεσες κύριε "άγνωστε"... το ξεκαρδιστικό είναι οτι το χαρακτήρισες "ανάρτηση" LOL!!!!

@Soula: ελπίζω να μην κολλάνε μικρόβια τα φιλιά απο NYC! :p

@Hfaistiwnas: θα χαρεί πραγματικά όποιος χαρεί τελευταίος!
χρόνια πολλάααααα

@georgethebeast: κάτσε βρέ, για τις νεκραναστάσεις έχουμε το Κυριακή του Πάσχα!special!! :P

Mirela είπε...

@Strahd: Meeeerry Christmas! Hoe hoe hoe!
Και απο φονικά άλλο τίποτις...!

@Spider!: η συνέχεια αναμέναται συντόμως! Καλές Γιορτές!

@x-oyranoy: και το σαικς με την Κυρία Παλάμη και τις πέντε κόρες της σαικς δεν είναι?
μάλλον πρέπει να το ξανακοιτάξω...! :p
τουλάχιστον είχες την πολυτέλεια να τη φτύσεις και να το παίξεις q-ria αντί να φτύσει εκείνη εσένα... :)

Mirela είπε...

@pisoglendis: ευχαριστώ! Πολλά φιλάκια!!!!

@HLN-V : ε όχι και να βασανίζεται! μια χαρά περνάει η ρουφιάνα...!!!
...και ο απώτερος σκοπός πάντα υπήρχε! :P

@nineta: πολλά υγρά φιλάκια στη λεβεντογέννα Πάτρα!

mahler76 είπε...

kάποιος να ενημερώσει το τραβελό πνεύμα πως το μεσαίο πνεύμα δεν το δίνει. χαχαχαχαχαχαχαχααχα

Έγραψες πάλι Mirela!!!!

Dr_MAD είπε...

Θεϊκό!

*είναι και στο κλίμα το σχόλιό μου!

PS. Ο Πρόβατος γιατί δεν απαντα? ενίσταμαι!

Mirela είπε...

@mahler: thank you χρυσό μου!
ευχομαι καποια μερα να αξιωθείς να δεις κι εσύ το επεισόδιο με το δικό σου guest...! :P

@MAD: καλέ δεν ξέρω...! λες να μην μπαίνει στα μπλόγκια τελευταία? διακοπές έχουμε άλλωστε!

mahler76 είπε...

aχ τα αρχίδια μου επεισόδιο θα δώ. Η άχρηστη Soula έχασε όλο το υλικό στη Νέα Υόρκη. Ντιβέ δε λέω, να βλέπουν το επεισόδιο μου στο Νιού Γιόρκ, άλλα στο μπλόγκ σας δύσκολα με βλέπω.

Soula είπε...

@Μahler: Αν το έβλεπε κάποιος θα έλεγα οκ πάει στο διάολο.
Αλλά το είχα κλειδωμένο.Δε μπορούν να το ανοίξουν(εκτός πια και αν τους καίει τόσο πολύ να δούν τί αρχεία έχω μέσα ώστε να μην κάνουν format και να το πάνε σε τεχνικό)
Περισσότερο στενοχωριέμαι για το artwork. Τόσες δημιουργικές ώρες στο Photoshop(cd Στέλλας)και το Movie maker χαμένες...

@Mirela: Είσαι ηλίθια ή το παίζεις;
Σου έχω πεί τί συνέβη με το μυρυκαστικό.
Αν δε θυμάσαι ρώτα τον Mahler που ξέρει απο πρώτο χέρι ή ρώτα με στο msn ή περίμενε να γυρίσω ή περίμενε το video....!!!

Και πείτε και στο γιατρό που αναρωτιέται...

Τώρα σας αφήνω γιατί τόσον καιρό στην αλλοδαπή επιθύμισα λίγη καλή ελληνική μουσική και έβαλα να ακούω Έφη Σαρρή.

Provato είπε...

έλεος, άλλα είχαμε συμφωνήσει να λέω στον ρόλο, άλλα βλέπω στο τελικό μοντάζ. έχετε πετσοκόψει τον ρόλο μου περισσότερο από όσο πετσόκοψε ο φουστάνως την Νατάσα Θεωδορήδου! Διαμαρτύρομαι κάνω ασφαλιστικά μέτρα και απαιτώ να κατέβει αυτή η "ανάρτηση" τώρα!


καλή χρόνια κατά τα άλλα!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Alohes και καλή χρονιά! Βλέπω πως η έμπνευση του νέου χρόνου δε θα πάει χαμένη! Περιμένω το νέο επεισόδιο (δεν έχω και dvd recorder να τα γράφω κάπου να τα βλέπω μετά :P )
Φιλούρες!

mad2luv είπε...

χαχα...λιωνω λεμεεεεε...αντε,με το καλο να μας μπει...ο χρονος...